Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:26:53 GMT 1
To musisz się umówić na audiencję. Zaraz sobie ponadrabiam co pisaliście od wczorajszego linczu, bo tylko trochę poskrollowałem na kiblu z telefonu. Mam też kilka przemyśleń, które od razu wrzucę i będę zachęcał do dialogu i interakcji, bo potem wychodzę i nie wiem, kiedy wrócę, będę spędzał czas z winem mszalnym drugą połówką. 1. Nie zastanawiałbym się jakoś mocno czy Jelcyn poleciał, bo szukali księdza, za typy czy za coś innego. To był egze, każda mafia bez egze w składzie zakłada prędzej czy później mord na Wojciechu. Ewentualnie można to poczytać za minus dla Krokieta, że to zemsta za poprzednią edycję. 2. Uważam, że wejście Niedźwiedzia wcale nie było tak fatalne jak się na pierwszy rzut oka wydawało. Znaczy nie było jakieś super, ale było kurewsko nieoptymalne z perspektywy mafiozy. Jeśli gość faktycznie jest w mafii i planował glonować, to by wszedł w środku dnia a nie przed linczem, żeby zwrócić na siebie uwagę. Jeśli rzeczywiście zapomniał o grze, to to trochę zmienia postać rzeczy, ale wydaje mi się, że wtedy jego wejście byłoby inne. Oczywiście jeśli notorycznie będzie wegetował, wchodził raz na dzień, rzucał pierdy i się chował, to jest do odjebania, ale nie robiłbym z niego głównego celu na lincz dzisiaj czy nawet jutro. On nie ucieknie i z taką grą jak dotychczas i tak nie ma szans dograć do końca. A jak zacznie normalnie grać, to bym mu to wejście poczytał nawet na plus, uważam, że mafiozo by wszedł mniej bezczelnie, bo na emocjach ludzi mógł wkurwić i dostać sporo głosów. No ale poczekam, zobaczę jak i czy w ogóle będzie się aktywizował. 3. Nie podoba mi się, że Krokiet kilka razy wyciągał Sonny'ego Crocketa, jak na fakt, że ten drugi to glon, który chyba olał grę, to trochę za dużo tego, 3 razy o nim wspomniał, zaliczyli też interakcję. No może to szukanie kwadratowych jaj, ale wygląda mi to trochę jak wpychanie pod lincz niewinnego turbo-glona. 4. Myślałem, że Lepper to Antura i dlatego gra tak zjebanie, ale wychodzi, że Antura siedzi pod Sleuthheundem. Nie wiem jeszcze jak to świadczy o Lepperze, muszę to przemyśleć. Na pewno źle to świadczy o Sleuthheundzie. Jak ktoś ma do mnie jakieś pytania, zapraszam. Nadrabiaj nadrabiaj ^^
Mam ciebie w szarej strefie i jednak chciałabym jakościowo widzieć podobny poziom merytoryki co wczoraj.
Co do punktu czwartego dlaczego uznałeś że Lepperem gra ktoś inny? Bo jak dla mnie to za Lepperem ukrywała się osoba, co stawia na swoją śmieszność na pierwszym miejscu. Samym Sleuthheundem nie zajmowałam się jeszcze i nie mam tam wyrobionego zdania.
Bo kurwa zakładam, że Antura nie ma multikonta, a Sleuthheund wygląda na Anturę. Dodam, że wygląda też na mafiozę. PS. Mnie szara strefa nie przeszkadza. Póki nie jestem celem do linczu, to sobie mogę być w szarej strefie, mniejsza szansa na mord. Co prawda modlę się codziennie za siebie i mam w dupie, że Red mi mówi, że nie mogę codziennie, ale kto ma rację w sprawie modlitw, jakiś Red czy Papież?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:29:09 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 13:29:09 GMT 1
Nadrobiłeś wszystko? To są wszystkie Twoje przemyślenia? Miałem do Ciebie pytanie, jak nadrobisz to odpowiedz. Zakładam że nie nadrobiłeś, bo nie dość że wnioski uważam za słabo rozbudowane, to na minus, to jeszcze mocno powtarzasz to co ja pisałem, to na plus jeśli jeszcze nie nadrobiłeś, jeśli już nadrobiłeś, to nie wiem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:29:25 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 13:29:25 GMT 1
Trochę odnoszę wrażenie, że podczas tej dyskusji Jelcyna mafia mogła się go wystraszyć lub znajduje się w niej osoba, która go rozpoznała i profilaktycznie postanowili go odjebać. Być może w tej rozmowie znajdował się co najmniej jeden mafiozo i najwyżej zdecydowali się go poświęcić, na przykład sleuthhound, który chciał listy gitów w tamtym momencie. Poza tym Jelcyn szturchał widocznie Centryste (już ogólnie), a trochę mniej widocznie Ozdobę w tamtej dyskusji. Chciałem jakąś listę gitow? poproszę post na to bo nie wiem o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:30:21 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 13:30:21 GMT 1
Nie spodobał mi się post, który napisał w tej dyskusji z Jelcynem i jak tak teraz myślę, to zachowanie przed linczem było podejrzane. Ogólnie jakoś dziwnie gra. Czyli miastowo. No to jak zawsze. Dziękuję, dziękuję, ale też prodze, proszę miastu. Tak się trzeba uniewinniać!
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 13:31:46 GMT 1
Nadrabiaj nadrabiaj ^^
Mam ciebie w szarej strefie i jednak chciałabym jakościowo widzieć podobny poziom merytoryki co wczoraj.
Co do punktu czwartego dlaczego uznałeś że Lepperem gra ktoś inny? Bo jak dla mnie to za Lepperem ukrywała się osoba, co stawia na swoją śmieszność na pierwszym miejscu. Samym Sleuthheundem nie zajmowałam się jeszcze i nie mam tam wyrobionego zdania.
Bo kurwa zakładam, że Antura nie ma multikonta, a Sleuthheund wygląda na Anturę. Dodam, że wygląda też na mafiozę. Jedyny moment w którym próbowałam wejść tam w rozmowę ze Sleuthheund to był ten kiedy zaczął nagle grać oburzonego i próbował grać metą aby znaleźć punkt zaczepienia. Uznałam że lepiej tam tematu nie kontynuować, ponieważ miałam wrażenie że on będzie z argumentami lepiej przygotowany do tego sporu.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 13:35:17 GMT 1
Nawet jeśli Papież wyglądał lepiej w interakcjach z Tygrysem, to ten wąski wycinek gry wcale mi nie pomaga ocenić całości gry Tygrysa. Za dużo niejasności Tygrys zostawił w innych kierunkach i dlatego spytałam czy ktoś jest w stanie ocenić grę Tygrysa jako całość. Ale interakcja Papieża i Tygrysa (plus jej początek czyli dyskusja Maximusa i Tygrysa) to jakieś 70 % twórczości Tygrysa. O jakim wąskim wycinku piszesz? Na początku gry nie chciałaś zabierać żadnego stanowiska, dziś w obrębie kilkunastu minut piszesz drugi raz dyrdymały. Nie podoba mi się to. Za kilka, kilkanaście minut wyjeżdżam, nie wiem czy zdążę do linczu, głos zostawiam na Tygrysku. Wczorajszą produkcją nie zasłużył na kolejną szansę, zwłaszcza, że jego nieobecność podejrzanie się przeciąga. Mam wrażenie, że czeka tylko żeby pojawiła się jakaś większościowa kandydatura żeby sobie cichaczem wrócić do tematu. No nie chciałam zabierać tam stanowiska w ich sprawie. Lepiej było tam popisać na inne tematy niż ograniczać do trójkąta Papież-Tygrys-Krios. Twoja postawa za to jest dziwna, że nie chciałabyś zobaczyć jak Tygrys miałby ustosunkować się do rozważań o nim i jego interakcji. Brakuje mi tutaj od ciebie dobrej woli. Robisz podchody pod wywalenie Tygrysa niezależnie od przyczyny. Ja bym wolała jednak jeszcze zobaczyć jak Tygrys ustosunkowuje się do tego co do tej pory powstało. Jak Tygrys okaże się niewinny, to na pewno będzie miał żal do reszty, że nie dano mu szansy obronienie się. Jeśli będzie winny to dziwnie rozegrał tą edycję.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:35:50 GMT 1
Nadrobiłeś wszystko? To są wszystkie Twoje przemyślenia? Miałem do Ciebie pytanie, jak nadrobisz to odpowiedz. Zakładam że nie nadrobiłeś, bo nie dość że wnioski uważam za słabo rozbudowane, to na minus, to jeszcze mocno powtarzasz to co ja pisałem, to na plus jeśli jeszcze nie nadrobiłeś, jeśli już nadrobiłeś, to nie wiem. Nie nadrobiłem, niestety zacząłem skakać po stronach i trochę się zgubiłem z tym, co już czytałem, a czego nie. Ale spróbuję ponadrabiać, natomiast nie obiecuję, że coś stworzę z tego, bo wychodzę, a z telefonu więcej niż jednozdaniówek pisać nie będę. Tak więc rób z tym, co chcesz, ale moje wnioski mogą nie zostać zbyt rozbudowane w dniu dzisiejszym. Edit: Ale interakcja Papieża i Tygrysa (plus jej początek czyli dyskusja Maximusa i Tygrysa) to jakieś 70 % twórczości Tygrysa. O jakim wąskim wycinku piszesz? Na początku gry nie chciałaś zabierać żadnego stanowiska, dziś w obrębie kilkunastu minut piszesz drugi raz dyrdymały. Nie podoba mi się to. Za kilka, kilkanaście minut wyjeżdżam, nie wiem czy zdążę do linczu, głos zostawiam na Tygrysku. Wczorajszą produkcją nie zasłużył na kolejną szansę, zwłaszcza, że jego nieobecność podejrzanie się przeciąga. Mam wrażenie, że czeka tylko żeby pojawiła się jakaś większościowa kandydatura żeby sobie cichaczem wrócić do tematu. No nie chciałam zabierać tam stanowiska w ich sprawie. Lepiej było tam popisać na inne tematy niż ograniczać do trójkąta Papież-Tygrys-Krios. Twoja postawa za to jest dziwna, że nie chciałabyś zobaczyć jak Tygrys miałby ustosunkować się do rozważań o nim i jego interakcji. Brakuje mi tutaj od ciebie dobrej woli. Robisz podchody pod wywalenie Tygrysa niezależnie od przyczyny. Ja bym wolała jednak jeszcze zobaczyć jak Tygrys ustosunkowuje się do tego co do tej pory powstało. Jak Tygrys okaże się niewinny, to na pewno będzie miał żal do reszty, że nie dano mu szansy obronienie się. Jeśli będzie winny to dziwnie rozegrał tą edycję. Nie no, Tygrys dostał szansę. Jeszcze kilkanaście edycji temu poleciałby wczoraj. Teraz, nawet ja, choć kiedyś byłem pierwszy do linczowania podejrzanych natychmiast, uznałem, że to za wcześnie i choć mam go za mafijny top tej edycji, nie chciałem go wywalać wczoraj. Natomiast ile tak można? Dostał szansę, ma dziś cały dzień, jak nie skorzysta, to jest do wyjebania moim zdaniem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:43:27 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 13:43:27 GMT 1
Nadrobiłeś wszystko? To są wszystkie Twoje przemyślenia? Miałem do Ciebie pytanie, jak nadrobisz to odpowiedz. Zakładam że nie nadrobiłeś, bo nie dość że wnioski uważam za słabo rozbudowane, to na minus, to jeszcze mocno powtarzasz to co ja pisałem, to na plus jeśli jeszcze nie nadrobiłeś, jeśli już nadrobiłeś, to nie wiem. Nie nadrobiłem, niestety zacząłem skakać po stronach i trochę się zgubiłem z tym, co już czytałem, a czego nie. Ale spróbuję ponadrabiać, natomiast nie obiecuję, że coś stworzę z tego, bo wychodzę, a z telefonu więcej niż jednozdaniówek pisać nie będę. Tak więc rób z tym, co chcesz, ale moje wnioski mogą nie zostać zbyt rozbudowane w dniu dzisiejszym. Edit: No nie chciałam zabierać tam stanowiska w ich sprawie. Lepiej było tam popisać na inne tematy niż ograniczać do trójkąta Papież-Tygrys-Krios. Twoja postawa za to jest dziwna, że nie chciałabyś zobaczyć jak Tygrys miałby ustosunkować się do rozważań o nim i jego interakcji. Brakuje mi tutaj od ciebie dobrej woli. Robisz podchody pod wywalenie Tygrysa niezależnie od przyczyny. Ja bym wolała jednak jeszcze zobaczyć jak Tygrys ustosunkowuje się do tego co do tej pory powstało. Jak Tygrys okaże się niewinny, to na pewno będzie miał żal do reszty, że nie dano mu szansy obronienie się. Jeśli będzie winny to dziwnie rozegrał tą edycję. Nie no, Tygrys dostał szansę. Jeszcze kilkanaście edycji temu poleciałby wczoraj. Teraz, nawet ja, choć kiedyś byłem pierwszy do linczowania podejrzanych natychmiast, uznałem, że to za wcześnie i choć mam go za mafijny top tej edycji, nie chciałem go wywalać wczoraj. Natomiast ile tak można? Dostał szansę, ma dziś cały dzień, jak nie skorzysta, to jest do wyjebania moim zdaniem. Cóż to za multi-edycyjny styl oceniania gracza, czy nadaje się do linczu? Nie linczujemy kogoś czy miasto czy mafia ale czy się tobie jego gra podoba w ramach Nas, a jeżeli będzie grał tak w przeszłości, gdzie zakładam że nie był mafią, to poleci bo to? To już ty jetes do wyjebania za takie multi tendencje.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 13:49:47 GMT 1
Nadrobiłeś wszystko? To są wszystkie Twoje przemyślenia? Miałem do Ciebie pytanie, jak nadrobisz to odpowiedz. Zakładam że nie nadrobiłeś, bo nie dość że wnioski uważam za słabo rozbudowane, to na minus, to jeszcze mocno powtarzasz to co ja pisałem, to na plus jeśli jeszcze nie nadrobiłeś, jeśli już nadrobiłeś, to nie wiem. Nie nadrobiłem, niestety zacząłem skakać po stronach i trochę się zgubiłem z tym, co już czytałem, a czego nie. Ale spróbuję ponadrabiać, natomiast nie obiecuję, że coś stworzę z tego, bo wychodzę, a z telefonu więcej niż jednozdaniówek pisać nie będę. Tak więc rób z tym, co chcesz, ale moje wnioski mogą nie zostać zbyt rozbudowane w dniu dzisiejszym. Edit: No nie chciałam zabierać tam stanowiska w ich sprawie. Lepiej było tam popisać na inne tematy niż ograniczać do trójkąta Papież-Tygrys-Krios. Twoja postawa za to jest dziwna, że nie chciałabyś zobaczyć jak Tygrys miałby ustosunkować się do rozważań o nim i jego interakcji. Brakuje mi tutaj od ciebie dobrej woli. Robisz podchody pod wywalenie Tygrysa niezależnie od przyczyny. Ja bym wolała jednak jeszcze zobaczyć jak Tygrys ustosunkowuje się do tego co do tej pory powstało. Jak Tygrys okaże się niewinny, to na pewno będzie miał żal do reszty, że nie dano mu szansy obronienie się. Jeśli będzie winny to dziwnie rozegrał tą edycję. Nie no, Tygrys dostał szansę. Jeszcze kilkanaście edycji temu poleciałby wczoraj. Teraz, nawet ja, choć kiedyś byłem pierwszy do linczowania podejrzanych natychmiast, uznałem, że to za wcześnie i choć mam go za mafijny top tej edycji, nie chciałem go wywalać wczoraj. Natomiast ile tak można? Dostał szansę, ma dziś cały dzień, jak nie skorzysta, to jest do wyjebania moim zdaniem. No mi dziwnie jest być w roli jego potencjalnego kata. Dlatego wolałabym by on tą szansę mógł dzisiaj wykorzystać póki jest czas ewentualnie jutro, ale to już może być za późno dla niego jeśli na nim zostanie postawiony krzyżyk. Najlepiej dla niego by było jakby dzisiaj popołudniu się pojawił i zaczął pisać i dałoby się ustosunkować do jego dalszej twórczości.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:52:27 GMT 1
Nie nadrobiłem, niestety zacząłem skakać po stronach i trochę się zgubiłem z tym, co już czytałem, a czego nie. Ale spróbuję ponadrabiać, natomiast nie obiecuję, że coś stworzę z tego, bo wychodzę, a z telefonu więcej niż jednozdaniówek pisać nie będę. Tak więc rób z tym, co chcesz, ale moje wnioski mogą nie zostać zbyt rozbudowane w dniu dzisiejszym. Edit: Nie no, Tygrys dostał szansę. Jeszcze kilkanaście edycji temu poleciałby wczoraj. Teraz, nawet ja, choć kiedyś byłem pierwszy do linczowania podejrzanych natychmiast, uznałem, że to za wcześnie i choć mam go za mafijny top tej edycji, nie chciałem go wywalać wczoraj. Natomiast ile tak można? Dostał szansę, ma dziś cały dzień, jak nie skorzysta, to jest do wyjebania moim zdaniem. Cóż to za multi-edycyjny styl oceniania gracza, czy nadaje się do linczu? Nie linczujemy kogoś czy miasto czy mafia ale czy się tobie jego gra podoba w ramach Nas, a jeżeli będzie grał tak w przeszłości, gdzie zakładam że nie był mafią, to poleci bo to? To już ty jetes do wyjebania za takie multi tendencje. No oceniam zarówno mafijność, jak i potencjał, jak potencjał jest duży, to mimo mafijności wolę nie odjebywać od razu, bo przecież mimo nieomylności Papieża ten wstrętny Red mógł się pomylić i wyjdzie, że niewinny, tak jak było z Picasso - nieomylny Papież orzekł, że winny, a Red napisał, że niewinny. Oczywiście to Reda trzeba za to spalić na stosie. Dlatego wczoraj nie byłem za wywaleniem Tygrysa, nie pchałem też linczu na Centryście. Obu mam za mafię, obaj to jednak dobrzy gracze i jak się mylę, to szkoda ich wywalać już teraz, niech tworzą posty, interakcje (albo i nie tworzą, jak Tygrys, wtedy można bez żalu wyjebać na przykład dziś). Ja uważam takie podejście za rozsądne i bardziej skuteczne. Jak Ty uważasz, że jestem za to do wyjebania, to śmiało. Może sobie rozbijesz o mnie ryj jako mafia, może dojdę do wniosku, żeś debil, ale miastowy, w najgorszym razie zostanę zlinczowany, trudno.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 13:53:51 GMT 1
dobra spróbuje zagrać, trochę z musu bo od 18 do na pewno godzin polinczowych mogę być poważnie odklejony i niezdolny do wejścia na forum
mam ogarnięte tożsamości Tygrysa, Grubola Ozdoby, i chyba Melanii i Leppera. Pewnie to nie pomaga ale dobrze mi jest jak te puzzle wchodzą po kolei i jakoś wyjątkowo irytują mnie tożsamości w tej edycji, chyba dlatego że są pojedyńcze a tak to czuje sporo czystej mafii
1. ANDRZEJ LEPPER - oprócz humoru na plus wypada przyjąć pare spontanicznych wyraźnych zagrań, bo nie jest to nijakie. Ale tak jak wielu irytował brakiem wyjścia z kreacji tak mnie wkurwia trochę tym, że dalej nie potrafię wyczuć granicy między prowokacją, a jego faktycznym spojerzniem. Znaczy może nie wkurwia, nie pozwala go sobie do końca polubić, to jest chyba to co niektórzy mają ze mną
2. Melania Trump - ilość autorskich wniosków mnie eeeeeee zaskakuje? ale jak mogę rozpatrywać to na minus?
4. Olinek Okrąglinek - jakieś takie bardzo mocne spozycjonowanie się po pierwszym wieczorze i nie dojechanie dalej. Na stan gry w którym sobie wjechał w luci miałem podobne spostrzeżenia do niego a potem nie grał więc ciężko mi go specjalnie winić, ale dobrze wygląda w roli teoretycznie mocniejszego mafiozy, nie wiem to na ile jest jednak ten efekt czasu i godzin spędzonych w grze.
10. Maximus - koń ma wyraźny sposób na przkazywanie tego w jaki sposób oni widzi grę. Fakt, że głównie w kierunku uniewinniania, ale mi też o wiele łatwiej to przychodzi. Póki co ufam.
13. Dawid Ozdoba - to samo spostrzeżenie co przy koniu, ale we wszystkich kierunkach
15. Papież - też potencjalnie pasuje mi do silniejszego mafiozy, ale główny argument wielu przeciw niemu o agresji i jego odpowiedź, że nie odróżniacie wulgarności od agresji to wiecie, byłem tam robiłem to, w tej kwestii się z nim zgadzam
16. Oświecony Centrysta - ja mam problem z ponownym czytaniem graczy, których okładali i okładają inni których pozytywnie odczytuje. Zbyt mocno widzę tą postać ich argumentami. Mały plus który jestem w stanie przy nim postawić to mocne tunelowanie się na poszczególnych zawodnikach często go atakujących. Chciałbym poczytać jego spostrzeżenia bez tych klapek na oczach na temat innych zawodników. To mogłoby pomóc oddać bardziej świadomy głos w dzisiejszych wyborach
18. Thane Krios - nad nim sobie myślę coraz więcej i oprócz tego, że on jest mocno dobry to jeszcze gra taką mocno mocną gierkę. Dla mnie jest niewinny, ale on nie ma prawa żyć bardzo długo do końcowych faz gierki.
20. Grubol - no ja sie serio poczułem zaopiekowany, ale na przykład potrzeba bycia krystalicznym mnie już troche konsternuje. Na tą chwile przepisałbym drugie zdanie z gracza powyżej, ale tak proporcjonalnie w 70%
21. Harrier Du Bois - no taki konkretny drążyciel, wydaje się być autentyczny w drążeniu. Z takimi predyspozycjami mógłby być górnikiem. Większość swojego dodaje w atakach niż uniewinnianiach.
pozycjonowanie graczy, o których mam w miare wyraźny pogląd
tier1: Melania i Thane i Grubol i to jest tier z którego nikt nie ma prawa znaleźć się w meczówce tier2: maximus, ozdoba, harrier - tu nie spodziewałbym się źle trafić więcej niż jednego tier3: Lepper, Papież, Tygrys tier4: Olinek tier5: Centrysta
scenariuszem jaki widze na wieczór jest rozkmina czy warto bić centryste czy dalej czyścić tak zwane przedpole, którym brzydko określe graczy, o których trudniej wyrobić sobie wyraźną opinie. Nie chce specjalnie tego przedpola tierować za to chciałbym to zobaczyć w wykonaniu innych, tak samo jak tą właśnie sytuacje z wieczoru. Ja wyślę sam swój głos wcześniej a potem nadrobie mam nadzieje konkludując coś fajnego
sorki mały edit
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:54:03 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 13:54:03 GMT 1
No to już wiemy kto się tworzy za Medrca Miastowego, którego jak już słuchać, to przynajmniej z przeciwnym działaniem. Pan papież.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 13:55:05 GMT 1
TYGRYS MIASTOWY PO RAZ PIERWSZY Ozdoba, co to za kreacja? Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz? Koń chciałby wiedzieć, co Tygrys miał na myśli poprzez "wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz." No co wylosował, co za głupie pytanie Ale koń pozoruje aktywność i szukanie kolorów Jeśli to było w kontekście "co dawid wylosował," to zdaniem konia było to napisane w dziwny sposób, ale nieważne. Może koń wróci do tego później. Wróć do tego teraz. Wyjaśnijmy to sobie, żeby nie było niedomówień. Co tam było w dziwny sposób? POCZĄTEK DYSKUSJI TYGRYS VS MAXIMUS MOIM ZDANIEM 3:0 DLA TYGRYSA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 13:59:33 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 13:59:33 GMT 1
Papież powie centrysta mafia, cóż, jest powód by szukać tam miasta. Tygrys do wywalki, cóż, zobaczmy cxemj powinien zostać!
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 14:01:53 GMT 1
Koń uważa, że Thane gra bardzo miastowo. Jego gra przypomina mu nieco grę samego konia jako miasto, przynajmniej do niedawna.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 14:02:20 GMT 1
zgubiłem sleuthounda w moich tierach bezglonowych, resztę zostawiam do zabawy
tier1: Melania i Thane i Grubol i to jest tier z którego nikt nie ma prawa znaleźć się w meczówce tier2: maximus, ozdoba, harrier - tu nie spodziewałbym się źle trafić więcej niż jednego tier3: Lepper, Papież, Tygrys tier4: Olinek, sleuthound tier5: Centrysta
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 14:04:21 GMT 1
TYGRYS ZMIAIŻDŻYŁ MAXIMUSA W ICH POTYCZCE POLECAM WEJŚĆ W POSTY TYGRYSA I POCZYTAĆ JA NAKREŚLE KONTEKST: Ozdoba, co to za kreacja? Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz? TO JEST SUPER PYTANIE BO DO OCENY GRACZA W D1 TRZEBA WZIĄC POD UWAGĘ JEGO KREACJE. TAK JAK JA WYSTARTOWAŁEM TAK JAK WYSTARTOWAŁEM ALE KAŻDY WIEDZIAŁ KTO TO LEPPER I JAK MOGĘ SIĘ ZACHOWAĆ TAK TYGRYS NIE WIEDZIAŁ JAK OCENIAĆ DAWIDA OZDOBE I JAK KREACJA BĘDZIE WPŁYWA NA JEGO ODBIÓR. 100% MIASTOWE PYTANIE I KOŃ SIĘ DO TEGO PRZYCZEPIŁ BO NIE ZROZUMIAŁ KONCEPTU PYTANIA WYSZŁA Z TEGO DŁUGA DYSKUSJA W KTÓREJ TYGRYS BARDZO DOBRZE ZROBIŁ ŻE TEGO NIE ODPUŚCIŁ BO DYSKUSJA DOTYCZYŁA KLUCZOWEGO ELEMENTU GRY - TEGO JAK ODBIERAMY GRACZY NA PODSTAWIE ICH KREACJI. TO JEST MIASTOWY TOK MYŚLENIA W TAKI SAM SPOSÓB NIEDŹWIEDŹ WJEBAŁ SIĘ ZE SWOIM WEJŚCIEM To na poważnie? Bo w takim razie mógłbym się zabrać za czytanie jednego albo drugiego (idealnie obu), ale pan papież nie kojarzy mi się z prawdomównością i mnie pewnie trolluje CHŁOPIE MIAŁEŚ TAKĄ OKAZJE WEJŚĆ W ROZGRYWKĘ Z PIERWSZYM POSTEM "MOCNO ŚPI" I ZOSTAĆ KREACYJNYM MVP MÓJ POST TO NIE BYŁ ATAK!!!! ZOBACZYŁEM ŻE NIEDŹWIEDŹ WSZEDŁ DO GRY I MA DWA POSTY TZN ŻE PRZEGAPIŁEM WEJŚCIE SPRAWDZIŁEM Z CIEKAWOŚCI CZY WSZEDŁ "MOCNO ŚPI" ALE WSZEDŁ SŁABIEJ I NAPISAŁEM MU ŻE ZEPSÓŁ SZANSE NA TOP KREACJE TO JEGO REAKCJA!! CHŁOPIE MIAŁEŚ TAKĄ OKAZJE WEJŚĆ W ROZGRYWKĘ Z PIERWSZYM POSTEM "MOCNO ŚPI" I ZOSTAĆ KREACYJNYM MVP Mordo, a myślisz, że czemu mam taką kreację? Jak ci ktoś nie napisze czarno na bialym, to nie zrozumiesz? ZBYT AGRESYWNA SPRAWIŁA ŻE JEGO SPOJRZAŁEM NA JEGO PIERWSZY POST W INNY SPOSÓB I ZOBACZYŁEM ŻE ON NAD NIM SIEDZIAŁ I MYŚLAŁ I WYMYŚLAŁ COŚ BARDZO KIEPSKIEGO I W TAKI SPOSÓB TRZEBA CZYTAĆ GIERKĘ
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 14:06:55 GMT 1
WAM TRZEBA WSZYSTKO PALCEM WSKAZAĆ BO JA NIE WIEM CZY TRZECIE OKO OTWORZYŁEM CZY RED POJEBAŁ PROPORCJE I WYLOSOWAŁ 16 MAFII I 5 MIAST
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 14:07:01 GMT 1
A, i miałeś się odnieść do tego, że skoro konflikt wyglądał autentycznie, to czemu ktoś z nich w mafii, a nie obaj niewinni. Bo Papież mi bardziej dawaj mafijne wajby, ale to bardziej przeczucie i na obecną chwilę nie mam czym tego podeprzeć. Czy Papież daje Ci dalej mafijne wajby? W którym momencie je poczułeś? A Pan Panie Thane, to się spodziewał, że zabiją Panią Trump? Dla mojego koła poselskiego to było raczej oczywiste, że poleci jeden z trzech najrozsądniejszych posłów. Borys był jednym z nich. Spodziewałem się zgonu Du Boisa chyba najbardziej. Jelcyn był w czołówce dlatego też wczoraj napisałem, "śpieszmy się chwalić Borysa". No jeszcze ty Olinek byłeś wysoko u mnie na liście prawdopodobnych mordów. Czy to, że Olinka masz wysoko na liście osób, które mafia może chcieć wyjebać nie kłóci się trochę z tym, że postrzegasz go za dbającego przede wszystkim o pozycję? Gdybym miał zrobić takie ratio treści/samoświadomości i dbania o pozycję. Wiecie kto by najgorzej wypadał. Olinek. Wiecie kto najlepiej. Tygrys. Tygrys nie powiedział wprawdzie dużo mądrego, ale głównie szkodził sam sobie. Olinek wprawdzie nie powiedział dużo mądrego, ale głównie robił dobrze sam sobie. Mafiozi dbają o to, żeby nie być tam gdzie my będziemy szukać. Olinek dbałeś o to gdzie będziesz, czy o to gdzie będziemy szukać? Są gracze, których głównie interesuje to, gdzie miasto szuka i są gracze, których głównie interesuje gdzie są. Co interesuje Olinka waszym zdaniem? ----------------- Użyłem słowa "rzekomo", gdyż zdecydowanie rozróżniam wulgarność oraz agresję i jeśli mówimy o agresji, to się z nią nie zgadzam. Nie wyzywam za bardzo innych, nie atakuję też jakoś szczególnie zaciekle (nie bardziej niż w 2 ostatnich edycjach), więc z zarzucaniem mi AGRESJI się nie zgadzam. A że kilka osób pisze o agresji, to z tym walczę, chcę zrozumieć też przyczynę podnoszenia takiego argumentu. Tak więc umówmy się co do nomenklatury najpierw, jeśli uważasz, że warto ciągnąć ten temat. Dla mnie nie ma u mnie agresji większej niż zwykle, jest większa wulgarność. A czemu tak jest? Nie wiem, nie było to planowane, planowane było wplatanie większej liczby żartów kreacyjnych, ogólnie bawienie się słowem, może gdzieś podświadomie bawi mnie też wizja papieża rzucającego mięsem i stąd ta wulgarność? Chuj wie, nie umiem tego wytłumaczyć. PS. Centrysta kłamie, ja też miałem ostatnio 3 szczepienia i nie dostaje się ich na ryj, tylko w ramię. PS.2. Laura bardzo spoko wejście, jest dla mnie tym glonem, któremu daję immunitet papieski. A ty kurwa papieżaku wstrętny, a ja też w uda dostałem, icoteras Jak to jest, że wczoraj odniosłeś się akurat do tego? Nie było Cię prawie godzinę, ja Cię nie cytowałem, więc notyfikacji nie dostałeś, wydaje mi się więc, że miałeś nadrobione posty, nie było innych, istotniejszych tematów do poruszenia? 2 minuty później walnąłeś posta, żeby usprawiedliwić nieobecność, też tylko napomknąłeś tam o niewinności Lucille. Jakoś mi się to nie zgrywa z Twoim skillem i generalnie podejściem do gry, no nie pasuje mi do Ciebie po prostu.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 14:12:33 GMT 1
Pytanie do Grubola i Papieża: Czy jakby Jelcyn skumał, że Squbi gra Melanią, to by podtrzymał swój wniosek, że jest w mafii? Z jednej strony egze jest fatalny w tożsamości, z drugiej strony może to znaczyć, że u Trumpa brakowało mu czegoś, co w miastowym Squbańcu by widział. To na niekorzyść imo. Nie, nie podtrzymałby go moim zdaniem. Ja też uznałem, że skoro nie mogę znaleźć Squbiego, to Squbi mafia, więc rozumiem egze, że też miał takie przemyślenie. Ale Melania zdecydowanie gra miastowo, nie ma co tutaj moim zdaniem mieć paranoi. A jeśli już atakować Trump, to nie zasłaniać się testamentem Jelcyna, tylko samemu zbudować argumentację. Ale ja takowej na obecną chwilę zwyczajnie bym nie umiał zbudować, dla mnie czysty.
|
|