|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:34:18 GMT 1
Matko Boska toż to Ojciec Święty!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:34:44 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:34:44 GMT 1
No właśnie próbuję wybadać, co się koniu nie podoba, żeby spróbować ustalić w co wierzy i z jakich pozycji wychodzi dając opinię na mój temat. Czemu niby miastowy miałby Twoim zdaniem czekać? A poza tym, piszę co myślę, nie potrzebuję i nie będę sobie aplikował żadnych hamulców bo po co? Poczekałby dla zabawy, bo kontekst jest taki, że post na trzeciej stronie = mafia. Miastowy żartowniś by tak pewnie zrobił. Koń nie sugeruje aplikowania hamulców, tylko studiuje zachowanie. Nie znam tego żartu, że mafia ma się niby wpisywać na trzeciej stronie i nie wiem, jaka w tym zabawa, żeby wstrzymywać się od pisania. Jak mam coś do przekazania to przekazuję
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:34:49 GMT 1
Melania wyglądasz na fajną babkę, co ty na to żeby wybrać się razem do jednego z najbardziej prestiżowych klubów nocnych w Krakowie i pozbyc się tych granic językowych które nas dziela? Wydaje mi się, że jesteśmy tutaj wyróżniającymi się intelektem postaciami 🤣 I accept your offer ^^ But i dont want presence of journalists on club
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:35:15 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 19:35:15 GMT 1
Nikt nie atakował a wszyscy bronili
A przecież dobra kuchnia sama się obroni
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:36:38 GMT 1
Nie rozumiem, co jest dziwnego w napisaniu, że piszę sobie co chce.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:36:53 GMT 1
W tym właśnie problem, że w zasadzie nie wiadomo, o co zapytałeś. "Co ty tu robisz" jest nieprecyzyjne. Tygrys może się z tym nie zgadzać, ale koń tak uważa. Koń nie chciał się o to wcześniej kłócić, bo przewidział, że doprowadziłoby to do długiego sporu, który nikogo innego nie obchodzi. Ale w każdym razie koń ma swoje zdanie. No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh Koń przegapił informację o jutrzejszej nieobecności, ale koń nie jest pewny, czy tygrys wierzy w to, co mówi w pogrubionym zdaniu. Koń nie obawia się dłuższej interakcji. Koń rozmawia z tygrysem już o wiele więcej, niż z jakimkolwiek innym graczem. Koń po prostu nie chce scentralizować tematu na swojej interakcji i chciałby też szukać kolorów innych graczy, a toczenie tego sporu to utrudnia. Obecnie koń uważa, że tygrys jest w mafii. Czy tygrys uważa, że koń jest w mafii? Jeżeli tak, to dlaczego? Niech tygrys powie też coś o swoich opiniach.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:37:58 GMT 1
Melania wyglądasz na fajną babkę, co ty na to żeby wybrać się razem do jednego z najbardziej prestiżowych klubów nocnych w Krakowie i pozbyc się tych granic językowych które nas dziela? Wydaje mi się, że jesteśmy tutaj wyróżniającymi się intelektem postaciami 🤣 I accept your offer ^^ But i dont want presence of journalists on club POLSKA DLA POLAKÓW, gadasz po naszemu albo wypad! Ci z PO bez zająknięcia by przyjęli pakiet imigracyjny i wtedy od takich by się roiło na ulicach!
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 19:38:04 GMT 1
Edykt papieski #1:Na wszystkich nakładam dziesięcinę. Oznacza to, że każdy jest mi winien w ramach haraczu podatku 1/10 swojego limitu postów. Czyli każdy może napisać 63 posty dziennie a ja 210. zobaczymy czy do końca dnia napiszesz 63
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:38:42 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 19:38:42 GMT 1
Koń ma zdecydowanie większego pindola niż Tygrys
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 19:38:50 GMT 1
Naditerpretowanie Małej Konstytucji może prowadzić do nadmiernej aktywności, która to aktywność finalnie okazuje się szkodliwa. To trochę casus nowych posłów, którzy na początku swojej kadencji aż nadto starają się składać wnioski okazują się tymi, których perspektyw niekoniecznie jest korzystna dla dobra kraju. Ja na sali widzę kilka osób, które przyjęło taką strategię i z biegiem czasu zamierzam zacząć ich rozliczyć z tych ich, że tak powiem, zbiorów. Czy mógłbyś sprecyzować, które to są osoby? Koń ma wrażenie, że mafiozów nie przestraszysz, nie wymieniając ich z imienia. Mafiozi pewnie mają świadomość, kto dokładnie robił to, co opisujesz. Ależ Panie Koniu Maximusie. Ja nie zamierzam teraz nikogo straszyć. Nie tak działa polityka na najwyższym szczeblu. Panie Andrzeju, na ten moment jestem skory do współpracy. Zamierzam zostać ministrem bez teki. Będę trochę z boku, ale służę pomocą, gdy ta będzie potrzebn.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:39:23 GMT 1
Koń mógłby się też kłócić ze stwierdzeniem, że "co ty tu robisz" = "jaki masz kolor" i nie ma w tym wątpliwości/nieprecyzyjności, ale wydaje się to być zbędne. Są inne ofiary do stratowania.
Ups, przyjaciele do wożenia. Koń nic nie mówił o ofiarach.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:39:37 GMT 1
W tym właśnie problem, że w zasadzie nie wiadomo, o co zapytałeś. "Co ty tu robisz" jest nieprecyzyjne. Tygrys może się z tym nie zgadzać, ale koń tak uważa. Koń nie chciał się o to wcześniej kłócić, bo przewidział, że doprowadziłoby to do długiego sporu, który nikogo innego nie obchodzi. Ale w każdym razie koń ma swoje zdanie. No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh Ten post jest tak zły, że mam ochotę przenieść Cię do innej parafii edycji od razu, zanim się zrobi wokół Ciebie większy smród. Edit: Edykt papieski #1:Na wszystkich nakładam dziesięcinę. Oznacza to, że każdy jest mi winien w ramach haraczu podatku 1/10 swojego limitu postów. Czyli każdy może napisać 63 posty dziennie a ja 210. zobaczymy czy do końca dnia napiszesz 63 Dnia dzisiejszego (do 24 w sensie) czy jutrzejszego (do mordu)?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:39:40 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:39:40 GMT 1
No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh Koń przegapił informację o jutrzejszej nieobecności, ale koń nie jest pewny, czy tygrys wierzy w to, co mówi w pogrubionym zdaniu. Koń nie obawia się dłuższej interakcji. Koń rozmawia z tygrysem już o wiele więcej, niż z jakimkolwiek innym graczem. Koń po prostu nie chce scentralizować tematu na swojej interakcji i chciałby też szukać kolorów innych graczy, a toczenie tego sporu to utrudnia. Obecnie koń uważa, że tygrys jest w mafii. Czy tygrys uważa, że koń jest w mafii? Jeżeli tak, to dlaczego? Niech tygrys powie też coś o swoich opiniach. Nie mam w tym momencie za dużo opinii. Na pewno nie uważam, że koń jest w mafii, ponieważ trzyma się tej dyskusji, która wydaje mu się nie służy mu jako mafiozie. Jest jednak podejrzenie, ponieważ nie zrozumiał czegoś i nie potrafił się przyznać. Na razie mam w głowie małe plusiki przy ozdobie i lepperze. Głos mam na Melanii Trump
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:40:05 GMT 1
Koń ma zdecydowanie większego pindola niż Tygrys Trudno się nie zgodzić.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:40:14 GMT 1
I accept your offer ^^ But i dont want presence of journalists on club POLSKA DLA POLAKÓW, gadasz po naszemu albo wypad! Ci z PO bez zająknięcia by przyjęli pakiet imigracyjny i wtedy od takich by się roiło na ulicach! Don't be impolite. Clever people should know foreign language.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:40:50 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:40:50 GMT 1
No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh Ten post jest tak zły, że mam ochotę przenieść Cię do innej parafii edycji od razu, zanim się zrobi wokół Ciebie większy smród. Co jest w nim złego. Poproszę o rozwinięcie.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:41:03 GMT 1
MAFIOZI A JEST ICH KILKU BĘDĄ PODPINAĆ SIĘ POD ATAK NA PRZYCZAJONEGO TYGRYSA JA WSZYSTKO ZAPISUJE I BĘDĘ WAS KOLEDZY MAFIOZI ROZLICZAŁ
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:41:33 GMT 1
POLSKA DLA POLAKÓW, gadasz po naszemu albo wypad! Ci z PO bez zająknięcia by przyjęli pakiet imigracyjny i wtedy od takich by się roiło na ulicach! Don't be impolite. Clever people should know foreign language. A ty Polski znasz? No właśnie.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:41:34 GMT 1
WSZYSCY NA JEDNEGO TO BANDA RUDEGO!!!! PANOWIE BRAKUJE WAM KLASY
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:41:51 GMT 1
Oleksy lewaku będziesz wisiał!
|
|