Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 16:53:18 GMT 1
Koniowi nie podoba się u Leppera to, że cały czas atakuje jednego gracza. Wydaje się mieć bardzo wąską perspektywę. Nadal podtrzymuje jednak, że jeśli Niedźwiedź rzeczywiście jest w mafii, Lepper zasługuje na przynajmniej tymczasowe uniewinnienie.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 16:54:04 GMT 1
Papież mi daje aktualnie neutralne wajby. Wydaje się mocny i dobrze porusza się po rozgrywce. Potyczkę z Tygrysem wygrał, choć zdaję sobie sprawę, że kot mógł nie być w optymalnej dyspozycji. Nie uważam też, żeby jednak Tygrys był mafią. Wątpię czy gdyby się w niej znajdował to wywaliłby prawie cały limit jednego dnia, dobrze wiedząc, że nie będzie go w okolicach linczu. Dopuszczam też możliwość, że zrobił to bo szybko został zaatakowany i chciał się obronić, a nie zniknąć. Niemniej jednak, dalej po mojemu to pachnie bardziej miastem.
Jeśli chodzi o zadymę z Niedźwiedziem. Myślę, że mafia mogła nie być pewna jak wygląda głosowanie do końca, ale nasunęła mi się jeszcze jedna myśl. Nie sądzę, żeby tam wtedy była możliwość wajchy, ale co jeśli Niedźwiedź i Lepper byliby w mafii? Misiek gada im na forum, że nie ma czasu za bardzo grać i może odwalą taką akcję, że on się poświęci, żeby w razie czego zdjąć jakiekolwiek podejrzenia z Leppera, który miałby możliwość ciśnięcia w następnym dniu Niedźwiedzia, chociaż jego wejściówka do tematu wyglądała bardzo naturalnie miastowo, to z Lepperem mam problem z czytaniem jego kreacji.
O Olinku w sumie nie wiem co powiedzieć, trochę mam wrażenie, że chce się na razie prześlizgnąć bokiem, niby ma tam jakiś swój plan na rozgrywkę i rzuca sobie hasłami, a tak mógłby zachować się gracz, który posiada zbyt wielką wiedzę jak na swoje barki. Zastanowiła mnie też interakcja Olinek – LP, gdzie on zapytał ją wprost czy będzie głosowała na mnie, chyba bez większego podkładu, a ona krótko zadeklarowała tak i tyle. Aczkolwiek dopuszczam możliwość taką, że LP była przytłoczona ilością postów i po prostu poszła za tym, kto ją akurat zagadnął o głosowaniu, chcąc zdać się na gracza, który wygląda, że wie o czym mówi.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 16:54:27 GMT 1
Czekej, Lepper jedyne co robi to we mnie napierdala? xD
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 16:55:03 GMT 1
Jestem trochę zakłopotany teraz tym festiwalem podejrzewania papieża, tj. on był u mnie na wyrost, bo nie pogadaliśmy i się mijamy, ale jako townlean do tej pory. po co ten komentarz? co tu jest kłopotliwego? w zeszlej nie był w ogóle podejrzewany i skończylo się katastrofa, więc co złego że się o nim teraz rozmawia? temat Ci się rozmywa? mam coraz większy dystans do Ciebie Jaworek, paradoksalnie lepiej mi się gra w tej edycji z Kriosem niż z Tobą i Centrysta i zaczyna mnie to niepokoić Ja nie mam nic przeciwko podejrzewaniu/pressowaniu ludzi, trzeba to robić i tym bardziej należy podejrzewać ludzi, którzy w przyszłości mogą trafić do grona konsensusowych niewinnych, natomiast w mojej optyce tematu zajmowanie się konkretnie papieżem konkretnie przez podejrzenia nie było pierwszą ani i czwartą rzeczą, jaka mi do głowy przychodzi.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 16:55:19 GMT 1
Dzięki Ozdoba. Doda sugerowała, że grała nie raz już z tego co zrozumiałem. W ostatniej chwili przed edycją zmiana i można.
To dawaj rozpisz te dwa zbiory rozłączne i zobaczymy co się urodzi dzisiaj. Zbiór podejrzewanych nielinczowalnych tworzył Grubol z Centrystą, zbiór linczowalnych tworzyły glony, z którymi pół dnia starałem się gadać, ale tak tbh tylko Doda i sleuthhound się odsłonili, reszta dla mnie jest taką samą zagadką jak wcześniej. Centrysta jest nielinczowalny? I jak ten zbiór ma się do poziomu podejrzeń? Uważasz, że jestem tak samo podejrzany jak Centrysta?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 16:55:32 GMT 1
Co powiecie na Olinka?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 16:56:11 GMT 1
Czekej, Lepper jedyne co robi to we mnie napierdala? xD W dużej mierze tak. Miał dzisiaj post z listą odczytów, więc to nie jest tak, że robi WYŁĄCZNIE to. Niemniej jednak jest to pierwsza rzecz, którą koń pamięta na jego temat. Uważasz, że Lepper to mafia, czy nie? Jeśli tak/nie, to dlaczego?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:00:38 GMT 1
Zbiór podejrzewanych nielinczowalnych tworzył Grubol z Centrystą, zbiór linczowalnych tworzyły glony, z którymi pół dnia starałem się gadać, ale tak tbh tylko Doda i sleuthhound się odsłonili, reszta dla mnie jest taką samą zagadką jak wcześniej. Centrysta jest nielinczowalny? I jak ten zbiór ma się do poziomu podejrzeń? Uważasz, że jestem tak samo podejrzany jak Centrysta?
No wydaje mi się, że linczowanie centrysty d1/2 jest niezgodne ze sztuką, nie tak dawno była taka Różyczka Cotton, którą do d3 podejrzewałem, w d3 się zaczeła mi uniwinniać i nawet ją w mordzie zabili, więc jestem niechętny linczowaniu graczy, którzy osobowo mają potencjał na uniewinnienie się. Nie mierzyłem moich podejrzeń względem was, u ciebie sam widzę jakieś rzeczy, które mi się nie podobają, Centrysta wypadł źle u wszystkich, więc pewnie obiektywnie Centrysta jest bardziej podejrzany xD
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 17:01:00 GMT 1
Oj niestety Koniu, za bardzo nie pomogę, bo nie czytałem jeszcze (jestem w trakcie właśnie, ale to kurde 5 strona dopiero, bo wolę odświeżać temat na drugim monitorze xD). Z interakcji z nim na pewno uważam go za wkurzającego
E: Tzn. teraz nie pomogę, wrócę do ciebie z odpowiedzią jak nadrobię
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 17:01:10 GMT 1
Koń najpierw chciałby usłyszeć więcej od Niedźwiedzia i Tygrysa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:02:15 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:02:15 GMT 1
Centrysta to miał dawać phoneposting i słabo, mnie też raczej nie ma dziś ale jestem w stanie coś dorzucić na bieżąco, a tu tak średnio bym powiedział.
Nie widzę szans żeby taki stan przeciągać dłużej niż do jutra, powiedzmy można zastosować kazus Tygrysa, ale co za dużo to niezdrowo
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 17:05:53 GMT 1
Centrysta jest nielinczowalny? I jak ten zbiór ma się do poziomu podejrzeń? Uważasz, że jestem tak samo podejrzany jak Centrysta?
No wydaje mi się, że linczowanie centrysty d1/2 jest niezgodne ze sztuką, nie tak dawno była taka Różyczka Cotton, którą do d3 podejrzewałem, w d3 się zaczeła mi uniwinniać i nawet ją w mordzie zabili, więc jestem niechętny linczowaniu graczy, którzy osobowo mają potencjał na uniewinnienie się. Nie mierzyłem moich podejrzeń względem was, u ciebie sam widzę jakieś rzeczy, które mi się nie podobają, Centrysta wypadł źle u wszystkich, więc pewnie obiektywnie Centrysta jest bardziej podejrzany xD Nie czytaj uprzejmości jako fałszu i dogadamy się.
Zgadzam się z Ozdobą, że temat Centrysty maks do jutra można przeciągnąć. Rozpiszę się jeszcze przed linczem jak u mnie to obecnie wygląda.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:08:10 GMT 1
LOGIKA (Trywialny: Sukces): trochę głupi pomysł linczować typa, którego nie było od 11
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 17:10:07 GMT 1
Jestem trochę zakłopotany teraz tym festiwalem podejrzewania papieża, tj. on był u mnie na wyrost, bo nie pogadaliśmy i się mijamy, ale jako townlean do tej pory. Papieżowi chyba się spodobało bycie w szarej strefie o ile nie będzie celem do linczu. Nie wnikałam skąd zaczęły się dzisiaj brać podejrzenia papieża.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:14:34 GMT 1
Oto spis osób, które najbardziej dbają o pozycję. Doda,. Olinek Okrąglinek, Papież. Grubol.Słony krokiet Oto osoby, które mają najbardziej w nosie swoją pozycję. Sleuthhound, Tiger, Dawid Ozdoba, ja, Melania Trump, Oświecony centrysta. Laura Pergolizzi bardzo dobry post. Super mi się podoba to podejście, aczkolwiek nie jestem pewien, czy zgadzam się z oceną w tym kontekście papieżaka Olinka to w sumie w ogóle chętnie bym dzisiaj zlinczował
Wyciągasz dobry post jako dobry post, to się chwali. Strzał w Olinka jako taki lone target też ma sens. Zakładając, że Olinek nie jest tematem na dzisiaj, bo chłopa od rana nie było, gdzie byś celował?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 17:16:28 GMT 1
Ale Olinek się pojawił dzisiaj właśnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:16:44 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:16:44 GMT 1
Jestem trochę zakłopotany teraz tym festiwalem podejrzewania papieża, tj. on był u mnie na wyrost, bo nie pogadaliśmy i się mijamy, ale jako townlean do tej pory. Papieżowi chyba się spodobało bycie w szarej strefie o ile nie będzie celem do linczu. Nie wnikałam skąd zaczęły się dzisiaj brać podejrzenia papieża. A w co wnikasz? Co znaczy, że spodobało mu się bycie w szarej strefie? Jeśli jest niewinny to mniejsze szanse na mord? Zadałem mu pytanie o Ciebie i olał, więc teraz pytanie do Ciebie - te emocje do sleughthonda - wytrawne i z premedytacją czy autentyczne? Nie widziałem powodu do takiego wybuchu i nie kojarzę u niego takiej agresji, tym razem już wręcz agresji wprost a nie wulgarności. Wejście miał na luzie i z jajem, teraz spięty. Pisze te same wnioski co ja i to mam u niego na plus, tak duży współczynnik zgrania, bo druga taka osoba jest dla mnie Grubol. Ale jak Grubol gra jakiegoś wholesome mana, to Papież druga orbita. Skąd to?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:18:06 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:18:06 GMT 1
KONI! Właśnie chciałem Ciebie wołać. Oceń mi prosze, naturalnie jak to Ty, cały ten... performens papieża i całe to plucie. Wszak ostatnio trzy takie plucia - trzy razy pokazywali mafiozi hehe Ty w ogóle ogar powinieneś imo walić w ten temat jak w bęben - przecież dosłownie edycję temu papieżak cię szkalował podobnie jako mafiozo, a tobie nie przyszło nawet do głowy żeby tę analogię podnieść. Zamiast tego uprawiasz jakieś kurwa zaklinanie koni i jego prosisz o zdanie? Dlaczego? Dlaczego akurat jego? Dlaczego nie wyrazisz zdecydowanie swojej opinii, tylko tańczysz wokół tematu i czekasz aż ktoś się rzuci na papaja w twoim zastępstwie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:18:14 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:18:14 GMT 1
bardzo dobry post. Super mi się podoba to podejście, aczkolwiek nie jestem pewien, czy zgadzam się z oceną w tym kontekście papieżaka Olinka to w sumie w ogóle chętnie bym dzisiaj zlinczował
Wyciągasz dobry post jako dobry post, to się chwali. Strzał w Olinka jako taki lone target też ma sens. Zakładając, że Olinek nie jest tematem na dzisiaj, bo chłopa od rana nie było, gdzie byś celował? Teraz się chwali? Wyciągnięcie dobrego posta jako piąta czy tam czwarta już osoba? Kurwa, Brudny Harry. Czemu się tak różnimy w tej edycji?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 17:19:55 GMT 1
No jakoś nie jestem fanem tych wczesnych postów Tygrysa, który wypytywał Maximusa o co tylko się da i każdy post musiał mieć odpowiedź - gdzie Koń na samym wstępie daje mi niewinne wajby, więc po co zielony miałby tak cisnąć zielonego? Wyglądało bardziej na zadawanie pytań dla zadawania pytań
E: A chuj, widzę, że potem chyba mało kto był fanem tych postów xD
|
|