|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:22:42 GMT 1
ty się naprawdę przypierdalasz dla samego przypierdalania
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:24:34 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:24:34 GMT 1
Centrysta to miał dawać phoneposting i słabo, mnie też raczej nie ma dziś ale jestem w stanie coś dorzucić na bieżąco, a tu tak średnio bym powiedział. Nie widzę szans żeby taki stan przeciągać dłużej niż do jutra, powiedzmy można zastosować kazus Tygrysa, ale co za dużo to niezdrowo Ty to dajesz jakieś szczyty hipokryzji dzisiaj, byłem całe rano do południa, mówiłem że potem będę z doskoku. Spróbujesz kurwa się usprawiedliwiać jakąś nieobecnością w tej czy w jakiejkolwiek innej edycji, to cię zlinczuje z czystej złośliwości I w ogóle bardzo łaskawe z twojej strony że mi dajesz czas dokładnie do tego momentu, kiedy powiedziałem że wracam Idź pan w chuj
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 17:25:18 GMT 1
ty się naprawdę przypierdalasz dla samego przypierdalania Nie podoba mi się ten post ale istnieje szansa, że kontekst ma tu znaczenie, wiec dajcie znac
E: co za gówno, to ma być najmniejszy dostepny font?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:27:48 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:27:48 GMT 1
A olinka wyciągałem od wczoraj, ale fajnie że zaczynajcie nadążać nad moim tokiem myślenia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:28:30 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:28:30 GMT 1
Centrysta to miał dawać phoneposting i słabo, mnie też raczej nie ma dziś ale jestem w stanie coś dorzucić na bieżąco, a tu tak średnio bym powiedział. Nie widzę szans żeby taki stan przeciągać dłużej niż do jutra, powiedzmy można zastosować kazus Tygrysa, ale co za dużo to niezdrowo Ty to dajesz jakieś szczyty hipokryzji dzisiaj, byłem całe rano do południa, mówiłem że potem będę z doskoku. Spróbujesz kurwa się usprawiedliwiać jakąś nieobecnością w tej czy w jakiejkolwiek innej edycji, to cię zlinczuje z czystej złośliwości I w ogóle bardzo łaskawe z twojej strony że mi dajesz czas dokładnie do tego momentu, kiedy powiedziałem że wracam Idź pan w chuj więcej energii poświęcasz na takie właśnie posty niż na merytorykę, nie daje Ci łaskawie czasu, uważam że jest duża szansa że jestes w mafii i tylko ze względu na ewentualny potencjał miastowy nie chce Cię linczowac dzisiaj dwa facto działam na Twoją korzyść a Ty z posta wydobywasz tylko to do czego chcesz zareagować agresja
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:28:54 GMT 1
ty się naprawdę przypierdalasz dla samego przypierdalania Nie podoba mi się ten post ale istnieje szansa, że kontekst ma tu znaczenie, wiec dajcie znackontekst jest taki, że kolejny raz odnoszę wrażenie, że ozdoba szuka jakiegoś punktu zaczepienia, żeby mnie nomen omen zaczepić i kończy na kapiszonie, raz już tak było wczoraj, teraz jest drugi i kontekst ma znaczenie o tyle, że ja chcę zacząć jakąś rozmowę z tygrysem, a ten mi wpada tutaj i JAK KURWA ŚMIAŁEŚ COŚ POCHWALIĆ JAK TEGO NIE WOLNO ROBIĆ BO TO JUŻ ZA PÓŹNO a może kurwa ja też to specjalnie zrobiłem albo nie zrobiłem tego specjalnie tak czy inaczej dławi coś w zarodku zanim się ma szanse rozwinąć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:29:49 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:29:49 GMT 1
Co do hounda i papieżaka zacząłem zastanawiać się nad jeszcze jedną rzeczą, no bo to pytanie które zadałem houndowi stawia jego w złym świetle
Natomiast jaki powód papież miał, żeby prezentować aż taki wkurw na jakieś oskarżenia mało aktywnego typa? Przecież Hound obecnie nie ma żadnej dzwigni, żeby lincz na takim papieżu przepchnąć. Może to to słynne mijanie się z emocjami miasta?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:30:18 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:30:18 GMT 1
ty się naprawdę przypierdalasz dla samego przypierdalania tak uważasz? nie zgadzasz się że wartość propsowania dobrego postu kiedy nie spropsował go już tylko Picasso jest mizerna? ja bym wręcz inaczej to opisal - u mnie Niedźwiedź ma plusa za to że miał na to wyjebane, a nie za to że go przywołał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:32:06 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:32:06 GMT 1
Nie podoba mi się ten post ale istnieje szansa, że kontekst ma tu znaczenie, wiec dajcie znackontekst jest taki, że kolejny raz odnoszę wrażenie, że ozdoba szuka jakiegoś punktu zaczepienia, żeby mnie nomen omen zaczepić i kończy na kapiszonie, raz już tak było wczoraj, teraz jest drugi i kontekst ma znaczenie o tyle, że ja chcę zacząć jakąś rozmowę z tygrysem, a ten mi wpada tutaj i JAK KURWA ŚMIAŁEŚ COŚ POCHWALIĆ JAK TEGO NIE WOLNO ROBIĆ BO TO JUŻ ZA PÓŹNO a może kurwa ja też to specjalnie zrobiłem albo nie zrobiłem tego specjalnie tak czy inaczej dławi coś w zarodku zanim się ma szanse rozwinąć to źle że Cię zaczepiam? dlaczego kapiszonie? Ty wystrzeliłes z czegoś co się nie zdarzyło, a atakujesz mnie teraz za odmienne zdanie. wcześniej przecież przywołałem Twój post w kontekście Jelcyna a nie żeby się do Ciebie przypierdolić. nie czuję wibracji i dociekam czemu tak jest, źle się z tym czujesz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:32:53 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:32:53 GMT 1
Ty to dajesz jakieś szczyty hipokryzji dzisiaj, byłem całe rano do południa, mówiłem że potem będę z doskoku. Spróbujesz kurwa się usprawiedliwiać jakąś nieobecnością w tej czy w jakiejkolwiek innej edycji, to cię zlinczuje z czystej złośliwości I w ogóle bardzo łaskawe z twojej strony że mi dajesz czas dokładnie do tego momentu, kiedy powiedziałem że wracam Idź pan w chuj więcej energii poświęcasz na takie właśnie posty niż na merytorykę, nie daje Ci łaskawie czasu, uważam że jest duża szansa że jestes w mafii i tylko ze względu na ewentualny potencjał miastowy nie chce Cię linczowac dzisiaj dwa facto działam na Twoją korzyść a Ty z posta wydobywasz tylko to do czego chcesz zareagować agresja Dosłownie tylko tobie odpowiadam na takie posty bo tylko ty taką chujnię pchasz w moją stronę gościu Taki papieżak nawet jak ma wątpliwości do mojej nieobecności to umie to skorelować z konkretnym momentem w temacie, a ty to robisz tylko żeby się przyjebać i Harrier tak samo cię podsumował, więc to nie tylko moja soczewka
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 17:33:25 GMT 1
A olinka wyciągałem od wczoraj, ale fajnie że zaczynajcie nadążać nad moim tokiem myślenia Czujesz, że mimo niesprzyjających warunków początkowych irl jesteś na bieżąco z edycją, masz dobrze wszystko obcykane itp?
W jakich godzinach jutro zamierzasz mocno wjechać?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:33:38 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:33:38 GMT 1
I tak wypiję twoje zdrowie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:34:33 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:34:33 GMT 1
aha, rozumiem, może robisz i potrzebujesz jakichś ultrasztuczek zrobić na Starym Niedźwiedziu. jak tak to przecież wszystko spoko spodziewałbym się że będziesz miał wyjebane na takie rzeczy jeśli jesteś w mieście i rozmawiał, a Ty reagujesz jak Centrysta.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:36:26 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:36:26 GMT 1
A olinka wyciągałem od wczoraj, ale fajnie że zaczynajcie nadążać nad moim tokiem myślenia Czujesz, że mimo niesprzyjających warunków początkowych irl jesteś na bieżąco z edycją, masz dobrze wszystko obcykane itp?
W jakich godzinach jutro zamierzasz mocno wjechać?
Nie wiem, ostatnie kilka - kilkanaście stron raczej pobieżnie, widziałem że tygrys się pojawił ale nie miałem czasu żeby się nad nim pochylić, poprzedni dzień miałem stosunkowo na bieżąco Będę chciał wyjechać jak najwcześniej, ale pewnie po obiedzie dopiero się zbierzemy, potem szybko na wybory i siadam do pisania Pewnie w najgorszym razie przy kompie będę jakoś po południu ale dalej powinno być kilka godzin do linczu, żebym zdążył dać z wątroby
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:38:13 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:38:13 GMT 1
więcej energii poświęcasz na takie właśnie posty niż na merytorykę, nie daje Ci łaskawie czasu, uważam że jest duża szansa że jestes w mafii i tylko ze względu na ewentualny potencjał miastowy nie chce Cię linczowac dzisiaj dwa facto działam na Twoją korzyść a Ty z posta wydobywasz tylko to do czego chcesz zareagować agresja Dosłownie tylko tobie odpowiadam na takie posty bo tylko ty taką chujnię pchasz w moją stronę gościu Taki papieżak nawet jak ma wątpliwości do mojej nieobecności to umie to skorelować z konkretnym momentem w temacie, a ty to robisz tylko żeby się przyjebać i Harrier tak samo cię podsumował, więc to nie tylko moja soczewka potrzebujesz żebym Cię rozpisał merytorycznie? bo ja idę w stronę w którą idę żebyś nie dostał rakietami przez łeb kiedy nie masz szansy się wybronić, jak mówię, z szacunku dla potencjału. powoływanie się na Harriera fatalne, znasz w ogóle kontekst? wskaż posty do których się odniósł.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:39:30 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 17:39:30 GMT 1
Dzień dobry, Wysoka Izbo.
Widzę, że w końcu zaczęło się dziać wokół mojej oaoby. Będziemy mieć z moimi doradcami materiał do opracowania. Z mojej strony mogę jedynie zdradzić, że posłowie, którzy podłapali temat i badają nastroję mogąmieć coś na sumieniu. Nad tym zajmę się jednak dopiero jutro, gdy wrócę ze szczytu.
Tymczasem namawiam do rozwiązania kwestii słabo aktywnych parlamentarzystów. Ktoś z działaczy wspominał, że ich temat i tak nie umrze. I to jest właśnie to przed czym przestrzegam w dalszej perspektywie. W poprzednich kadencjach takie głosy powtarzały się wielokrotnie i nigdy nie były z tego wyciągane wnioski.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 17:39:34 GMT 1
Papieżowi chyba się spodobało bycie w szarej strefie o ile nie będzie celem do linczu. Nie wnikałam skąd zaczęły się dzisiaj brać podejrzenia papieża. A w co wnikasz? Co znaczy, że spodobało mu się bycie w szarej strefie? Jeśli jest niewinny to mniejsze szanse na mord? Zadałem mu pytanie o Ciebie i olał, więc teraz pytanie do Ciebie - te emocje do sleughthonda - wytrawne i z premedytacją czy autentyczne? Nie widziałem powodu do takiego wybuchu i nie kojarzę u niego takiej agresji, tym razem już wręcz agresji wprost a nie wulgarności. Wejście miał na luzie i z jajem, teraz spięty. Pisze te same wnioski co ja i to mam u niego na plus, tak duży współczynnik zgrania, bo druga taka osoba jest dla mnie Grubol. Ale jak Grubol gra jakiegoś wholesome mana, to Papież druga orbita. Skąd to? Tak określił że mniejsze szanse na mord ma jeśli jest w szarej strefie.
Odpowiedział dzisiaj akurat na mój temat tylko tobie się nie chciało tego szukać.
Te emocje mógł zrobić niezależnie od koloru w stronę Sleuhthonda. Jedyny powód jaki w sumie mógłby mieć to taki, że rozpoznał kim jest Sleuthhond i dlatego zareagował jak zareagował.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:42:32 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:42:32 GMT 1
A w co wnikasz? Co znaczy, że spodobało mu się bycie w szarej strefie? Jeśli jest niewinny to mniejsze szanse na mord? Zadałem mu pytanie o Ciebie i olał, więc teraz pytanie do Ciebie - te emocje do sleughthonda - wytrawne i z premedytacją czy autentyczne? Nie widziałem powodu do takiego wybuchu i nie kojarzę u niego takiej agresji, tym razem już wręcz agresji wprost a nie wulgarności. Wejście miał na luzie i z jajem, teraz spięty. Pisze te same wnioski co ja i to mam u niego na plus, tak duży współczynnik zgrania, bo druga taka osoba jest dla mnie Grubol. Ale jak Grubol gra jakiegoś wholesome mana, to Papież druga orbita. Skąd to? Tak określił że mniejsze szanse na mord ma jeśli jest w szarej strefie.
Odpowiedział dzisiaj akurat na mój temat tylko tobie się nie chciało tego szukać.
Te emocje mógł zrobić niezależnie od koloru w stronę Sleuhthonda. Jedyny powód jaki w sumie mógłby mieć to taki, że rozpoznał kim jest Sleuthhond i dlatego zareagował jak zareagował.
Masz rację, odpowiedział trzy godziny temu, nie zarejestrowałem tego.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:42:50 GMT 1
Dzień dobry, Wysoka Izbo. Widzę, że w końcu zaczęło się dziać wokół mojej oaoby. Będziemy mieć z moimi doradcami materiał do opracowania. Z mojej strony mogę jedynie zdradzić, że posłowie, którzy podłapali temat i badają nastroję mogąmieć coś na sumieniu. Nad tym zajmę się jednak dopiero jutro, gdy wrócę ze szczytu. Tymczasem namawiam do rozwiązania kwestii słabo aktywnych parlamentarzystów. Ktoś z działaczy wspominał, że ich temat i tak nie umrze. I to jest właśnie to przed czym przestrzegam w dalszej perspektywie. W poprzednich kadencjach takie głosy powtarzały się wielokrotnie i nigdy nie były z tego wyciągane wnioski. Fakty, Olinek, fakty. Podaj nazwiska tych dwóch/trzech słabo aktywnych parlamentarzystów, umyć ręce glonami każdy potrafi.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:43:41 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:43:41 GMT 1
Wyciągasz dobry post jako dobry post, to się chwali. Strzał w Olinka jako taki lone target też ma sens. Zakładając, że Olinek nie jest tematem na dzisiaj, bo chłopa od rana nie było, gdzie byś celował? Teraz się chwali? Wyciągnięcie dobrego posta jako piąta czy tam czwarta już osoba? Kurwa, Brudny Harry. Czemu się tak różnimy w tej edycji? Gościu, przecież czytam ostatnie strony, jestem na bieżąco, a ty mi stawiasz za wyzwanie cofnięcie się parę postów i wskazanie do którego posta się odnosił Harrier? Nie wiem, z czego to wynika, ale jedną ręką udajesz że mnie głaskasz, a drugą piszesz paszkwile Doceniam że chcesz mi dać czas do jutra ale czy to automatycznie znaczy, że mam być potulny i nie wskazywać tego co mi się w tobie nie podoba? To ty to robisz z szacunku do mojego potencjału, czy żeby coś dla siebie na tym ugrać? Bo mam wrażenie, że nie możesz się zdecydować
|
|