|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:44:33 GMT 1
kontekst jest taki, że kolejny raz odnoszę wrażenie, że ozdoba szuka jakiegoś punktu zaczepienia, żeby mnie nomen omen zaczepić i kończy na kapiszonie, raz już tak było wczoraj, teraz jest drugi i kontekst ma znaczenie o tyle, że ja chcę zacząć jakąś rozmowę z tygrysem, a ten mi wpada tutaj i JAK KURWA ŚMIAŁEŚ COŚ POCHWALIĆ JAK TEGO NIE WOLNO ROBIĆ BO TO JUŻ ZA PÓŹNO a może kurwa ja też to specjalnie zrobiłem albo nie zrobiłem tego specjalnie tak czy inaczej dławi coś w zarodku zanim się ma szanse rozwinąć to źle że Cię zaczepiam? dlaczego kapiszonie? Ty wystrzeliłes z czegoś co się nie zdarzyło, a atakujesz mnie teraz za odmienne zdanie. wcześniej przecież przywołałem Twój post w kontekście Jelcyna a nie żeby się do Ciebie przypierdolić. nie czuję wibracji i dociekam czemu tak jest, źle się z tym czujesz? Ja cię nie atakuję za odmienne zdanie, tylko zauważam, że dostałem od ciebie drugą w tej edycji szpilkę, po której byłem jak "no ale o chuj mu chodzi".
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:45:27 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:45:27 GMT 1
Teraz się chwali? Wyciągnięcie dobrego posta jako piąta czy tam czwarta już osoba? Kurwa, Brudny Harry. Czemu się tak różnimy w tej edycji? Gościu, przecież czytam ostatnie strony, jestem na bieżąco, a ty mi stawiasz za wyzwanie cofnięcie się parę postów i wskazanie do którego posta się odnosił Harrier? Nie wiem, z czego to wynika, ale jedną ręką udajesz że mnie głaskasz, a drugą piszesz paszkwile Doceniam że chcesz mi dać czas do jutra ale czy to automatycznie znaczy, że mam być potulny i nie wskazywać tego co mi się w tobie nie podoba? To ty to robisz z szacunku do mojego potencjału, czy żeby coś dla siebie na tym ugrać? Bo mam wrażenie, że nie możesz się zdecydować Harrier odnosił się do dwóch postów. Czemu sprowadzasz dyskusje na moją osobę? Możemy gadać, proszę bardzo, co Ci się nie podoba poza tym, że komentuję JAKOŚĆ Twojej gry a nie wolumen?
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 17:45:37 GMT 1
ANDRZEJ LEPPER, jeśli Niedźwiedź byłby dzisiaj nietykalny, to kto i dlaczego w wszedłby na jego miejsce do linczu dziś u Ciebie? Koń Maximus, czy to uniewinnienie Krokieta za "townslip" to było na poważnie i szczerze, czy może prowokacja, lep na mafię? Olinek Okrąglinek, nie wydaje ci się, że dzisiejsze(czy też od linczu) posty Luci Lucifer były całkiem dobre?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 17:45:39 GMT 1
Harrier, jaki kolor ma według ciebie Ozdoba?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:47:03 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 17:47:03 GMT 1
to źle że Cię zaczepiam? dlaczego kapiszonie? Ty wystrzeliłes z czegoś co się nie zdarzyło, a atakujesz mnie teraz za odmienne zdanie. wcześniej przecież przywołałem Twój post w kontekście Jelcyna a nie żeby się do Ciebie przypierdolić. nie czuję wibracji i dociekam czemu tak jest, źle się z tym czujesz? Ja cię nie atakuję za odmienne zdanie, tylko zauważam, że dostałem od ciebie drugą w tej edycji szpilkę, po której byłem jak "no ale o chuj mu chodzi". Pisałem o co mi chodzi już jakiś czas temu komentując Twoja grę, czy uważasz za dziwne, że dostajesz też joba za głupoty? Wróćmy do tego postu o Niedźwiedziu - czy miałeś na myśli to co napisałeś?
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 17:47:33 GMT 1
Jeśli nie warto, to od którego momentu (plus minus) byś radził mi zacząć czytać? Lincz? I jakich masz podejrzanych? Tłumacz się, sleuthhound! E: @up dzięki Ja sobie gram na wyjebce, nie bedę kukiełką w teatrzyku ustawionym przez umoczonych polityków
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:47:34 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 17:47:34 GMT 1
Dzień dobry, Wysoka Izbo. Widzę, że w końcu zaczęło się dziać wokół mojej oaoby. Będziemy mieć z moimi doradcami materiał do opracowania. Z mojej strony mogę jedynie zdradzić, że posłowie, którzy podłapali temat i badają nastroję mogąmieć coś na sumieniu. Nad tym zajmę się jednak dopiero jutro, gdy wrócę ze szczytu. Tymczasem namawiam do rozwiązania kwestii słabo aktywnych parlamentarzystów. Ktoś z działaczy wspominał, że ich temat i tak nie umrze. I to jest właśnie to przed czym przestrzegam w dalszej perspektywie. W poprzednich kadencjach takie głosy powtarzały się wielokrotnie i nigdy nie były z tego wyciągane wnioski. Fakty, Olinek, fakty. Podaj nazwiska tych dwóch/trzech słabo aktywnych parlamentarzystów, umyć ręce glonami każdy potrafi. No Pan Niedźwiedź i Pan Tytus. Jak pobieżnie czytałem stenogramy, to nic mi się w ich działaniach nie spodobało. Już zdecydowanie korzystniej wypadła aktywność Luci, choć tutaj też nie ufam jej zapleczu politycznemu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:48:36 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 17:48:36 GMT 1
Gościu, przecież czytam ostatnie strony, jestem na bieżąco, a ty mi stawiasz za wyzwanie cofnięcie się parę postów i wskazanie do którego posta się odnosił Harrier? Nie wiem, z czego to wynika, ale jedną ręką udajesz że mnie głaskasz, a drugą piszesz paszkwile Doceniam że chcesz mi dać czas do jutra ale czy to automatycznie znaczy, że mam być potulny i nie wskazywać tego co mi się w tobie nie podoba? To ty to robisz z szacunku do mojego potencjału, czy żeby coś dla siebie na tym ugrać? Bo mam wrażenie, że nie możesz się zdecydować Harrier odnosił się do dwóch postów. Czemu sprowadzasz dyskusje na moją osobę? Możemy gadać, proszę bardzo, co Ci się nie podoba poza tym, że komentuję JAKOŚĆ Twojej gry a nie wolumen? Wrócę do tego później albo jutro jak mnie nie zajebiecie bo mnie już opierdalają że z telefonem w ręku siedzę, ale jak chcesz to ci rozpiszę szczegółowo z czym mam problem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 17:49:35 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 17:49:35 GMT 1
ANDRZEJ LEPPER, jeśli Niedźwiedź byłby dzisiaj nietykalny, to kto i dlaczego w wszedłby na jego miejsce do linczu dziś u Ciebie? Koń Maximus, czy to uniewinnienie Krokieta za "townslip" to było na poważnie i szczerze, czy może prowokacja, lep na mafię? Olinek Okrąglinek, nie wydaje ci się, że dzisiejsze(czy też od linczu) posty Luci Lucifer były całkiem dobre? Zeznania przed komisją Pana Lucifera były lepsze, nie dobre ale zacząłem dostrzegać, skąd może wynikać fakt słabszej merytoryki i uznałem ją za uczciwą, patriotyczną.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 17:52:30 GMT 1
Harrier, jaki kolor ma według ciebie Ozdoba? Nie wiem, za wcześnie dla mnie na reada tutaj. Już pisałem wcześniej, że odbieram go jako grającego spoko miejską partię, a w stosunku do mnie jest mocno poza moim feelingiem gry. Poprzednio zostawiłem sobie czytanie go na drugą połowę rozgrywki i teraz też tak to się skończy chyba.
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 17:52:38 GMT 1
Do Grubola: Bardzo ciekawa wymiana zdań, która przykuła moją uwagę wydarzyła się bodajże w nocy i teraz jeśli dobrze pamiętam to między Ozdobą, a Jelcynem? Były tam jeszcze inne osoby i dotyczyło to generalnie ujawniania swoich list "gitów". Dyskusja merytoryczna, ale chyba ogólnie nie wnosząca żadnych wniosków na temat poszczególnych osób. Pomyślałem jednak, że później ta rozmowa może być ważna w kontekście przemycenia czegoś w tym lub jakiejś nieoczywistej wpadki. Gdzieś później było to znowu poruszane. Najbardziej mnie zaangażował temat chyba około linczu i po nim, gdzie pojawiło się dla mnie dużo materiału do myślenia. Lepperowi dalej nie ufam, a Ozdobie przestaję, ale tu może wystąpiła po prostu psychologiczna sytuacja odwetowa. Czyli ciekawa była rozmowa, która nie dotyczyła rozgrywki jako takiej, z której nie można za bardzo wyciągać wniosków. Gdzie tu w ogóle miejsce na wpadkę?
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 17:52:56 GMT 1
ANDRZEJ LEPPER , jeśli Niedźwiedź byłby dzisiaj nietykalny, to kto i dlaczego w wszedłby na jego miejsce do linczu dziś u Ciebie? Koń Maximus , czy to uniewinnienie Krokieta za "townslip" to było na poważnie i szczerze, czy może prowokacja, lep na mafię? Olinek Okrąglinek , nie wydaje ci się, że dzisiejsze(czy też od linczu) posty Luci Lucifer były całkiem dobre? Kilka kwestii. 1) Do pewnego stopnia był to lep. Koń był ciekaw, jak rozgrywka na to zareaguje, a przede wszystkim jak Grubol na to zareaguje. Reakcji jednak wielu nie było. Grubol nie zareagował w silny sposób, więc wydaje się być... pewny tego, co napisał o krokiecie? 2) Z drugiej strony zdaniem konia "Krokiet/Grubol mafia/mafia lub Krokiet niewinny" to niegłupie myślenie. Chociaż do pewnego stopnia zależy to, jak Grubol będzie traktować krokieta później, ale jak na razie koń nie widział powodu, żeby się z tego myślenia wycofać.
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 17:55:25 GMT 1
Wyjaśnij proszę, w jakiej sytuacji uznałbyś, że lep zadziałał, co musiałoby zostać napisane?
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 17:55:29 GMT 1
Dzisiaj po 20:30 prosze o spontaniczny zwajchowany lincz. Żadnych układów z mafią.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 18:01:10 GMT 1
Dzisiaj po 20:30 prosze o spontaniczny zwajchowany lincz. Żadnych układów z mafią. Zrobię co mogę, Rorschach
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 18:02:50 GMT 1
Do Grubola: Bardzo ciekawa wymiana zdań, która przykuła moją uwagę wydarzyła się bodajże w nocy i teraz jeśli dobrze pamiętam to między Ozdobą, a Jelcynem? Były tam jeszcze inne osoby i dotyczyło to generalnie ujawniania swoich list "gitów". Dyskusja merytoryczna, ale chyba ogólnie nie wnosząca żadnych wniosków na temat poszczególnych osób. Pomyślałem jednak, że później ta rozmowa może być ważna w kontekście przemycenia czegoś w tym lub jakiejś nieoczywistej wpadki. Gdzieś później było to znowu poruszane. Najbardziej mnie zaangażował temat chyba około linczu i po nim, gdzie pojawiło się dla mnie dużo materiału do myślenia. Lepperowi dalej nie ufam, a Ozdobie przestaję, ale tu może wystąpiła po prostu psychologiczna sytuacja odwetowa. Czyli ciekawa była rozmowa, która nie dotyczyła rozgrywki jako takiej, z której nie można za bardzo wyciągać wniosków. Gdzie tu w ogóle miejsce na wpadkę? Dla mnie była ciekawa, pozornie mogła nie dotyczyć rozgrywki, ale w końcu w tej rozmowie ścierały się dwa odmienne poglądy, dwoje ludzi, którzy biorą w niej udział, ktoś mógł jednak napisać coś, co mogłoby być wykorzystane później. Zostałem zapytany o to co mnie zainteresowało poza okresem przed/po linczu, więc odpowiedziałem pierwsze co mi do głowy przyszło.
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 18:03:27 GMT 1
sleuthhound, ponad godzinę po linczu zacząłeś być wielkim obrońcą uciśnionego Picasso, o którym ani razu nie wypowiedziałeś się przed linczem. Skąd ten nagły przypływ troski?
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 18:03:39 GMT 1
A odpowiadając kiedy warto czytać - kiedy jesteś miastowym, a wiesz, że umierasz. Wtedy na pewno. Warto jednak zwiększać nasze szanse, a nie zmniejszać. Godzenie sie na lincz na miastowym, gdy bez watpliwosci wiesz, ze taki wlasnie ma miejsce - to nie wypada
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 14, 2023 18:05:02 GMT 1
sleuthhound , ponad godzinę po linczu zacząłeś być wielkim obrońcą uciśnionego Picasso, o którym ani razu nie wypowiedziałeś się przed linczem. Skąd ten nagły przypływ troski? Jasne, jasne. Po prostu nie zgadzam się z wykładnią, że lincz na miastowym to może być poprawny lincz, zwłaszcza taki lincz...
Mało mnie obchodzi czy Pissaso, czy Olinek, czy Pergolezzi.
Masowy, nierefleksyjny, niedynamiczny lincz na "typowym" mafiozie, który to lincz jest aprobowany przez mafię - tego jestem Wielkim Krytykiem.
Ale ładnie próbujesz namieszać, ładnie. It got noted.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 18:08:51 GMT 1
Wyjaśnij proszę, w jakiej sytuacji uznałbyś, że lep zadziałał, co musiałoby zostać napisane? Grubol musiałby mnie oskarżyć o to, że się nim zasłaniam, lub coś w tym rodzaju. Wtedy miałbym podejrzenie, że dokładnie wie, kogo broni i że nie chce źle wyglądać, jakby okazało się, że nie ma racji.
|
|