|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 14:56:21 GMT 1
nie używaj proszę mojego nicku pozagrowego, nie lubię jak wypowiadasz się o mnie Red, proszę o ostrzeżenie za łamanie regulaminu.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 14:56:45 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 14:56:45 GMT 1
A jak wygląda sytuacja? Cała edycję, 70 stron, Monti pisze i onanizuje mentalnie jaki to Pshemo jedyny jest do rozmowy, i jaki jedyny gra dla miasta.
No w opór to mega dziwne, zwlascza że miasto, nawet wyłączając mafiozow, jest w kontrze do Montiego i uważa in general, że on gra... Bez rozmowy i nie dla miasta xd
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 14:57:27 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 14:57:27 GMT 1
nie używaj proszę mojego nicku pozagrowego, nie lubię jak wypowiadasz się o mnie Red, proszę o ostrzeżenie za łamanie regulaminu. Czyli skłamałeś parę razy że mnie blokujesz i mnie nie słuchasz? Kto by pomyślał
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:01:27 GMT 1
Popieram opcję snajperską. O nie nie, Pekyuyę zostawiamy snajperowi. Na waszym miejscu wykorzystałbym tę godzinę na przedstawienie snajperowi potencjalnych celów. Ładnie sformatowane, z uzasadnieniem. To będzie strzał na wprowadzenie maksymalnego zamieszania. No i co głupio wam? Wszyscy którzy próbowali mnie zlinczować są do wyjebki. Wujek się z tego wycofywał, więc idzie na koniec kolejki, może do niego nie dojdzie. No i co, nie ma zamieszania? A snajpera sie ujawnia tylko po jego strzale? Tak. przecież to jest zamieszanie ukierunkowane na to, czy jesteś winny, czy niewinny a wszystko wskazuje na to, że jesteś winny. co tu jest pozytywnego? jaki musiałby być tor myślowy snajpera, żeby zrobić tak jak ty? Bo pomyłka to mord za darmo dla mafii. Przecież tak działa ta rola. Co to zmienia? Mógłbyś przestawić tory rozgrywki póki nie ma meczówki i dać czas na analizę i rozmowę. Nie wierzę, że jesteś snajperem. To nie wierz. Nic takiego nie napisałem. chyba jedyne co zostało do zastanowienia, czy sobie na bucie, wyjebaniu i schizofrenii chłopaki właśnie rozwalają gierkę, tj. czy Foka też jest w mafii, a po takim składzie osobowym w sumie możnaby uznać to za całkiem prawdopodobne
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:02:08 GMT 1
nie używaj proszę mojego nicku pozagrowego, nie lubię jak wypowiadasz się o mnie Red , proszę o ostrzeżenie za łamanie regulaminu. Czyli skłamałeś parę razy że mnie blokujesz i mnie nie słuchasz? Kto by pomyślał zablokowałem Cię, potem odblokowałem, jest ośmiu graczy, mi zależy na zwycięstwie miasta, Tobie zależy tylko na sobie
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:02:38 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:02:38 GMT 1
I tak swoją drogą i sprawdziłem i też do mnie pisałeś per Antura bez wspominania w poście słowa foka. Mając teraz problem, że tobie to sam - wykazujesz się książkowym przykładem hipokryzji.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:03:05 GMT 1
A jak wygląda sytuacja? Cała edycję, 70 stron, Monti pisze i onanizuje mentalnie jaki to Pshemo jedyny jest do rozmowy, i jaki jedyny gra dla miasta. No w opór to mega dziwne, zwlascza że miasto, nawet wyłączając mafiozow, jest w kontrze do Montiego i uważa in general, że on gra... Bez rozmowy i nie dla miasta xd nikt nie jest w kontrze do mnie. i nie spłycaj tak moich wypowiedzi, wiem, że robisz to celowo, akurat tym mnie nie nie strigerujesz, bo już wiem, że jesteś bardzo zaburzonym graczem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 15:03:33 GMT 1
Bardzo ładna chronologia Pekya. Chociaż niekoniecznie to wskazuje że Conte Mafia, niestety Conte często gra jako maskotka Montiego, aaale... Przecież to właśnie Conte najlepiej zna Montiego. Ostdtnio go znalazł w mafi. Zrobił wobec niego wielki rage. Poświęcił się by go zabi, ale i tak padł! On jest specjalista i ekspertem od Montiego. A tutaj Conte nijak nie robi za eksperta od Montiego. Jest sterylny. Dodatkowo po ostatniej śmierci od linczu przsz Montiego - uważam że tutaj miałby mocny personal wątek by nie dać się wykiwać Montiemu, i mocno by grał pod ostrożność względem niego. Damn. Zwlascza że ma nieograniczone posty!!! Sam jesteś maskotką montiego.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:03:50 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:03:50 GMT 1
Czyli skłamałeś parę razy że mnie blokujesz i mnie nie słuchasz? Kto by pomyślał zablokowałem Cię, potem odblokowałem, jest ośmiu graczy, mi zależy na zwycięstwie miasta, Tobie zależy tylko na sobie Tak ci zależy na mieście że wyzywałeś jego połowę i stwierdziłeś wielokrotnie że tylko jedna osoba poza tobą (Conte) gra dla miasta? Ciekawe.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:04:10 GMT 1
I tak swoją drogą i sprawdziłem i też do mnie pisałeś per Antura bez wspominania w poście słowa foka. Mając teraz problem, że tobie to sam - wykazujesz się książkowym przykładem hipokryzji. tak, bo przecież odnosiłem się do Antury na dyskordzie, nie do gracza Foki, wyjaśniałem gównoburzę którą wykreowałeś
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:04:17 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:04:17 GMT 1
Bardzo ładna chronologia Pekya. Chociaż niekoniecznie to wskazuje że Conte Mafia, niestety Conte często gra jako maskotka Montiego, aaale... Przecież to właśnie Conte najlepiej zna Montiego. Ostdtnio go znalazł w mafi. Zrobił wobec niego wielki rage. Poświęcił się by go zabi, ale i tak padł! On jest specjalista i ekspertem od Montiego. A tutaj Conte nijak nie robi za eksperta od Montiego. Jest sterylny. Dodatkowo po ostatniej śmierci od linczu przsz Montiego - uważam że tutaj miałby mocny personal wątek by nie dać się wykiwać Montiemu, i mocno by grał pod ostrożność względem niego. Damn. Zwlascza że ma nieograniczone posty!!! Sam jesteś maskotką montiego. ❤️
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:05:33 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:05:33 GMT 1
I tak swoją drogą i sprawdziłem i też do mnie pisałeś per Antura bez wspominania w poście słowa foka. Mając teraz problem, że tobie to sam - wykazujesz się książkowym przykładem hipokryzji. tak, bo przecież odnosiłem się do Antury na dyskordzie, nie do gracza Foki, wyjaśniałem gównoburzę którą wykreowałeś Pisałeś o mnie per Antura. Jest to zakazane. Robiąc rzecz, a potem czepiając się o nią i kogoś innego i to zgłaszając jakoś problem - nie masz nawet koherencji logicznosci. Tak w ramach bycia zaburzonym
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:05:47 GMT 1
jeśli snajper żyje, to myślę, że optymalną drogą jest jednak lincz na Pekayo i strzał w Fokę, jest duża szansa, że w ten sposób kończymy grę dzisiaj, a jeśli nie, to w Pekayo musi siedzieć mafia po tym, co zrobił, więc tak czy siak pojawia się przestrzeń do manewru i zdecydowania kto mógł wpaść na takie zagranie z Lewkoniem, a nie jest osobą co do której zaburzeń psychicznych jest pewność.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:07:08 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:07:08 GMT 1
Skąd teoria że Pekayo snajper? Conte, może ty mi powiesz bo Monti wchodzi w personalny konflikt, ale merytoryczne kwestie ignoruje.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:07:12 GMT 1
tak, bo przecież odnosiłem się do Antury na dyskordzie, nie do gracza Foki, wyjaśniałem gównoburzę którą wykreowałeś Pisałeś o mnie per Antura. Jest to zakazane. Robiąc rzecz, a potem czepiając się o nią i kogoś innego i to zgłaszając jakoś problem - nie masz nawet koherencji logicznosci. Tak w ramach bycia zaburzonym jeśli nie widzisz różnicy w Twoim odniesieniu na gruncie gry do mnie, a moim odniesieniu będącym wyjaśnieniem dlaczego gardzę Tobą jako osobą bez odniesienia do gry, to mogę tylko współczuć, ale przecież i tak nikt Cię nie traktuje poważnie, więc gromów za to nie mam zamiaru ciskać.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:08:00 GMT 1
Skąd teoria że Pekayo snajper? Conte, może ty mi powiesz bo Monti wchodzi w personalny konflikt, ale merytoryczne kwestie ignoruje. Ziemia, Wujek, Conte, czy on może być aż takim szkodnikiem będąc w mieście i ignorując wszystko to co się dzieje w temacie, czy nie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:08:07 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:08:07 GMT 1
Obawiam się jednak że strzał w fokę nie kończy gry
Jak masz jakieś argumenty in game na niego to weź je podrzuć tutaj, pozwól ocenić reszcie bo obawiam się że w opiniach na linii Baklazan - Foka jest za dużo biasu żeby były celne
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:08:33 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:08:33 GMT 1
Skąd teoria że Pekayo snajper? Conte, może ty mi powiesz bo Monti wchodzi w personalny konflikt, ale merytoryczne kwestie ignoruje. Hintował to cały wieczór, bądźmy poważni
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:08:43 GMT 1
ja uważam że tak, ale mając dosłownie kilka postów wyżej cały wykaz wypowiedzi Pekayo, to chyba trochę przesada już i próba wygrania gry na wyjebaniu. a jeśli Foka i Pekayo są w mieście, no to cóż, można powiedzieć tylko szkoda i jedziemy dalej.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:08:52 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:08:52 GMT 1
Skąd teoria że Pekayo snajper? Conte, może ty mi powiesz bo Monti wchodzi w personalny konflikt, ale merytoryczne kwestie ignoruje. Ziemia, Wujek, Conte, czy on może być aż takim szkodnikiem będąc w mieście i ignorując wszystko to co się dzieje w temacie, czy nie? Umiesz tylko ignorować niewygodne pytania?
|
|