|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 16:23:34 GMT 1
No mój twardy statement jest taki że daję ci kredyt zaufania, pacyfista do piachu Ziemia raczej niewinna, i (z duszą na ramieniu) na teraz Wujkowi też daję cleara ale chciałbym ten jego wkład zobaczyć PRZED linczem bo inaczej to cofam A jeżeli jakimś cudem Pacyfista niewinny to chyba szedłbym w kierunku Bolek - Conte Foka niewinna chyba ale jakby poleciała od Snajpera to nie byłoby tragediiCo ty taki spokojny?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:25:37 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:25:37 GMT 1
Co do głosowania w day1 chyba napisałem. Pracowałem do 16 i do około tej godziny coś pisałem. Po pracy pojechałem wypastować i impregnowac nowe buty. To trwało godzinę, w tym czasie rozmawiałem przez telefon z kobietą. Potem wróciłem do domu. Przed powrotem do domu zrobiłem zakupy w Lidlu. Wróciłem do domu i ogarnąłem się około 19, a na 19 byłem umówiony z moim przyjacielem na opracowywanie materiałów do mojej jednej pracy kreatywnej, a od miesięcy się na to umawialiśmy. Wypiłem sobie dwa somery i siedziałem że znajomym do około 2 w nocy. Praca okazała się wyśmienita, ale do późna. Poszedłem od razu spać bo musiałem o 7 wstać by pójść na uczelnie na studia.
Jako że po całych tych sprawach na mieście gdzie clu było ogarnięcie butów i z powodu że robiłem jeszcze zakupy dla wspolokatora, i się spóźniłem na spotkanie, i jestem za jebany masa tematów, i wypiłem sobie alko - absolutnie zapomniałem by wjesc na open mafię.
Jakie głosy chciałem dać i tak już pisałem, ale chciałem głosować bez czytania wątku od tej 16. Tak jak grałem na forum Łukasza jako Krzyżowiec czy ktoś inny. Czyli yolo głosuje indywidualnie.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 16:26:05 GMT 1
Antonio ConteConte - głos na Konduktorze w G1 – wytłumacz - głos na Wujka w G2 – wytłumacz Antonio, jesteś najbardziej sterylnym graczem w tej edycji. Nie widzę tu Ciebie, nie widzę Twojej duszy. Szczególnie tej duszy nie widzę w obydwu Twoich głosowaniach. Bo skoro ja miałem wątpliwości, co do Konduktora, którego wcześniej mocno atakowałem, to z Twojej strony żadnych nie czułem. Jeśli chodzi o głos na mnie, to jest on dla mnie bulwersujący ze względu na sposób w jaki gram w tej edycji. I pamiętając Twoje mapy myśli z poprzednich edycji, to jest mi ciężko sobie wyobrazić, że lekką ręką puściłeś we mnie, mając wokół w chuj niezaangażowanych w takim stopniu opcji. Nie widzę też tutaj woli poszukiwnia prawdy. Jesteś trochę taka hiena, która czek tylko na rozszarpanie ofiary przez zabójcę i podjedzenie trochę padliny. Nie czuję od Ciebie dobrej woli. Ni chuja. A wcześniej czułem ją wielokrotnie. Wytłumacz mi swój sposób na tę edycję.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:28:35 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:28:35 GMT 1
No mój twardy statement jest taki że daję ci kredyt zaufania, pacyfista do piachu Ziemia raczej niewinna, i (z duszą na ramieniu) na teraz Wujkowi też daję cleara ale chciałbym ten jego wkład zobaczyć PRZED linczem bo inaczej to cofam A jeżeli jakimś cudem Pacyfista niewinny to chyba szedłbym w kierunku Bolek - Conte Foka niewinna chyba ale jakby poleciała od Snajpera to nie byłoby tragediiCo ty taki spokojny? Dasz opinie dla mnie na temat Baylanda?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:29:09 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:29:09 GMT 1
Proszę.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:32:22 GMT 1
Wujek dobrze kombinuje, podoba mi się
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 16:33:00 GMT 1
Bolek i LolekBolek - głos na Drzewo w G1 – wytłumacz - głos na Wujka w G2 – wytłumacz Bolek, ja Cię naprawdę lubię. Na początku dawałeś miastowe wajby, klasycznie się spłakałeś gdy wrzuciłem teorię z Twoją winą. Ale potem to imo równia pochyła. I ja wiem, że u Ciebie w mieście duszę widać jedynie gdy jesteś przez kogoś jebany i się wkurwiasz. Ale tutaj brak mi poszukiwania prawdy. A nie widzę tu takiej edycji na wyjebce, jak w Kreskówkowej. Bo widać po Tobie, że nie masz aż takiej wyjebki, że jednak próbowałeś przez całą noc napierdalać w zagadki, to samo na drugi dzień kiedy wszedłeś w pyskówki ze mną i Drzewem. I potem imo zniknąłeś. Zniknąłeś mi jako drążący Lolek. Jako Bolek, który ma swoje autorskie opinie i teorie i próbuje do nich przekonać mafiozów. Dlaczego tak? Dlaczego, pomimo dużego effortu, który wkładałeś w pewnych momentach, tak w kluczowych fragmentach oddajesz kierownicę innym?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:33:43 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:33:43 GMT 1
Wujek dobrze kombinuje, podoba mi się dalej?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:35:15 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:35:15 GMT 1
Głos na Anne i wytłumaczenie jest w moich postach. Gdy napisałem że na nią głosuje to zagłosowałem. Wtedy potem jeszcze trochę popisałem w temacie i napisałem o mojej gotowości na Iks osób, i próbowałem dojść do jakiegoś grupowego efektu w ramach sprawdzania dynamiki miasta i gdzie mafi łatwo wchodzi podfzepienie się pod całość miasta - ale ze nie szło na jakąkolwiek konkluzje, i mafia grała giga ostrożnie, to zostawiłem ten głos i sobie poszedłem.
To że potem poleciała Anna i że była na nią taka większość, to już bardziej ciekawa sprawa, ale cóż, najwidoczniej nieielee się zmieniło w trakcie całego dnia
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:35:15 GMT 1
oczywiście, że dalej
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 16:35:33 GMT 1
Teraz będę czytać analizę Konduktora na Brajana i wszystko co się wokół niej działo. Może to chwilę potrwać.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:37:19 GMT 1
generalnie to ostatnio mam taką taktykę by wjechać, mega się uniewinnić, coś tam poddymić, dać mafii mnie zamordować i tyle.
Tu PRAWDOPODOBNIE nie poległem bo mafii pasowało to jak typowałem
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:38:43 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:38:43 GMT 1
generalnie to ostatnio mam taką taktykę by wjechać, mega się uniewinnić, coś tam poddymić, dać mafii mnie zamordować i tyle. Tu PRAWDOPODOBNIE nie poległem bo mafii pasowało to jak typowałem IMHO to najlepsza miastowa taktyka. Gorzej jak mafia cie przestaje mordować w każdej grze jak mnie
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:39:05 GMT 1
i gdybym miał strzelać to właśnie Conte jest tą mafią, a drugim jest albo Po albo Foka. Przy czym Po jeśli jest w mieście to strasznie paraliżuje ruchy miasta, ale jeśli to Lewkoń, to w sumie jakoś strasznie mnie to nie dziwi.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 16:39:56 GMT 1
Ja, teraz.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:40:04 GMT 1
dlatego rozkminy Wujka mi się podobają, bo są w sumie zgodne z tym co ja widzę
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:41:53 GMT 1
ale np Baylan (by nie powiedzieć Monti) również zaburza grę, tym że od wszystkich oczekuje, że dadzą z wątroby, tworzy jakąś sztuczną presję, w ogóle mam wrażenie jakby grał pod MVP a przez to jak gra wiecznie jest podejrzewany. Ihmo strasznie to nieefektywne.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:42:09 GMT 1
zakładam, że dlatego spadłeś moim zdaniem powinieneś mieć wyjebane w swoje wątpliwości i po prostu zacząć uniewinniać albo mocno uwinniać, bo kręcąc tylko kołami w błocie na 100% ugrzęźniesz i ostatecznie nic nie zrobisz wiem bo mam ten sam problem i staram się to naprawić, stąd stwierdzenia typu "baylan gwarantowana mafia" a teraz mam go za raczej miastowego czasem trzeba po prostu zrobić yolo wskaż mi drugiego gracza który doczepił się do czegoś mafijnego u większej liczby graczy niż ja. jedynym moim problemem jest to, że nie jestem w stanie mieć względnej pewności co do niewinności graczy przez to się miotam od ściany do ściany, zresztą raczej robiąc sobie tym więcej złego niż dobrego. Jeśli to jest mafijne, to ja nie wiem co jest miastowe. powiem wam w tajemnicy ze nie polecialem do tej pory w mordzie bo wskazywalem na poczatku niewinnych konduktora i ams, ktorych zlinczowaliscie nie moimi rekami nie wierzycie? spojrzcie na pierwszy dzien dojebalem sie do tej dwojki, a potem ja zostawilem, a wy ja zlinczowaliscie jak dzieci we mgle to jak to jest z tymi typami? uważam, że od D1 nie wyprowadziłeś mocnego ataku i zmieniasz cele bardzo często, owszem, dla mnie to miastowa progresja, ale uważam że nie powinieneś się teraz chować za 'zyje bo się myliłem'.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:42:56 GMT 1
z kolei Żako się umościł wygodnie jak to on, raczej jest nielinczowalny, więc oby był w mieście, nie dawał mi mega mafijnych wajbów jak to ma w zwyczaju, gdy jest w mafii, więc mam go za raczej zielonego
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:43:30 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 16:43:30 GMT 1
i gdybym miał strzelać to właśnie Conte jest tą mafią, a drugim jest albo Po albo Foka. Przy czym Po jeśli jest w mieście to strasznie paraliżuje ruchy miasta, ale jeśli to Lewkoń, to w sumie jakoś strasznie mnie to nie dziwi. To jest główny powód mojej ambiwalencji wobec Lewkonia. Znam tyłko Lewkonia mafijnego i Lewkonia miasto sowę. Kojarzę ze Red Pisał że Lewkon tak zazwyczaj gra jak Sowa jako miasto. Jeżeli to byłby jedyny estymator, to by oznaczało że Lewkon w tej edycji to totalna mafia. Ale nie wiem jak mogę polegać na tym, że Lewkon miastowy zawsze gra coś więcej. Totkanie sobie wyobrażam Lewkonia miastowego co sobie tak gra na luziku jak tutaj. Swoją drogą, szkoda że padł Konduktor a nie taki Lewkon. No offense. Moja śmierć W linczu też byłaby lepsza niż Konduktora
|
|