|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:43:46 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:43:46 GMT 1
ale np Baylan (by nie powiedzieć Monti) również zaburza grę, tym że od wszystkich oczekuje, że dadzą z wątroby, tworzy jakąś sztuczną presję, w ogóle mam wrażenie jakby grał pod MVP a przez to jak gra wiecznie jest podejrzewany. Ihmo strasznie to nieefektywne. wyjebane mam na MVP, oczekuje że wymagając od Papugi gry sam będziesz grał biorąc pod uwagę obecna sytuację więc dla mnie Twoja gra jest nieefektywna, bo według mnie nie odcisnąłeś żadnego stempla do tej pory
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:44:28 GMT 1
nie wyprowadzam mocnych ataków bo takie się kończą głupimi linczami, ihmo chodzi o to by zaatakować tak by przeciwnik musiał się bronić i rozpatrywać to w jaki sposób się broni, jakich argumentów używa, czy nie przesadza z obroną.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:45:29 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 16:45:29 GMT 1
Zgadzam się, że lincz na Konduktorze był zły, ale chyba nie ma co rozdrapywać ran.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:46:00 GMT 1
Kurwa Monti ale czym jest efektywność? Moim zdaniem jeśli podbiję z atakiem do 10 graczy i każdy nawet przez moment będzie się musiał bronić to jest to bardziej efektywne niż to jak się dopierdolę do jednego i będę z nim całą rozgrywkę toczył konflikt, podjebując go do MG.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 16:46:01 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 16:46:01 GMT 1
Czytam sobie posty Wujka, ale raczej swojej podanej wcześniej perspektywy nie zmienię -- chyba że się uniewinni, to wtedy zabiorę go ze swojej grupki.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:47:37 GMT 1
Kurwa Monti ale czym jest efektywność? Moim zdaniem jeśli podbiję z atakiem do 10 graczy i każdy nawet przez moment będzie się musiał bronić to jest to bardziej efektywne niż to jak się dopierdolę do jednego i będę z nim całą rozgrywkę toczył konflikt, podjebując go do MG. uważasz, że ja nie podbijam każdego? tylko potem wyprowadzam wnioski, a Ty je zostawiasz w eterze, żeby wisiały obaj fluktuujemy, ale Ty wprost napisałeś do Papugi - wyjdź z Papugi, niewinni gryzą glebę a nie widzę diametralnej zmiany w Twojej grze może ten, może tamten, nie parujmy, a może ta para
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:48:56 GMT 1
nie mam zamiaru się z Tobą o to bić zresztą, bo to czysta teoria, jak jesteś w mafii i miałbyś zostać złapany, to na czymś innym
tylko tego czegoś jeszcze nie widzę
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:50:36 GMT 1
Zgadzam się, że lincz na Konduktorze był zły, ale chyba nie ma co rozdrapywać ran. nie no, kurwa, po co to drzewo by mnie miało ratować jak jest w mafii? zleciałbym i konduktor mialby trudniej niż jadrzewo wskakuje za wujka, wujek, musimy porozmawiać dobry argument mówisz? był zły jakby rozpatrywać rozgrywkę tylko i wyłącznie na podstawie teorii a nie tego co się wówczas działo. jakby w grze działało więcej osób, to mogłoby do niego nie dojść. natomiast biorąc pod uwagę outcome, to był dobry lincz, miał w tamtym momencie tylko jedną alternatywę czyli moje zejście, a to by było jeszcze gorsze.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:51:29 GMT 1
Ty Baylan po raz kolejny zamiast upraszczasz robisz sztukę dla sztuki, rozpisujesz się na miliony znaków, wywołujesz sztuczną presję i sztuczne niepotrzebne grze konflikty personalne. Ja bym jednak chciał pograć na tym kto co i kiedy robił, a nie na tym, że nawalę więcej znaków.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:51:30 GMT 1
natomiast zgodzę się, że Conte w tym momencie nie wyprowadza gry, współpracowaliśmy, myśleliśmy, ale nie widzę z jego strony WNIOSKÓW w tym momencie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:53:48 GMT 1
Ty Baylan po raz kolejny zamiast upraszczasz robisz sztukę dla sztuki, rozpisujesz się na miliony znaków, wywołujesz sztuczną presję i sztuczne niepotrzebne grze konflikty personalne. Ja bym jednak chciał pograć na tym kto co i kiedy robił, a nie na tym, że nawalę więcej znaków. i gdzie tak zagrałeś? przecież cała dyskusja na tym się opiera - co zrobił Wujek przy linczu D1, co robi Lewkoń (Pekayo), co zrobiła Papuga wczoraj wieczorem, co zrobiła Foka dzisiaj, co robi Conte, jakim cudem możesz tak drastycznie różnić się w teorii? tzn. okej, w teorii możesz. ale co kto w końcu robił? przedstaw swoje autorskie wnioski. nie czas na to? kto jest winny, kto jest niewinny? ile można czekać? masz czterech miastowych i cztery mafie, mówiłeś dzisiaj Foka, co dalej? już nie Foka? jak nie Foka, to kto?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 16:57:24 GMT 1
Ty Baylan po raz kolejny zamiast upraszczasz robisz sztukę dla sztuki, rozpisujesz się na miliony znaków, wywołujesz sztuczną presję i sztuczne niepotrzebne grze konflikty personalne. Ja bym jednak chciał pograć na tym kto co i kiedy robił, a nie na tym, że nawalę więcej znaków. Zaufasz mi w jego sprawie?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:58:01 GMT 1
Ty Baylan po raz kolejny zamiast upraszczasz robisz sztukę dla sztuki, rozpisujesz się na miliony znaków, wywołujesz sztuczną presję i sztuczne niepotrzebne grze konflikty personalne. Ja bym jednak chciał pograć na tym kto co i kiedy robił, a nie na tym, że nawalę więcej znaków. Zaufasz mi w jego sprawie? czemu do Bolka, a nie do Foki, która Cię wołała o opinię?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 16:58:30 GMT 1
Bo jeszcze nie doczytałem
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 16:59:14 GMT 1
ufam tylko sobie, wychodzę, na urodziny siostrzeńca
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:59:22 GMT 1
to czytaj i chodź grać, proszę
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:00:04 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:00:04 GMT 1
Ja wchodzę w obserwatora jbc. Ale do około 19:45 będę, potem idę saunowac.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:01:06 GMT 1
Baylan SkollBayland - Głos na Konduktora w G1 – wytłumacz - głos na Szmeterlin w G2 – wytłumacz Brajan, my w sumie prawie od początku byliśmy ziomy. Teraz mogę już powiedzieć, że broniłem Cię, żeby mieć Cię jak najdłużej w grze, a nie dlatego, że miałem Cię za obv miasto. Powiedz mi dwie rzeczy. Czym tak bardzo wkurwiła Cię analiza Konduktora, że wytyczyłeś mu prywatną vendettę i doprowadzając do zlinczowania. Bo imo to było takie branie losowej wypowiedzi i dopisywanie do niej mafijnej teorii. Moim zdaniem było to łatwe do wypunktownia, nikt nawet na poważnie nie podchwycił tematu. Skąd ten wkurw? Ogólnie co Ty taki agresywny i arogancki byłeś na początku? Dlaczego w tej edycji jesteś takim gburem, dość mocno zaangażowanym, a koniec końców walisz w gościa, który co prawda stworzył "słabą" analizę na Ciebie, ale dawał potem miastowe wajby. I nie był broniony. Trochę tak, jakbyś dostał tę analizę w prezencie i mógł izi dać w niego łatwy do wytłumaczenia głos. Czy na Szmeterlin poszedłeś tylko za moim wcześniejszym głosem? Czy miałeś swoje indywidualne przesłanki? Niepokoi mnie to, że w dalszej perspektywie linczu puszczasz bąki w kierunku Conte i Bolka, ale jak przychodzi gorętszy moment to jakoś tak dziwnie względem nich łagodniejesz. Tak jakbyś się bał, że mogą Ci dojebać na ostatniej prostej. Czemu tak?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:15:25 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:15:25 GMT 1
ciekawy jest ten post
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:20:06 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:20:06 GMT 1
jaki był cel napisania go, Wujek? jaki masz teraz przegląd pola?
|
|