|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:20:32 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:20:32 GMT 1
dlaczego ciekawy wytłumaczę po odpowiedzi
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:21:30 GMT 1
Żako KongijskiePapugot - głos na Baylana w G1 – wytłumacz - głos na Petulę w G2 – wytłumcz Papugot, tak uczciwie. Skąd pomysł na tę kreację? Kiedy w głowie zaświtała Ci ta wizja? Dlaczego ciągnąłeś ją przez bite 24 godziny? Szczerze, to o taką kreację podejrzewałbym jakiegoś autyściaka-awangardę. Byłem w szoku, gdy dowiedziałem się, że to Ty grasz Żako. Dlaczego tak mocno punktowałeś moje granie, będąc w kreacji? Dlaczego nie potrafiłeś widzieć we mnie dobrej woli, biorąc pod uwagę nasze 1 vs 1, naszą wspólną grę w mafii i to, że lubisz przyrównywać moją grę do wcześniejszych występów. Dlaczego postanowiłeś wyjść z kreacji od razu z pianą na pysku w kierunku Baylanda? Aż tak Cię wkurwił? No bo ja takiego plottwista kreacyjnej koncepcji kompletnie nie rozumiałem. Potem wygrażałeś się, że jutro nadejdzie czas Baylanda, a koniec końców dałeś w Pacyfistę w G2. Dlaczego?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:22:08 GMT 1
jaki był cel napisania go, Wujek? jaki masz teraz przegląd pola? Porządkuję sobie grę przed kluczowym momentem w rozgrywce.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:22:36 GMT 1
Więc jeśli chcesz mi pomóc i masz dobrą wolę, to wyjaśnij to o co Cię proszę. 3 minuty roboty.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:24:29 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:24:29 GMT 1
fokaFoka - brak głosu w G1 - wytłumacz - głos na Szmeterling w G2 - wytłumacz Absolutny brak gry do wczorajszego popołudnia. Dlaczego tak nagle się uaktywniłaś? Co spowodowało, że zagrałaś tak, a nie inaczej w szybkiej edycji ze snajperem? Skąd Ci się wzięła wczoraj po południu dwójka Baylan-Conte? I dlaczego pomimo tego puściłaś w Annę Marię? Skąd ta pewność co do w/w dwójki? Jestem tak aktywny, jak mam czas. Jeżeli zwiększyłem swoją aktywność, to dlatego że mam więcej czasu na grę,i Guess W czwwerek wieczór poszedłem spać o 21 i spałem do około 7. Piątek wieczór zajęty, sobota wieczór zajęta, niedziela wieczór zajęta, codziennie prostuje w tym samym zakresie i tak dalej. Jeżeli uważasz że jestem bardziej aktywny to pewnie dlatego że masz Efekt Mandeli i tak to widzisz bo jest nas mniej
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:25:59 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:25:59 GMT 1
I w piątek też grałem.
Proszę wykaz mi że w piątek we wszystkich postach miałem absolutny brak gry, a niby już w sobotę grałem? Bo to absurdalne tendecyjne klamliwe pisanie. W piątek tylko nie zagłosowałem, ale fry były Tyle samo co w sobotę
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:28:53 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:28:53 GMT 1
Dwójka mafijna wzięła się z tego
Ze Bayland onanizuje i robi dobrze bez końca Conte, mimo iż Conte na to nie zasługuje i jest powszechnie sus fucked
A Conte mimo iż jest specjalista od Montiego, to nic z nim nie robi
Dodatkowo jak napisał Peyako - grają pod ten sam cel, ale nie otwarcie i próbują ukryć ze do tego samego dążą, no cały ten vibe ustawiania wszystkiego
Ja autentycznie nie chciałem pressoesc Conte bo miał urodziny, więc nie ruszałem tego tematu
A Monti jak się zachowuje każdy widzi
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:31:14 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:31:14 GMT 1
Z perspektywy wczorajszego dnia przed godziną 17 - mimo tego co Bayland i Conte grali, mieli bardzo dobra sytuację, imho niezsluzona.
Więc głosowałem na Anne bo Anna wtedy była dla mnie najbardziej sus
Ale jeżeli to ja bym został zlinczowany albo zamordowany - Chciałem by miasto grillowalo ich temat i nie dawało ich do Core za free, zwlascza że wtedy uważałem że tam jest jedna mafia!
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:32:48 GMT 1
I w piątek też grałem. Proszę wykaz mi że w piątek we wszystkich postach miałem absolutny brak gry, a niby już w sobotę grałem? Bo to absurdalne tendecyjne klamliwe pisanie. W piątek tylko nie zagłosowałem, ale fry były Tyle samo co w sobotę No kurwa. Ty widzisz co Ty piszesz? Do końca dnia w piątek miałeś naście postów, w większości kreacyjnych albo jakieś obrazki z królikiem. Żadnej treści, żadnych konkretów. Wejdź sobie w swoje posty i pokaż mi swoją grę do momentu piątek 23:59.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:34:56 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:34:56 GMT 1
I w piątek też grałem. Proszę wykaz mi że w piątek we wszystkich postach miałem absolutny brak gry, a niby już w sobotę grałem? Bo to absurdalne tendecyjne klamliwe pisanie. W piątek tylko nie zagłosowałem, ale fry były Tyle samo co w sobotę No kurwa. Ty widzisz co Ty piszesz? Do końca dnia w piątek miałeś naście postów, w większości kreacyjnych albo jakieś obrazki z królikiem. Żadnej treści, żadnych konkretów. Wejdź sobie w swoje posty i pokaż mi swoją grę do momentu piątek 23:59. Piszesz jak Monti. No cóż, jeżeli tak patrzysz na moją grę, tak patrz. Grałem to co mogłem w ramach możliwości i uważam za to był spoko dzień. Nie dostałem żadnego głosu i poruszyłem się w fajnych kierunkach wtedy w ramach graczy, którzy byli wtedy w temacie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:37:43 GMT 1
Dwójka mafijna wzięła się z tego Ze Bayland onanizuje i robi dobrze bez końca Conte, mimo iż Conte na to nie zasługuje i jest powszechnie sus fucked A Conte mimo iż jest specjalista od Montiego, to nic z nim nie robiDodatkowo jak napisał Peyako - grają pod ten sam cel, ale nie otwarcie i próbują ukryć ze do tego samego dążą, no cały ten vibe ustawiania wszystkiego Ja autentycznie nie chciałem pressoesc Conte bo miał urodziny, więc nie ruszałem tego tematu A Monti jak się zachowuje każdy widzi Dziś nie bardzo mogę grać, odświeżam temat raz na jakiś czas. Zaufaj mi dziś, że on jest niewinny, jutro mogę tłumaczyć czemu.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:38:33 GMT 1
Natomiast znajac tożsamośc foki nie ufam jej.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:39:31 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:39:31 GMT 1
Spoko, ufam tobie w ramach jego tematu, to pisze otwarcie że odpuszczam temat Baylanda już dzisiaj i nie będę na niego głosował, nawet jeżeli Conte to mafią i ułatwi to Conte ułożenie sobie wygodnej koniunkcji graczy pod meczowke
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:39:34 GMT 1
Zresztą ja już kurwa tłumaczyłem jaki jest kluczowy powód czemu Baylan niewinny.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:39:55 GMT 1
Conte, masz świadomość, że jutro dla Ciebie nie nadejdzie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:41:26 GMT 1
Conte, masz świadomość, że jutro dla Ciebie nie nadejdzie? Co ty pierdolisz
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:43:29 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:43:29 GMT 1
Zresztą ja już kurwa tłumaczyłem jaki jest kluczowy powód czemu Baylan niewinny. No spoko, możesz wrzucić mi ten post. Ja kojarzę twoje posty gdzie dissowales Baylanda, ale delikatnie i z dystansu, to bliżej początku gry było
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:43:45 GMT 1
Dwójka mafijna wzięła się z tego Ze Bayland onanizuje i robi dobrze bez końca Conte, mimo iż Conte na to nie zasługuje i jest powszechnie sus fucked A Conte mimo iż jest specjalista od Montiego, to nic z nim nie robi Dodatkowo jak napisał Peyako - grają pod ten sam cel, ale nie otwarcie i próbują ukryć ze do tego samego dążą, no cały ten vibe ustawiania wszystkiego Ja autentycznie nie chciałem pressoesc Conte bo miał urodziny, więc nie ruszałem tego tematu A Monti jak się zachowuje każdy widzi Prosiłem Cię, żebyś nie wycierał sobie twarzy moją osobą. Poza tym - jak się zachowuje? Ja widzę współpracę w Conte, ale jednocześnie widzę też ciemne strony. Natomiast zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie Pekayo i strzał w Ciebie. Powody nawet zaakceptowałeś. I się zgodziłeś. Przyjmij to z godnością, jeśli jakąś w sobie posiadasz i nie pisz już więcej. Jeśli jesteś w mieście, chciałem Ci dać szansę: Generalnie się z tym zgadzam Ale w taki sposób zagrali miastowi w edycji Politycznej, a i tak miasto zostało srogo wyruchane jeśli jesteś w mieście, to powinieneś się właśnie zastanawiać kto srogo rucha i w jaki sposób. jestem niewinny, jeśli Conte robi na mnie przewózkę, to robi tę przewózkę niesamowicie umiejętnie i winszuję mu tego. dlatego chciałbym, żebyś na moment zastanowił się nad tym, kto ma do tego potencjał, kto jest daleko od siebie, od kogo oczekujesz w tej rozgrywce więcej, bo jeśli w mafii nie jesteś, to ktoś się z tymi oczekiwaniami rozmija. Nie zrobiłeś tego. Nie skorzystałeś z tego w ogóle. Twój posting opiera się na jednej teorii, w którą ślepo idziesz, masz w dupie grę, najwięcej wypowiedziałeś się na temat tego, co robiłeś poza nią. Nie widzę możliwości, żebyś grał dalej.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:47:09 GMT 1
Conte, masz świadomość, że jutro dla Ciebie nie nadejdzie? Co ty pierdolisz Trochę zaspoilerowałem. Moim zdaniem lincz na Tobie może być tym kluczowym, żeby wygrać. Po 1 - masz najmniej duszy na dłoni Po 2 - nie dajesz effortu, a widać że wiesz co się w mieście dzieje, bo msz momenty celnych i racjonalnych spostrzeżeń Po 3 - jesteś plastyczny względem kluczowych momentów i kluczowych zawodników
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:47:17 GMT 1
Zresztą ja już kurwa tłumaczyłem jaki jest kluczowy powód czemu Baylan niewinny. No spoko, możesz wrzucić mi ten post. Ja kojarzę twoje posty gdzie dissowales Baylanda, ale delikatnie i z dystansu, to bliżej początku gry było Przeczytaj jego grę przy linczu na konduktorze i sam to oceń.
|
|