foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:47:19 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:47:19 GMT 1
No możesz widzieć co chcesz, ale jak widać trafiło na taką edycję, gdzie ja nie jestem błaznem edycji i o linczu na mnie nie będziesz decydować ty na szczęście
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:47:42 GMT 1
Trochę zaspoilerowałem. Moim zdaniem lincz na Tobie może być tym kluczowym, żeby wygrać. Po 1 - masz najmniej duszy na dłoni Po 2 - nie dajesz effortu, a widać że wiesz co się w mieście dzieje, bo msz momenty celnych i racjonalnych spostrzeżeń Po 3 - jesteś plastyczny względem kluczowych momentów i kluczowych zawodników Gdzie ty kurwa dajesz więcej efortu ode mnie?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:49:01 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:49:01 GMT 1
Dwójka mafijna wzięła się z tego Ze Bayland onanizuje i robi dobrze bez końca Conte, mimo iż Conte na to nie zasługuje i jest powszechnie sus fucked A Conte mimo iż jest specjalista od Montiego, to nic z nim nie robi Dodatkowo jak napisał Peyako - grają pod ten sam cel, ale nie otwarcie i próbują ukryć ze do tego samego dążą, no cały ten vibe ustawiania wszystkiego Ja autentycznie nie chciałem pressoesc Conte bo miał urodziny, więc nie ruszałem tego tematu A Monti jak się zachowuje każdy widzi Prosiłem Cię, żebyś nie wycierał sobie twarzy moją osobą. Poza tym - jak się zachowuje? Ja widzę współpracę w Conte, ale jednocześnie widzę też ciemne strony. Natomiast zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie Pekayo i strzał w Ciebie. Powody nawet zaakceptowałeś. I się zgodziłeś. Przyjmij to z godnością, jeśli jakąś w sobie posiadasz i nie pisz już więcej. Jeśli jesteś w mieście, chciałem Ci dać szansę: jeśli jesteś w mieście, to powinieneś się właśnie zastanawiać kto srogo rucha i w jaki sposób. jestem niewinny, jeśli Conte robi na mnie przewózkę, to robi tę przewózkę niesamowicie umiejętnie i winszuję mu tego. dlatego chciałbym, żebyś na moment zastanowił się nad tym, kto ma do tego potencjał, kto jest daleko od siebie, od kogo oczekujesz w tej rozgrywce więcej, bo jeśli w mafii nie jesteś, to ktoś się z tymi oczekiwaniami rozmija. Nie zrobiłeś tego. Nie skorzystałeś z tego w ogóle. Twój posting opiera się na jednej teorii, w którą ślepo idziesz, masz w dupie grę, najwięcej wypowiedziałeś się na temat tego, co robiłeś poza nią. Nie widzę możliwości, żebyś grał dalej. No jeżeli nie chcesz bym pisał, to też przestań pisać, bo znowu wykazujesz się czysta hipokryzja. Ty możesz pisać w takiej samej sytuacji jak ja, a ja nie XD Wszyscy już usłyszeli twoje wyzwiska, wszyscy już znają twój plan na dzisiejszy dzień. Przestań pisać i robić dramy
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:49:06 GMT 1
Głosuję na Wujka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:49:17 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:49:17 GMT 1
Trochę zaspoilerowałem. Moim zdaniem lincz na Tobie może być tym kluczowym, żeby wygrać. Po 1 - masz najmniej duszy na dłoni Po 2 - nie dajesz effortu, a widać że wiesz co się w mieście dzieje, bo msz momenty celnych i racjonalnych spostrzeżeń Po 3 - jesteś plastyczny względem kluczowych momentów i kluczowych zawodników Nie dzisiaj. To też spoiler, ale część pytań które mi zadałeś - odpowiadałem już wcześniej. Nie wolno doprowadzić do sytuacji w której Foka i Pekayo jutro dalej żyją. A przynajmniej nie we dwóch. Lincz na Pekayo odsuwa meczówkę.d Dlatego rozważam Bolka i Conte, ale nie wjeżdżam w nich dzisiaj. Popatrz na rozgrywkę, zostawiając w niej szkodników już nie będzie z kim rozmawiać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:50:19 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:50:19 GMT 1
Prosiłem Cię, żebyś nie wycierał sobie twarzy moją osobą. Poza tym - jak się zachowuje? Ja widzę współpracę w Conte, ale jednocześnie widzę też ciemne strony. Natomiast zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie Pekayo i strzał w Ciebie. Powody nawet zaakceptowałeś. I się zgodziłeś. Przyjmij to z godnością, jeśli jakąś w sobie posiadasz i nie pisz już więcej. Jeśli jesteś w mieście, chciałem Ci dać szansę: Nie zrobiłeś tego. Nie skorzystałeś z tego w ogóle. Twój posting opiera się na jednej teorii, w którą ślepo idziesz, masz w dupie grę, najwięcej wypowiedziałeś się na temat tego, co robiłeś poza nią. Nie widzę możliwości, żebyś grał dalej. No jeżeli nie chcesz bym pisał, to też przestań pisać, bo znowu wykazujesz się czysta hipokryzja. Ty możesz pisać w takiej samej sytuacji jak ja, a ja nie XD Wszyscy już usłyszeli twoje wyzwiska, wszyscy już znają twój plan na dzisiejszy dzień. Przestań pisać i robić dramy Zgadzasz się na strzał snajpera na siebie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:50:29 GMT 1
Przecież Pekayo dostaje strzał od snaajpera dzisij. Bez względu na wszystko. Dziś rozwiązujemy dwie możliwe opcje.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:51:17 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:51:17 GMT 1
Nie zgadzam się.
Zgadzam się na lincz na Pekayo, a jezeli Pekayo winny - lincz na mnie jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:51:18 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:51:18 GMT 1
Przecież Pekayo dostaje strzał od snaajpera dzisij. Bez względu na wszystko. Dziś rozwiązujemy dwie możliwe opcje. To dlaczego nie dostał wczoraj? Bezpieczniej jest go zlinczować.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:52:00 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:52:00 GMT 1
Nie zgadzam się. Zgadzam się na lincz na Pekayo, a jezeli Pekayo winny - lincz na mnie jutro. Jako mafia masz pogląd na to czy Pekayo jest winny czy jest szkodnikiem. Wcześniej się zgodziłeś na swoją śmierć dzisiaj.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:52:41 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:52:41 GMT 1
W ogóle jeżeli to sprawi że przestaniesz mnie tunnel vision owac Monti - to moge się zgodzić na strzał snajpera we mnie XD ale wiadomo że snajper nie zrobi takiego strzału w kolano miasta, więc wychodzi na jedno
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:52:51 GMT 1
Pokaż mi te moje celne uwagi, które ci nie pasują
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:52:57 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:52:57 GMT 1
Nie zgadzam się. Zgadzam się na lincz na Pekayo, a jezeli Pekayo winny - lincz na mnie jutro. Jako mafia masz pogląd na to czy Pekayo jest winny czy jest szkodnikiem. Wcześniej się zgodziłeś na swoją śmierć dzisiaj. Wtf?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:53:12 GMT 1
Trochę zaspoilerowałem. Moim zdaniem lincz na Tobie może być tym kluczowym, żeby wygrać. Po 1 - masz najmniej duszy na dłoni Po 2 - nie dajesz effortu, a widać że wiesz co się w mieście dzieje, bo msz momenty celnych i racjonalnych spostrzeżeń Po 3 - jesteś plastyczny względem kluczowych momentów i kluczowych zawodników Gdzie ty kurwa dajesz więcej efortu ode mnie? No kurwa. Dojechałem do Konduktora, bezpośrednio go atakowałem, by osttecznie zobaczyć w nim coś miastowego i nie posłać na niego głosu. Co prawda nie broniłem go, ale miałem ograniczone możliwości techniczno-towarzyskie. Dopierdalałem się do Bolka i badałem go. Wchodziłem w interakcje z każdym. I to bezpośrednie. Rękawy mam upierdolone w gównie aż po same pachwiny. Ty się nawet nie spociłeś.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:53:20 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:53:20 GMT 1
A jeżeli Pekayo niewinny, to lecimy w Baylana. Dla mnie proste na teraz. Ale skoro to będzie meczowka, to na pewno dam więcej swoich myśli i teorii, bo już je mam, ale będą tylko robiły niepotrzebne teraz konflikty w mieście, a więcej niepotrzebnych konfliktow nie chcemy. A przynajmniej ja nie chce. Ładnie sobie układasz rozgrywkę.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:53:57 GMT 1
Gdzie ty kurwa dajesz więcej efortu ode mnie? No kurwa. Dojechałem do Konduktora, bezpośrednio go atakowałem, by osttecznie zobaczyć w nim coś miastowego i nie posłać na niego głosu. Co prawda nie broniłem go, ale miałem ograniczone możliwości techniczno-towarzyskie. Dopierdalałem się do Bolka i badałem go. Wchodziłem w interakcje z każdym. I to bezpośrednie. Rękawy mam upierdolone w gównie aż po same pachwiny. Ty się nawet nie spociłeś. Tak żeś kurwa konduktora dojechał że ja musiałem go z Baylanem linczować, gdzie ty żeś puścił głos w bok.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:54:08 GMT 1
Co ty pierdolisz w ogóle teraz
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:54:46 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:54:46 GMT 1
Ani razu się nie zgodziłem się na swoją śmierć. Na jedyna śmierć na jaką się zgodziłem to śmierć w linczu, jeżeli zostanie zlinczowany Pekayo
XD Monti widzę chcesz mnie bait owac do giga dramy i bym pokazał negatywne emocje poprzez takie blatant kłamanie
Ale trzymam normalność na wodzy, nie będę się dawał w twoje giereczki
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:54:58 GMT 1
Jeżeli zabijamy dzisiaj Pekayo, bo nie widzę na to przeciwskazań, i to będzie mafia, a jest na to jakaś szansa, pewnie duża, bo Laura była totalnie podobna, a ja unniewinialem, a wobec Pekayo nie mam opinii, to zgadzam się na zabicie mnie, byleby miasto ostatniego dnia miało super silne morale i walczyło do samego końca! Totalnie w to wchodzę, dobro miasta jest najważniejsze! Więc chillera Piękna podbudówka. Nie mam żadnych wątpliwości, że dla dobra gry Foka nie może dotrwać jutra.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:55:04 GMT 1
Jak ktoś tu kurwa omija grę to Papuga, Bolek albo ty, a nie ja.
|
|