|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 1:44:21 GMT 1
i nie wyciągałem żadnych informacji na siłę, ja jestem za konsolidacją miasta zawsze, inna sprawa, że akurat w tej edycji jest to wybitnie opłacalne, w tamtej było średnio
a i tak jakby się grubol z krokietem dogadali, tak jak pan monciarz powiedział, i poszli siłą przyjaźni, to czort by z tej infiltracji core bylo
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 1:44:46 GMT 1
Nie no uniewinniłem Cię zanim wiedziałem kim jesteś. Po tym jak rozkminiłeś to z Ziemią i generalnie zrobiłeś miastowe rozkminy. Ostatnio też Cię za takie miastowe rozkminy uniewinniałem nie wiedząc kim jesteś. Generalnie to wyjebane miałbym na to kim jesteś, ale skoro wiem, że Ty to Ty i ładniej wyjaśniasz to co sam myślę, to mam Cię za niewinnego
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 1:46:01 GMT 1
Ej ale fajnie zagrałeś Ozdobą, bo mimo że czułem że wyciągasz to Cię później uniewinniłem. Więc nie marudź.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 1:46:37 GMT 1
tam się kłóciliśmy, czemu teraz myślimy cały czas tak samo!!!11
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 1:46:57 GMT 1
Ja go wtedy nie. Mnie przeczekał. Teraz czuję, że miejski jest. U niego to idzie poznać po tym, że zachowania są te same, ale poziom energetyczny i intencja są innego rzędu.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 1:47:12 GMT 1
dobra idę poczytać despero z aldoną, bo jakby tak was na sztywno we dwójkę uniewinnić to już by było dobrze
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 1:49:29 GMT 1
A co do Akainu to mnie jebie czy on poszedł poruchać, oglądać mecz, zapić czy pracować, po prostu to takie szybkie wejście, powiedzieć co chce się powiedzieć, zrobić dobre wrażenie i spierdolić. Wygodne dla mafii. Same posty miastowe, ale postawa pozerska. No ale to chyba i tak nie temat na teraz. Po prostu ciekaw byłem spostrzeżeń.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 2:11:49 GMT 1
Bolek jesteś jeszcze?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:12:06 GMT 1
no
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 2:12:44 GMT 1
Top niewinni Ziemia - Uniewinnianie gracza na podstawie, że spostrzeżenia tego gracza pokrywaja się z jego. Mafiozo raczej nie będzie uważał swojego postrzegania rozgrywki za model do uniewinniania. Takie coś wymaga perspektywy miejskiej. Baylan - Energia, sposób bycia na innym poziomie niż gdy jest w mafii. Bolek i Lolek - Mam wątpliwości, ale duża konkretność w grze, atakuje. Jak mi zacznie coś walić to zacznie, narazie jest git.
Mid: Żako - Wymagajmy od niego więcej. Pekyuya i Foka - Po protu weszli. Anna Maria Szmeterling & Konduktor - Zaatakowani za to samo, oboje zareagowali bezkompromisowością w swojej postawie. Szmeterling bardziej niż konduktor, więc mam ją trochę bardziej jako niewinną.
Potencjalna mafia: Akainu - W sumie ta sama grupa co Pekyuya i Foka z tą różnicą, że bardziej się postarał być jakiś na wejściu. Wujek - Mi się nie podobają jego uniewinnienia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 2:16:49 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 2:16:49 GMT 1
drzewo
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:19:07 GMT 1
No co do zasady podobnie patrzymy na rozgrywkę. Ja bym konduktora wrzucił w potencjalną mafię ewentualnie. I tyle. Żako mi się podoba o tyle, że forma mogłaby przysłaniać treść a raczej nie przysłania. Ale z drugiej strony forma może zaciemniać.
Pekyuya i Foka to opcje które trzeba uaktywnić.
Szmeterling powiedzmy, że daję jakiś kredyt małego zaufania
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:19:39 GMT 1
No i Drzewo które jest tak nijakie że je pominąłeś
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 2:22:13 GMT 1
Faktycznie drzewo mi umknęło. Dużo zależy kto to jest. Jak jakiś dobry technik to ciężko coś powiedzieć, jak ktoś z tendencja do łatwego wpadania to zareagował bardzo spokojnie.
Natomiast, jakbym miał przyjąć od razu jako założenie, że ta lista jest zła i ktoś mnie ograł to bym postawił na Ziemię.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:26:16 GMT 1
Jeśli snajper jest w tej grupie lekkopodejrzanej to lepiej żeby strzelał i coś tam wyjasnił/sam się uniewinnił? bo w sumie tego nie kminiłem. jakby strzelił w kogoś z podobnej grupy to wydaje się w miarę optymalne, ale pewnie coś pojebałem z regulaminem albo czegoś nie przemyślałem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 2:40:17 GMT 1
A nie lepiej przytrzymać Snajpera na moment aż wytworzy się jakiś typ kluczowy dla rozgrywki, który warto sprawdzić, żeby ustalić dalszy kierunek?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:42:08 GMT 1
no chyba lepiej przytrzymać jeśli nie jest na mocnym świeczniku, tylko trzeba dobrze moment wykminić, żeby zoptymalizować jego strzał. Ale dużo zależy od tego w jakiej grupie się znajdzie, bo jesli od razu uniewinniony to lepiej żeby strzelał chyba
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:42:56 GMT 1
ale z tym snajperem to chyba jakieś najdziwniejsze rozkminy, bo zawsze są za i przeciw, a koniec koncow chodzi o to tylko czy dobrze strzeli czy nie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 2:43:27 GMT 1
Czemu jak uniewinniony to lepiej żeby od razu strzelał? Że szybciej informacja? Mi się wydaje, że mimo wszystko lepiej poczekać aż wytworzy się jakiś kluczowy element układanki, który utrudnia osąd.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 2:44:59 GMT 1
no bo jak uniewinniony to może w mordzie polecieć zanim strzeli
|
|