|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 8:22:39 GMT 1
Ja pierdole!!!!!!!! Chyba Was pojebało 19 stron Top niewinni Ziemia - Uniewinnianie gracza na podstawie, że spostrzeżenia tego gracza pokrywaja się z jego. Mafiozo raczej nie będzie uważał swojego postrzegania rozgrywki za model do uniewinniania. Takie coś wymaga perspektywy miejskiej. Baylan - Energia, sposób bycia na innym poziomie niż gdy jest w mafii. Bolek i Lolek - Mam wątpliwości, ale duża konkretność w grze, atakuje. Jak mi zacznie coś walić to zacznie, narazie jest git. Winni: Wujek Dobra Rada Konduktor? ale tutaj kieruje się odczuciami osób które wydają mi się niewinne.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 8:23:12 GMT 1
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 8:24:01 GMT 1
9 stron najebali od północy a jak chciałem gadać po rozpoczęciu rozgrywki to nikogo nie było.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 8:24:30 GMT 1
Ja pierdole!!!!!!!! Chyba Was pojebało 19 stron Top niewinni Ziemia - Uniewinnianie gracza na podstawie, że spostrzeżenia tego gracza pokrywaja się z jego. Mafiozo raczej nie będzie uważał swojego postrzegania rozgrywki za model do uniewinniania. Takie coś wymaga perspektywy miejskiej. Baylan - Energia, sposób bycia na innym poziomie niż gdy jest w mafii. Bolek i Lolek - Mam wątpliwości, ale duża konkretność w grze, atakuje. Jak mi zacznie coś walić to zacznie, narazie jest git. Winni: Wujek Dobra Rada Konduktor? ale tutaj kieruje się odczuciami osób które wydają mi się niewinne. Antonio Conte też raczej niewinny
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 8:25:07 GMT 1
Zw. Seks.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:27:20 GMT 1
Nastoletnich fanów japońskich bajek dla upośledzonych? Winszuję. A Ty czemu czekałeś aż spierdole na jebańsko żeby odpowiedzieć na atak? W dodatku ta kulturowa ignoracja, nie podoba mi się to. Nie jestem tu po to, żeby się Tobie przypodobać. Ja daję po prostu dobre rady. Dobrą radą dla Ciebie jest "Bądź bardziej kulturalny dla innych, to inni też tacy będą dla Ciebie".
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:28:04 GMT 1
Akainu śmierdzi lizustwem. Ale mam inną teorię.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:29:39 GMT 1
Poczytałem Was w nocy, nocne marki.
No i mam już jeden mocny typ do mafiuszki.
Otóż jest toooooo <werble>........ Bolek i Lolek.
Kolega pojawił się o 23 i od razu zaczął wszystkich rozstawiać po kątach. Jak dla mnie widać, że stosuje jakąś nadwiedzę. Nawet chwalił się tym, że w 45 minut wyrobił sobie od groma opinii. Ewidentnie jest to tryhard do wjechania na piedestał miasta i potrzeba dyktowania innym, co i jak mają robić.
Edycja mała, ryzyko warte zachodu. Bo przecież jak zdominuje od razu pozostałych, to w przyszłości ciężko go będzie ruszyć. Pewnie zadacie pytanie, dlaczego zaczął z aż tak wysokiego C? A chętnie odpowiem.
Jego partner zaczął bardzo przeciętnie, można by nawet rzec, że słabo i został wrzucony na afisz przez dwóch mocniejszych graczy. Kto w takiej sytuacji pasowałby do tego opisu? Wydaje mi się, że Konduktor. To on dostał 2 głosy ode mnie i Brajanka przy atomowym odliczaniu. I to właśnie po tej akcji Bolas zaczął go dociskać.
Mam deja vu z pewnej edycji, gdzie mafioza na dzień dobry się podpiął pod głosy innych i walił w swojego dzięki czemu dojechał na niewinności do końca edycji.
Pozdrawiam, Wasz Wuja Dobra Rada.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 8:32:00 GMT 1
Konduktor Ziemia Antonio Conciarz
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 8:33:42 GMT 1
Za przeproszeniem
Wujek Chujowa Rada
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 8:35:09 GMT 1
Zajebiście Mądre Drzewo A co myślisz o kasowanym wejściu Foki? Czy jest to jakiś czynnik za frakcją (jeśli tak, to którą), czy neutralne wydarzenie? dla dobrego gracza bez odchyłu na frakcje, a u słabego gracza czytałbym to jako miastowe
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:37:14 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada No ale co jest chujowego w mojej radzie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:39:22 GMT 1
Konduktor, dawaj typy. Bo jak nie, to Cię z Brajanem zgrillujemy.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 8:40:18 GMT 1
Wyjebane na Ciebie Papuga. Na ramieniu już nie siądziesz. Bawi mnie, że twoje odczyty na innych graczach są uzależnione od ich odczytów na tobie.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:40:28 GMT 1
Drzewo, Konduktor, Bolek, Lolek, Akinu, Ziemia.
Który pierwszy na solo?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 8:42:30 GMT 1
W mieście, ale sam musisz do tego dojść. Dobrze, jakbyś był w mafii i powiedział, że jesteś w mafii, to nie byłoby wyzwania. Mam parę takich celów w ogóle: a) Zlinczować Pshema-mafiozę; b) Zlinczować w D1 lowridera-mafiozę; c) Zwajchować z niewinnego na winnego w ostatnich 15 minutach; d) Zostać zamordowanym w D1 (bo już zapomniałem jak to jest). Mogę pomóc w tym czwartym.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 8:43:17 GMT 1
Dobrze, jakbyś był w mafii i powiedział, że jesteś w mafii, to nie byłoby wyzwania. Mam parę takich celów w ogóle: a) Zlinczować Pshema-mafiozę; b) Zlinczować w D1 lowridera-mafiozę; c) Zwajchować z niewinnego na winnego w ostatnich 15 minutach; d) Zostać zamordowanym w D1 (bo już zapomniałem jak to jest). Mogę pomóc w tym czwartym. Scumslip? Nie do wiary.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 8:43:39 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada Dobrze dał Wujek Dobra Rada teraz, jak w tej pioscene: Nie boi się ubrudzić w gównie i wywrócić stolik, chyba że Bolek i Lolek ma na oku jego kolege z mafii, wtedy może być zmuszony wyprowadzić uderzenie. Mimo wszystko raczej na plus te rakiety. Przeciętnie mądre drzewo. Idę ruchać.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 8:43:48 GMT 1
To się dowiedziałem. Ale pomóżcie mi, bo mam problem, bo nie widziałem czegoś takiego jeszcze. Wchodzisz sobie do gry, piszesz dwa posty, wywalasz je i wracasz rano xD Czy to jakoś świadczy o przynależności? Bo w tych postach nie było nic mafijnego. Jednak gdy patrzę na motywację: Motywacja dla mafiozy foki: "teraz się nawalają, to jednak poczekam, żeby czasem za szybko nie trafić na świecznik w d0". - To mi przyszło do głowy, ale nawet mnie wydaje się to trochę naiwnym myśleniem z mojej strony. Plus kasowanie postów zwraca na siebie uwagę, zaraz ktoś mógłby krzyczeć "Foka tłumacz się, gdzie posty!". Motywacja dla miastowego foki: no tu chciałem Fokę dopytać, bo zagwozdkę mam. Miastowy wchodzi w rozgrywkę, dostaje jakiegoś przypływu self consciousness w sprawie swojego wejścia i je wywala. "Chuj tam później se pogram"? Foka, co Ty chciałaś właściwie przemyśleć?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 8:44:55 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 8:44:55 GMT 1
Konduktor, dawaj typy. Bo jak nie, to Cię z Brajanem zgrillujemy. Pytanie Konduktora o typy robi się stałym punktem programu u graczy Jeszcze nie mam przekonania do swoich typów, muszę poobserwować. Chciałbym, żeby kolega z Finlandii się też uaktywnił i dołączył do zabawy. O, nawet go oznaczę, żeby wiedział, że o nim pamiętam. Pekyuya Pö
|
|