|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:21:15 GMT 1
Mam dwa typy na mafię, biorąc pod uwagę setup. Jedna to ta, o której wspominałem a propos mafijnego Bolka. Druga to taka, że mafia się nie wychyla i nie stara się szukać konfliktów z miastowymi ze względu na snajpera. Kto Waszym zdaniem pasowałby do drugiej opcji? W zasadzie wszyscy głośniejsi gracze powchodzili w jakieś konflikty, więc skłaniałbym się ku graczom o mniejszej liczbie postów. Laponiec, Foka, Drzewo. W jaki konflikt wszedł Conte?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 9:23:22 GMT 1
W zasadzie wszyscy głośniejsi gracze powchodzili w jakieś konflikty, więc skłaniałbym się ku graczom o mniejszej liczbie postów. Laponiec, Foka, Drzewo. W jaki konflikt wszedł Conte? Okej, Conte to wyjątek. Fakt. Wpasował się jakoś pośrodku, tak że nie wziąłem go pod uwagę jako gracza głośniejszego, ani jako gracza cichszego.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:25:33 GMT 1
Na plus Konduktora jest to, że pomimo swojej szkodliwej strategii, to nie ulega presji i trzyma się jej dość mocno. W sytuacji potencjalnego linczu i strzału snajpera duże jaja imo, jeśli jest w mafii.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 9:25:46 GMT 1
Matko Ziemio, a Ty liczysz siebie w też mało aktywnego niekonfliktowego gracza tak?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:27:25 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada Dobrze dał Wujek Dobra Rada teraz, jak w tej pioscene: Nie boi się ubrudzić w gównie i wywrócić stolik, chyba że Bolek i Lolek ma na oku jego kolege z mafii, wtedy może być zmuszony wyprowadzić uderzenie. Mimo wszystko raczej na plus te rakiety. Przeciętnie mądre drzewo. Idę ruchać. Skończyłeś już ruchać? Co sądzisz o tym, że miasto powinno szybciej wykładać karty na stół w tak ekspresowej rozgrywce, jak ta?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:27:48 GMT 1
Matko Ziemio, a Ty liczysz siebie w też mało aktywnego niekonfliktowego gracza tak? Punkt dla Navy Seals.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 9:28:50 GMT 1
Matko Ziemio, a Ty liczysz siebie w też mało aktywnego niekonfliktowego gracza tak? Zależy od rozgrywki. Jedno i drugie określenie może być przesadą w zależności od kontekstu.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 9:30:39 GMT 1
Mówimy o tym spotkaniu trwającym od wczoraj i tym kontekście.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 9:34:51 GMT 1
A. Trudno tutaj mówić, żeby moja obecna gra była niekonfliktowa. Ziemia uderzała we front Dobra Rada / Baylan.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:37:18 GMT 1
Ale silnym konfliktem tego nie można nazwać, prawda Ziemio/Ziomie?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 9:39:00 GMT 1
A. Trudno tutaj mówić, żeby moja obecna gra była niekonfliktowa. Ziemia uderzała we front Dobra Rada / Baylan. Widzę, że w temacie razem siedzicie i pełna kultura z Dobrą Radą. Nic się nie zaognia, ani nawet specjalnie nie ściera. Wiec to były jakieś pressy chyba, a nie konflikt?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 9:39:21 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 9:39:21 GMT 1
Matko Ziemio, a Ty liczysz siebie w też mało aktywnego niekonfliktowego gracza tak? Dlaczego Ci zależy, żeby Ziemia oceniała samą siebie? Zależy Ci na tym, żeby ktoś się sam określił jako mało aktywny? Chcesz wytknąć hipokryzję? Co to pytanie miało na celu? Czy Ty masz Ziemię za mało aktywnego, niekonfliktowego gracza? Czy zgadzasz się z oceną Ziemi na Twój temat? (chodzi o umieszczenie w gronie przemykaczy).
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 9:40:30 GMT 1
Ale silnym konfliktem tego nie można nazwać, prawda Ziemio/Ziomie? No nie wiem, Baylan od razu wjechał od zjeba, a Ty najeżdżałeś na moje posty. Ja też najeżdżałem na Wasze (chociaż chyba trochę lżej?). Może mam inną perspektywę na ten konflikt z racji tego, że brałem w nim udział.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 9:41:06 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 9:41:06 GMT 1
Czemu nikt nie chce sie napierdalac z zajebiscie mądrym drzewem? Dajcie mi przeciwnika bo brakuje konfliktu!
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 9:43:15 GMT 1
To miasto jest za małe dla nas dwóch.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 9:45:47 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 9:45:47 GMT 1
Ale silnym konfliktem tego nie można nazwać, prawda Ziemio/Ziomie? No nie wiem, Baylan od razu wjechał od zjeba, a Ty najeżdżałeś na moje posty. Ja też najeżdżałem na Wasze (chociaż chyba trochę lżej?). Może mam inną perspektywę na ten konflikt z racji tego, że brałem w nim udział. Myślę że różnicowanie powinno być inne. Mogę sądzić że kocopolisz i to zaznaczać, ale za mafię Cię nie uważać. A silny konflikt musi być też na gruncie przynależności.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 9:49:25 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 9:49:25 GMT 1
To miasto jest za małe dla nas dwóch. Z Tobą nie chce
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 9:51:12 GMT 1
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 9:56:00 GMT 1
A może jednak zbyt wcześnie uniewinniłem tę Papugę? Hmmmm. Antonio Conte Jak się czujesz? Wszystko git? Bolek i Lolek mafia co nie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:00:23 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada To jak chcesz konfliktu to masz. Dlaczego tak brzydko do mnie napisałeś? Co miałeś do mojej rady, że nazwałeś ją w wuglarny sposób? Ale patrząc teraz na Twoje posty, to Ciebie bym wypisał z tego grona niekonfliktowego. Bo i rzucasz mięsem i czasem dajesz witką w pysk.
|
|