|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 10:14:06 GMT 1
A może jednak zbyt wcześnie uniewinniłem tę Papugę? Hmmmm. Antonio Conte Jak się czujesz? Wszystko git? Bolek i Lolek mafia co nie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 10:14:25 GMT 1
Dla mnie Bolek na tyle niewinny, że wolę obserwować jak znosi trudy edycji niż go atakować. A czemu cię obchodzi moje samopoczucie?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 10:14:47 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada To jak chcesz konfliktu to masz. Dlaczego tak brzydko do mnie napisałeś? Co miałeś do mojej rady, że nazwałeś ją w wuglarny sposób? Ale patrząc teraz na Twoje posty, to Ciebie bym wypisał z tego grona niekonfliktowego. Bo i rzucasz mięsem i czasem dajesz witką w pysk. No mafijny jest ten post jak chuj.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 10:14:54 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada To jak chcesz konfliktu to masz. Dlaczego tak brzydko do mnie napisałeś? Co miałeś do mojej rady, że nazwałeś ją w wuglarny sposób? Ale patrząc teraz na Twoje posty, to Ciebie bym wypisał z tego grona niekonfliktowego. Bo i rzucasz mięsem i czasem dajesz witką w pysk. Wulgarnie, ale za przeproszeniem więc się zeruje Po rozpoczęciu Bolka i Lolka pomysł, że będzie to pierwszy kandydat na lincz jest po prostu oczywistym absurdem mógłby być też pressingiem, ale czy Ty go w sumie pressujesz no nie
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:18:19 GMT 1
Dla mnie Bolek na tyle niewinny, że wolę obserwować jak znosi trudy edycji niż go atakować. A czemu cię obchodzi moje samopoczucie? Bo jakiś taki bezkonfliktowy jesteś i się zaczynam o Ciebie martwić.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:19:31 GMT 1
To jak chcesz konfliktu to masz. Dlaczego tak brzydko do mnie napisałeś? Co miałeś do mojej rady, że nazwałeś ją w wuglarny sposób? Ale patrząc teraz na Twoje posty, to Ciebie bym wypisał z tego grona niekonfliktowego. Bo i rzucasz mięsem i czasem dajesz witką w pysk. Wulgarnie, ale za przeproszeniem więc się zeruje Po rozpoczęciu Bolka i Lolka pomysł, że będzie to pierwszy kandydat na lincz jest po prostu oczywistym absurdem mógłby być też pressingiem, ale czy Ty go w sumie pressujesz no nie No nie mam go jak popressować. Bo jak on gra, to mnie nie ma. Gdy ja gram, to jego nie ma. Jak mam go pressować?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 10:19:35 GMT 1
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:20:49 GMT 1
I nie piszę nigdzie, że jest kandydatem na dzisiejszy lincz.
Robię to, żeby nikt nie zapomniał o tym, że on będzie chciał dominować i nie można mu ufać.
Na dzisiaj raczej ten Konduktor.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 10:21:17 GMT 1
Wulgarnie, ale za przeproszeniem więc się zeruje Po rozpoczęciu Bolka i Lolka pomysł, że będzie to pierwszy kandydat na lincz jest po prostu oczywistym absurdem mógłby być też pressingiem, ale czy Ty go w sumie pressujesz no nie No nie mam go jak popressować. Bo jak on gra, to mnie nie ma. Gdy ja gram, to jego nie ma. Jak mam go pressować? to porozmawiajmy o nim obok niego Ty mów czemu do linczu, a ja powiem czemu nie
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:21:54 GMT 1
Ale chętnie bym docisnął tego Lolasa. Kiedy ma przerwę w hucie?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 10:22:07 GMT 1
I nie piszę nigdzie, że jest kandydatem na dzisiejszy lincz. Robię to, żeby nikt nie zapomniał o tym, że on będzie chciał dominować i nie można mu ufać. Na dzisiaj raczej ten Konduktor. Czy Konduktor wypadł źle w dyskusji ze mną?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:23:37 GMT 1
Matko Ziemio, a Ty liczysz siebie w też mało aktywnego niekonfliktowego gracza tak? Dlaczego Ci zależy, żeby Ziemia oceniała samą siebie? Zależy Ci na tym, żeby ktoś się sam określił jako mało aktywny? Chcesz wytknąć hipokryzję? Co to pytanie miało na celu? Czy Ty masz Ziemię za mało aktywnego, niekonfliktowego gracza? Czy zgadzasz się z oceną Ziemi na Twój temat? (chodzi o umieszczenie w gronie przemykaczy). Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak.
Ziemia daje nam wszystko co potrzebne do życia. Nawet jeżeli wiąże się to z bólem i stratą. Takie focze życie. Chętnie wysłuchamy Ziemi, jeżeli jest gotowa przemawiać do Foczego Króla!
I nie zgadzam się. Plemię i Rada spało wczoraj od 21 do poranka. Teraz jest gotowe i nie przemyka i nie zamierza.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:24:13 GMT 1
Czemu nikt nie chce sie napierdalac z zajebiscie mądrym drzewem? Dajcie mi przeciwnika bo brakuje konfliktu! Jestem
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 10:25:07 GMT 1
Czemu nikt nie chce sie napierdalac z zajebiscie mądrym drzewem? Dajcie mi przeciwnika bo brakuje konfliktu! Jestem musisz się ustawić w kolejce bo teraz magluje wujasa
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:25:51 GMT 1
Jestem musisz się ustawić w kolejce bo teraz magluje wujasa Nie umiesz dwóch na raz obracać? Nie przetrwałbyś w oceanie!
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:26:26 GMT 1
No nie mam go jak popressować. Bo jak on gra, to mnie nie ma. Gdy ja gram, to jego nie ma. Jak mam go pressować? to porozmawiajmy o nim obok niego Ty mów czemu do linczu, a ja powiem czemu nie Tu bardziej chodzi o setup edycji. Ta będzie wyjątkowo krótka, więc takie podejście zgrywa mi się z tym, jak będzie wyglądać ta edycja. Jest to mocny grajek, który w środku nocy wjechał jak po swoje i zaczął wszystkich rozstawiać po kątach. Wydaje mi się, że wiedział jak i do kogo uderzyć. Dodatkowo walił mocno w Konduktora po tym, jak z Brajanem przeprowadziliśmy test atomowego zegara. Tak, jakby podłapał temat, że Konduktor będzie grzany przy linczu nr 1 i może się dzięki temu wybielić. Nie ukrywam, że bardziej mam go jako mafię ze względu na moją teorię i ogólną taktykę przyjętą przez Bolka niż za osobne jego komentarze, bo imo w nich pisze z rozumem i logicznie.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:28:32 GMT 1
Drzewo, jeżeli mógłbyś decydować o strategi miasta, jaką byś zaproponował strategię dla całości wybrańców na dzisiaj i następne dni?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:29:00 GMT 1
I nie piszę nigdzie, że jest kandydatem na dzisiejszy lincz. Robię to, żeby nikt nie zapomniał o tym, że on będzie chciał dominować i nie można mu ufać. Na dzisiaj raczej ten Konduktor. Czy Konduktor wypadł źle w dyskusji ze mną? Ja mam wrażenie, że on w każdej dyskusji wypada źle. W sensie jakoś tak nienaturalnie. Jak dziecko, które zjadło ostatnie ciasteczko.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 10:30:26 GMT 1
Za przeproszeniem Wujek Chujowa Rada To jak chcesz konfliktu to masz. Dlaczego tak brzydko do mnie napisałeś? Co miałeś do mojej rady, że nazwałeś ją w wuglarny sposób? Ale patrząc teraz na Twoje posty, to Ciebie bym wypisał z tego grona niekonfliktowego. Bo i rzucasz mięsem i czasem dajesz witką w pysk. tylko że takie pojedyncze docinki nie mają dla mnie większego znaczenia bardziej myślałem tu o rzeczywistym wchodzeniu w kłótnie, a nie tylko rzucaniu czymś krzywdzącym z oddali jak jakiś oszczepnik na olimpiadzie
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:30:40 GMT 1
Dzień dobry, witajcie.
|
|