|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 10:31:34 GMT 1
Dla mnie Bolek na tyle niewinny, że wolę obserwować jak znosi trudy edycji niż go atakować. A czemu cię obchodzi moje samopoczucie? Bo jakiś taki bezkonfliktowy jesteś i się zaczynam o Ciebie martwić. bezkonfliktowość jest moim zdaniem wyznacznikiem gracza a nie przynależności był taki gracz w poprzedniej edycji i był w mieście antonio może być w mafii ale ta postawa niekoniecznie byłaby rzeczywistym powodem
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:32:14 GMT 1
Może mi ktoś wyjaśnić w kilku zdaniach, na jakiej podstawie Mongolska Papuga jest dość powszechnie uniewinniana?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:33:12 GMT 1
Kreacja. Wystarczy jedno słowo.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:36:14 GMT 1
Ja jestem gotowa, by papugę zostawiać z tego samego faktu. Fajnie będzie mieć maskotkę. A jak wyjdzie z kreacji, to bez litości do niej!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 10:37:05 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 10:37:05 GMT 1
Dlaczego Ci zależy, żeby Ziemia oceniała samą siebie? Zależy Ci na tym, żeby ktoś się sam określił jako mało aktywny? Chcesz wytknąć hipokryzję? Co to pytanie miało na celu? Czy Ty masz Ziemię za mało aktywnego, niekonfliktowego gracza? Czy zgadzasz się z oceną Ziemi na Twój temat? (chodzi o umieszczenie w gronie przemykaczy). Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak.
Ziemia daje nam wszystko co potrzebne do życia. Nawet jeżeli wiąże się to z bólem i stratą. Takie focze życie. Chętnie wysłuchamy Ziemi, jeżeli jest gotowa przemawiać do Foczego Króla!
I nie zgadzam się. Plemię i Rada spało wczoraj od 21 do poranka. Teraz jest gotowe i nie przemyka i nie zamierza.
"Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak." Ja myślę, że to był dość słaby wstępniak. Takie podszczypnięcie bez celu i wytknięcie Ziemi na zasadzie "ty hipokryto ty, ajaj". I sam przyznajesz, że nie miało celu, bo nie odpowiadasz mi, czego się chciałeś się właściwie dowiedzieć od Ziemi. Pogadałeś sobie trochę z Ziemią; masz o niej jakieś zdanie? Jest hipokrytą?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:37:27 GMT 1
Baylan to miastowy. Gra jak zawsze. Nie widziałam wprawdzie tej edycji, w której trafił wreszcie do mafii, ale skoro poległ, musiał popełnić jakieś błędy. Tu nic podejrzanego nie widzę. Niczego więcej pewna nie jestem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 10:38:24 GMT 1
Po pierwsze Papuga ma mocne i kontrowersyjne opinie, co jest intrygujące.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 10:38:58 GMT 1
Drzewo, Konduktor, Bolek, Lolek, Akinu, Ziemia. Który pierwszy na solo? Po co ci taka solówka? Edit: Te dwa posty miały być jednym, ale coś się zepsuło.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:40:35 GMT 1
Kreacja. Wystarczy jedno słowo. Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:41:39 GMT 1
Po pierwsze Papuga ma mocne i kontrowersyjne opinie, co jest intrygujące. Poproszę o przykład takiej opinii.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:42:44 GMT 1
Kreacja. Wystarczy jedno słowo. Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta. Gdy ktoś gra pod fajną kreacją, to naturalnie ma immunitet. Zawsze tak jest. Czy to podświadome czy nie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 10:43:15 GMT 1
Do tego od czasu do czasu przemyca jakieś w miarę dociekliwe przemyślenie, jak np. że atak Konduktora w kasowane wejście był łatwy.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 10:43:33 GMT 1
Może mi ktoś wyjaśnić w kilku zdaniach, na jakiej podstawie Mongolska Papuga jest dość powszechnie uniewinniana? kreacja która moim zdaniem byłaby męcząca dla mafiozy grana do tej pory całkiem miastowo
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 10:43:43 GMT 1
Drzewo, Konduktor, Bolek, Lolek, Akinu, Ziemia. Który pierwszy na solo? Po co ci taka solówka? Edit: Te dwa posty miały być jednym, ale coś się zepsuło. Lubię się ponapierdzielać.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:45:56 GMT 1
Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak.
Ziemia daje nam wszystko co potrzebne do życia. Nawet jeżeli wiąże się to z bólem i stratą. Takie focze życie. Chętnie wysłuchamy Ziemi, jeżeli jest gotowa przemawiać do Foczego Króla!
I nie zgadzam się. Plemię i Rada spało wczoraj od 21 do poranka. Teraz jest gotowe i nie przemyka i nie zamierza.
"Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak." Ja myślę, że to był dość słaby wstępniak. Takie podszczypnięcie bez celu i wytknięcie Ziemi na zasadzie "ty hipokryto ty, ajaj". I sam przyznajesz, że nie miało celu, bo nie odpowiadasz mi, czego się chciałeś się właściwie dowiedzieć od Ziemi. Pogadałeś sobie trochę z Ziemią; masz o niej jakieś zdanie? Jest hipokrytą? Ziemia ma póki co założony hamulec.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:46:53 GMT 1
Może mi ktoś wyjaśnić w kilku zdaniach, na jakiej podstawie Mongolska Papuga jest dość powszechnie uniewinniana? kreacja która moim zdaniem byłaby męcząca dla mafiozy grana do tej pory całkiem miastowo Dla mafiozy utrzymanie jej długoczasowo byłoby męczące. Zobaczymy ile Papuga wytrzyma.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 10:47:19 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. A pamiętasz skąd te uniewinnienia?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 10:50:00 GMT 1
Kreacja. Wystarczy jedno słowo. Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 10:50:41 GMT 1
Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:53:57 GMT 1
Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta. Gdy ktoś gra pod fajną kreacją, to naturalnie ma immunitet. Zawsze tak jest. Czy to podświadome czy nie. Seal and I differ somewhat in our opinion of fine acting... 😉 Not to impune your performance, Mr. Parrot. 😉
|
|