|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 10:55:56 GMT 1
kreacja która moim zdaniem byłaby męcząca dla mafiozy grana do tej pory całkiem miastowo Dla mafiozy utrzymanie jej długoczasowo byłoby męczące. Zobaczymy ile Papuga wytrzyma. Dlaczego byłoby męczące?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 11:00:52 GMT 1
szmeterling ma tak wielki pusty obszar pomiędzy swoją domyślnością i niedomyślnością że aż mnie jebią korzonki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 11:03:07 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 11:03:07 GMT 1
Ja bym chciał wiedzieć kto to jest i czemu mnie nie rozpoznał.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 11:03:07 GMT 1
A gdzie Szmeterling była domyślna?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:03:08 GMT 1
Ziemio, Planeto Ludzi, co sądzisz o Wui i Konduktorze Łaskawym?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 11:03:12 GMT 1
Kreacja. Wystarczy jedno słowo. Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta. właśnie chodzi o to, że nie jest spamerska; mogłaby zostać tak wykorzystana, ale nie jest
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 11:04:09 GMT 1
"Zależy mi na tym, by rozmawiać sobie z innymi wybrańcami i myślę, że mógł to być dobry wstępniak." Ja myślę, że to był dość słaby wstępniak. Takie podszczypnięcie bez celu i wytknięcie Ziemi na zasadzie "ty hipokryto ty, ajaj". I sam przyznajesz, że nie miało celu, bo nie odpowiadasz mi, czego się chciałeś się właściwie dowiedzieć od Ziemi. Pogadałeś sobie trochę z Ziemią; masz o niej jakieś zdanie? Jest hipokrytą? Ziemia ma póki co założony hamulec. co masz na myśli? wg mnie wyszedłem z dość agresywnymi opiniami bardzo szybko, trochę mi się za nie też dostało
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 11:05:06 GMT 1
Ziemio, Planeto Ludzi, co sądzisz o Wui i Konduktorze Łaskawym? wujek podejrzana wcześniejsza gra, dobra odpowiedź w interakcji ale nie uniewinniająca konduktor moim zdaniem nadal miasto, jak mafiozo to jestem chujowy w tą grę
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:05:06 GMT 1
szmeterling ma tak wielki pusty obszar pomiędzy swoją domyślnością i niedomyślnością że aż mnie jebią korzonki Ten post z całą pewnością trafił w tę drugą sferę, ale intuicyjnie wyczuwam jakiś przytyk.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:05:59 GMT 1
Nie no, nie żartuj. Bardzo wygodnie jest się skryć za spamerską kreacją, której nikt nie czyta. właśnie chodzi o to, że nie jest spamerska; mogłaby zostać tak wykorzystana, ale nie jest Nie jest?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 11:06:24 GMT 1
Ziemio, Planeto Ludzi, co sądzisz o Wui i Konduktorze Łaskawym? wujek podejrzana wcześniejsza gra, dobra odpowiedź w interakcji ale nie uniewinniająca konduktor moim zdaniem nadal miasto, jak mafiozo to jestem chujowy w tą gręTak silna opinia już teraz? Bo rzucić sobie hasło x mafia lub miasto to zrozumiałe. Ale sugerować własną chujowość po złym typie na tym etapie?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:07:05 GMT 1
Ja bym chciał wiedzieć kto to jest i czemu mnie nie rozpoznał. Doprawdy? Dam Ci trzy szanse. Jak zgadniesz, potwierdzę zgodnie z prawdą, obiecuję.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:09:19 GMT 1
właśnie chodzi o to, że nie jest spamerska; mogłaby zostać tak wykorzystana, ale nie jest Nie jest? Wycofuję ten post, nie ogarnęłam. Można powiedzieć, że dała o sobie znać ta niedomyślna część mojej natury.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:09:26 GMT 1
Dla mafiozy utrzymanie jej długoczasowo byłoby męczące. Zobaczymy ile Papuga wytrzyma. Dlaczego byłoby męczące? Bo mafia chce mieć wpływ. A myslę, że Papuga nie ma dużego wpływu takim pisaniem na dynamikę miasta, przynajmniej w sposób punktowy.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 11:10:26 GMT 1
wujek podejrzana wcześniejsza gra, dobra odpowiedź w interakcji ale nie uniewinniająca konduktor moim zdaniem nadal miasto, jak mafiozo to jestem chujowy w tą gręTak silna opinia już teraz? Bo rzucić sobie hasło x mafia lub miasto to zrozumiałe. Ale sugerować własną chujowość po złym typie na tym etapie? nie czułbyś się chujowy, gdybyś bronił gracza, którego duża część miasta ma za mafię, i który okazuje się być mafią?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 11:10:44 GMT 1
właśnie chodzi o to, że nie jest spamerska; mogłaby zostać tak wykorzystana, ale nie jest Nie jest? w zasadzie każdy post wnosi coś merytorycznie (na ile jest to możliwe)
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:11:32 GMT 1
Ja bym chciał wiedzieć kto to jest i czemu mnie nie rozpoznał.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 11:11:33 GMT 1
Zależy kiedy, jakbym coś takiego odwinął przy linczu i na przykład uratował w ten sposób mafiozę to tak. No ale konduktor jeszcze nie umiera, a ty go jeszcze nie ratujesz przed linczem.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:12:12 GMT 1
w zasadzie każdy post wnosi coś merytorycznie (na ile jest to możliwe) A na ile jest to możliwe?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:12:21 GMT 1
Poczytałem Was w nocy, nocne marki. No i mam już jeden mocny typ do mafiuszki. Otóż jest toooooo <werble>........ Bolek i Lolek. Kolega pojawił się o 23 i od razu zaczął wszystkich rozstawiać po kątach. Jak dla mnie widać, że stosuje jakąś nadwiedzę. Nawet chwalił się tym, że w 45 minut wyrobił sobie od groma opinii. Ewidentnie jest to tryhard do wjechania na piedestał miasta i potrzeba dyktowania innym, co i jak mają robić. Edycja mała, ryzyko warte zachodu. Bo przecież jak zdominuje od razu pozostałych, to w przyszłości ciężko go będzie ruszyć. Pewnie zadacie pytanie, dlaczego zaczął z aż tak wysokiego C? A chętnie odpowiem. Jego partner zaczął bardzo przeciętnie, można by nawet rzec, że słabo i został wrzucony na afisz przez dwóch mocniejszych graczy. Kto w takiej sytuacji pasowałby do tego opisu? Wydaje mi się, że Konduktor. To on dostał 2 głosy ode mnie i Brajanka przy atomowym odliczaniu. I to właśnie po tej akcji Bolas zaczął go dociskać. Mam deja vu z pewnej edycji, gdzie mafioza na dzień dobry się podpiął pod głosy innych i walił w swojego dzięki czemu dojechał na niewinności do końca edycji. Pozdrawiam, Wasz Wuja Dobra Rada. dawaj konkrety. Gdzie stosuję nadwiedzę?
|
|