|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:30:04 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. A pamiętasz skąd te uniewinnienia? Szczerze to nie. Może tak rzuciłem na wyrost.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:30:30 GMT 1
przeczytanie 8-9 stron naprawdę nie zajmuje wiele czasu, a przy 12 graczach wyrobienie sobie opinii o większości czytając co stworzyli, nie trwa jakoś nie wiadomo jak długo Ja nadal nie mam wyrobionego zdania. I uważam to za normalne i miastowe zachowanie.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:30:46 GMT 1
Co ciekawe, koledze Baylanowi bardzo zależało, żeby wiedzieć, kto gra Anną Marią Szmeterling, ale gdy dostał możliwość zgadnięcia z potwierdzeniem, nie próbuje.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:31:49 GMT 1
proszę bardzo: bolek i lolek conte baylan ziemia żako szmeterling akainu foka drzewo konduktor po (ale tu w sumie w ogóle nie wiem co myśleć) dobra rada
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:32:00 GMT 1
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:32:15 GMT 1
O, Szmeterling skomentowała, że inny gracz napisał swojego dzisiejszego pierwszego posta w temacie. Aluzja, nie wyłapałaś.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 11:32:47 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 11:32:47 GMT 1
proszę bardzo: bolek i lolek conte baylan ziemia żako szmeterling akainu foka drzewo konduktor po (ale tu w sumie w ogóle nie wiem co myśleć) dobra rada Ale mnie teraz wkurwiłeś
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:32:47 GMT 1
No wytłumacz skoro to za mądre na zwierzęta.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:33:41 GMT 1
proszę bardzo: bolek i lolek conte baylan ziemia żako szmeterling akainu foka drzewo konduktor po (ale tu w sumie w ogóle nie wiem co myśleć) dobra rada Dziękuję Ci, Bolku. Powiem szczerze, że nie wygląda to tak źle, jak można by przypuszczać po Twojej aktywności w temacie. 😉
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 11:34:24 GMT 1
Jednak można jeździć po Bolku, cofam dobre słowa
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:35:30 GMT 1
Tak ogółem - wchodzę na forum, nie ma mafijnego, cóż, znowu miasto! Nastepnie - o kurczęta, nie ma limitu postów, smakowita edycja! No ale jakiś takiś smutek mnie złapał jak to foczę plemię przemyślało. Bo myślę, że debiut mafijny zajebiście byłoby zaliczyć na właśnie takiej edycji bez limitu. Można by grać na ostrzu noża. Z ogromnym wkładem. Bywa.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:35:36 GMT 1
No wytłumacz skoro to za mądre na zwierzęta. Odwzorowałam zachowanie Bolka względem mnie z dnia wczorajszego.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:36:49 GMT 1
Napisałam wczoraj krótki post o Conte i nagle - ni z tego, ni z owego - przyczepił się do mnie Bolek, że się uaktywniłam.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 11:37:25 GMT 1
No wytłumacz skoro to za mądre na zwierzęta. Odwzorowałam zachowanie Bolka względem mnie z dnia wczorajszego. No ale Bolek po prostu wszedł w temat. A Tobie Bolek widzę zarzucił uaktywnienie w ramach jakiegoś konkretnego tematu. To po co taki pusty pstryczek?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:37:30 GMT 1
ale Aniu do tego twoja gra się sprowadza w tej edycji, jesteś sobie i komentujesz to co wszyscy widzą, ewentualnie wdajesz się w spory i starasz mi się odwinąć co doceniam, ale za wiele pożytecznego z tego wszystkiego nie wynika. inna rzecz, że robisz to tak nachalnie i bezkompromisowo, że wygląda to raczej miastowo.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:38:53 GMT 1
Poczytałem Was w nocy, nocne marki. No i mam już jeden mocny typ do mafiuszki. Otóż jest toooooo <werble>........ Bolek i Lolek. Kolega pojawił się o 23 i od razu zaczął wszystkich rozstawiać po kątach. Jak dla mnie widać, że stosuje jakąś nadwiedzę. Nawet chwalił się tym, że w 45 minut wyrobił sobie od groma opinii. Ewidentnie jest to tryhard do wjechania na piedestał miasta i potrzeba dyktowania innym, co i jak mają robić. Edycja mała, ryzyko warte zachodu. Bo przecież jak zdominuje od razu pozostałych, to w przyszłości ciężko go będzie ruszyć. Pewnie zadacie pytanie, dlaczego zaczął z aż tak wysokiego C? A chętnie odpowiem. Jego partner zaczął bardzo przeciętnie, można by nawet rzec, że słabo i został wrzucony na afisz przez dwóch mocniejszych graczy. Kto w takiej sytuacji pasowałby do tego opisu? Wydaje mi się, że Konduktor. To on dostał 2 głosy ode mnie i Brajanka przy atomowym odliczaniu. I to właśnie po tej akcji Bolas zaczął go dociskać. Mam deja vu z pewnej edycji, gdzie mafioza na dzień dobry się podpiął pod głosy innych i walił w swojego dzięki czemu dojechał na niewinności do końca edycji. Pozdrawiam, Wasz Wuja Dobra Rada. dawaj konkrety. Gdzie stosuję nadwiedzę? patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli.A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Ogólnie cały Twój wstęp wygląda na taki, że z góry wiedziałeś kogo zaatakować, komu dowalić a kogo uniewinnić. Tak jakbyś to robił, mając w tym jakiś ukryty cel. I nie na zasadzie, że sprawdzasz reakcje (tutaj przy Conte wydaje mi się, że jedynie tak to wyglądało) tylko dajesz z grubej rury i piszesz ten śmierdzi, ten mafia, ten niewinny. Wytłumacz mi, co chciałeś tym ugrać?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:39:22 GMT 1
Bolek to ten typ człowieka, który może strzelić dwa swojaki i złamać linię spalonego przy trzeciej bramce, ale minutę później będzie się już wydzierał na kolegę za nieprecyzyjne dośrodkowanie. <3
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:40:07 GMT 1
przeczytanie 8-9 stron naprawdę nie zajmuje wiele czasu, a przy 12 graczach wyrobienie sobie opinii o większości czytając co stworzyli, nie trwa jakoś nie wiadomo jak długo Jesteś pewny swoich typów, harcerzyku?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 11:41:02 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 11:41:02 GMT 1
Co ciekawe, koledze Baylanowi bardzo zależało, żeby wiedzieć, kto gra Anną Marią Szmeterling, ale gdy dostał możliwość zgadnięcia z potwierdzeniem, nie próbuje. jutro pogadamy może
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:42:12 GMT 1
A pamiętasz skąd te uniewinnienia? Szczerze to nie. Może tak rzuciłem na wyrost. Dam Ci dobrą radę, Wuju: nie rzucaj słów na wiatr, usiądź na spokojnie, przemyśl, napisz... Jeśli oczywiście jesteś w mafii, a chyba jesteś, nie? W mieście możesz rozprawiać nawet o 5G, jedzeniu psów i pedofili.
|
|