|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:23:27 GMT 1
W mieście, ale sam musisz do tego dojść. Dobrze, jakbyś był w mafii i powiedział, że jesteś w mafii, to nie byłoby wyzwania. Mam parę takich celów w ogóle: a) Zlinczować Pshema-mafiozę; b) Zlinczować w D1 lowridera-mafiozę; c) Zwajchować z niewinnego na winnego w ostatnich 15 minutach; d) Zostać zamordowanym w D1 (bo już zapomniałem jak to jest). A to temat z rozgrywką, czy Twój pamiętnik? Zaczyna mi to walić pozorowaniem aktywności. A ten post, że Konduktor w dosiadzie przez Drzewo, też mi się nie podoba. Takie komentowanie rozgrywki + podjudzanie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:23:30 GMT 1
A moim celem jest wygrać.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:23:47 GMT 1
opowiadaj konduktorze, czego chciałbyś dowieść tym, że pytam o fatalność a tłumaczę się szufladkowaniem Opowiadam! 1. Baylan określa m. in. Ciebie jako fatalnego. 2. Dopytujesz, czemu ma Cię za fatalnego. 3. Baylan robi uno reverse card i pyta, czemu Cię to interesuje. 4. W odpowiedzi nie stwierdzasz jednak, że nie interesuje Cię ta Twoja fatalność, tylko szufladkowanie w wykonaniu Baylana. Ja jako miastowy, chciałbym dopytać, czemu ktoś ma mnie za fatalnego, i czy ta fatalność oznacza mafijność czy złe typy w wykonaniu miastowego czy też może określa walory estetyczne. Żeby ocenić intencje. Taka odpowiedź dałaby Ci coś od Baylana. Zapytałeś jednak "czemu szufladkujesz ludzi". Pytanie to wydało mi się mniej miastowe i mniej drążące. Chciałbym poznać Twój tok rozumowania i co naprawdę Cię interesuje. po napisaniu jednego posta kreacyjnego i jednego na temat błędu forum miałbym się zastanawiać czy fatalność w oczach jakiegoś edgy patałacha wynika z mojej mafijności czy z moich złych typów? nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:25:51 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:25:51 GMT 1
Opowiadam! 1. Baylan określa m. in. Ciebie jako fatalnego. 2. Dopytujesz, czemu ma Cię za fatalnego. 3. Baylan robi uno reverse card i pyta, czemu Cię to interesuje. 4. W odpowiedzi nie stwierdzasz jednak, że nie interesuje Cię ta Twoja fatalność, tylko szufladkowanie w wykonaniu Baylana. Ja jako miastowy, chciałbym dopytać, czemu ktoś ma mnie za fatalnego, i czy ta fatalność oznacza mafijność czy złe typy w wykonaniu miastowego czy też może określa walory estetyczne. Żeby ocenić intencje. Taka odpowiedź dałaby Ci coś od Baylana. Zapytałeś jednak "czemu szufladkujesz ludzi". Pytanie to wydało mi się mniej miastowe i mniej drążące. Chciałbym poznać Twój tok rozumowania i co naprawdę Cię interesuje. po napisaniu jednego posta kreacyjnego i jednego na temat błędu forum miałbym się zastanawiać czy fatalność w oczach jakiegoś edgy patałacha wynika z mojej mafijności czy z moich złych typów? nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowego Zastanawiałeś się jednak, czemu szufladkuje ludzi. Na to Ci w jakiś sposób odpowiedział. Co wyciągnąłeś z tego pytania w sprawie przynależności Baylana?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:28:32 GMT 1
Dobrze, jakbyś był w mafii i powiedział, że jesteś w mafii, to nie byłoby wyzwania. Mam parę takich celów w ogóle: a) Zlinczować Pshema-mafiozę; b) Zlinczować w D1 lowridera-mafiozę; c) Zwajchować z niewinnego na winnego w ostatnich 15 minutach; d) Zostać zamordowanym w D1 (bo już zapomniałem jak to jest). A to temat z rozgrywką, czy Twój pamiętnik? Zaczyna mi to walić pozorowaniem aktywności. A ten post, że Konduktor w dosiadzie przez Drzewo, też mi się nie podoba. Takie komentowanie rozgrywki + podjudzanie. Dlaczego nie oba? Wyobraź sobie, że siedzisz w kiciu cztery lata a masz zajebistą ochotę zagrać w piłkarzyki. Masz piłkarzyki na świetlicy, ale są zablokowane, możesz grać tylko obroną. Ponadto obowiązuje Cię limit 75 czy tam 100 dotknięć na mecz. A potem wychodzisz z kicia i widzisz w domu zajebisty model piłkarzyków, nówka funkiel sztuka. I wpada kumpel z browarami, że chce z Tobą zagrać. Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność? Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie. Strach Cię obleciał Panie Pytanie? Zostały Ci tylko dwa ponadto.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:29:10 GMT 1
A moim celem jest wygrać. Passe. A jak byś zagrał w mafii w takiej edycji?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:30:13 GMT 1
Opowiadam! 1. Baylan określa m. in. Ciebie jako fatalnego. 2. Dopytujesz, czemu ma Cię za fatalnego. 3. Baylan robi uno reverse card i pyta, czemu Cię to interesuje. 4. W odpowiedzi nie stwierdzasz jednak, że nie interesuje Cię ta Twoja fatalność, tylko szufladkowanie w wykonaniu Baylana. Ja jako miastowy, chciałbym dopytać, czemu ktoś ma mnie za fatalnego, i czy ta fatalność oznacza mafijność czy złe typy w wykonaniu miastowego czy też może określa walory estetyczne. Żeby ocenić intencje. Taka odpowiedź dałaby Ci coś od Baylana. Zapytałeś jednak "czemu szufladkujesz ludzi". Pytanie to wydało mi się mniej miastowe i mniej drążące. Chciałbym poznać Twój tok rozumowania i co naprawdę Cię interesuje. po napisaniu jednego posta kreacyjnego i jednego na temat błędu forum miałbym się zastanawiać czy fatalność w oczach jakiegoś edgy patałacha wynika z mojej mafijności czy z moich złych typów? nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowego Jakich typów?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:32:53 GMT 1
Tak jak prowadziłem swoje pojedynki. Sędzią byliby pozostali gracze.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:33:58 GMT 1
Opowiadam! 1. Baylan określa m. in. Ciebie jako fatalnego. 2. Dopytujesz, czemu ma Cię za fatalnego. 3. Baylan robi uno reverse card i pyta, czemu Cię to interesuje. 4. W odpowiedzi nie stwierdzasz jednak, że nie interesuje Cię ta Twoja fatalność, tylko szufladkowanie w wykonaniu Baylana. Ja jako miastowy, chciałbym dopytać, czemu ktoś ma mnie za fatalnego, i czy ta fatalność oznacza mafijność czy złe typy w wykonaniu miastowego czy też może określa walory estetyczne. Żeby ocenić intencje. Taka odpowiedź dałaby Ci coś od Baylana. Zapytałeś jednak "czemu szufladkujesz ludzi". Pytanie to wydało mi się mniej miastowe i mniej drążące. Chciałbym poznać Twój tok rozumowania i co naprawdę Cię interesuje. nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowegoO, to też dobre. Wczucie się w perspektywę miastowego.Kto by tak napisał? Miastowy z brakiem wiedzy o przynależności? Nie. Miastowy z przekonaniem o przynależności oponenta do mafii? No może, ale po dziewiątej stronie? Nawet Ziemia nie jest tak durna. Mafioza w dyskusji z kolegą? Hm. Konduktor z Drzewkiem w mafii, Konduktor oburzony na Baylana za PODJUDZANIE (psychologiczne poczucie braku bezpieczeństwa w dyskusji z Drzewkiem wynikające albo z faktu, że Konduktor jest w mafii, albo z faktu, że Konduktor nie ma odczytów na Drzewko i nie chce się bić z kimś kogo nie uważa za mafię, albo z faktu, że obaj są w mafii i weszli w wymuszoną interakcję która z natury będzie mniej nomen omen naturalna), Drzewko piszące o Konduktorze per se na temat wczucia w perspektywę miastowego. Miastowy ma perspektywę miastową od startu, ta perspektywa może być po prostu błędna. Biorę pięć złotych od Państwa i słucham opinii.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:34:27 GMT 1
A co Cię to interesuje? Stresujesz się? nazywasz to odpowiedzią? nie satysfakcjonuje mnie i nie złożę na podstawie tego żadnego wniosku oprócz tego, że baylan w sposób oczywisty gra na bycie w opozycji do otoczenia bo dla mnie na przykład w tej sytuacji jedyną podstawą do formułowania wniosków było to, że baylan morena pod naporem niepytany zaczyna formułować chujowe wnioski ruszając przy tym nawet postacie mające posta czy dwa
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:36:21 GMT 1
po napisaniu jednego posta kreacyjnego i jednego na temat błędu forum miałbym się zastanawiać czy fatalność w oczach jakiegoś edgy patałacha wynika z mojej mafijności czy z moich złych typów? nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowego Jakich typów? to jest przecytowana głupota którą rzucił we mnie konduktor, przeczytaj sobie dwa razy to może zrozumiesz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:37:34 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:37:34 GMT 1
A to temat z rozgrywką, czy Twój pamiętnik? Zaczyna mi to walić pozorowaniem aktywności. A ten post, że Konduktor w dosiadzie przez Drzewo, też mi się nie podoba. Takie komentowanie rozgrywki + podjudzanie. Dlaczego nie oba? Wyobraź sobie, że siedzisz w kiciu cztery lata a masz zajebistą ochotę zagrać w piłkarzyki. Masz piłkarzyki na świetlicy, ale są zablokowane, możesz grać tylko obroną. Ponadto obowiązuje Cię limit 75 czy tam 100 dotknięć na mecz. A potem wychodzisz z kicia i widzisz w domu zajebisty model piłkarzyków, nówka funkiel sztuka. I wpada kumpel z browarami, że chce z Tobą zagrać. Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność? Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie. Strach Cię obleciał Panie Pytanie? Zostały Ci tylko dwa ponadto. "]Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność?" Jak rozumiem, tam miało być "w mafii"? Tak, każdy mafioza musi pozorować aktywność, o czym ma pisać, jak wszystko wie? "Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie." Dziwi mnie Twoja potrzeba, żeby to napierdalanie jakoś wzmocnić, skoro działo się samo z siebie. Miastowy siedzi i obserwuje, widzi, że tych dwóch już coś robi, ocenia i drąży gdzie indziej. Jeśli mafioza wie, że tam siedzi dwóch niewinnych, to ochoczo dorzuci do pieca i będzie klaskał. "DAWAJ KIBICUJĘ".
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:38:02 GMT 1
to jest przecytowana głupota którą rzucił we mnie konduktor, przeczytaj sobie dwa razy to może zrozumiesz Dzięki. Dziwne, że o to zahaczyłeś. Ja bym miał wyjebane, a nie wchodził w jakiś pokrętny tok myślenia Konduktora.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:38:15 GMT 1
ale sie super przypierdoliłeś baylan, jesteś widzę kawał gracza
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 26, 2023 22:40:36 GMT 1
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:43:00 GMT 1
Dlaczego nie oba? Wyobraź sobie, że siedzisz w kiciu cztery lata a masz zajebistą ochotę zagrać w piłkarzyki. Masz piłkarzyki na świetlicy, ale są zablokowane, możesz grać tylko obroną. Ponadto obowiązuje Cię limit 75 czy tam 100 dotknięć na mecz. A potem wychodzisz z kicia i widzisz w domu zajebisty model piłkarzyków, nówka funkiel sztuka. I wpada kumpel z browarami, że chce z Tobą zagrać. Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność? Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie. Strach Cię obleciał Panie Pytanie? Zostały Ci tylko dwa ponadto. "]Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność?" Jak rozumiem, tam miało być "w mafii"? Tak, każdy mafioza musi pozorować aktywność, o czym ma pisać, jak wszystko wie? "Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie." Dziwi mnie Twoja potrzeba, żeby to napierdalanie jakoś wzmocnić, skoro działo się samo z siebie. Miastowy siedzi i obserwuje, widzi, że tych dwóch już coś robi, ocenia i drąży gdzie indziej. Jeśli mafioza wie, że tam siedzi dwóch niewinnych, to ochoczo dorzuci do pieca i będzie klaskał. "DAWAJ KIBICUJĘ". Nie, tam miało być ja w mieście, jestem w mieście, kompletnie nie potrzebuję pozorować aktywności. W mafii chyba trochę bym musiał. No trudno, dziwi Cię moja potrzeba, nic na to nie poradzę, niewiele mnie to obchodzi. Ja taką miałem, swoje wnioski sobie mogę wyciągnąć i wrócić jeśli będzie taka potrzeba. Nazywa się to pressing, boys are back in town, przyzwyczajaj się. Mówisz, że dorzuci do pieca? A jak się dwie osoby tym uniewinnią? Wychodzisz z założenia, że takie interakcje są zero-jedynkowe? Ponadto. Jest dziewiąta strona. D0. Uważasz, że taka interakcja może ewoluować do konfliktu, który spali ten świat i będzie decydującą w jutrzejszym linczu? Megalomania albo głupota. Bogowie, walka, jak się macie napierdalać to się napierdalajcie. Będzie tylko pożytek. Dostałeś dwa słabe odczyty ode mnie i Wujka, a teraz drżysz, że ktoś dmucha w ogień pod Tobą.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:44:05 GMT 1
ale sie super przypierdoliłeś baylan, jesteś widzę kawał gracza A to dopiero początek.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:44:20 GMT 1
Nastoletnich fanów japońskich bajek dla upośledzonych? Winszuję. O czym świadczy tak intensywna reakcja na tak wczesnym etapie?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:46:17 GMT 1
Nastoletnich fanów japońskich bajek dla upośledzonych? Winszuję. O czym świadczy tak intensywna reakcja na tak wczesnym etapie? Nie lubi anime?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:47:12 GMT 1
Nie sądzę, żeby chodziło o anime. Wyczuwam nieszczerość.
|
|