Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:08:41 GMT 1
A kto ci powiedział żebyś mnie linczował? Czy twoim zdaniem gram jakby obchodziło mnie tylko przeżycie, czy wygranie tej gry?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 20:09:14 GMT 1
no moim zdaniem niewiele robisz by wygrac gre
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:09:26 GMT 1
przeczytałem sobie to 2 vs 2 i jeśli w mafii jest Bobek to gra zupełnie inaczej i też zupełnie lepiej ktos się nie zgadza? No niby gra inaczej, ale jaki to może mieć związek z jego przynależnością? Wytłumaczysz jaki był tu sens?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 20:09:32 GMT 1
a moze odwrotnie robisz bardzo wiele by to robic, ale nie po tej stronie hehehe
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 20:10:41 GMT 1
Tomus idzie w Luczyka, to twoj cel, ale chuj Pshemo nie wali w Luczyka, woli pochwalic Tomusia i poczekac co sie wydarzy bo jak sie okaze ze Luczyk niewinny, a Pshemo sie moze w ten lincz nie upaprac to lepiej dla tego Pshema. Tak czy nie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:11:28 GMT 1
Przecież rozpisałem koncepcję, która wygrywa. Pierw Łuczyk, potem Monti/Bobek.
Na twój atak zareagowałem przede wszystkim rozkminieniem jaki powinien być plan dla miasta a nie samoobroną i odbijaniem piłeczek.
Jak jestem w mafii to z kim twoim zdaniem? Bo z tobą być nie mogę, z Bobkiem/Łuczykiem/Montim się wykluczam bo są w moim planie.
To co z Tomusiem jestem?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Nov 15, 2023 20:12:35 GMT 1
chuj mnie obchodzi z kim jestes szczerze mowiac, tam mogla pojsc taka wolta ze to moze byc ktokolwiek, raczej nie Luczyk
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:13:54 GMT 1
Się skończyły chłopowi argumenty ma dziury w rozumowaniu to wlatuje z tekstem, że chuj cie obchodzi.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:16:13 GMT 1
Z natury tego setupu jeśli grasz metodą poe wychodzi Ci trójka podejrzanych (trzy lincze). W związku z tym, że wiesz, że jesteś niewinny, to żeby Ci wyszła trójka podejrzanych wystarczy Ci uniewinnić dwóch graczy do wygranej. Ja uniewinniłem Egze i Montiego. Moja trójka podejrzanych to Pshemo, Łuczyk i Bobek i tutaj bym linczował. Pshemo chyba teraz podoba mi się najmniej, mam podwójny bias bo nadrabiam posty z nocy i tam Pshemo słabo a czytając live też Pshemo słabo. Lincz 21?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:17:02 GMT 1
bo to jest tak, ja uważam, że Bobek gra w miarę swoją niewinną partię, parę rzeczy mi śmierdzi, to co pisałem o tym, że nie umie mnie z miejsca uniewinnić, gdzie on jest ekspertem od uniewinniania/uwinniania mnie, w momencie gdzie sam pisze, że w sumie ważne jest to by uniewinniać, a uniewinnia sobie z dupy Łuczyka na przesłankach, które uważam za z gruntu nielogiczne niech mi po prostu wytłumaczy o co mu chodzi, to samo z tą konsternacją na temat moich postów, że niby piszę hehe frywolnie. Niby tak, ale jakby popatrzeć, to Bobek powtarzał wiele moich wniosków lub im przytakiwał na temat koncepcji gry, plus podejrzewa w miarę podobnych graczy co ja, więc kurwa powinien tym bardziej mnie sobie uniewinnić, a sobie zachowuje jakieś 50% szans jak dobrze skumałem co pisał. więc Bobek weź mi wytłumacz kurwa jak to jest, robisz podchody pod to by mnie zlinczować bo wiesz, że dzisiejszy typ będzie błędny? W sumie to ja dokładnie podobną rzecz mogę zarzucić Tobie. Generalnie mnie bardzo dobrze czytasz, a tutaj po wczorajszej mojej nawijce dość mocno mnie podejrzewasz. I Tomusia też na początku uniewinniłeś na przesłankach z dupy. Prawo Kalego?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:17:22 GMT 1
Dla mnie dużo bardziej niż użycie słowa przeżyć jest w tak małej i krótkiej grze sugerowanie kładzenia głowy pod topór w d1. Zrobili to Egze i Monti.
Monti to zrobił nawet nie będąc zagrożonym co jest w ogóle dziwne.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:17:30 GMT 1
Po grze Bobka wydaje mi się, że najbardziej Pshemo Bobek.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:20:25 GMT 1
A jak zechce to tak docisne gad do dechy że będzie jasne że miasto.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:22:21 GMT 1
Pali się dupka mafiozie aż w Warszawie czuć
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:22:38 GMT 1
no bo Ty uważasz, że Łuczyk jest niewinny bo mafia się nie przyjebała bo jest jej trudno się przyjebać. No ale jeśli on jest w mafii, to mafia nie ma potrzeby przyjebania się. Tu Wojtek ma rację. Ja sam uważam uzasadnienie Bobka za moją niewinnością za naciągane. Trochę tak jakby chciał to zrobić na siłę. Bo argumenty za swoją niewinnością dałem, ale Bobo nic o nich akurat nie wspomniał.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:23:57 GMT 1
Monciarz to najrozsadniejszy gracz z calego zestawienia Dziwi mnie, że Łuczyk tak łatwo tam podłapał przecież ja z perspektywy czasu jak widzę co tam napisałem to uważam, że to głupie raczej było. No i od razu tę głupotę wypunktowałem. Dlaczego Cię to dziwi?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:26:12 GMT 1
Po grze Bobka wydaje mi się, że najbardziej Pshemo Bobek. też tak myślę, ale jak Pshemo niewinny to Bobek też tylko Pshemo dawał tego Luczyka co się właśnie uaktywnił hmmm
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:26:23 GMT 1
Bobek, Ty w ogóle wiesz, gdzie jest temat z głosami?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:26:25 GMT 1
czyli niby się Pshemo z Luczykiem wyklucza
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:26:55 GMT 1
jesli przeanalizujesz inna mozliwosc i Bob wykluczajacy sie z Pshemem nagle okaze sie ze pasuje do Luczyka to trzeba zadac sobie pytanie czy wieksza szansa jest strzelic w Pshema/Boba? jesli przykladowo Monti gryzie glebe, a Tomusia masz uniewinnionego i Ty jestes niewinnym egze? czy lepiej w Luczyka? bo on moze pasowac i do Boba, i do Pshema i to jest moja prawda tej rozgrywki strzelasz nie tylko w najbardziej prawdopodobnego mafioze strzelasz w najbardziej prawdopodobna pare bo masz nagle tak: Pshemo 33% Bob 33% Luczyk 33% ale Bob z Pshemem nie moze byc, a Luczykm laczy Boba i Pshema Uniewinniam Monciarza.
|
|