|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:27:42 GMT 1
czyli niby się Pshemo z Luczykiem wyklucza Może widział, że pada i na alibi. Jest to możliwe, aczkolwiek też skłaniam się do pary z bobkiem
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:28:08 GMT 1
jesli przeanalizujesz inna mozliwosc i Bob wykluczajacy sie z Pshemem nagle okaze sie ze pasuje do Luczyka to trzeba zadac sobie pytanie czy wieksza szansa jest strzelic w Pshema/Boba? jesli przykladowo Monti gryzie glebe, a Tomusia masz uniewinnionego i Ty jestes niewinnym egze? czy lepiej w Luczyka? bo on moze pasowac i do Boba, i do Pshema i to jest moja prawda tej rozgrywki strzelasz nie tylko w najbardziej prawdopodobnego mafioze strzelasz w najbardziej prawdopodobna pare bo masz nagle tak: Pshemo 33% Bob 33% Luczyk 33% ale Bob z Pshemem nie moze byc, a Luczykm laczy Boba i Pshema Uniewinniam Monciarza. Uniewinniłem Monciarza dwie godziny temu xd
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 20:28:35 GMT 1
Bobek, Ty w ogóle wiesz, gdzie jest temat z głosami? No właśnie o nim pomyślałem
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:31:13 GMT 1
Bobek, Ty w ogóle wiesz, gdzie jest temat z głosami? No właśnie o nim pomyślałem Mam wrażenie, że grasz wyjątkowo statycznie, nawet bardziej niż na siebie. Kiedy pobiegasz trochę? Czy jak grasz w tenisa to na korcie też tylko stoisz i czekasz aż piłka przyleci? Może byś zagrał coś proaktywnie, podbiegł pod siatkę?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:31:25 GMT 1
Jak Egze mówi, że nie interesowanie się swoim przeżyciem to taki zajebisty plan na grę dla mieszkańca to chyba posłucham.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:32:16 GMT 1
Idąc kolejką Łuczyk -> Monti jest wygrana miasta.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:32:28 GMT 1
Ale jak sobie wolicie skomplikować to śmiało.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:33:33 GMT 1
no bo tak: 1. Tomek dostaje uniewinnienia i rejtany żeby z tym niehandlować 2. Egze pisze ze konsolidacja najwazniejsza 3. Egze wskazuje ze on to jest z Pshemem i Tomkiem i co ja mu zrobie (eee :mellow:) 4. Egze pisze, ze Tomus to niech bedzie sedzia, bo jest taki piekny i madry 5. Jakis czas pozniej Pshemo jednak sie troche wycofuje z Tomusia, ale jednoczesnie oddaje glos na Kacperka, a wczesniej mial 'prowokacyjny' na Tomusiu byla teoria moja i Luczyka, ze egze z Pshemem chca sie przewiezc na plecach Tomka, ale czy to nie byloby zbyt bezczelne i ordynarne, ze Pshemo to przywoluje? Bobek, Luczyk, co sadzicie? Z tych rzeczy, które wypisał tomus, to wychodzi mi taki pastisz postawy Sidora z ostatniego 2 vs 2 i Antury z fokowej edycji. Ciebie uniewinniam. Wcześniej miałem trzy teorie w trójce egze-Pshemo-tomuś. Pierwsz myśl to ta z wożonkiem na tomusiu, ale patrząc szerzej, to odchodzę od tych teorii bo: a) Nie kumam sposobu uniewinnienia mnie przez Boba b) Tomuś nie dał mi niczego dobrego c) Znając egze to rzeczywiście ta taksa duetu z Pshemen, uniewinnienie Tomusia i wjazd na mnie wydaje się zbyt banalna.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:33:41 GMT 1
Jak Egze mówi, że nie interesowanie się swoim przeżyciem to taki zajebisty plan na grę dla mieszkańca to chyba posłucham. To parabola. To nie chodzi o 'nieinteresowanie się swoim przeżyciem' tylko skupienie na szukaniu mafii. Na podaniach do przodu. Otworzeniu się. Celem życia nie jest przeżycie. Słyszałeś o takich organizmach, na dnie oceanu, w rowie mariańskim. Ru-ru-rurkowcach?
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:35:12 GMT 1
no dobra to ja powiem szczerze w chuj mi się nie podoba, że jak na komendę zaczęliście robić w tył zwrot od siebie i nie chodzi o to, czy to mafijne, czy miejskie po prostu klocki wskoczyły, bo akurat o tym z egze gadaliśmy muszę to przetrawić kurwa typie ustosunkuj się do tego posta bo dla mnie Pshemo zajebał super sztuczkę, której w mafii jeszcze nigdy nie pokazał i jeżeli w niej jest to w ogóle super sztuczka więc wyłącz ten lot ptaka i dołącz do rozkminy Na czym polega ta sztuczka?
|
|
|
Post by bobek on Nov 15, 2023 20:36:09 GMT 1
No właśnie o nim pomyślałem Mam wrażenie, że grasz wyjątkowo statycznie, nawet bardziej niż na siebie. Kiedy pobiegasz trochę? Czy jak grasz w tenisa to na korcie też tylko stoisz i czekasz aż piłka przyleci? Może byś zagrał coś proaktywnie, podbiegł pod siatkę? Lepiej mądrze stać niż głupio biegać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:36:51 GMT 1
Idąc kolejką Łuczyk -> Monti jest wygrana miasta. a bob?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:38:16 GMT 1
W mafii na 85% jest dwóch z trójki Monti, Kacper, Łuczyk. To wasza sprawa czy chcecie mieć czas sprawdzić dwóch z nich, czy nie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:38:41 GMT 1
Idąc kolejką Łuczyk -> Monti jest wygrana miasta. a bob? W waszej interakcji z okolic 20tej strony wypadł lepiej od ciebie.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:39:18 GMT 1
Mam wrażenie, że Monti mnie właśnie rucha w dupę no ale to moim zdaniem bardzo trudne tak grać jako mafia i nie wiem. Paranoja mnie bierze, ja pierxole
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:39:29 GMT 1
W waszej interakcji z okolic 20tej strony wypadł lepiej od ciebie. xd a potem? oj gościu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:40:09 GMT 1
Mam wrażenie, że Monti mnie właśnie rucha w dupę no ale to moim zdaniem bardzo trudne tak grać jako mafia i nie wiem. Paranoja mnie bierze, ja pierxole to dawaj wajchujemy na mnie, a jak niewinny to jutro ty, bo się łączysz i z pshemem i z egze, który jedyny może tu poruchać co ty na to? bo mi to zabrzmiało na podkładkę
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:40:27 GMT 1
ojej, no to skoryguj i odpisuj w oparciu na swoją korektę ja chciałem, żebyś się oparł na konkretnym wycinku wypowiedzi, bo przecież dorzucając tam luczyka na zielono jakakolwiek dyskusja jest bezcelowa, wręcz masz przecież wygraną w miasta w kieszeni jeśliś w mieście, a w trójce Monti-Pshemo-egze jest dwóch mafiozów
więc na huj w ogóle prezentować te odczyty? tylko, że ja nie jestem taki pewien gagatku ani co do Ciebie, ani co do tamtej dwójki, więc chciałem uzyskać od Ciebie INFORMACJE a Ty się obruszasz, że w swiecie według Kacperka to inaczej wygląda i jak ja śmiem śmieć znowu mi wciskasz coś na banie różnica między tym co czuje a tym co narysowałeś jest taka łuczyk najniewinniej, rzucę 78% to co napisał tomus w mojej opinii pozytywne, rzucę 60% to co napisał egze mnie konsternuje, ale nie sądzę żebym czytał to na minus czyli blank 50% Pshemo pcha jakiś cel jak najęty, ale nie widzę w tym planu jak ostatnio kiedy mnie jebał w 2v2 czy nie widzę w tym głębi. Zobaczymy jak wyjdzie mi z nim gadka dzisiaj, ale jeżeli dalej będzie w zaślepieniu kręcił się wokół mojej osoby to mu notowań nie podwyższe. Dodatkowo są tam niepotrzebne rzeczy tak jak ten fragment o Ozdobie przy których myślałem co do chuja a żeby podjąć się opisywania Ciebie musiałbym chyba najpierw zjeść obiad. Tak po prostu, może raz na 5 gier jestem w stanie rozczytać Cię poprawnie więc po co mam teraz świrować pawiana więc wbrew temu co insynuujesz nie mam trzech pytań na które musze odpowiedzieć i wszystko jest jasne mam w kurwe pytań na które musze odpowiedzieć i nic nie jest jasne zamknij dyskusje ze swojej strony i zmieńmy temat Bardzo fajny ten post Boba
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:40:36 GMT 1
W waszej interakcji z okolic 20tej strony wypadł lepiej od ciebie. xd a potem? oj gościu Teraz jestem na 23 stronie.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:41:12 GMT 1
Albo chuj. Odrzuce duet Pshemo egze w mafii i skupie sie a tym, ktory probuje bardziej wziac drugiego pod wlos. I który? Na podstawie wczorajszego, to stawiałbym na egze wykorzystującego fakt, że Pshemo uniewinnił z automatu tomusia. Ale to tylko przy założeniu, że tomus w mafii. Generalnie cały ten tercet mi się najbardziej dodaje, jeśli chodzi o mafijne sparowanie. W Tobie mi coś nie pasi, ale nie umiem Cię sparować z nikim innym. Może to właśnie w tym miał tkwić klucz Twojej gry? Co sądzisz?
|
|