|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:41:57 GMT 1
Mam wrażenie, że Monti mnie właśnie rucha w dupę no ale to moim zdaniem bardzo trudne tak grać jako mafia i nie wiem. Paranoja mnie bierze, ja pierxole to dawaj wajchujemy na mnie, a jak niewinny to jutro ty, bo się łączysz i z pshemem i z egze, który jedyny może tu poruchać co ty na to? bo mi to zabrzmiało na podkładkę Żadną podkładkę. Chyba już się pogodziłem, że jeśli tak dojebałeś jako mafia, to przymuję L na klatę i właściwie nic dalej się nie dzieje. Dzisiaj na pewno na Ciebie nie zagłosuje a pewnie w tej grze w ogóle
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:42:12 GMT 1
Na podstawie wczorajszego, to stawiałbym na egze wykorzystującego fakt, że Pshemo uniewinnił z automatu tomusia. Ale to tylko przy założeniu, że tomus w mafii. Generalnie cały ten tercet mi się najbardziej dodaje, jeśli chodzi o mafijne sparowanie. W Tobie mi coś nie pasi, ale nie umiem Cię sparować z nikim innym. Może to właśnie w tym miał tkwić klucz Twojej gry? Co sądzisz? nie wiem co sądzić, to ty mnie oceniasz, gram na totalnym luziku, nie chce mi się nawet o sobie gadać tzn mógłbym pisać, że nie da się tak grać będąc w mafii ale to czcze słowa przecież nawet mimo ich prawdziwości
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:42:35 GMT 1
boje sie tylko, ze w mafii moze byc bob i jakiś piwot jest właśnie robiony
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:43:03 GMT 1
no ale jak bob to tylko z przemem :/
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:44:03 GMT 1
tu nie chodzi o zaangażowanie w grę tylko zaangażowanie w CZYTANIEczy Ty przypadkiem nie napisałeś 5 minut temu, że czytanie jest przereklamowane? Klasyczny Tomus.
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:45:10 GMT 1
jak Bobik nie jest w mafii z Pshemem to nie jest w mafii chyba taki mam statement wrzucając że on jest niewinny bo dał dobry post naturalnie wrzuca uwagę na siebie/Luczyka w tamtym momencie Imo trochę zbyt wąsko to rozważasz. Ja zaczynam mieć wizję tego, że mafia starała się właśnie absolutnie rozbić możliwość sparowania z bliźniakiem. I wtedy szukanie dwóch mafii w tercecie Tomus-Pshemo-Egze wydaje się błędne, bo ich połączenia były dla mnie od początku wyraźne i oczywisty. Od Ciebie czuję miejscowy wajb, kumam o co Ci chodzi, więc Ciebie daję do miasta. I w takim układzie zostawałby Bobek. Co o tym sądzisz?
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:46:01 GMT 1
Nadgoniłem ale jak ktoś chce mi zrobić kartkówkę z treści tematu rozgrywki to zgłoszę nieprzygotowanie.
Podtrzymuję, że dla mnie chyba:
Tomus Monti Egze Łuczyk Bobek Pshemo
Bottom 3 poe, głos na Pszemka.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:46:08 GMT 1
Egze nie uważasz, że ktoś się pod twój typ podczepił? Do momentu jak napisałeś moja sytuacja była spokojna. Teraz ludzie są przekonani, że będę w mafii. Nie dziwi cię to?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:46:47 GMT 1
Bo tych powodów na moje bycie w mafii to nawet za bardzo nie musiałeś podawać.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:46:52 GMT 1
to jest bardziej interesuajce, bo najpierw ja napisalem o tobie bardziej konkretnie, a potem poszla lawina
|
|
|
Post by luczyk on Nov 15, 2023 20:47:21 GMT 1
Patrząc na to w ten sposób dziś trzeba jebnąć Łuczyka. Jeśli jest niewinny to uniewinnić na tej podstawie Egzego. Tomusia też już liczyć jako niewinnego i jutro ktoś z dwójki Bobek/Monti z wysoką szansą, że obaj są w mafii. Wytłumacz mi swój tok myślenia, dlaczego dzisiaj trzeba jebnąć we mnie. Na jakiej zasadzie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:48:53 GMT 1
to jest bardziej interesuajce, bo najpierw ja napisalem o tobie bardziej konkretnie, a potem poszla lawina Nie żartuj sobie nawet że jakkolwiek przyczyniłeś się do tych głosów na mnie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:49:30 GMT 1
jak Bobik nie jest w mafii z Pshemem to nie jest w mafii chyba taki mam statement wrzucając że on jest niewinny bo dał dobry post naturalnie wrzuca uwagę na siebie/Luczyka w tamtym momencie Imo trochę zbyt wąsko to rozważasz. Ja zaczynam mieć wizję tego, że mafia starała się właśnie absolutnie rozbić możliwość sparowania z bliźniakiem. I wtedy szukanie dwóch mafii w tercecie Tomus-Pshemo-Egze wydaje się błędne, bo ich połączenia były dla mnie od początku wyraźne i oczywisty. Od Ciebie czuję miejscowy wajb, kumam o co Ci chodzi, więc Ciebie daję do miasta. I w takim układzie zostawałby Bobek. Co o tym sądzisz? no a z kim ten bobek wtedy bo zostaje tomus/egze bobek nie byl zagrozony jak sie zaczela akcja 'przemyslaw' ty, hmm, tak no ale jak pisze to nie jest tak, ze od egzego sie wszystko zaczelo, tylko ode mnie, jak napisalem wlasnie ze bobyslaw sie wyklucza i ze moze byc tylko z pshemem wiec racjonalnym bylby glos na pshema wlasnie zeby egze mafijny byl z bobem/toba, wyczekal to i dal glos, to musialby zrobic dobra mafijna robote
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:49:49 GMT 1
to jest bardziej interesuajce, bo najpierw ja napisalem o tobie bardziej konkretnie, a potem poszla lawina Nie żartuj sobie nawet że jakkolwiek przyczyniłeś się do tych głosów na mnie. a skad to mozesz wiedziec jak jestes na stronie 23? XD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:50:18 GMT 1
Patrząc na to w ten sposób dziś trzeba jebnąć Łuczyka. Jeśli jest niewinny to uniewinnić na tej podstawie Egzego. Tomusia też już liczyć jako niewinnego i jutro ktoś z dwójki Bobek/Monti z wysoką szansą, że obaj są w mafii. Wytłumacz mi swój tok myślenia, dlaczego dzisiaj trzeba jebnąć we mnie. Na jakiej zasadzie? Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:51:33 GMT 1
Wytłumacz mi swój tok myślenia, dlaczego dzisiaj trzeba jebnąć we mnie. Na jakiej zasadzie? Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. Bardzo interesująca dedukcja, jeśli w mafii jest Pshemo z Bobkiem - a tak myślimy teraz ja Monti i chyba Egze też
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:51:38 GMT 1
Luczyk by nie zlecial dzisiaj imo, to nie byla akcja ratunkowa
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 15, 2023 20:52:15 GMT 1
Nie żartuj sobie nawet że jakkolwiek przyczyniłeś się do tych głosów na mnie. a skad to mozesz wiedziec jak jestes na stronie 23? XD Bo temat od tej strony na której się dziś pojawiłem mam przecież cały czas oczytany bo siedzę i rozmawiam ciołku.
|
|
|
Post by tomus on Nov 15, 2023 20:52:15 GMT 1
Bo jeśli Egze jest w mafii to tylko z tobą, bo inaczej nie było by sensu tak się we mnie wpierdalać. Więc linczując ciebie albo wygrywamy grę, albo poznajemy kolor Egzego. Wtedy przy założeniu, że Tomus, Egze i ja jesteśmy niewinni już tylko trzeba poprawnie wybrać między Montim a Bobkiem. Moim zdaniem to bardziej Monti niż Bobek. Bardzo interesująca dedukcja, jeśli w mafii jest Pshemo z Bobkiem - a tak myślimy teraz ja Monti i chyba Egze też Jeśli jesteś mafiozą, to w sumie: dzięki
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Nov 15, 2023 20:52:36 GMT 1
Pshemo w ogole sie rozmija z calym tokiem wydarzen
|
|