|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 10:38:31 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 10:38:31 GMT 1
Karaś wibes. Ewentualnie zostawili cię, bo chujowo typujesz meczówki, co ktoś wcześniej pisał. Muszę to ogarnąć, bo jeszcze sobie przypomniałem o Baileysie Lewkonia i zmianie typów w kluczowym momencie. Zdecyduj się, czy Karas vibes czy chujowo typuję meczówki i czegoś nie przemyślałem W jednym poście stosujesz dwa przeciwstawne do siebie argumenty mające mnie podkopać xD to jestem w mafii czy chujowo typuję? Jeszcze nie wiem, ale dzisiaj planuje się dowiedzieć.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 11:46:43 GMT 1
Ktokolwiek z was jest w mieście musi zagłosować tak jak ja. Przeczytam oczywiście wszystko co tu dziś wysmarujecie. Każdy testament. Oraz posty każdego z was w całej rozgrywce.
Niech trwają igrzyska!
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 11:50:19 GMT 1
Przynajmniej mamy tę gwarancję, że żaden miastowy nie zagłosuje w bok.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 11:52:05 GMT 1
W tej rozgrywce celność mam słabą, ale w tych rozgrywkach mniejszych gdzie byłem sędzią narazie oddałem 3 strzały i każdy był celny. Spróbujmy więc.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 12:44:56 GMT 1
Pollock do ciebie będę miał pytania o twoją wczorajszą grę. Do kiedy mam czas je zadać. Będziesz też wieczorem? Bo nie wiem czy zaczynać od ciebie czy od kogoś innego. A wydaje mi się, że z tobą będę chciał najbardziej pogadać.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 12:49:57 GMT 1
Planuję być dziś do 21.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 12:55:15 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 12:55:15 GMT 1
Jestem. I chyba wiem co się dzieje. Jesteśmy ewidentnie robieni w chuja przez Węża. Który w mafii jest z pollockiem. Ich akcja wczoraj i przeniesienie linczu na deckarda na 100% była próba przeniesienia linczu ze mnie na lowridera żeby potem z łatwością przepchnąć mnie w meczowce. I wtedy jak ja padnę wygrywają grę.
Mieli jakąkolwiek interakcje w tej edycji? Nie wydaje mi się.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:04:07 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:04:07 GMT 1
no ale jakby sprawdzili go szpiegiem to w ogóle po co go mordować? A co ja napisałem? Sprawdzili Węża, to go nie mordują. obrona Węża. Zresztą nie jedyna. Szykowali razem podkładkę na claima węża do złotej rączki. Nie spodziewali się że capablanka nią jest i na tym oparli swój plan na finał.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 13:04:54 GMT 1
Pratchett, 2 sprawy:
1. Coś więcej o tym Wężu. Wspominałeś o nim kiedykolwiek? 2. Andre uważa, że jesteś w mafii. Jeśli obaj jesteście niewinni, to miasto przegrywa - co o tym sądzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:05:05 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:05:05 GMT 1
twoja nieobecność nie ma tu nic do rzeczy, po prostu tak się gierka ułożyła, że wychodzi na to, że jesteś strategicznie najlepszym celem na lincz chyba xD Niby czemu? Ja na złotorękiego głosu nie oddam. !
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:07:49 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:07:49 GMT 1
Pratchett, 2 sprawy: 1. Coś więcej o tym Wężu. Wspominałeś o nim kiedykolwiek? 2. Andre uważa, że jesteś w mafii. Jeśli obaj jesteście niewinni, to miasto przegrywa - co o tym sądzisz? 1. No chyba kurwa robisz sobie żarty w tym momencie. Podobno czytałeś wszystkie posty, jesteś na bieżąco z rozgrywka a tutaj coś takiego? To już robienie sobie jaj, jak nic innego. Nawet głosowałem z nim razem z Andre w D1, kiedy była szansa na wywalenie go. Obaj zresztą zad klarowalismy ten głos dość wczesnie, bez żadnych kalkulacji. 2. Co ma na celu to pytanie?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 13:08:16 GMT 1
Jestem. I chyba wiem co się dzieje. Jesteśmy ewidentnie robieni w chuja przez Węża. Który w mafii jest z pollockiem. Ich akcja wczoraj i przeniesienie linczu na deckarda na 100% była próba przeniesienia linczu ze mnie na lowridera żeby potem z łatwością przepchnąć mnie w meczowce. I wtedy jak ja padnę wygrywają grę. Mieli jakąkolwiek interakcje w tej edycji? Nie wydaje mi się. A czy ty kolego Pratchett miałeś interakcje z Pollockiem?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 13:17:18 GMT 1
Rozpoczynam ankietę.
Pytanie nr.1: Jaki procent szans dajesz, że Andre3000 jest w mafii.
Pytanie nr.2: Jaki procent szans dajesz, że Jackson Pollock jest w mafii.
Pytanie nr.3: Jaki procent szans dajesz, że Terry Pratchett jest w mafii.
Pytanie nr.4: Jaki procent szand dajesz, że Wąż jest w mafii.
Proszę każdego uczestnika rozgrywki o odpowiedź. Można się zastanowić. Proszę również każdego mieszkańca o odpowiedź szczerą. Jeśli wyczuję próbę manipulacji mogę się zwrócić przeciwko wam nawet jeżeli była to miejska próba manipulacji.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:17:34 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:17:34 GMT 1
Miałem, oskarżał mnie w pewnym momencie o mało zdecydowana grę w tej edycji. Ja wymieniałem go jako jednego z nieoczywistych kandydatów do mafii, w której miał być razem ze scottem - wykluczalem go z wężem, bo szukałem do Michaela tylko jednego mafiosa. Zatunelowalem się jak zawsze.
On o wężu wypowiadał się wcale albo tylko pozytywnie. Co miałoby sens w momencie kiedy w mafii zostały dwie osoby, nie chcieli wrzucić się wzajemnie na świecznik.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:23:48 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:23:48 GMT 1
Pollock 100%. Nie widzę innego wyjścia. Wąż 99% a Andre może 1%. Z tym że Andre linczowac nie mam zamiaru, jeśli zagrał w ten sposób całą edycję jako mafia to mogę z nim przegrać, zasłużył na win.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 13:24:17 GMT 1
Rozpoczynam ankietę. Pytanie nr.1: Jaki procent szans dajesz, że Andre3000 jest w mafii. Pytanie nr.2: Jaki procent szans dajesz, że Jackson Pollock jest w mafii. Pytanie nr.3: Jaki procent szans dajesz, że Terry Pratchett jest w mafii. Pytanie nr.4: Jaki procent szand dajesz, że Wąż jest w mafii. Proszę każdego uczestnika rozgrywki o odpowiedź. Można się zastanowić. Proszę również każdego mieszkańca o odpowiedź szczerą. Jeśli wyczuję próbę manipulacji mogę się zwrócić przeciwko wam nawet jeżeli była to miejska próba manipulacji. 1: 90% 2: 0% 3: 80% 4: 30% Ale spodziewam się, że po przeczytaniu d1(jestem na 7. stronie), może to minimalnie ulec zmianie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 13:30:26 GMT 1
Spokojnie, listę można aktualizować jeśli się poczuje taką potrzebę. Byle nie mieszać w garze za bardzo, w sensie nie zmieniać zdania zbyt często.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:36:32 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 13:36:32 GMT 1
Rozpoczynam ankietę. Pytanie nr.1: Jaki procent szans dajesz, że Andre3000 jest w mafii. Pytanie nr.2: Jaki procent szans dajesz, że Jackson Pollock jest w mafii. Pytanie nr.3: Jaki procent szans dajesz, że Terry Pratchett jest w mafii. Pytanie nr.4: Jaki procent szand dajesz, że Wąż jest w mafii. Proszę każdego uczestnika rozgrywki o odpowiedź. Można się zastanowić. Proszę również każdego mieszkańca o odpowiedź szczerą. Jeśli wyczuję próbę manipulacji mogę się zwrócić przeciwko wam nawet jeżeli była to miejska próba manipulacji. Ja powiem tyle Wczorajszy histeryczny atak Pollocka we mnie to nie był atak mafiozy To był atak miastowego, który widzi, że zostanie kozłem ofiarnym w meczówce i idzie swoim pewnym typem Absurdalnym ale pewnym Tym czasem w momencie kiedy my się napierdalaliśmy w temacie, ty też byłeś, Pratchett siedział pod miotłą, wąż zgrywał tego rozsądnego. Pollock był dla mnie NAJLOGICZNIEJSZYM typem ale jego gra nie jest logiczna, nie stara się zgrywać nikogo, idzie za swoim nosem, mimo że szanse zlinczowania mnie są bliskie zeru. Mafiozo starałby się wepchnąć pod pociąg kogoś mniej uniewinnionego bo to daje większe szanse. Wąż i Pratchett starają się wyglądać dobrze. A zupełnie szczerze Pshemo - ciebie łatwo kupić jakimiś wybuchami emocji czy dobrymi pojedynczymi postami. Zrobił to w tej edycji już Deckard, chyba Pollock, zrobiłem to i ja w Politycznej. Przemyśl to poważnie - kto stara się dobrze wyglądać przed tobą. Kto gra KORZYSTNIE dla siebie - Pollock ktory pcha konsensusowo uniewinnionego Andre? Andre który go uniewinnia mimo że wąż się podłącza pod ten wagonik? Jak chcesz procentowo to Pratchett 90% miałem go w podejrzanych większość gry Wąż 75% meczówkę rozgrywa typowo mafijnie Pollock 20% bardziej z całości gry niz z tego jak rozgrywa meczówkę Na więcej pytań mogę odpowiadać wieczorem bo tera se piję grzanca na jarmarku
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:39:10 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 13:39:10 GMT 1
Rozpoczynam ankietę. Pytanie nr.1: Jaki procent szans dajesz, że Andre3000 jest w mafii. Pytanie nr.2: Jaki procent szans dajesz, że Jackson Pollock jest w mafii. Pytanie nr.3: Jaki procent szans dajesz, że Terry Pratchett jest w mafii. Pytanie nr.4: Jaki procent szand dajesz, że Wąż jest w mafii. Proszę każdego uczestnika rozgrywki o odpowiedź. Można się zastanowić. Proszę również każdego mieszkańca o odpowiedź szczerą. Jeśli wyczuję próbę manipulacji mogę się zwrócić przeciwko wam nawet jeżeli była to miejska próba manipulacji. Polloc i Pratchet po 90%, Andre 20% na ten moment. Jeszcze jestem w gościach i nie miałem kiedy przeczytać Andre, a chcę się upewnić, czy nie robi miasta w bambuko. Za 3-4h będę w stanie więcej powiedzieć, bo będę już w domu. Pozostałych też jeszcze raz przeczytam.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 13:45:17 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 13:45:17 GMT 1
Rozpoczynam ankietę. Pytanie nr.1: Jaki procent szans dajesz, że Andre3000 jest w mafii. Pytanie nr.2: Jaki procent szans dajesz, że Jackson Pollock jest w mafii. Pytanie nr.3: Jaki procent szans dajesz, że Terry Pratchett jest w mafii. Pytanie nr.4: Jaki procent szand dajesz, że Wąż jest w mafii. Proszę każdego uczestnika rozgrywki o odpowiedź. Można się zastanowić. Proszę również każdego mieszkańca o odpowiedź szczerą. Jeśli wyczuję próbę manipulacji mogę się zwrócić przeciwko wam nawet jeżeli była to miejska próba manipulacji. Ja powiem tyle Wczorajszy histeryczny atak Pollocka we mnie to nie był atak mafiozy To był atak miastowego, który widzi, że zostanie kozłem ofiarnym w meczówce i idzie swoim pewnym typem Absurdalnym ale pewnym Tym czasem w momencie kiedy my się napierdalaliśmy w temacie, ty też byłeś, Pratchett siedział pod miotłą, wąż zgrywał tego rozsądnego. Pollock był dla mnie NAJLOGICZNIEJSZYM typem ale jego gra nie jest logiczna, nie stara się zgrywać nikogo, idzie za swoim nosem, mimo że szanse zlinczowania mnie są bliskie zeru. Mafiozo starałby się wepchnąć pod pociąg kogoś mniej uniewinnionego bo to daje większe szanse. Wąż i Pratchett starają się wyglądać dobrze. A zupełnie szczerze Pshemo - ciebie łatwo kupić jakimiś wybuchami emocji czy dobrymi pojedynczymi postami. Zrobił to w tej edycji już Deckard, chyba Pollock, zrobiłem to i ja w Politycznej. Przemyśl to poważnie - kto stara się dobrze wyglądać przed tobą. Kto gra KORZYSTNIE dla siebie - Pollock ktory pcha konsensusowo uniewinnionego Andre? Andre który go uniewinnia mimo że wąż się podłącza pod ten wagonik? Jak chcesz procentowo to Pratchett 90% miałem go w podejrzanych większość gry Wąż 75% meczówkę rozgrywa typowo mafijnie Pollock 20% bardziej z całości gry niz z tego jak rozgrywa meczówkę Na więcej pytań mogę odpowiadać wieczorem bo tera se piję grzanca na jarmarku Zastanów się Andre czy logicznym było, żebym już w D1 chciał linczowac kolegę z mafii w postaci węża. Zrób przekrój na całą grę i zastanów się jaki logiczny cel dla Pollocka byłby na meczowke. Wymieniał cię od wielu dni, stąd jesteś na tej liście. Ale to wszystko zasłona dymna, żeby przezyc. Jak wczoraj Scott go przycisnął to nie namawiał na swoje cele, bo nie było tyle zadeklarowanych głosów na deckarda, ja również nie dałem poznać że pójdę w kontrkandydata - i jaka podjął decyzję?
|
|