|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:18:22 GMT 1
Jak zobaczyłem że jest ta sytuacja, że miasto musi aż 2 razy trafić to trochę za punkt honoru sobie wziąłem, żeby takiej trzody nie robić jak np przy linczu na Dixonie i generalnie żeby to przebiegło w kulturalnej i stabilnej emocjonalnie atmosferze i fajnie że to się udało.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:19:20 GMT 1
Stwierdziłem że jak mam przegrać to chociaż z jakąś godnością.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 20:19:52 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 20:19:52 GMT 1
W ogóle strasznie koherentnie zagrałeś Wężu. I logicznie i charakterologicznie wszystko się zgadzało. No tak jest jak się jest w mieście. Jak kiedyś mnie faktycznie wylosuje do mafii to dopiero zrozumiesz dzisiejszy błąd.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 20:19:56 GMT 1
Stwierdziłem że jak mam przegrać to chociaż z jakąś godnością. Nie przegrasz mordo
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 20:20:45 GMT 1
W ogóle strasznie koherentnie zagrałeś Wężu. I logicznie i charakterologicznie wszystko się zgadzało. no właśnie do pewnego momentu zaliczył mocno przeciętne wejście w d1, które wyłapałem bardzo szybko, potem mid game miał bardzo dobry ale od kiedy zostaliśmy w meczuwie z Pollockiem to imo było widać jak na dłoni no ale może to poniekąd też dlatego, że mając info o twojej roli i mojej niewinności, łatwiej było mi taki osąd wydać, nie wiem no i imo bardzo dużo w tej edycji zawdzięczałem na końcu prawidłowemu readowi na Pollocka, mimo że się naparzaliśmy większość gierki
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:21:34 GMT 1
W ogóle też wiem jak to jest się turlać na świeczniku w ostatni dzień jako mafiozo. Bo miałem tak jako Elrond i Conte że cały dzień się starałem i na próżno. Dlatego starałem się dosyć Wężu empatycznie podejść. Trochę cię przycisnąłem ale generalnie dałem ci znać dość szybko co myślę i jeżeli jesteś w mafii to bardzo mi się podoba w sumie że w tak trudnej pozycji walczyłeś do końca.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:22:23 GMT 1
Monti w sumie jak byłem Conte pozwolił mi na godną śmierć i rozmawiał ze mną do końca. Ale jako Elrond czułem się jak taki wróg publiczny.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:44:38 GMT 1
Bo wiecie z naszej trójki tylko ja nie znam wyniku jeszcze. Trochę zaboli jak przegram.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:48:24 GMT 1
A tego Michaela Scotta troche specjalnie tak napierdalałem bo ja się od dawna spodziewałem, że on ma backup ale chciałem to oficjalnie usłyszeć, żeby ze spokojem planować swoje działania jako rolny i kalkulować kogo mam sprawdzać.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:49:56 GMT 1
Bałem się, że mi na backupie siedzi taki Janosik a Michael to w sumie nawet jako niewinny se udawał rolnego i nagle sie okaże że użyłem rolę na Janosiku, Michael Scott nadal w grze i lipa.
Tego się bałem.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 20:49:57 GMT 1
no ja z góry założyłem że roli dwa razy nie dostał i chuj xD
ale bym se kiedyś takim księdzem zagrał, czy coś
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:52:15 GMT 1
Kurka Andre no offence, ale naprawdę tak słabo rozumiesz statystyke i prawdopodobieństwo?
Czy to tak półżartem napisałeś.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 20:53:42 GMT 1
no statystyka statystyką, ale moje poczucie niesprawiedliwości w dystrybucji ról się dzięki niej nie zmniejszy xd
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:55:23 GMT 1
Swoją drogą wyobraź sobie jaką ja miałem jazde na bani jak myślałem aż do śmierci Wuji, że walczę z dwoma szpiegami mafii a nie jednym.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:56:09 GMT 1
Swoją drogą zajebałem przypadkiem tego townslipa jako rolny i i tak mnie mafia nie zabiła.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 20:56:35 GMT 1
Bo po tym townslipie że nie wiem ilu jest szpiegów to se pomyślałem że już chuj zabiją mnie zaraz.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 20:58:53 GMT 1
nie no, jeszcze nie widziałem chyba żeby po jednym townslipie od razu ktoś leciał xD szczególnie że grałeś tak że nie byłeś krystalicznie czysty od początku, ale na tyle uniewinniony, żeby w sumie mafia cię mordami nie sprawdziła
solidna rolna rozgrywka, props
|
|
|
Post by Volverin on Dec 4, 2023 21:00:22 GMT 1
Wściekły Wąż - Mafia, Szpieg Podwójny, Dwóch W Jednej Osobie, 2x
Wygrało Miasto!
|
|