|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 19:36:40 GMT 1
Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 19:38:21 GMT 1
Deckard ja się nie będę nad tobą znęcał, bo i tak giniesz w trójce, ale słaba ta przypierdolka
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 19:38:53 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 23, 2023 19:38:53 GMT 1
Opuszczam lokal, idę sama w miasto Czyli wychodzisz od lokalu mafii i przychodzisz się wgryzc do miasta? A szkoda bo chciałem cię z kimś sparować
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 23, 2023 19:39:53 GMT 1
Mi wystarczy moja żona do pary.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 19:40:11 GMT 1
Deckard ja się nie będę nad tobą znęcał, bo i tak giniesz w trójce, ale słaba ta przypierdolka Ale słabsza niż twoje wejście?
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 19:40:24 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 23, 2023 19:40:24 GMT 1
Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 19:41:20 GMT 1
Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu Tak było, poczułem te same wibracje.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 19:41:27 GMT 1
Deckard ja się nie będę nad tobą znęcał, bo i tak giniesz w trójce, ale słaba ta przypierdolka Ale słabsza niż twoje wejście? zupełnie inna liga niestety
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 19:43:17 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 23, 2023 19:43:17 GMT 1
Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył.
Dzień dobry wieczór wszystkim.
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 19:44:15 GMT 1
Pewnego dnia skorzystałem z aplikacji randkowej, jak tysiące innych ludzi. Nawet wymyśliłem chwytliwy nick, który mówił o tym czego tak naprawdę szukam. Littlekidlover. Nie mam pojęcia, co poszło nie tak. O nie nie takich usług to nie mamy XDDD A co z opcją zoofilską, panie Tinderze?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 23, 2023 19:44:35 GMT 1
Niestety, ale muszę kogoś zwolnić. Andre, w jaki sposób chciałbyś by było Ci to przekazane? Może masz pomysł na kogo miałoby paść? Ehhh, to naprawdę ciężkie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 19:46:59 GMT 1
Niestety, ale muszę kogoś zwolnić. Andre, w jaki sposób chciałbyś by było Ci to przekazane? Może masz pomysł na kogo miałoby paść? Ehhh, to naprawdę ciężkie. mam pewien pomysł
|
|
sanah
Edycja#39
gambit królowej był fatalnym wyborem, kochani
|
Post by sanah on Nov 23, 2023 19:48:28 GMT 1
Dzień dobry, Paulo Coelho. Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył. Dzień dobry wieczór wszystkim.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 19:49:02 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 23, 2023 19:49:02 GMT 1
Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 23, 2023 19:50:03 GMT 1
Niestety, ale muszę kogoś zwolnić. Andre, w jaki sposób chciałbyś by było Ci to przekazane? Może masz pomysł na kogo miałoby paść? Ehhh, to naprawdę ciężkie. mam pewien pomysł Założysz łańcuch na oponę i zaczniesz rapować?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 23, 2023 19:50:56 GMT 1
sanahMogłabyś mi przekazać ten faks z centrali? Dlaczego nie mam go w rękach?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 19:53:36 GMT 1
Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE wytłumacz to Rafałowi Brzosce jak już go dojedzie za nieuzasadnioną odmianę marki Paczkomat®
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 19:53:37 GMT 1
Założysz łańcuch na oponę i zaczniesz rapować? coś ci się popierdoliło w tym dowcipie chyba, białasie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 19:53:42 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 23, 2023 19:53:42 GMT 1
Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu Nieeech żyje nam!
|
|
sanah
Edycja#39
gambit królowej był fatalnym wyborem, kochani
|
Post by sanah on Nov 23, 2023 19:53:45 GMT 1
Musiałam sobie pójść, no sory sanah Mogłabyś mi przekazać ten faks z centrali? Dlaczego nie mam go w rękach?
|
|