|
Post by Carmen Sandiego on Nov 24, 2023 20:28:30 GMT 1
Oczywiście, że nie szukam mafii. Zapisałem się tylko po to, żeby czytać posty ludzi, którzy mnie wkurwiają i próbować wyeliminować ich z rozgrywki. No na litość boską michał szkot co Ty dajesz. TO CZEMU DO CHUJA SZUKASZ CHĘTNYCH DO LINCZU NA MNIE? Dlaczego sądzisz, że jestem najbardziej mafijnym typem w tej rozgrywce? O co Ci w ogóle chodzi? Nie kapuję tego. Bo taki Kangurek to se ze mną pogrywał i mnie testował dla szpasu. Ale Ty najwyraźniej podpiąłeś się pod 230V i zjeżyło Ci połączenia nerwowe. Trochę się wepchnę, bo miałem podobną percepcję twojej gry z początku. Posty głównie kreacyjnie, a jak już rzuciłeś mięsem to raczej kośćmi. Dla mnie grałeś jak Sanah (tragicznie gotujesz, bo nie dajesz mięsa) dlatego uznałem, że możesz być podejrzany, a potem odwaliłeś akcję w stylu karateki i okazuje się, że jesteś bykiem, wake'upem albo wężem i za cel wziąłeś sobie tego, który pozwoli sobie Ciebie zaatakować. Mogę iść dzisiaj w Janosika, jeżeli to Ci da jakiś kompromis. Nie zgadzam się z koncepcją Paper Star, aby nie bić glonów, bo tam będą rolni lub będzie tam walić mafia. Mafia raczej w układzie z OC, będzie walić w mądre głowy, także możesz nie pisać testamentu.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:28:38 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:28:38 GMT 1
Wynik mordu będzie od razu czy w niedzielę
Bo jak w niedzielę to ja pierdole
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:29:10 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:29:10 GMT 1
nk mi wytłumaczy dlaczego wąż to dzisiaj zły pomysł inb4 dał długiego posta z readami Bo dał długiego posta z readami, wygląda na to, że dużo takich postów zamierza dawać, wygląda na trochè zagubionego jakby dawno nie grał. Duże ryzyko pomyłki, nie chcę dzisiaj podejmować decyzji w tej sprawie
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:29:20 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:29:20 GMT 1
Odpuśćmy Sanah dziś, pls. Dlaczego? Bo ja ją odbieram jako śliską. Tak to charakterologicznie zanotowałem. A jak ktoś jest śliski, to będąc w mafii na świeczniku by się przed linczem wił. Niewiele więcej niż czutka, ale takie mam wrażenie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 20:30:09 GMT 1
to wkurwienie Scotta wygląda mi całkiem autentyczni
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:30:21 GMT 1
via mobile
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 20:30:21 GMT 1
nk mi wytłumaczy dlaczego wąż to dzisiaj zły pomysł inb4 dał długiego posta z readami Jako że połowa moich readow opiera się nie na grze: bo w sumie z prawideł gry wychodzi jebanie w gracza pokroju węża i jeszcze się nie zdarzyło, żebyśmy trafili w ten sposób. I po tym jak wyszedłeś z parą wąż-tinder, to zaraz wpadli poklepywacze tego pomysłu. Ale to raczej uzupełnienie obrazu niż przekonywanie
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:30:54 GMT 1
Dawać w Janosika.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 20:31:23 GMT 1
nk mi wytłumaczy dlaczego wąż to dzisiaj zły pomysł inb4 dał długiego posta z readami Bo dał długiego posta z readami, wygląda na to, że dużo takich postów zamierza dawać, wygląda na trochè zagubionego jakby dawno nie grał. Duże ryzyko pomyłki, nie chcę dzisiaj podejmować decyzji w tej sprawie grałem z nim gierkę przez ostatnie dwa tygodnie mordzia w takim poście można napisać wszystko, a miasto i tak nie rozkmini, gdzie jest TMI, jeżeli zgrabnie to ogarnie
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 20:31:57 GMT 1
nk mi wytłumaczy dlaczego wąż to dzisiaj zły pomysł inb4 dał długiego posta z readami Jako że połowa moich readow opiera się nie na grze: bo w sumie z prawideł gry wychodzi jebanie w gracza pokroju węża i jeszcze się nie zdarzyło, żebyśmy trafili w ten sposób. I po tym jak wyszedłeś z parą wąż-tinder, to zaraz wpadli poklepywacze tego pomysłu. Ale to raczej uzupełnienie obrazu niż przekonywanie w sensie no tinder się przyjął mocno, ale ten wąż tak z oporem
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:32:02 GMT 1
Paper StarSorry za wyzwiska Halpert, ale kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Niemniej mam Cię za miasto po tym wszystkim. Uścisniemy sobie po grabie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:32:48 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:32:48 GMT 1
TO CZEMU DO CHUJA SZUKASZ CHĘTNYCH DO LINCZU NA MNIE? Dlaczego sądzisz, że jestem najbardziej mafijnym typem w tej rozgrywce? O co Ci w ogóle chodzi? Nie kapuję tego. Bo taki Kangurek to se ze mną pogrywał i mnie testował dla szpasu. Ale Ty najwyraźniej podpiąłeś się pod 230V i zjeżyło Ci połączenia nerwowe. Trochę się wepchnę, bo miałem podobną percepcję twojej gry z początku. Posty głównie kreacyjnie, a jak już rzuciłeś mięsem to raczej kośćmi. Dla mnie grałeś jak Sanah (tragicznie gotujesz, bo nie dajesz mięsa) dlatego uznałem, że możesz być podejrzany, a potem odwaliłeś akcję w stylu karateki i okazuje się, że jesteś bykiem, wake'upem albo wężem i za cel wziąłeś sobie tego, który pozwoli sobie Ciebie zaatakować. Mogę iść dzisiaj w Janosika, jeżeli to Ci da jakiś kompromis. Nie zgadzam się z koncepcją Paper Star, aby nie bić glonów, bo tam będą rolni lub będzie tam walić mafia. Mafia raczej w układzie z OC, będzie walić w mądre głowy, także możesz nie pisać testamentu. Nie do końca mnie zrozumiałaś, Czarna Owco! Nie uważam, że mafia będzie strzelała mordami po glonach. Nie będzie. Uważam jednak, że tam mogą siedzieć rolni i że nic o takim slocie jak Janosik nie wiemy. Zabicie janosika, jeśli jest niewinny nic nam nie da, a jeśli tam jest rolny to od razu z korzystnego setupu robi nam się niekorzystny. Role w tej rozgrywce są niezwykle silne, nie zgadzam się na podejmowanie ryzyka w tym kontekście
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 20:34:11 GMT 1
Bo ja ją odbieram jako śliską. Tak to charakterologicznie zanotowałem. A jak ktoś jest śliski, to będąc w mafii na świeczniku by się przed linczem wił. Niewiele więcej niż czutka, ale takie mam wrażenie. Właśnie problem polega na tym, że ona sama nie ułatwia odczytu i z gry jej bliżej jest do mafii. Mnie nie kupuje jej postawa jaką prezentuje.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:34:31 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:34:31 GMT 1
Paper StarSorry za wyzwiska Halpert, ale kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Niemniej mam Cię za miasto po tym wszystkim. Uścisniemy sobie po grabie? Można, ale znajdźmy lepszy typ niż Janosik. Dlaczego nie Sanah?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:35:49 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:35:49 GMT 1
Bo dał długiego posta z readami, wygląda na to, że dużo takich postów zamierza dawać, wygląda na trochè zagubionego jakby dawno nie grał. Duże ryzyko pomyłki, nie chcę dzisiaj podejmować decyzji w tej sprawie grałem z nim gierkę przez ostatnie dwa tygodnie mordzia w takim poście można napisać wszystko, a miasto i tak nie rozkmini, gdzie jest TMI, jeżeli zgrabnie to ogarnie To tym bardziej jeśli kwestia tożsamości to trzeba temat odłożyć. Nie dla węża dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:36:44 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:36:44 GMT 1
Wynik mordu będzie od razu czy w niedzielę Bo jak w niedzielę to ja pierdole Ja pierdole Ani słowa w te sobotę nie przeczytam
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:37:17 GMT 1
Paper Star Sorry za wyzwiska Halpert, ale kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Niemniej mam Cię za miasto po tym wszystkim. Uścisniemy sobie po grabie? Można, ale znajdźmy lepszy typ niż Janosik. Dlaczego nie Sanah? Bo ją lubię, dobrze mi się ją czyta i nie wydaje mi się śmierdząca na typ etapie. Nie uniewinniam, ale szkoda byłoby mi ją odstrzelić. To spoza glonowatych, to najbliżej mi do Casablanci.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:37:27 GMT 1
via mobile
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 20:37:27 GMT 1
Wynik mordu będzie od razu czy w niedzielę Bo jak w niedzielę to ja pierdole Ja pierdole Ani słowa w te sobotę nie przeczytam Nie no kurwa jak na mu, wyniki linczu ostatnim postem przed zamknięciem tematu
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:37:52 GMT 1
Casablancę biorę na siebie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:37:58 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:37:58 GMT 1
Można, ale znajdźmy lepszy typ niż Janosik. Dlaczego nie Sanah? Bo ją lubię, dobrze mi się ją czyta i nie wydaje mi się śmierdząca na typ etapie. Nie uniewinniam, ale szkoda byłoby mi ją odstrzelić. To spoza glonowatych, to najbliżej mi do Casablanci. Casablanca znowu mój top1 niewinnych. No nie dogadamy się chyba xd
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:38:24 GMT 1
A ktoś tam wcześniej pytał kim jest Bogart. No to teraz już wie.
|
|