|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 20:39:26 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 23, 2023 20:39:26 GMT 1
Jeśli miałbym pistolet, dwa naboje i byłbym w jednym pokoju z Hitlerem, Korwinem i Decardem to zastrzeliłbym Decarda... dwukrotnie.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 23, 2023 20:40:32 GMT 1
Nie, ale co ciekawe, jak robiłem sobie Latarnika Wyborczego to Konfederacja wychodziła najbardziej zbliżona do moich poglądów. Więc możesz mieć takie wrażenie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 20:40:38 GMT 1
Decard jest arogancki, a pycha kroczy przed upadkiem.
|
|
sanah
Edycja#39
gambit królowej był fatalnym wyborem, kochani
|
Post by sanah on Nov 23, 2023 20:42:21 GMT 1
Najgorsze, że tak brzydko się wyraża Decard jest arogancki, a pycha kroczy przed upadkiem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 20:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 20:42:37 GMT 1
Capablanca w mafii będzie chyba co
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 20:45:41 GMT 1
Nom, Decard kompletnie nie oddaje wibracji tego za kogo się podaje, ale za to kręci tym gównem w przeręblu, więc nie narzekałbym przesadnie. I tego zresztą nie robię.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 20:49:54 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 20:49:54 GMT 1
Nom, Decard kompletnie nie oddaje wibracji tego za kogo się podaje, ale za to kręci tym gównem w przeręblu, więc nie narzekałbym przesadnie. I tego zresztą nie robię. Dwa pytania kotku: 1) kręcić gównem w przeręblu to może bez względu na frakcję, zupełnie cię to nie martwi, skoro sam mówisz, że wajby ci nie siedzą? 2) czy można nasrać do paczkomatu?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 20:50:57 GMT 1
No prócz tego o czapkach to te 'coś ci się popierdoliło białasie', o hood w stanie atlanta i do sanah o bohemie tego miasta. Nie będę teraz wkręcać filmu, że to są jakieś posty fatalne/tragiczne, no ale jak po 16 postach przy 1/4 marszczę brwi "o huj tu chodzi", to już się tak dziwnie czuję. No ale co jest w tych postach takiego że brwi musisz marszczyć? XD jeszcze ten do Sanah bym zrozumiał, że możesz mnie oskarżyć że coś tam se kolegów szukam, ale reszta? Odniesienie do spalonego dowcipu i kreacyjny post. Nie czaję w czym problem. Miałem próbować nawiązać jakąś współpracę, ale na razie czuję że tu czegoś na siłę szukasz i mam z tym problem.No bo to nie jest tak, że ja teraz wyciągam ci teraz początkowe posty, wchodzę na beczkę i krzyczę "słuchajcie mnie gawiedzi, andrzej trzy tysiące jest w mafii", ja cię w zasadzie nie oskarżam. Jedyne co robię, to mówię, że w tych początkowych postach jest dość duże natężenie postów, które oceniając pojedynczo bym określił jako w "w sumie słabe, bo ani nie budują pozycji gracza, ani nie odczuwam, żeby gość je piszący po prostu bawił się w d0", więc ja nie widziałem powodów, dla których ty miałbyś je napisać. Ale ja nie jestem tobą. Tylko tyle albo aż tyle. odnośnie pogrubionego: weź rozwiń. Bo jeżeli ja dobrze to czytam, to wstępnie mogłeś mnie czytać miejsko i mogłeś widzieć szanse na zalążki jakiejś współpracy, ale zrobiłem dziwną dla ciebie rzecz (-> z townlean zjeżdżam na neutral/nieżej), ale wtedy chyba tym bardziej powinieneś dać mi jakąś hipotezę do odniesienia się, a nie mówić, że masz ze mną problem i fajrant. === Odnośnie licznych wpisów na stronie szóstej - całe szczęście, że w tej grze chodzi o linczowanie podejrzanych, a nie wkurwiających
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 23, 2023 20:53:05 GMT 1
Otóż czasami wahadło przesuwa się w taką stronę, że linczowani są wkurwiający.
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 20:53:29 GMT 1
Nom, Decard kompletnie nie oddaje wibracji tego za kogo się podaje, ale za to kręci tym gównem w przeręblu, więc nie narzekałbym przesadnie. I tego zresztą nie robię. Dwa pytania kotku: 1) kręcić gównem w przeręblu to może bez względu na frakcję, zupełnie cię to nie martwi, skoro sam mówisz, że wajby ci nie siedzą? 2) czy można nasrać do paczkomatu? 1) Wajby mi nie siedzą co do postaci, którą gra, a wypominam mu to, bo się przypierdalał chyba do błyskotliwości albo nie wiem czego chyba u ciebie. Jak to się ma do frakcyjności, to nie wiem, chyba nijak. 2) Jeśli otworzysz skrytkę ze mną, to możesz tam nawet naszczać.
|
|
sanah
Edycja#39
|
Post by sanah on Nov 23, 2023 20:54:25 GMT 1
A może Decard (masz literówkę w nicku) i Andre3000 tak się czubią, bo się lubią?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 23, 2023 20:55:07 GMT 1
A może Decard (masz literówkę w nicku) i Andre3000 tak się czubią, bo się lubią? ja pierdole faktycznie xddddddddddd ale blamaż
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 23, 2023 20:56:29 GMT 1
jak patrze na ostatniego posta kota to myśle że napisał go mafioza
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 23, 2023 20:56:49 GMT 1
nie wiem czy patrzeć na pozostałe chyba najpierw pójde jeść
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 20:58:20 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 20:58:20 GMT 1
No ale co jest w tych postach takiego że brwi musisz marszczyć? XD jeszcze ten do Sanah bym zrozumiał, że możesz mnie oskarżyć że coś tam se kolegów szukam, ale reszta? Odniesienie do spalonego dowcipu i kreacyjny post. Nie czaję w czym problem. Miałem próbować nawiązać jakąś współpracę, ale na razie czuję że tu czegoś na siłę szukasz i mam z tym problem.No bo to nie jest tak, że ja teraz wyciągam ci teraz początkowe posty, wchodzę na beczkę i krzyczę "słuchajcie mnie gawiedzi, andrzej trzy tysiące jest w mafii", ja cię w zasadzie nie oskarżam. Jedyne co robię, to mówię, że w tych początkowych postach jest dość duże natężenie postów, które oceniając pojedynczo bym określił jako w "w sumie słabe, bo ani nie budują pozycji gracza, ani nie odczuwam, żeby gość je piszący po prostu bawił się w d0", więc ja nie widziałem powodów, dla których ty miałbyś je napisać. Ale ja nie jestem tobą. Tylko tyle albo aż tyle. odnośnie pogrubionego: weź rozwiń. Bo jeżeli ja dobrze to czytam, to wstępnie mogłeś mnie czytać miejsko i mogłeś widzieć szanse na zalążki jakiejś współpracy, ale zrobiłem dziwną dla ciebie rzecz (-> z townlean zjeżdżam na neutral/nieżej), ale wtedy chyba tym bardziej powinieneś dać mi jakąś hipotezę do odniesienia się, a nie mówić, że masz ze mną problem i fajrant. === Odnośnie licznych wpisów na stronie szóstej - całe szczęście, że w tej grze chodzi o linczowanie podejrzanych, a nie wkurwiających Kurwa no jak nie uznajesz posta z hood w Atlancie na zabawę w d0 to ja już nic na to nie poradzę 🤷🏼♂️ a tym bardziej, jeżeli uznajesz że tymi postami nie staram się budować swojej pozycji, to w czym tu jest problem? Mafia raczej dba o swoją pozycję, czy nie? Nie czytałem cię miejsko, raczej neutralnie, no ale w d0 czasem na więcej nie można liczyć. Nie spodobało mi się natomiast to o czym piszę zdanie wyżej - skoro identyfikujesz u mnie zachowania może nie miastowe, ale chociaż niemafijne, to dlaczego potem uważasz je za dziwne? Ta różnica wajbów, nie wiem, może to po prostu różnica wajbów, a może znalazłeś punkt zaczepienia i próbujesz coś na nim budować. Dlatego fajnie by było ogarnąć, co tu jest grane zanim założymy znowu kółko fajnopolaków i fajnoafroamerykanów
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 23, 2023 20:59:17 GMT 1
nie wiem czy patrzeć na pozostałe chyba najpierw pójde jeść Zupełnie poważnie, co jedzą kangury?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 20:59:40 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 20:59:40 GMT 1
A może Decard (masz literówkę w nicku) i Andre3000 tak się czubią, bo się lubią? Kurwa Sanah, liczyłem na większą przenikliwość ze strony tak wielkiej artystki
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 23, 2023 20:59:50 GMT 1
jak patrze na ostatniego posta kota to myśle że napisał go mafioza Dziwne, ja tego nie widzę. Smacznego.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 23, 2023 21:00:24 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 23, 2023 21:00:24 GMT 1
jak patrze na ostatniego posta kota to myśle że napisał go mafioza Nie wiem, nie za dużo tego "nie wiem" tam jak na mafioze?
|
|
sanah
Edycja#39
|
Post by sanah on Nov 23, 2023 21:00:25 GMT 1
Może słabo widzisz przez te okulary a'la Przemek Wipler A może Decard (masz literówkę w nicku) i Andre3000 tak się czubią, bo się lubią? Kurwa Sanah, liczyłem na większą przenikliwość ze strony tak wielkiej artystki
|
|