Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 0:01:08 GMT 1
spróbuje wygrać te gre albo pomimo Ciebie, albo przeciwko Tobie
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:02:43 GMT 1
A jeśli wskażę Cię jako Voldemorta, a będziesz wiedział, że jestem niewinny (załóżmy tak, np. Drugi się wkopie czymś z Mittenem. Albo Drugi i Buddy razem), to co wtedy zrobisz? Dasz się zlinczować? Czy stwierdzisz, że winny jestem ja?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 0:05:03 GMT 1
A jeśli zobaczysz, że jestem niewinny (w jakiejkolwiek formie - w sensie, że będzie to dla Ciebie OCZYWISTE) to zaufasz mi? Mogę na ciebie liczyć? Oczywiście, jeśli rozgrywka będzie toczyć się dalej. No bo jak nie, to wiadomo. Kolędnicy? Bo jeśli ja niewinny, to kto w mafii Kolędnicy? Rozpiszesz to miastu? kurwa typie czy ja kiedykolwiek co kolwiek komuś rozpisałem? to, że mafii musi być ktoś z dwójki mitten/buddyelf wiem bo mi uszko powiedział dalej będziemy do tej pary dodawać mojego nienajgorszego nosa i preferencje i tym tropem myślę, że szanse będą większe niż idąc za Twoimi typami ale jeśli jesteś w stanie się mechanicznie uniewinnić to ułatwisz mi zabawe i to docenie
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:07:29 GMT 1
Jestem w stanie się mechanicznie uniewinnić. Stąd ten cyrk. I tego boi się Voldemort. Spróbuje mnie powstrzymać za wszelką cenę. Na mafijnym, w rozgrywce. Nieważne.
Moje uniewinnienie mechaniczne raczej wygrywa miastu gierkę. Co o tym sądzisz?
Czy nie wiesz, kto wtedy jest w mafii?
Harry Potterze
A niedługo się stanie. Voldemort przegra, a nad Miastem zapanuje Słońce.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 0:07:57 GMT 1
A jeśli wskażę Cię jako Voldemorta, a będziesz wiedział, że jestem niewinny (załóżmy tak, np. Drugi się wkopie czymś z Mittenem. Albo Drugi i Buddy razem), to co wtedy zrobisz? Dasz się zlinczować? Czy stwierdzisz, że winny jestem ja? planujesz się wypostować zadając jak najgłupsze pytania? Jeżeli będzie dla mnie oczywiste, że przegrywasz mi gre to do tego nie dopuszcze
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:08:02 GMT 1
Tak czytam te swoje posty i Pawlo Zarzeczny był lepszy. Lepsze pióro. Ja pierdolę trochę. No ale trudno. Staram się dla miasta Jestem jaki jestem ziomeczki :*
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:09:10 GMT 1
Myślę, że zarówno Drugi Mitten i Buddyelf oraz Kolędnicy rozumieją posta o Pawle Zarzecznym. Mario? Nieważne w sumie xD
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:10:10 GMT 1
Maria wie że jestem niewinny. To jej atut. Wspaniała osoba.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:13:10 GMT 1
Dobra, byłoby łatwiej gdyby mafia się przyznała
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 0:16:17 GMT 1
jednego posta zużywasz teraz na potwierdzenie swojej mechanicznej niewinności
pozostałe 3 jutro po południu na dyskusje na temat typów miasta i ewentualne odbicie wątpliwości wobec Ciebie
jak tego nie zrobisz to pierdole Ciebie i Twój performens
zabierasz scene panosząc się ze swoją megalomanią zniechęcając pewnie najbardziej miastowych
jeżeli tego nie zrobisz to ja cie pierdole i udaje, że cie nie widze
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:18:32 GMT 1
Dobra Kolędnicy nie może być w mafii, nie możemy na niego głosować
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:18:48 GMT 1
Ten wkurw to raczej prawdziwy
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 0:18:58 GMT 1
Jezu, przecież on nie ma żadnych możliwości na uniewinnienie się. To jest to samo pierdolenie co zawsze, jak - jak to niby zaora Gwiazdkę chociażby. No udało mu się,
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:19:11 GMT 1
Nie tak jak ten udawany Mittena z PIERDOLONYM MIKOŁAJEM
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:20:19 GMT 1
Wybierajcie między Mittenem a Buddym jutro
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Jan 6, 2024 0:20:46 GMT 1
Tako rzeczę ja, Maria
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Jan 6, 2024 0:22:06 GMT 1
Kolędnicy, jeśli mam rację i ty jesteś niewinny (Voldemort jest w trójce ja/Ty/Drugi. No czyli Ty/Drugi). Jeśli wylosował się w tej edycji Voldemort (tak uważam po działaniach mafii). Uniewinnie się mechanicznie później, mamy dużo czasu. Obiecuję Ci to, Harry. Wiszę Ci to i bądź spokojny. Wiem co robię To znaczy jeśli wylosował się w tej edycji Voldemort, to ty znasz jego nick. Ja jeszcze nie. Pytanie, Voldemort czy jednak nie? (czyli Ty z Elfem? Drugi z Mittenem? Ja z kimś?). Przy założeniu: a) mojej niewinności b) mojej winy (to możesz, ale nie musisz. Jestem niewinny. Jak chcesz)
Rozważam zrobić to jak najszybciej, więc jeśli ponownie mnie o to poprosisz, Kolędnicy, udowodnię ci swoją niewinność. Mogę ci to obiecać. Potrzebujesz tego? Muszę wiedzieć. Na razie poczekaj. Pamiętaj starą zasadę Żurasa sprzed ponad 10 lat. Im mniej w mieście Ciebie, tym więcej w niej mafii. Nie chcesz dać zabrać głosu mafiozom? Mogą być pogubieni. Nie warto dać im szansę dać, że tak powiem, dupy?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 0:30:44 GMT 1
Znaczy no, nie przeczę, że mój wkurw był przesadzony i teatralny. Ale w sumie na taki sam teatralny wkurw zasługuje teraz fakt, że Maria próbuje decydować, kiedy no, sama przyznała (i udowodniła), że nie ma najlepszego przeglądu pola xD
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 0:35:01 GMT 1
W sensie, czy ty na przykład rozumiesz Maria, że jeśli jestem w mafii, to wyłącznie z Drugim?
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 1:05:52 GMT 1
Mitten, muszę się coś upewnić? Wiesz, że mafia może ominąć mordy (zdecydować, że tej nocy nikogo nie zabijają)? Wiesz, że uszko przekazał modlitwę. Jeżeli jako miastowy faktycznie broniłeś teraz Uszko, a mord mafii i tak wszedł, to mogłem to zrobić tylko ja lub Kolędnicy. Kolędnicy mógł blefować z ratowaniem Marii i nieudaną modlitwą, bo to czy gramy teraz 4 vs 2 czy 3 vs 2, nie zmienia tego kiedy jest meczówka. Jak możesz proszę rozpisz jakie składy mafijne uważasz, że ja i/lub kolędnicy możemy utworzyć
Prezent nr 4 (Modlitwa) - Mitten Squad Prezent nr 4 (Modlitwa) - Buddyelf Prezent nr 2 (Modlitwa) - Kolędnicy
|
|