|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:10:40 GMT 1
Szukam śnieżynki na gwałt. Niestety na liście widzę tylko jedną kobietę, Marię z Nazaretu. Żeby nie było za łatwo, ma ona męża. Józef z Nazaretu czy oddasz mi swoją żonę na gwałt? Niestety wtedy wersja z niepokalanym poczęciem się zdezaktualizuje, ale wymyślimy nową, bardziej wiarygodną. Ale to już jest chamstwo w państwie, zbeyeźniku! Podam Cię do pyokuratuyy!
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 20:10:47 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 20:10:47 GMT 1
Beze mnie o żadnej Wigilii nie może być mowy! Reszta to tylko dodatki. Jeee. Jeee. Oooo. Uszka zamiast karpia na stół. Praszu. Kolędnik duet ze mną. Oooo. Hooo. Mikołaj z Laponii chce mnie zabić. Chce zabrać kiszki. Krakowski prawdziwy. Lapoński musi zgnić. Oooo. Hooo.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:10:48 GMT 1
W tej nieyównej walce politycznej z kandydatem z Japonii chciałbym powiedzieć, że Św. Mikołaj z Japonii jest baydzo znanym przestępcą. Jeszcze jedno takie pomówienie i nie tylko nie dostaniesz prezentu, ale sam trafisz do wora.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:11:51 GMT 1
Opóźnienie rozgrywki o dobę po losowaniu było genialnym posunięciem Mistrza Gry.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:12:20 GMT 1
Jeee. Jeee. Ooo. Po czym poznałeś? Pierwsza gwiazdka chce zjeść karpia? Ooo. Pażałsta, nie jedzcie karpia. hahaha karp fajny jesteś ale ja nie wiem co ty do mnie nawijasz!?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:12:54 GMT 1
Ponadto chcę zasugeyować, że wiedza teologiczna (a może nawet ogólna) kolegi z Japonii jest mizeyna. Niepokalane poczęcie znaczy coś zupełnie innego niż to co ten eyosoman pyagnie w swoim uzależnionym od poynografii umyśle sobie wyobyażać.
Abstrahując od całego upadku moralnego tej zgniłej kyeatuyy.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:13:00 GMT 1
Dzięki temu łatwo można spostrzec, że naturalnie wyklarowała się tegoedycyjna Rada Miastowych Mędrców, w skład w której będzie wchodziła oczywiście moja skromna osoba, jak również Casper-マギ3 i Trzeci Mędrzec z Zachodu.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:14:28 GMT 1
Szukam śnieżynki na gwałt. Niestety na liście widzę tylko jedną kobietę, Marię z Nazaretu. Żeby nie było za łatwo, ma ona męża. Józef z Nazaretu czy oddasz mi swoją żonę na gwałt? Niestety wtedy wersja z niepokalanym poczęciem się zdezaktualizuje, ale wymyślimy nową, bardziej wiarygodną. Moja żona jest ciężarna święty Mikołaju więc nie oddam jej na gwałt. Szukam miejsca ciepłego dla mnie i dla niej, bo noc zimna się zapowiada. Twoją żonę chętnie ogrzeję, ale po co mi jakiś Józek? Umiesz ciągnąć*? *sanie
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:14:43 GMT 1
W tym momencie chciałbym się jednak zająć kwestiami regulaminowymi. Niestety, nasz Mistrz nie tylko nie dał się przekonać, aby ujście swoim okołogrowym emocjom gracze mogli odnaleźć w rozmowach z towarzyszami, ale też całkowicie zabronił korzystania z prawdziwych tożsamości graczy.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 22, 2023 20:14:49 GMT 1
bardzo się cieszę że zaproszenie na impreskę do was dotarło!!!! czujcie się jak u siebie w domu
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 22, 2023 20:15:27 GMT 1
Moja żona jest ciężarna święty Mikołaju więc nie oddam jej na gwałt. Szukam miejsca ciepłego dla mnie i dla niej, bo noc zimna się zapowiada. Twoją żonę chętnie ogrzeję, ale po co mi jakiś Józek? Umiesz ciągnąć*? *sanie Jam jest z Izraela. W moim kraju nie ma śniegu, więc nie umiem ciągnąć sanii.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 20:15:36 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 20:15:36 GMT 1
Dzięki temu łatwo można spostrzec, że naturalnie wyklarowała się tegoedycyjna Rada Miastowych Mędrców, w skład w której będzie wchodziła oczywiście moja skromna osoba, jak również Casper-マギ3 i Trzeci Mędrzec z Zachodu. Karp słyszał w Carrefourze, że trzech ich jest. Ooo. Hooo. Kacper, Melchior i Belzebub. Musicie ustalić, który z Was to Belzebub. Belzebub musi zgnić. youtu.be/-J7TYKqAEjcJeee. Jeee.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:15:45 GMT 1
Jest to o tyle problematyczne, że według tradycyjnego przekazu, trzej mędrcy mieli na imię Kacper, Melchior i Baltazar. Więc jak wszyscy doskonale wiemy, imię Pierwszego Mędrca pozostaje regulaminowo zakazane.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:16:58 GMT 1
W związku z powyższym proponuję, aby celem zadośćuczynienia wymaganiom regulaminowym, każdemu z nas nadać adekwatny pseudonim - aby zło w postaci wymawiania imienia Tego, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać, nie wodziło na pokuszenie.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 22, 2023 20:17:25 GMT 1
nie zgadzam się że brak oka jest lepszy od złego oka, złe oko może zostać dobrym okiem a brak oka okiem się nie stanie
bardzo niemądre rzeczy tam napisane zostały, chce inna bajkę
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:18:07 GMT 1
Pozwolę sobie zaproponować pseudonim dla mojej skromnej osoby. Skoro jestem drugim Mędrcem ze Wschodu, to wzorem największego Polaka możecie się do mnie zwracać imionami Janie Pawle, przygotowałem na tę okazję adekwatny świąteczny avatar.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:18:37 GMT 1
Dzień dobyy, Janie Pawle. Z tej strony Jan Mayia.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:18:52 GMT 1
Twoją żonę chętnie ogrzeję, ale po co mi jakiś Józek? Umiesz ciągnąć*? *sanie Jam jest z Izraela. W moim kraju nie ma śniegu, więc nie umiem ciągnąć sanii. To może w zastępstwie swojej żony pociągniesz mi coś innego? Np. wory... Ponadto chcę zasugeyować, że wiedza teologiczna (a może nawet ogólna) kolegi z Japonii jest mizeyna. Niepokalane poczęcie znaczy coś zupełnie innego niż to co ten eyosoman pyagnie w swoim uzależnionym od poynografii umyśle sobie wyobyażać. Abstrahując od całego upadku moralnego tej zgniłej kyeatuyy. Nie wiem o co chodzi z tym upadkiem oralnym, ale z kimś mnie mylisz. Ja tylko raz spadłem z komina, ale to był upadek nie oralny, tylko analny - spadłem na dupę.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 22, 2023 20:19:47 GMT 1
Dzień dobyy, Janie Pawle. Z tej strony Jan Mayia. Kłaniam się.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 22, 2023 20:21:11 GMT 1
Jam jest z Izraela. W moim kraju nie ma śniegu, więc nie umiem ciągnąć sanii. To może w zastępstwie swojej żony pociągniesz mi coś innego? Np. wory... Ale co powie stary rabin jak zacznę grzeszyć? Może skazać na ukamienowanie mnie lub moją żonę za cudzołóstwo.
|
|