|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:21:58 GMT 1
józef wyłaź ze atajenki
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:22:10 GMT 1
o skurwisen co tu się odjebało
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:22:30 GMT 1
To może w zastępstwie swojej żony pociągniesz mi coś innego? Np. wory... Ale co powie stary rabin jak zacznę grzeszyć? Może skazać na ukamienowanie mnie lub moją żonę za cudzołóstwo. Czemu ciągnięcie worów z prezentami miałoby być grzechem? O jakich worach Ty sobie pomyślałeś?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:24:14 GMT 1
Oczywiście, że jest grzechem ciągnięcie woyów fałszywego mikołaja!
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 22, 2023 20:24:29 GMT 1
Ale co powie stary rabin jak zacznę grzeszyć? Może skazać na ukamienowanie mnie lub moją żonę za cudzołóstwo. Czemu ciągnięcie worów z prezentami miałoby być grzechem? O jakich worach Ty sobie pomyślałeś? Jam prosty mieszkaniec Izraela święty Mikołaju. Wory z prezentami mogę nieść na swoich plecach by pomóc bliźniemu w potrzebie. Jam nie zrozumiał o jakie wory panu chodziło.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 22, 2023 20:25:04 GMT 1
Proponuję ze św. Mikołajem z Japonii zrobić to samo, co zrobili nasi bracia Rumuni ze swoim w dniu Bożego Narodzenia 34 lata temu.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:25:51 GMT 1
Beze mnie o żadnej Wigilii nie może być mowy! Reszta to tylko dodatki. Jeee. Jeee. Oooo. Uszka zamiast karpia na stół. Praszu. Kolędnik duet ze mną. Oooo. Hooo. Mikołaj z Laponii chce mnie zabić. Chce zabrać kiszki. Krakowski prawdziwy. Lapoński musi zgnić. Oooo. Hooo. Dobra, zabijamy Karpia, zdecydowałem. Nie dość, że wierzy podszywowi, to jeszcze nie umie rymować, po co nam on. A Uszko z grzybem się zamrozi i będzie na później. Czekacie bardziej na prezenty ode mnie czy pojawienie się Pierwszej Gwiazdki?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 22, 2023 20:25:54 GMT 1
Zbakany Wędrowiec jest
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:31:32 GMT 1
jestem
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 22, 2023 20:31:51 GMT 1
Proponuję ze św. Mikołajem z Japonii zrobić to samo, co zrobili nasi bracia Rumuni ze swoim w dniu Bożego Narodzenia 34 lata temu. Jak Twoim bratem jest Rumun, to Ty jakiś Cygan jesteś. A od Cygana gorszy tylko Żyd. Lista moich wrogów: 1. Sepleniący podszyw z Krakowa 2. Karp co nie umie rymować 3. Cygański Wędrowiec
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 20:34:28 GMT 1
Ostatnie Święta Bożego Narodzenia Dałem Ci moje serce Ale bardzo następnego dnia Oddałaś to z dala Ten rok Uchronić mnie przed łzami Dam je do kogoś specjalnego
Dziękuję, thank you za brawa! Po autografy zapraszam na backstage.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:35:11 GMT 1
Proponuję ze św. Mikołajem z Japonii zrobić to samo, co zrobili nasi bracia Rumuni ze swoim w dniu Bożego Narodzenia 34 lata temu. Jak Twoim bratem jest Rumun, to Ty jakiś Cygan jesteś. A od Cygana gorszy tylko Żyd. Lista moich wrogów: 1. Sepleniący podszyw z Krakowa 2. Karp co nie umie rymować 3. Cygański Wędrowiec Mikołaj z Laponii powinieneś w płuco przyjebać dawke medykamentu bo coś za szybko sobie tych wrogów wybierasz
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 22, 2023 20:35:41 GMT 1
Ostatnie Święta Bożego Narodzenia Dałem Ci moje serce Ale bardzo następnego dnia Oddałaś to z dala Ten rok Uchronić mnie przed łzami Dam je do kogoś specjalnegoDziękuję, thank you za brawa! Po autografy zapraszam na backstage. thank you you welcome
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 20:36:33 GMT 1
Don't do drugs, dzieciaki, one mogą dać wam ejdż aj wi.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:36:39 GMT 1
Proponuję ze św. Mikołajem z Japonii zrobić to samo, co zrobili nasi bracia Rumuni ze swoim w dniu Bożego Narodzenia 34 lata temu. Jak Twoim bratem jest Rumun, to Ty jakiś Cygan jesteś. A od Cygana gorszy tylko Żyd. Lista moich wrogów: 1. Sepleniący podszyw z Krakowa 2. Karp co nie umie rymować 3. Cygański Wędrowiec Najgoysi są Niemcy, bo mnie biją!
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 22, 2023 20:36:58 GMT 1
Moja żona niedługo urodzi i będę musiał noc w stajence spędzić skoro nikt do gospody nie chce przyjąć.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 22, 2023 20:37:57 GMT 1
Moja żona niedługo urodzi i będę musiał noc w stajence spędzić skoro nikt do gospody nie chce przyjąć. Joseph, ja twoją żonę nie znam, ale twoja broda jest very sexy.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 22, 2023 20:38:40 GMT 1
Moja żona niedługo urodzi i będę musiał noc w stajence spędzić skoro nikt do gospody nie chce przyjąć. Zjedz Snickersa.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 22, 2023 20:38:42 GMT 1
Jak Twoim bratem jest Rumun, to Ty jakiś Cygan jesteś. A od Cygana gorszy tylko Żyd. Lista moich wrogów: 1. Sepleniący podszyw z Krakowa 2. Karp co nie umie rymować 3. Cygański Wędrowiec Najgoysi są Niemcy, bo mnie biją! Podpisano Izaak Goldwicht.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 22, 2023 20:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 22, 2023 20:42:09 GMT 1
Moja żona niedługo urodzi i będę musiał noc w stajence spędzić skoro nikt do gospody nie chce przyjąć. Pójdźmy wszyscy do stajenki. Do Józefa: tam wanienki. Karp wypluska się, jak winien, A i Mędrców ciepło przyjmiem.
|
|