|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:41:06 GMT 1
I żeby nie było, że na niego coś kręcę teraz, bardziej lamentuję nad samym sobą. Dlaczego? Jak myślisz, ile głosów możesz dostać i glosow może być wystarczające, żeby odpaść?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:43:24 GMT 1
A nie wiem, nie liczyłem, ale parę razy chyba byłem wymieniany, ni? W pierwszym linczu to może być rozstzał i 4 głosy mogą wystarczyć, no ale tutaj też ociupinkę więcej ludu jest.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:43:31 GMT 1
Maria jaka się wyluzowana i śmieszkująca zrobiła jak czuje, że nie leci. Czy sugerujesz, że do tej pory moje żarty i satyra nie były śmieszne?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:45:09 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 19:45:09 GMT 1
Kurwa robię ISO za ISO i wkurwia mnie fakt, że co czwarty to mafia, a ja nie wiem który patrząc na listę graczy xD Teraz poruszam się w kręgu Dubeltówka/Śrut/Maria Dubeltówka i Śrut mi się zlewają Widzę, że Maria miała taki post: A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor? Jak nie jesteś w mafii to stawiam wszystkim 0,7 czystej Czy to nie jest przypadek typowego "w mafii można kłamać", żeby se tak śmiechowo podbić kontrkandydata do linczu, a potem wiadomo, w mafii nie trzeba realizować xD Może to głupie, ale tak mi zapachniało. No i nie ukrywam, że przy jego grze, ciężko mi go będzie uniewinnić do końca, ten chaos to broń obosieczna. Śrut ma na tyle wyjebane, że już trolluje. Chyba go dziś odpuszczę i postawie na półce z "mało merytoryki - niska szansa na mafię", obok Rabina i irytującego elfa. Dubeltówka: Kolędnicy mocny tryhard, chyba mafia. Ślepaki nocnej ciszy. Kurde, dlaczego to napisałeś? Akurat uniewinnienie dla Kolędników, mimo większych wniosków w temacie? Niezbyt miałeś przemyślenia w swoim opening post, 50/50 na papieża i że chuja możesz wyczytać w tym graniu na kreację. Kto byłby za zawężeniem dziś do Maria/Dubeltówka? Masówka jakoby chuja daje, ale przy pięcioosobowej mafii, to rozszerzenie świecznika działa na ich korzyść, bo tak sobie rozłożyć mogą, że chuj wie, czy bronili potencjalnego kontrkandydata, czy słali w bok.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:46:17 GMT 1
Bo nie widziałem tam tryhardingu nawet z lupą, i mi się jego gra podoba dotychczas.
I nie dawałem 50/50 na papieża, to żeś se sam wyczytał.
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Dec 23, 2023 19:50:14 GMT 1
Mikołaju, jak zawsze chętnie Ci pomogę, ale jak widzisz jestem tylko elfem i nigdy nie wyjechałem z naszej małej Laponii, jeżeli pozwolisz mi pojechać do miasta. To postaram się wrócić do Ciebie z listą niegrzecznych dzieci jeszcze przed Świętami. Masz już zdanie o którymś dziecku, że grzeczne lub niegrzeczne? PS. Mędrcu z Zachodu - Kevin to zdecydowanie bardzo dobry gracz, widać to od razu. Jestem ciekaw jak będzie się dalej prezentował. Na pewno linczowanie go dziś byłoby wbrew sztuce i odwodziłbym od tego rękoma, nogami i worami (z prezentami oczywiście). PS.2 Wszedłem w posty Śruta i jak dla mnie może lecieć dzisiaj z takim wkładem. Próbowałem szukać niegrzecznych dzieci po świecie, ale prawdziwy świat jest zupełnie inny niż opisano go w naszych książkach. Dzieci używają teraz różnych skrótów i metafor, które średnio rozumiem. Wydaję mi się, że potrzebowałbym więcej czasu, aby zrozumieć ich slang. Myślałem, że w tej sprawie pomogą mi Wędrowiec i Kevin, ale nie są skorzy do podania wspólnego podejrzanego. Na mieście powiadają, że jakaś Maria z Józefem się mocno pokłócili, ale kto z nich zawinił? Nie wiem.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:51:00 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 19:51:00 GMT 1
Maria z Nazaretu Świąteczna dubeltówkaa weźcie, mam serdeczną prośbę tu jest lista graczy Lista Graczy: 1. Kevin 2. Karp 3. Stary Rabin 4. Św. Mikołaj z Krakowa 5. Zbłąkany Wędrowiec 6. George Michael 7. Mędrzec ze Wschodu 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu 9. Mitten Squad 10. Gwiazda Betlejemska Z Bongiem 11. Kolędnicy 12. Trzeci Mędrzec z Zachodu 13. Śrut nocnej ciszy 14. Józef z Nazaretu 15. Maria z Nazaretu 16. Uszko z grzybami 17. Świąteczna dubeltówka 18. Pierwsza Gwiazdka 19. Św. Szczepan 20. buddyelf 21. Św. Mikołaj z Laponii wiem, że od chuja ich, ale czy możecie tak z głowy napisać, co sądzicie o każdym? rozumiem, że niektórych możecie nie kojarzyć, to skip, ale prośba, żebyście napisali choć króciutko, co myślicie o części, czy coś się wam rzuciło w oczy
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:52:17 GMT 1
Już to czynię.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:52:25 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 19:52:25 GMT 1
Przeczytajcie śruta
To trwa 5 minut
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
|
Post by buddyelf on Dec 23, 2023 19:52:43 GMT 1
Karpiu, czy Ty też czujesz się zagubiony i nie wiesz komu w tym roku dać rózgę?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:53:36 GMT 1
Gdzie jest uszko i czemu zniknął w momencie jak masówka się wyklarowała?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:54:11 GMT 1
Ja mam głos na Śrucie. Karp mogę zmienić, bardziej na Marię niż Dubeltówkę.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:57:39 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 19:57:39 GMT 1
Dubeltówka jest dziwna. Nie mówię, że na pewno mafijna, bo próbuję ją przetrawić, ale na pewno dziwna. Mafijny start, a potem takie na luzaku tłumaczenie i pielęgnacja pozycji niskowiszącego owocu. Nie wiem, co o tym do końca sądzić, ale raczej mi to nie gra chyba. Ale może ktoś zauważył coś jeszcze w związku z tym graczem. Józkowi bym chyba chciał dać 1 dzień więcej, chociażby za aktywność. Natomiast nie na siłę i jak nie pojawi się sensowny kandydat, to chyba nie będę próbował wymyślać prochu. Ktoś ma podobny pogląd na to głosowanie? Ja mam. Generalnie Józek zagrał tak, że bym go chętnie odpalił. Ale jak to ten, co myślę, to on się może za 2 dni uniewinnić i trochę szkoda go wyjebać bez dania szansy. No i jeszcze się wylimitował jak debil, mafia raczej tak nie robi. Natomiast zagrał źle i jeśli nawet poleci z zielonym kolorem, to jakoś to przełknę. Bardziej będę zły nie że poleciał, tylko to, że miasto nie spróbowało znaleźć kontrkandydata. Kevin co o tym sądzisz? Bardzo mnie interesuje tu Twoje zdanie. kompletnie nie rozkminiam graczy w tej edycji poza tymi którzy, że tak to ujmę, sami pchają swoje tożsamości ja zawsze wychodzę z założenia że nie ma co pchać teoretycznych mocarzy na starcie, bo jak mafia najpierw musi trafić elfy tak i my powinniśmy ubić sidebossów przed tym ulti, chyba, że któryś popełni błąd i się wystawi Józka nie mam w jakimś mocnym tierze, gram w sumie na czutce z telefonu i pewnie tak będzie w tej edycji, bez jakichś ISO, ale ten triumwirat Józef - Maria - Szczepan mi się nie podoba i nie uważam żeby mieli synergie wykluczające co do wcześniejszego, bo pamiętam że pisałeś czy bronie Maryję - nie, raczej wskazywałem, że to co napisał Wędrowiec jest wg mnie nieprawidłowe w sensie obiektywnym, ale nie wyklucza to faktu, że wyjątek może regułę potwierdzić Szczepek miał trochę luzu, ale nie podobało mi się ani wylimitowanie, ani popych na Dubeltówkę, ani wymienność aktywności z Józkiem idę se poczytać tego Józka samego, a potem Szczepka samego, chyba mam jeszcze jakieś posty
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
|
Post by buddyelf on Dec 23, 2023 19:57:49 GMT 1
Czytałem o Dubeltówce w zakazanej księdze, ale proszę nie mówcie o tym Mikołajowi bo będzie na mnie zły. Podobno Dubeltówka nie może działać bez śrutu. Może jak pozbędziemy się Śrutu to Dubeltówka już nie będzie zła i smutna
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:58:16 GMT 1
Nie podoba mi się, że kilka osób, które normalnie lubią kreować lincze, dziś tego nie robią. Wygląda na to, że mafii odpowiada status quo.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:59:03 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 19:59:03 GMT 1
u mnie jest tak:
Józek -> Szczepek -> Śrut/Maria (ten sam gier) -> Dubeltówka
Dubeltówka to chyba jakiś powiew świeżości z tej lufy
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 20:00:00 GMT 1
Dobra, zostawiam na Śrucie, co ma być to będzie.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 20:01:44 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 20:01:44 GMT 1
jest pięciu mafiozów, temat Józka zasłużenie się przebijał, mamy godzinę przed linczem i z Józek/Maria zeszło na Śrut - Dubeltówka - Maria
jak zazwyczaj uważam że mafia takich lewarków nie robi, tak nie podoba mi się to
pociąg na Szczepka był jak to nic nie znaczyło, potem zaczął pojawiać się opór, odrobinę go rozumiem, ale chłopak dalej jest dla mnie mafijny
całkowitego zejścia z tematu Józka nie rozumiem
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 20:02:21 GMT 1
Gdzie jest uszko i czemu zniknął w momencie jak masówka się wyklarowała? Co się niby wyklarowało? Teraz w temacie jest grane Saving Private Joseph, nie wiem z jakiej paki, patrząc na to, jak Józef się "bronił".
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 20:03:26 GMT 1
Gdzie jest uszko i czemu zniknął w momencie jak masówka się wyklarowała? Co się niby wyklarowało? Teraz w temacie jest grane Saving Private Joseph, nie wiem z jakiej paki, patrząc na to, jak Józef się "bronił". Nie wiem, chciałem poddymic bo nie nie było
|
|