|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:18:36 GMT 1
Dubeltówka jest dziwna. Nie mówię, że na pewno mafijna, bo próbuję ją przetrawić, ale na pewno dziwna. Mafijny start, a potem takie na luzaku tłumaczenie i pielęgnacja pozycji niskowiszącego owocu. Nie wiem, co o tym do końca sądzić, ale raczej mi to nie gra chyba. Ale może ktoś zauważył coś jeszcze w związku z tym graczem. Józkowi bym chyba chciał dać 1 dzień więcej, chociażby za aktywność. Natomiast nie na siłę i jak nie pojawi się sensowny kandydat, to chyba nie będę próbował wymyślać prochu. Ktoś ma podobny pogląd na to głosowanie? Rada Mędrców, pierwszy raczej się nie stawi, jak nie w Józka, to w kogo? Spoczywa na nas wielka odpowiedzialność.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 19:19:04 GMT 1
Kurka, Józef może być niewinny. Szczepan najebany też może być niewinny. Św. Mikołaj z Laponii rzuciłeś dobry argument z tym Józefem. Tylko, kurka, kto za niego? Szczepanowi dałbym wytrzeźwieć. Wędrowiec zauważam w temacie to, co ja czasami. Np. to, co wytknął Kevinowi, że się dojebał o wylimitowanie Szczepana, pomyślałem o tym w tym samym czasie. Kevina teraz czytałem i teksty "mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie" czy "ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być" są kijowe. Naprawdę jako miastowy masz takie przeczucia? Ja tu drżę w niepewności. Drugi Mędrzec ze Wschodu przechodzi obok gry, nie pchając zbytnio do przodu. Walnął analizę, żeby została i żeby nic z nią nie zrobić. No sorry. Na ten moment nie wiem, kogo chciałby wyjebać. Elfa i Rabin to byłby taki lincz-rezygnacja, taki no-lynch dla miasta, dla kupienia sobie czasu. Zbłąkany Wędrowiec George Michael kogo byście wyjebali, jeśli nie Józefa i Szczepana?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:19:10 GMT 1
Dubeltówka jest dziwna. Nie mówię, że na pewno mafijna, bo próbuję ją przetrawić, ale na pewno dziwna. Mafijny start, a potem takie na luzaku tłumaczenie i pielęgnacja pozycji niskowiszącego owocu. Nie wiem, co o tym do końca sądzić, ale raczej mi to nie gra chyba. Ale może ktoś zauważył coś jeszcze w związku z tym graczem. Józkowi bym chyba chciał dać 1 dzień więcej, chociażby za aktywność. Natomiast nie na siłę i jak nie pojawi się sensowny kandydat, to chyba nie będę próbował wymyślać prochu. Ktoś ma podobny pogląd na to głosowanie? Ja mam. Generalnie Józek zagrał tak, że bym go chętnie odpalił. Ale jak to ten, co myślę, to on się może za 2 dni uniewinnić i trochę szkoda go wyjebać bez dania szansy. No i jeszcze się wylimitował jak debil, mafia raczej tak nie robi. Natomiast zagrał źle i jeśli nawet poleci z zielonym kolorem, to jakoś to przełknę. Bardziej będę zły nie że poleciał, tylko to, że miasto nie spróbowało znaleźć kontrkandydata. Kevin co o tym sądzisz? Bardzo mnie interesuje tu Twoje zdanie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:25:28 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 19:25:28 GMT 1
Kurka, Józef może być niewinny. Szczepan najebany też może być niewinny. Św. Mikołaj z Laponii rzuciłeś dobry argument z tym Józefem. Tylko, kurka, kto za niego? Szczepanowi dałbym wytrzeźwieć. Wędrowiec zauważam w temacie to, co ja czasami. Np. to, co wytknął Kevinowi, że się dojebał o wylimitowanie Szczepana, pomyślałem o tym w tym samym czasie. Kevina teraz czytałem i teksty "mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie" czy "ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być" są kijowe. Naprawdę jako miastowy masz takie przeczucia? Ja tu drżę w niepewności. Drugi Mędrzec ze Wschodu przechodzi obok gry, nie pchając zbytnio do przodu. Walnął analizę, żeby została i żeby nic z nią nie zrobić. No sorry. Na ten moment nie wiem, kogo chciałby wyjebać. Elfa i Rabin to byłby taki lincz-rezygnacja, taki no-lynch dla miasta, dla kupienia sobie czasu. Zbłąkany Wędrowiec George Michael kogo byście wyjebali, jeśli nie Józefa i Szczepana? Ja agree z tym o Kevinie. Z tym że on gra antypatyczną grę, że to mnie robi thinking czy mobster by tak zagrał. Jakbym go kopnął w ass to bardziej z nielubienia go niż z przekonanie. A jak nie Joseph today to chyba bym think o Mitten albo Śrut albo Dubeltówka? Idk, bo ogólnie jak patrzę na playerlist to już mam przekonanie że ktoś gra very strong game w mafia. A Szczepan po dalszej analysis może być innocent. Ostatni post mi został, postaram się dorzucić swoje last word chwilę przed linczem, jakby coś wrong bardzo się działo. EDIT DOWN: Podoba mnie się że z Mikołajem my thinking podobnie.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:26:54 GMT 1
Kurka, Józef może być niewinny. Szczepan najebany też może być niewinny. Św. Mikołaj z Laponii rzuciłeś dobry argument z tym Józefem. Tylko, kurka, kto za niego? Szczepanowi dałbym wytrzeźwieć. Wędrowiec zauważam w temacie to, co ja czasami. Np. to, co wytknął Kevinowi, że się dojebał o wylimitowanie Szczepana, pomyślałem o tym w tym samym czasie. Kevina teraz czytałem i teksty "mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie" czy "ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być" są kijowe. Naprawdę jako miastowy masz takie przeczucia? Ja tu drżę w niepewności. Drugi Mędrzec ze Wschodu przechodzi obok gry, nie pchając zbytnio do przodu. Walnął analizę, żeby została i żeby nic z nią nie zrobić. No sorry. Na ten moment nie wiem, kogo chciałby wyjebać. Elfa i Rabin to byłby taki lincz-rezygnacja, taki no-lynch dla miasta, dla kupienia sobie czasu. Zbłąkany Wędrowiec George Michael kogo byście wyjebali, jeśli nie Józefa i Szczepana? Mnie to się Mitten Squad nie podoba, oprócz tego Śrut, Maria i Dubeltówka. Elf i ten Rabin to takie w sumie nie wiadomo co. Niby są, a jakby ich nie było w grze. Tylko jak tak mają grać do końca to ja to pierdolę i wolę jednego wyjebać dziś. Stary Rabin buddyelf kogo podejrzewacie? Macie zamiar pisać merytorycznie?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:28:18 GMT 1
Kurka, Józef może być niewinny. Szczepan najebany też może być niewinny. Św. Mikołaj z Laponii rzuciłeś dobry argument z tym Józefem. Tylko, kurka, kto za niego? Szczepanowi dałbym wytrzeźwieć. Wędrowiec zauważam w temacie to, co ja czasami. Np. to, co wytknął Kevinowi, że się dojebał o wylimitowanie Szczepana, pomyślałem o tym w tym samym czasie. Kevina teraz czytałem i teksty "mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie" czy "ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być" są kijowe. Naprawdę jako miastowy masz takie przeczucia? Ja tu drżę w niepewności. Drugi Mędrzec ze Wschodu przechodzi obok gry, nie pchając zbytnio do przodu. Walnął analizę, żeby została i żeby nic z nią nie zrobić. No sorry. Na ten moment nie wiem, kogo chciałby wyjebać. Elfa i Rabin to byłby taki lincz-rezygnacja, taki no-lynch dla miasta, dla kupienia sobie czasu. Zbłąkany Wędrowiec George Michael kogo byście wyjebali, jeśli nie Józefa i Szczepana? Nawet sobie nie wyobrażasz jak się dobrze czuję z tym, że w końcu nie czuję potrzeby kreowani swiecznika przez brak sternika xD Ode mnie jeszcze coś usłyszysz, ale skoro ty dajesz z wątroby, to kogo byś wyjebał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 23, 2023 19:31:10 GMT 1
Wiem, i poszerze się tym co wiem i widzę pośród was. Jest wśród nas dziecię, lecz berbeć jest ten fałszywy. Kevin przyjąl za swe imie, i on jest wytworem klamstwa i rozpusty. To nie on jest dzieckiem przeznaczenia i to go powinniśmy wygnać w głębiny pustyni. Jeżeli przeżyje, sam pierwszy złoże mu pokłon i oddam dary swego królestwa. Powątpiewam to jednak i jest to poświęcenie na które jestem gotowy. Z drugiej strony mamy gwiazde betlejemską i to na nią patrząc widzę gdzie powinniśmy zmierzać z naszym obozem. Lśni czysto, pięknie i to dzięki niej możemy przetrwać trudy ciemności przyszłych nocy. Kevin, ciemność, Gwiazda, jasność. Kevin, grzesznik, Gwiazda, światlo te grzechy uświetlające. Jedno należy doceniać, a od drugiego należy uciekać. Psotny dzieciak jest pokuszeniem, którego powinniśmy unikać za wszelką cenę i niech tylko do mnie sie nie zbliza. Taka jest ma prawda i taka jest ma mądrość i tyle wam daje towarzysze i wędrowce na dzien dzisiejszy, korzystajcie, korzystajcie, a posuniemy się do przodu.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:32:13 GMT 1
A, no i muszę napisać, że przestało mi się nie podobać Uszko. Wczoraj mi podpadł jednym postem, który wyglądał jak pisany w złej wierze, ale dziś ma fajne przemyślenia.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:32:16 GMT 1
Kurka, Józef może być niewinny. Szczepan najebany też może być niewinny. Św. Mikołaj z Laponii rzuciłeś dobry argument z tym Józefem. Tylko, kurka, kto za niego? Szczepanowi dałbym wytrzeźwieć. Wędrowiec zauważam w temacie to, co ja czasami. Np. to, co wytknął Kevinowi, że się dojebał o wylimitowanie Szczepana, pomyślałem o tym w tym samym czasie. Kevina teraz czytałem i teksty "mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie" czy "ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być" są kijowe. Naprawdę jako miastowy masz takie przeczucia? Ja tu drżę w niepewności. Drugi Mędrzec ze Wschodu przechodzi obok gry, nie pchając zbytnio do przodu. Walnął analizę, żeby została i żeby nic z nią nie zrobić. No sorry. Na ten moment nie wiem, kogo chciałby wyjebać. Elfa i Rabin to byłby taki lincz-rezygnacja, taki no-lynch dla miasta, dla kupienia sobie czasu. Zbłąkany Wędrowiec George Michael kogo byście wyjebali, jeśli nie Józefa i Szczepana? Jakbym miał określić grę Kevina póki co, to bym powiedział, że dobrze pisze i ogarnia, a mało widzi. Jak ktoś rozpoznał tego gracza, to ma łatwiej, bo w poradniku Volverina było, że im gracz lepszy, to taka postawa bardziej śmierdzi. A z waszych postów przebija przekonanie, że to ktoś bardzo dobry, więc zapala mi się lampka. Ale dzisiaj bym w niego chyba nie uderzał.
Ja chyba walnę w Dubeltówkę albo Śrut, bo to dość bezpieczne, a ja dzisiaj miałem mało czasu i bezpieczny głos w takim układzie brzmi dla mnie spoko.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:33:04 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:33:04 GMT 1
Uhh chyba mam skurcze
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Dec 23, 2023 19:33:36 GMT 1
Mikołaju, jak zawsze chętnie Ci pomogę, ale jak widzisz jestem tylko elfem i nigdy nie wyjechałem z naszej małej Laponii, jeżeli pozwolisz mi pojechać do miasta. To postaram się wrócić do Ciebie z listą niegrzecznych dzieci jeszcze przed Świętami.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:34:12 GMT 1
I ja mam odpaść przed czymś takim?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:34:26 GMT 1
Właśnie miałem pisać, że Maria schowała się do nory, ale widać po prostu przedwcześnie rodzi.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:34:31 GMT 1
Albo w jakiegoś bezawatarowca, dla zasady. Będą się mylić.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:35:36 GMT 1
I ja mam odpaść przed czymś takim? Masz na myśli buddyelfa?
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:35:59 GMT 1
Ta.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 19:36:51 GMT 1
I żeby nie było, że na niego coś kręcę teraz, bardziej lamentuję nad samym sobą.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:38:49 GMT 1
Mikołaju, jak zawsze chętnie Ci pomogę, ale jak widzisz jestem tylko elfem i nigdy nie wyjechałem z naszej małej Laponii, jeżeli pozwolisz mi pojechać do miasta. To postaram się wrócić do Ciebie z listą niegrzecznych dzieci jeszcze przed Świętami. Masz już zdanie o którymś dziecku, że grzeczne lub niegrzeczne? PS. Mędrcu z Zachodu - Kevin to zdecydowanie bardzo dobry gracz, widać to od razu. Jestem ciekaw jak będzie się dalej prezentował. Na pewno linczowanie go dziś byłoby wbrew sztuce i odwodziłbym od tego rękoma, nogami i worami (z prezentami oczywiście). PS.2 Wszedłem w posty Śruta i jak dla mnie może lecieć dzisiaj z takim wkładem.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 19:38:58 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:38:58 GMT 1
Właśnie miałem pisać, że Maria schowała się do nory, ale widać po prostu przedwcześnie rodzi. Jednak to tylko wzdęcia, ale nie będzie mnie teraz przez kilka godzin bo wychodze na miasto. Niech Bóg trzyma w opiece tego kto umrze. I niech ten kto umrze mu przekaże, że składam pozew o ustalenie obowiązku alimentacyjnego.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:40:27 GMT 1
Maria jaka się wyluzowana i śmieszkująca zrobiła jak czuje, że nie leci.
|
|