|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 1:17:13 GMT 1
A co do pytania, to ja uważam, że jeśli obdarowany dostał odczyt niewinny, to powinien nam to podać, a jeśli dostał "rolny", to na razie siedzieć cicho, bo w przeciwnym razie może wystawić mafii elfa lub Mikołaja. Miałeś, Wędrowcze, argument na swoją niewinność z potraw wigilijnych, który mocno forsowałeś. Nie sądzisz, że taka rada, jakiej udzielił teraz Mikołaj, uniewinnia jeszcze mocniej?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 1:18:13 GMT 1
nie umiem czytać buddyelfa, to jakiś gracz grający chyba w inną grę niż pozostali, żarty na poziomie Muchy bez Ucha. Było już chyba poruszane to które glony częściej są w mafii.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 1:20:49 GMT 1
Fajnie, ale nie o to pytałem :/
Edit: Jezu, żenada. Niewinnemu powinno zależeć, by inni wiedzieli o jego niewinności
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 26, 2023 1:22:21 GMT 1
No przecież w postach jest niezbity dowód na moją niewinność, wystarczy go znaleźć.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 1:25:20 GMT 1
Jestem niewinny.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 1:25:34 GMT 1
Nic nie muszę udowadniać.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:26:07 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 1:26:07 GMT 1
Ja mam na Śrucie i serdecznie zachęcam. Nie no, z wiedzą kim jest Japończyk - poziom pchania Śruta minimalny, raczej czysto informacyjny, poziom obrony Józka maksymalny ale teraz mi to pasuje do Rycerza i jego Toadiego. Imo jeśli Józek w mafii to Japończyk raczej ofiarą niż prowodyrem, mógłby spokojnie samemu to popchnąć, a tego nie robił. Wątpię żeby siedział na backseacie.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 1:26:16 GMT 1
O, przestraszył się, że go w swojej mafii umieściłem
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:30:58 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 1:30:58 GMT 1
U Japończyka w opór mi się nie podobało jak tam była lekka obrona Karpia która wyglądała jakby go bronił potencjalny elf i trzeba było temat przemilczeć, a ten rottweiler rzucił się na to jak dekiel, ale teraz to zaczyna nabierać sensu, że pewne niuanse umykają, za to są wallposty na big picture.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:31:23 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 1:31:23 GMT 1
No to huj Kolędowanicy w mafii
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 1:33:49 GMT 1
Czemu? Bo ja jakoś nie widzę. Notabene uważaj, bo limit się zbliża
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:36:40 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 1:36:40 GMT 1
niestety, tylko droga wykluczeń, bo z listy prowodyrów ochranki Józefa wylistowanej przez Drugiego został on i Karp
NIC WIĘCEJ NIE MAM
Ty, Mitten, miałeś wrzucić jakieś dwa śmierdzące posty Japończyka, może to dobry moment
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 26, 2023 1:41:56 GMT 1
to mówicie, że Mikołaj z Laponii mnie może tak w chuja robić, a ja ślepo mogę podążać kurka rurka xd no to zdejmujemy immunitet no ale kurde, podobało mi się to wytknięcie, że pewnych osób nie ma przy linczu (o którym to linczu myślał, że jest o 20:00) się czułem, jakbym ja z Mikołajem decydował o wszystkim świadczy też o tym fakt, że Kevin i Uszko widzieli operację saving Józef, a to właściwie były trzy osoby? ja, Mikołaj i mniej Wędrowiec? @bongo poczytam potem Krakusa jeszcze raz, chociaż to już chyba trzeci w tej grze xd George Michael Św. Mikołaj z Laponii a podtrzymujecie uniewinnienie Krakusa? imo po tej chujni commentary się rozkręca normalnie i nie widziałbym, żeby go wyjebywać dlatego, że strzelił w powietrze głosem xd strzał w powietrze to taki trochę non allegiance indicator, dopóki nie znamy kolorów Marii i Józefa, nie? Ja podtrzymuję. Pisze dużo naturalnych postów, gdy sobie go napierdalałem kreacyjnie, to nie czułem, żeby był spięty, raczej sobie na luzaku odpisywał. A do tego nie pchał żadnej agendy i mocno się rzuca w oczy głosem, czego gracz tego typu by nie chciał robić, gdyby był w mafii. To tak w skrócie. Aczkolwiek to opinia bazująca na plus/minus 40 stronach, bo dalej nie doszedłem. W ogóle cytujcie mnie lub oznaczajcie, bo ze Świąt wracam dopiero w środę, więc jutro będę tak aktywny jak i dziś.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 1:48:13 GMT 1
Nawet wszedłem w jego posty i zacząłem je czytać, ale mi się odechciało. Pisałem dziś, że zrobię to jutro i tego się będę trzymał. Chociaż nie wiem, czy będzie warto tbh. bo jak zacząłem tak to czytać, to doszedłem do wniosku, że za dziwne mogłem chociażby uznać jego oskarżanie Uszka, które ja miałem za niewinne xd na pewno sie zgadzam, ze jest wkurwiajacy
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:52:13 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 1:52:13 GMT 1
Jeszcze sobie siedzę na toilet przed spaniem no i stwierdziłem że podzielę się moimi conclusions co do graczy na moment now. Jutro znowu trasa, dick wie kiedy będę mógł spokojnie siąść do gry in front of mój computer.
1. Kevin - uważam że raczej będzie innocent. Znowu na dużej agression wjechał no ale to dla mobster który chce dobrze wyglądać w oczach town nie jest optimal strategy. Nie zostawiałbym go do match point jak nie będzie murdered wcześniej, ale na teraz jest dla mnie ok. 2. Karp - tak jak mówił ja wcześniej - merytorycznie mi gra, vibowe zgrzyty bym znalazł ale nie na tyle żebym na now jakieś accusations tu budował na ich podstawie. Wierzę że się dotrzemy. 3. Stary Rabin - nie jestem able nic o nim powiedzieć poza tym ze nie wysłał swojego vote no i to metowo lekko go zazielenia. No ale to jedna z białych plam na mapie for now dla mnie 4. Św. Mikołaj z Krakowa - dobrze somebody napisał, że chodzi własnymi ścieżkami i za to głównie mu się obrywa. Entrance do tematu dzisiaj imo mocne i mam nadzieję że po Christmas więcej meat takiego zobaczę. 5. Zbłąkany Wędrowiec - nie byłem przekonany w d1 ale bardzo bezkompromisowy style prezentuje in summary. Dużo dobrych posts dzisiaj mimo że ready trochę nam się rozjeżdżają. 6. George Michael - to ja 😎 7. Casper-マギ3 (Mędrzec ze Wschodu) - i don't really know. Są ciekawe, risky moves jak np ta próba wajchy z Nazaretu gdzieś indziej, but on w ogóle nie wchodzi w interakcje, dyskusje, chyba żeby przyśmieszkować. Jak mu zadałem question to zlał. Jest odwaga w kreowaniu, nie ma odwaga w starciach. Na żółto. 8. Drugi Mędrzec ze Wschodu - mam takie impression że wszedł w gre z prawdziwą care o jej wynik. To że nie ma tam dużo aggression nie wiem z czego wynika, może sam nam opowie, ale vibe mam od niego taki że chciałbym współpracować. No i let's not forget, że bezużyteczne rozpiski na początku gry mogą też robić townies 😎 pdk 9. Mitten Squad - dobrze reakcyjnie wypadł in my humble opinion dzisiaj jak go zaczepiłem do discussion. Nie stchórzył, nie schował się tylko na spokoju zaczął gadać with me. W połączeniu z niezłymi postami outside naszych interakcji, ma u mnie kredyt of trust 10. Gwiazda Betlejemska Z Bongiem - as I mentioned, nie czuję żeby tam był jakiś zdecydowany push jego poglądów, jakaś ekspozycja pewna. Wygłasza zdania i not much happens z nimi. To też applies do tego co Zbłąkany mu czyta jako miastowe - co z tego że mówi o godzeniu miastowych, jak nobody go słucha? Ale potem można takiego posta conveniently wyciągnąć i powiedzieć - o patrzcie, mediatorem byłem. Warstwa poza vibami do gruntownego przemyślenia. 11. Kolędnicy - tu też mam cleara for now. Obok Santa z Krakowa najbardziej chyba chodzący swoim own path gracz, nie boi się zadawać difficult questions, nie boi się konfrontacji z nikim. 12. Trzeci Mędrzec z Zachodu - pamiętam że coś tam u niego I liked, ale czy to jest level taki żeby go uniewinniać, idk. Mało go. Szara strefa for now. 14. Józef z Nazaretu - no I think że to jest slot do sprawdzenia tak czy inaczej, bo się będzie za nami ciągnął, szczególnie jeśli byśmy zmissowali dzisiaj. Wtedy byłby rozpierdol i third day wożenie się z Josephem. Imo bronił się dzisiaj trochę like ja na początku mojej poprzedniej mafijnej edycji - niezgodnie ze swoim usual style, wrzucając jakieś wallposty. Dziwne. 15. Maria z Nazaretu - jakbym miał coloring zrobić teraz to chyba lekko green. Nie podoba mi się jak pushes away od siebie Lynch rękami i nogami ale beczelność raczej towny. 16. Uszko z grzybami - uważam że może być innocent. Słaby start imo ale z każdą chwilą lepiej. No i zara ktoś will reach to Volverin's guide że słabe beginning to mafia ale mam wrażenie że to type of player który w mieście startuje gorzej z zasady. Dałbym szansę. 17. Świąteczna dubeltówka - nic od yesterday nie pokazała, po green Śrucie tym bardziej daję jej higher chances na mobster niż Śrutowi 😎 Do rozważenia sprawdzenie. 18. Pierwsza Gwiazdka - już ją gdzieś summarized dzisiaj, nie podobała mi się, dużo commentary, szybko spierdolił jak jej się gorąco pod ass zaczęło robić. Taka bezczelność bardziej mafijna tam wyzierała spod maski imo. 19. Św. Szczepan - nie wiem co z tym gagatkiem. Dziwnie gra from the beginning, mega niekonsekwentny, ale nie ma z tego za dużo korzyści dla siebie. Czy on w mafii nie miałby swojej gry lepiej planned? Ile tam jest wyrachowania a ile towny zajebania się w akcji? Już gorsze numery widziałem u miastowych niż to co mu Kevin wyciągał today. Chce zobaczyć more jego gry na normal level, bo jak jest town to się chyba poprawi, co? 20. buddyelf - chuj wie, ciągle kreacja, ciągle not much daje z siebie. Denerwuje mnie to, wchodzi trochę jakby chciał odfajkowac swoje 5 posts, nie find mafia. 21. Św. Mikołaj z Laponii - ja still go uniewinniam. Myślę że tonally jest podobny jak drugi wędrowiec, jest care o miasto w jego posts. No i jaki business on miałby jako mafia w tej wajsze na śrut wczoraj? Let's assume że Joseph i on mafia. Gramy na tajnych. a) leci Joseph mafia - Santa ma kłopoty (Najmana) bo widać że odwodzi od lynch na mobster b) leci Śrut niewinny (czyli jak teraz) - nie dość że dostaje joby jako prowodyr lynchu na innocent, to jeszcze zaraz poleci jego buddy Joseph i Santa w następnej kolejności. Joseph był na candlesticku, więc teraz pytanie - lepiej mieć w mafia mocnego Santai pozwolić polecieć Josephowi, czy słabego Santa i słabego Joseph (w sensie pozycji w town, nie gry), którzy są w kłopotliwej situation. Na ile mafii opłacałoby się ratowanie Josepha z shitty position przez mocnego (również w znaczeniu mafijnego potencjału do gry) Santa Clausa? Mi się to nie glues.
Tak że z takich nieuniewinnionych raczej, w tym momencie z kandydatów mi zostaje Casper, Gwiazda z Bongiem, Joseph, Dubeltówka, buddyelf i Pierwsza Gwiazdka. W dalszej kolejności maybe Rabin, Trzeci Mędrzec, Szczepan. To tak nie zagłębiając się w analizę votes za bardzo.
A, i to nie jest set in stone jbc, więc pracujcie dalej na swoje positions 😎
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 1:56:52 GMT 1
16. Uszko z grzybami - uważam że może być innocent. Słaby start imo ale z każdą chwilą lepiej. No i zara ktoś will reach to Volverin's guide że słabe beginning to mafia ale mam wrażenie że to type of player który w mieście startuje gorzej z zasady. Dałbym szansę. Jestem wzruszony.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 1:59:44 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 1:59:44 GMT 1
Ale jak mi podpadniesz to cię dalej jeszcze mogę wpierdolić z borscht.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 2:03:21 GMT 1
Delulu.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 2:07:15 GMT 1
A co do pytania, to ja uważam, że jeśli obdarowany dostał odczyt niewinny, to powinien nam to podać, a jeśli dostał "rolny", to na razie siedzieć cicho, bo w przeciwnym razie może wystawić mafii elfa lub Mikołaja. Miałeś, Wędrowcze, argument na swoją niewinność z potraw wigilijnych, który mocno forsowałeś. Nie sądzisz, że taka rada, jakiej udzielił teraz Mikołaj, uniewinnia jeszcze mocniej? W sumie, to czemu Drugi Mędrzec tej rady nie dał? Przecież on jest ze wszystkich najbardziej setupem zainteresowany.
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 2:16:48 GMT 1
Dobra, to kto chce do Miastowej Rady Mędrców?
|
|