|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:37:14 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 10:37:14 GMT 1
w sumie Kolędnicy by do Bonga pasowali, to ich jedyna interakcja: Kolędnik nie wzmiankuje nic o Bongu Bongo wrzuca Kolędnika w szerokie grono niewinnych bez komentarza i koniec relacji jak dałem swój core niewinnych bez Kevina i Kolędników, to Bongo dopytało mnie o Kevina, o Kolędnikach nic hmmm A to nie za proste? W sensie no logicznie się spina, mafia mogła pograć na sto sposobów, ale raczej chcesz mieć jakieś interakcje, najlepiej takie które cię w późniejszej fazie gry postawią w dwóch obozach, żeby dojechać na tym.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:38:02 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 10:38:02 GMT 1
Pilnuj tam z Kevinem, żeby się zaraz nie okazało, bo już widziałem Mitten się na mnie zasadza, zaraz przyjdzie powie, że jestem merytorycznym glonem i będzie mnie chciał zlinczować. Ta baba co pierdoli po angielsku nie ma własnego zdania to się przyłączy a dla mafii jestem łatwym do wytłumaczenia głosem. Pomyślałem sobie o Twoich celach i tym jak są te cele umotywowane Ty wiesz, że Józef jest niewinny czy mi się wydaje? Skąd niby mam to wiedzieć. Ja gram na żywo, czytam posty tylko wokół mnie i czasami jak jest coś o mnie. Nie mam pojęcia kim jest józef nigdy nie widziałem żadnego jego posta. A co do Karpia. Nie wchodziłem w jego posta tak głęboko, ale oskarża na podstawie swojej intuicji, wierzy w to co mówi i to mi się w nim podoba. A Ty tylko przychodzisz i się do każdego przypierdalasz o jakieś gówno.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:38:18 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 10:38:18 GMT 1
Zrozumiałeś już to różnicę między śrutem a buddyelfem której nie mogłeś pojąć Karp? No ja zrozumiałem i nawet z logiką jestem gotów się zgodzić, a teraz wyłożysz różnice między gwiazdką a buddyelfem, skoro dubeltówka ma być git?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 10:42:54 GMT 1
mafia próbuje kręcić wora na gwiazde kiedy jej nie ma DYMY nocna zmiana a Kolędnicy to tak 70/30 niewinny/winny
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 10:44:08 GMT 1
Stary Rabin tak tnie w chuja że to aż zabawne
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:48:09 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 10:48:09 GMT 1
Przeczytałem tego Dżordża i dla mnie leży na półce obok Mikołaja z Krakowa, póki co porusza się ruchem jednostajnym miejskim, tempo może nie jest zawrotne, ale no ja to w miarę kupuję.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:49:24 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 10:49:24 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Pierwszych czterech?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 10:50:33 GMT 1
Szczepan, Pierwsza Gwiazdka, Uszko z Grzybami, Kolędnicy, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Zbłąkany Wędrowiec, Karp, Kevin czterech z nich jestem raczej pewny, reszcie daje kredyt zaufania i chciałbym w tej grupie dyskutować wierze że mamy mocnych niewinnych w tej rozgrywce Pierwszych czterech? na tamten moment to było Uszko, Kolędnicy, Zbłakany Wędrowiec i Kevin
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 10:56:00 GMT 1
Zrozumiałeś już to różnicę między śrutem a buddyelfem której nie mogłeś pojąć Karp? No ja zrozumiałem i nawet z logiką jestem gotów się zgodzić, a teraz wyłożysz różnice między gwiazdką a buddyelfem, skoro dubeltówka ma być git? zostałem sorterem glonów? gwiazdka jest dla mnie póki co najbardziej zagadkowa z całej tej grupy, niby wajber i niby swój swego pozna, ale pcha w tym wszystkim coś co jest złe
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 10:56:41 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 10:56:41 GMT 1
No to huj Kolędowanicy w mafii Tylko jakbyśmy przyjęli czwórkę Józef Maria Szczepan Kolędnicy, to masz trzy słabe wejścia d0 i kolędnika co się zaczął w d1 rozkręcać, a tutaj na stole leży poznanie nicku Mikołaja i zabranie sprawdzenia przez mleczarza. No niby możliwe, ale wtedy piąty musi być jakimś plot twistem, albo w ogóle mafii nie poszedł start/zagrała nieoptymalnie taktycznie.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 10:57:26 GMT 1
a teraz to huj wie Karp w mafii może być bo mocno mnie forsuje co jakiś czas, wie że za 2 dni trzeba będzie na mnie mord zmarnować bo będę nielinczowalny
Józef > Mikołaj z Krk > Karp > Pierwsza Gwiazdka
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 10:58:12 GMT 1
No to huj Kolędowanicy w mafii Tylko jakbyśmy przyjęli czwórkę Józef Maria Szczepan Kolędnicy, to masz trzy słabe wejścia d0 i kolędnika co się zaczął w d1 rozkręcać, a tutaj na stole leży poznanie nicku Mikołaja i zabranie sprawdzenia przez mleczarza. No niby możliwe, ale wtedy piąty musi być jakimś plot twistem, albo w ogóle mafii nie poszedł start/zagrała nieoptymalnie taktycznie. nie wiem w ogóle co to za dywagacje ale wiem że bezwartościowe
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 11:00:02 GMT 1
WORD Walimy w Drugiego Mędrca ze Wschodu
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 11:00:31 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 11:00:31 GMT 1
Tylko jakbyśmy przyjęli czwórkę Józef Maria Szczepan Kolędnicy, to masz trzy słabe wejścia d0 i kolędnika co się zaczął w d1 rozkręcać, a tutaj na stole leży poznanie nicku Mikołaja i zabranie sprawdzenia przez mleczarza. No niby możliwe, ale wtedy piąty musi być jakimś plot twistem, albo w ogóle mafii nie poszedł start/zagrała nieoptymalnie taktycznie. nie wiem w ogóle co to za dywagacje ale wiem że bezwartościowe No to tromba w dłoń, dupa z leżaka i graj ściernisko.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 11:01:13 GMT 1
via mobile
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 11:01:13 GMT 1
WORD Walimy w Drugiego Mędrca ze Wschodu To chyba WDRW
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 11:07:41 GMT 1
hmm, bo on miał ciekawe przejście z atakowania kreacyjnego w stronę Józefa na atakowanie realne w Józefa ale jakoś bez pchania mocno pytanie gdzie zysk z przerzucenia uwagi na outstanding items na dole tabeli może własnie przerzucenie uwagi z głosów na Śruta? a może mafia józef, maria i Św. Mikołaj z Krakowa który wali randomow w Rabina o którym wcześniej ani razu nie napisał?? Śrutownicy poza wokanda, obrona Lapończyka bardzo mocna No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie Nie no jeśli chodzi o Śrut to nawet mnie do tego nie mieszajcie, ja przestałem postować zanim on zaczął Ogólnie nie kumam o co w tym poście chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 11:09:08 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 11:09:08 GMT 1
Tam w nocy Drugi Mędrzec ze Wschodu zauważył dobrą rzecz. I myślę, że trzeba za tym pójść - to znaczy szukać w gronie głosujących na Śrut.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 11:12:47 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 11:12:47 GMT 1
Tam w nocy Drugi Mędrzec ze Wschodu zauważył dobrą rzecz. I myślę, że trzeba za tym pójść - to znaczy szukać w gronie głosujących na Śrut. Mądrą bo cytował kolędników!
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 11:13:18 GMT 1
a co wy tak lekką ręką uniewinniliście Józefa?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 11:19:32 GMT 1
Pomyślałem sobie o Twoich celach i tym jak są te cele umotywowane Ty wiesz, że Józef jest niewinny czy mi się wydaje? Skąd niby mam to wiedzieć. Ja gram na żywo, czytam posty tylko wokół mnie i czasami jak jest coś o mnie. Nie mam pojęcia kim jest józef nigdy nie widziałem żadnego jego posta. A co do Karpia. Nie wchodziłem w jego posta tak głęboko, ale oskarża na podstawie swojej intuicji, wierzy w to co mówi i to mi się w nim podoba. A Ty tylko przychodzisz i się do każdego przypierdalasz o jakieś gówno. a tak swoją drogą to co to jest za pierdolenie xd skandaliczny post
|
|