|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:22:55 GMT 1
George Michael silny miastowy z jedną z lepszych kreacji, estymuje, że bardzo dlugo pożyje, nawet jeżeli mafiozo. Dobrze wyrobione wejście w 1 daje chillere na reszte gry przy utrzymaniu formy ;d
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:23:34 GMT 1
Kevin pod dymy, może i dobrze, bo edycja koszmarnie nudna i nijaka, wiec bez takiego Kevina to w ogole stypa by była. Ale raczej wygląda jakby gral pod performance niż miasto/mafia, więc nie okreslę.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:24:24 GMT 1
Zbłąkanego kojarzę z twardych, mocnych opinii i małej frywolności. Też dobry miastowy dla miasta w długim dystansie i guess.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:25:09 GMT 1
MItten Squad jakby był out of community, mega dziwny.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 17:25:56 GMT 1
Casper gra łatwiutką gierkę No i cASPER się uaktywnił więc wyszło gitczytałem i sporo ludzi dało ci na luz po tej liście, która mi akurat do gustu nie przypadła To że typ się pucuje tym, że nie czyta rozgrywki, nie widział ani jednego posta głównego podejrzanego, który nabił ich 64. Po chuj się zapisywać do rozgrywki z takim nastawieniem, a potem ludzie będą pisać że Pierwsza Gwiazdka niewinna bo zbyt bezczelna hehehe No, ja bym zakładał, patrząc choćby i tylko na tę edycję, że akurat Gwiazdka będzie raczej entuzjastycznie spoglądać na taki styl gry. a co wy tak lekką ręką uniewinniliście Józefa? Tu widać, że sama nie czyta gry.
a teraz to huj wie Karp w mafii może być bo mocno mnie forsuje co jakiś czas, wie że za 2 dni trzeba będzie na mnie mord zmarnować bo będę nielinczowalny Józef > Mikołaj z Krk > Karp > Pierwsza Gwiazdka Krakowiak i Karp? Jakoś tego nie czuję. Z jednej strony parcie na tego Karpia, który nieźle wygląda, żeby wywalić go jak najszybciej, bo może za bardzo się uniewinni z biegiem czasu(chyba już na to za późno), a z drugiej to takie pchanie celu, który wiadomo, że nie padnie i w sposób, który raczej nie ma szans na powodzenie. A ja już pisałam jaki mam problem z Karpiem. To dla mnie historycznie niebezpieczny gracz i oszust
No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie To pogrubienie ostatniego zdania, kiedy Józef był już chodzącym trupem jakoś mi nie leży. Żadnej eureki w tym nie było. Jak gramy w taki sposób to może przeklej post na który odpowiadałam??
Wydaje mi się, że dużo jest aktorstwa w grze Gwiazdki. Jak choćby uniewinnianie Wędrowca, za to, że pisał, że Grinch chce dostać prezent, bo ktoś jej źle podpowiedział, kto to napisał. Ktoś wczoraj rzucił taką rozkminę, że Grinch może próbować dostać się do miejskiego core i liczyć na prezent. Wydawało mi się, że to Wędrowiec, ale nie mogę znaleźć tego posta i teraz nie wiem czy to nie mandela effect Św. Szczepan wiesz o co mi chodzi? No to muszę przeczytać Zbakanego jeszcze raz Uszko z grzybami bo może pojebałem go z innym graczem. Kto pisał o Grinchu w takim razie!? To uniewinnienie nadal jest aktualne? Gwiazda Betlejemska Z Bongiem Nie jest ponieważ okazało się, że post o nie Grinchu(tylko Scroogu) pisał ten mędrzec z papieżem w avatarze Gwiazdka z Bongiem kojarzy mi się tylko z pisania jaka to jest najebana, zajęta i o rzeczach spoza gry, niż o grze. Ale może wkładam też jej posty innych graczy o najebaniu albo wczorajszy wieczór (?) zapadł mi się za mocno w pamięć. Nie najebana bo Gwiazda nie pije, ale z resztą to się zgadzam. Wyjątkowo mało mięsa ode mnie w tej rozgrywce
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:26:30 GMT 1
Tak jak myślałem. Uszko mafia Uszko jest u mnie top 2 miasto póki, co a co z Kevinem?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:27:18 GMT 1
Trzeci Wędrowiec jako luzak i zdystansowaniec, raczej bym dawał go do miasta na teraz. Jeżeli jest w mafiii to mafia celowo z nim nie wchodzi w interakcje, bo Trzeic Wedrowiec nie potrafi wejsc samemu w interakcje z miastowymi - wiec dodatkowe interakcje i tylko mafii z nim byłyby podejrzane. Ale zakladam ze mafia by mu pomogla na mafijnym discordzie - a nie pomaga - i jest taki, jaki jest, czyli off-game. Więc tutaj bym go uniewinniał, ap rzynajmniej zostawial. Może będzie miał swoj moment energetyczny
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:27:49 GMT 1
Tak jak myślałem. Uszko mafia Uszko jest u mnie top 2 miasto póki, co a co z Kevinem? A jaki to ma związek w ogóle i dlaczego akurat do tych dwóch postów się przywaliłeś. Nie miałeś pomysłu jak zaczepić gwiazdkę betlejemską to teraz wjechałeś tak by udawać zainteresowanie zachowanie gwiazdki.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:28:26 GMT 1
A jaki to ma związek w ogóle i dlaczego akurat do tych dwóch postów się przywaliłeś. Nie miałeś pomysłu jak zaczepić gwiazdkę betlejemską to teraz wjechałeś tak by udawać zainteresowanie zachowanie gwiazdki. Tak było.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 17:28:51 GMT 1
Nie no spoko że wyciągał takie coś, problem jest taki, że pierwszy z zacytowanych postów jest żartobliwy
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 17:29:27 GMT 1
W tej grze jest nadmiarowa ilość postów, w których ludzie otwarcie przyznają się do robienia rzeczy mafijnych. Jakby jakiś shift w mecie zaszedł. No albo to był żart. a potem na koniec wyłapuje to osoba, która ten trend rozpoczęła. Szalone Ogólnie spojrzyjcie sobie na pytania zadawane przeze mnie w d1 i mi powiedzcie czy ja je zadawałem na serio czy to był bardziej inside joke w mojej głowie. w tym poście przyznajesz się do zadawania głupich pytań, na mieście zostało to odebrane mafijnie. Potem zauważasz że ludzie przyznają się do robienia rzeczy mafijnych czyli czegoś co sam zaprezentowałeś. Czy to złe, czy mafijne? Nie wiem, samo w sobie pewnie nie. Póki co obserwuję.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 17:30:00 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 26, 2023 17:30:00 GMT 1
A jaki to ma związek w ogóle i dlaczego akurat do tych dwóch postów się przywaliłeś. Nie miałeś pomysłu jak zaczepić gwiazdkę betlejemską to teraz wjechałeś tak by udawać zainteresowanie zachowanie gwiazdki. XDDDD
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:30:44 GMT 1
Św. Szczepan, w swojej analizie zgubiłeś Pierwszą Gwiazdkę. Kolejność ma znaczenie poza grupą ciężko powiedzieć. Niewinni: Uszko, George, Karp Raczej niewinni: Zbłąkany Wędrowiec, Drugi Mędrzec ze Wschodu, Kevin Ciężko powiedzieć: Mikołaj z Krakowa, Kolędnicy, Św. Mikołaj z Laponii, Gwiazda z Bongiem, Maria, Dubeltówka, Rabin Potencjalna Mafia: Józef, Buddyelf, Casper, Trzeci mędrzec z zachodu, Mitten
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 17:33:25 GMT 1
Wiem, ale nie wiem co o niej myśleć, więc narazie niech tak zostanie. A ataki Uszka w Gwiazdkę celne i dziwi mnie, że Jozefowi się tak nie podobają.
Edit: Generalnie uważam, że Jozef czepia się relatywnie losowych rzeczy jak moje pytania do Kolędnika albo uwagi Uszka na temat Gwiazdki.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:36:42 GMT 1
Józef jest w mafii i już mu zwoje przepala.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:37:35 GMT 1
Wiem, ale nie wiem co o niej myśleć, więc narazie niech tak zostanie. A ataki Uszka w Gwiazdkę celne i dziwi mnie, że Jozefowi się tak nie podobają. Edit: Generalnie uważam, że Jozef czepia się relatywnie losowych rzeczy jak moje pytania do Kolędnika albo uwagi Uszka na temat Gwiazdki. Józefowi sie to nie podoba, bo są razem w mafii
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:39:18 GMT 1
Wiem, ale nie wiem co o niej myśleć, więc narazie niech tak zostanie. A ataki Uszka w Gwiazdkę celne i dziwi mnie, że Jozefowi się tak nie podobają. Edit: Generalnie uważam, że Jozef czepia się relatywnie losowych rzeczy jak moje pytania do Kolędnika albo uwagi Uszka na temat Gwiazdki. A to nie czasem gra polega żeby się czepiać rzeczy które się nie podobają? Nie rozumiem twojego toku myślenia.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 17:40:54 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 17:40:54 GMT 1
A jaki to ma związek w ogóle i dlaczego akurat do tych dwóch postów się przywaliłeś. Nie miałeś pomysłu jak zaczepić gwiazdkę betlejemską to teraz wjechałeś tak by udawać zainteresowanie zachowanie gwiazdki. Joseph, simple question Padasz dzisiaj z green kolorem - kto w związku z tym jest do sprawdzenia? Kto jest twój suspect? Daj swój przykładowy mafia skład na moment now, bez odsyłania do wallposta z beginning dnia.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:41:05 GMT 1
Józef, jakbyś był w mafii, i byłbyś w takiej sytuacji jak teraz, to powiedzialbys ziomkom by Cie jebali i budowali na Tobie pozycje, czy Cie ratowali za wszelka cene?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 17:41:13 GMT 1
Nie chodzi o to, że to atakujesz skoro ci się to nie podoba, ale dlaczego ci się to nie podoba.
|
|