|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:05:41 GMT 1
Ale jesteś gotowy dzisiaj umrzeć nie? Nie ma spiny i wierzysz że miasto sobie da radę jak umrzesz? Bo póki co tak grasz, haha Czyli wiesz że jestem niewinny i chcesz zmarnować dzisiejszy lincz?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:06:50 GMT 1
Boli?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:07:11 GMT 1
Jak się brzytwy chwytasz
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:08:35 GMT 1
Twój problem polega na tym, że zaczynasz dołączać do pociągu koniunkturalnie a nie z własnej woli i piszesz w taki sposób w który niewinny by nie napisał.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:09:35 GMT 1
Jeżeli to sprawia, że możesz pokazać duszę, to bardzo dobrze! Nie dziękuj, podziękujesz po grze.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 17:10:30 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 26, 2023 17:10:30 GMT 1
Św. Mikołaj z Laponii" Karp czemu się mnie pytałeś o drugiego Mikołaja oraz przede wszystkim o co chodziło z pytaniem o to czy wkurzyła mnie zmiana nicku Mędrca ze Wschodu?" o drugiego Mikołaja pytałem Ciebie i Michaela, jako forma konsultacji typu z osobami, którym najbardziej ufam - uniewinnialiście go dość wyraźnie, więc brałem to pod uwagę, chciałem zapytać, czy to podtrzymujecie, czy pora otworzyć dyskusję nad nim, czy nie warto otwierać tam frontu w tym momencie a o zmianę nicku to pytałem czysto towarzysko, takie "e no weź się tak nie irytuj o to, luźna, świąteczna edycja" a Józef się niestety nie poprawił znacząco ja z doskoku bo mam gości, będę najwyżej czytał, jak co to @ me please
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:10:50 GMT 1
Mogę porozmawiać z kimkolwiek. Rozjebał mi sie mój komputer służbowy i mam samotne świętą na wymuszonym bezpłatnym urlopie. Ugh.
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:11:27 GMT 1
Dobrze Casper próbuje zachęcić Józefa do obrony, ale Józef chyba się już poddał. Albo wie coś czego my nie wiemy. Jakie są szanse, że Józef się dogadał z mafiokami na discordzie, żeby próbowali razem przegłosować kogoś innego? W takim przypadku miasto musiałoby być jednomyślne co do linczu bo w przeciwnym razie jak nie padnie on, to padnę najpewniej ja, a tego nie chcemy
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:14:16 GMT 1
Tak, zgadzam się, Józef daje całkowicie maksymalne vajbiki poddania grą. I logicznym jest zakłądać, że robi to, by nie wkopać za dużo tutaj rzeczy. Ale możę to tylko delulu. Aczkolwiek wiemy że Jeden Polak z ostatniej edycji na MU zrobił tak na MafiaUniverse i okazało się to prawdą. Jeżeli jednak Józef nie jest mafiozą, to dziwi brak dawania z wątroby i jakiegokolwiek dawania - co point outuje mu dużo osób. Potencjalnie więcej niż 5 mafiozów. Więc jest to zastanawiajace. Pytanie czy Józef, bo ja nie wiem, to gracz który od reki potrafi sie poddawac gdy jest na świeczniku, bo wie, że takie rozwiazanie watpliwosci jest dobre dla miasta (jako miastowy). To już wy, Experci, musicie okreslić. Ja moge tutaj tylko potwierdzać pewne vajbiki od strony tłumu Magi.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:15:35 GMT 1
Stary RabinWyłaź z nory. Czemu jak przyszedłeś do tematu odpowiedziałeś na moje absurdalne, random oskarżenia, ale nijak inaczej się nie odniosłeś do gry i toku gry? Wątpie byś potraktowal mój atak poważnie, ale jednak go rozwałkowałeś tak łatwo, jak łatwo był napisany. Mega weird.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:17:14 GMT 1
Ile razy jeszcze ktoś mi napisze że się poddałem? No błagam ogarnijcie się. Wy to macie jakieś chore oczekiwania co do mojej gry.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:18:28 GMT 1
To było bardziej w stronę Wędrowca skierowane, który uniewinniał się w ten sposób: A dowiedzenie kto jest elfem byłoby z punktu widzenia mafii o wiele bardziej wartościowe, niż poznanie ulubionych potraw poszczególnych graczy i może wywnioskowanie z tego tożsamości. Mafioza na pewno "z ręką w gaciach" bardziej czekałby na to pierwsze. Problem w tym, że dyskusji kto jest elfem się w temacie nie podejmuje. Skąd wiesz że mafioza by na takie coś czekał aż padnie? Zakładam, że mafia chce wygrać. I dobrze, że nie szukamy elfa w temacie.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:18:34 GMT 1
Ile razy jeszcze ktoś mi napisze że się poddałem? No błagam ogarnijcie się. Wy to macie jakieś chore oczekiwania co do mojej gry. Jakbyś miał ocenić swoją gre z day1, czemu dostałeś tyle głosów? I co bys mógł poprawić w next game, by w 1 dniu tyle głosów nie dostać? I myslę, że jesteś w stanie to powiedzieć, bo każdy ma tutaj na tyle enough IQ że jest w stanie zrefelktować się na temat błędów spolecznych in-game.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 17:19:28 GMT 1
Casper gra łatwiutką gierkę
A kto niby mnie uniewinniał? Czytałaś w ogóle posty? czytałem i sporo ludzi dało ci na luz po tej liście, która mi akurat do gustu nie przypadła Co w tym poście jest scandalous? To że typ się pucuje tym, że nie czyta rozgrywki, nie widział ani jednego posta głównego podejrzanego, który nabił ich 64. Po chuj się zapisywać do rozgrywki z takim nastawieniem, a potem ludzie będą pisać że Pierwsza Gwiazdka niewinna bo zbyt bezczelna hehehe No, ja bym zakładał, patrząc choćby i tylko na tę edycję, że akurat Gwiazdka będzie raczej entuzjastycznie spoglądać na taki styl gry. a co wy tak lekką ręką uniewinniliście Józefa? Tu widać, że sama nie czyta gry.
a teraz to huj wie Karp w mafii może być bo mocno mnie forsuje co jakiś czas, wie że za 2 dni trzeba będzie na mnie mord zmarnować bo będę nielinczowalny Józef > Mikołaj z Krk > Karp > Pierwsza Gwiazdka Krakowiak i Karp? Jakoś tego nie czuję. Z jednej strony parcie na tego Karpia, który nieźle wygląda, żeby wywalić go jak najszybciej, bo może za bardzo się uniewinni z biegiem czasu(chyba już na to za późno), a z drugiej to takie pchanie celu, który wiadomo, że nie padnie i w sposób, który raczej nie ma szans na powodzenie.
No Józef i Maria, czyli dwa najpopularniejsze typy plus ten Mikołaj od czapy, więc dla mnie dziwne combo. Teraz doczytałem, że teoretycznie jeszcze karp ci się gdzieś kręci, więc faktycznie już nie top2 most wanted, ale no oryginalny schemat typowania Taktyczne podejrzewanie rozumiem i będę czekać na rozwój wydarzeń. No tak, na Józefa przecież wczoraj głosowałem i nic od tego czasu się nie zmieniło, po co mam zaczepiać typa który pewnie siedzi z rodziną i cziluje bombe. Póki co głos idzie na niego. A Maria dziś gra fajnie i spada u mnie na liście podejrzanych, ja w sumie chyba nawet Marii nie podejrzewałem jeszcze w tej rozgrywce. Szczepan bardzo fajnie też dzisiaj gra, dodaje go do listy miastowych Jeszcze tak wtrące bo myślałem podczas spaceru: Mam wątpliwości co do teorii mafijnego Lapończyka - jego zagranie byłoby bardzo nieoptymalne z pozycji mafiozy, włożył wczoraj całkiem dużo pracy w posty, starał się budować swoją pozycje w mieście i wszystko po to, żeby polecieć w niewinnego glona? Jeśli Józef jest winny, to mafijny Lapończyk powinien w niego ładować i zbudować sobie pozycje potężnego miastowego. Dla mnie Józef z Nazaretu 50% szansy na mafie To pogrubienie ostatniego zdania, kiedy Józef był już chodzącym trupem jakoś mi nie leży. Żadnej eureki w tym nie było. Wydaje mi się, że dużo jest aktorstwa w grze Gwiazdki. Jak choćby uniewinnianie Wędrowca, za to, że pisał, że Grinch chce dostać prezent, bo ktoś jej źle podpowiedział, kto to napisał. Jak uniewinniłeś Wędrowca? kto rzucił tego posta ze grinch może liczyć na prezent? ta osoba jest miastem Ktoś wczoraj rzucił taką rozkminę, że Grinch może próbować dostać się do miejskiego core i liczyć na prezent. Wydawało mi się, że to Wędrowiec, ale nie mogę znaleźć tego posta i teraz nie wiem czy to nie mandela effect Św. Szczepan wiesz o co mi chodzi? Ja nic o Grinchu nie pisałem No to muszę przeczytać Zbakanego jeszcze raz Uszko z grzybami bo może pojebałem go z innym graczem. Kto pisał o Grinchu w takim razie!? To uniewinnienie nadal jest aktualne? Gwiazda Betlejemska Z Bongiem
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:19:44 GMT 1
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:21:07 GMT 1
1 Mikołajk luzak, efforcik i fajne pisanie, 2 Mikołaj agresja, tania reaktywność i w ogóle jakoś tak bez lekkiej nogi z gazą do dechy. Nie kojarze nawet który to ktory, ale jeden daje vajbik pewnego siebie i silnego, a drugi takiego wymuszonego i spłakanego. Ale znając moje vabiki, to pewnie ten 2 niewinny, a ten 1 winny. Lol.
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:21:25 GMT 1
Karp daje maksymalnie złe wrażenie, ale skoro takie daje, to pewnie niewinny.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 26, 2023 17:21:40 GMT 1
Tak jak myślałem. Uszko mafia
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 26, 2023 17:21:48 GMT 1
Gwiazdka z Bongiem kojarzy mi się tylko z pisania jaka to jest najebana, zajęta i o rzeczach spoza gry, niż o grze. Ale może wkładam też jej posty innych graczy o najebaniu albo wczorajszy wieczór (?) zapadł mi się za mocno w pamięć.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 26, 2023 17:22:25 GMT 1
Ile razy jeszcze ktoś mi napisze że się poddałem? No błagam ogarnijcie się. Wy to macie jakieś chore oczekiwania co do mojej gry. Jakbyś miał ocenić swoją gre z day1, czemu dostałeś tyle głosów? I co bys mógł poprawić w next game, by w 1 dniu tyle głosów nie dostać? I myslę, że jesteś w stanie to powiedzieć, bo każdy ma tutaj na tyle enough IQ że jest w stanie zrefelktować się na temat błędnów spolecznych in-game.
Całość gry z d1 średnio i za mocno na wyjebce podszedłem. Zdarza się. Nie muszę przecież ciągle mocno wchodzić w rozgrywkę w d1.
|
|