|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 20:41:31 GMT 1
To co, one mobster w duecie Gwiazdka - Mitten? 2 w trio Gwiazdy-Mitten?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 26, 2023 20:41:38 GMT 1
Ranisz mnie Żorż, po lucku mnie ranisz Chociaż w sumie PG to pewnie mafia, więc pewnie masz rację
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:41:39 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:41:39 GMT 1
To co, one mobster w duecie Gwiazdka - Mitten? Ja to bym ich pogodził, bo ktoś napisał, że miasto jest za godzeniem, a mafia za ciągnięciem konfliktu. Right, guys? Ja nie chcę ciągnąć ten conflict, ja chcę go resolve 😎
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 26, 2023 20:41:57 GMT 1
Chciałem wówczas przekazać - może mi się niekoniecznie udało - że jeśli ktoś z interakcji Maria-Dubeltówka jest w mafii, to z tej interakcji wynika bardziej, że Dubeltówka. Okej, czyli nie jesteś definitywnie przekonany? Bo się uwziąłem trochę jakbyś był, jak tak patrzę, to chyba faktycznie niepotrzebnie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:42:08 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:42:08 GMT 1
Ja nie chcę od Ciebie rozprawki z bibliografią, tylko JEDNEGO kreatywnego argumentu. Każdy argument który podajesz, jest 50/50. 'Lanie wody' juz Ci odpowiadałem. Nie daję effortu i nie będę? Czy to mafijne? Nie. Sztuczne budowanie interakcji? To fajne, coś nowego. Pewnie możesz to pokazać? Słabo wychodzę z pressingu? Przed chwilą dubeltówka chwaliła. Moim zdaniem to ty tutaj słabo wyglądasz i teraz spierdalasz dając mi 'elo' na końcu, bo wiesz że nie popuszczę i wiesz, że się właśnie wjebaleś. No w moim opinion też słabe to "nic na mnie nie macie". Sam też pisałem about you że wczoraj było za dużo commentary u ciebie i za mało interactions, a przy podejrzeniach bardziej mafijna arrogance. How about that? Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:42:09 GMT 1
Okej, okej, cokolwiek. Ale i tak mi wytłumacz ten proces myślowy, który zaszedł w poście, który znalazł Uszko. Wyżej. A ważne jest wcześniejsze pytanie, na które odpowiedział św. Szczepan, które dotyczyło tego, czy Wasza interakcja jest możliwa do zagrania przez dwóch mafiozów. Ja raczej uważałem, że nie. Św. Szczepan też.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 26, 2023 20:42:51 GMT 1
Chciałem wówczas przekazać - może mi się niekoniecznie udało - że jeśli ktoś z interakcji Maria-Dubeltówka jest w mafii, to z tej interakcji wynika bardziej, że Dubeltówka. Okej, czyli nie jesteś definitywnie przekonany? Bo się uwziąłem trochę jakbyś był, jak tak patrzę, to chyba faktycznie niepotrzebnie. Tak, możesz się schować do nory i poprosić kolegów, żeby dali znać, jak znowu będziesz pressowany.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 26, 2023 20:44:00 GMT 1
No w moim opinion też słabe to "nic na mnie nie macie". Sam też pisałem about you że wczoraj było za dużo commentary u ciebie i za mało interactions, a przy podejrzeniach bardziej mafijna arrogance. How about that? Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. Mały effort jest mafijny.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:44:04 GMT 1
No w moim opinion też słabe to "nic na mnie nie macie". Sam też pisałem about you że wczoraj było za dużo commentary u ciebie i za mało interactions, a przy podejrzeniach bardziej mafijna arrogance. How about that? Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. No dobrze, ale co mamy na twoją niewinność? Bo brak czegokolwiek to też nie dobrze.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:44:07 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 26, 2023 20:44:07 GMT 1
Kurwa nikogo nie zainteresowałem co za ludzie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:44:54 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:44:54 GMT 1
Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. Mały effort jest mafijny. To nieprawda. Zwłaszcza w 'luźnej edycji"
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 26, 2023 20:45:26 GMT 1
Okej, czyli nie jesteś definitywnie przekonany? Bo się uwziąłem trochę jakbyś był, jak tak patrzę, to chyba faktycznie niepotrzebnie. Tak, możesz się schować do nory i poprosić kolegów, żeby dali znać, jak znowu będziesz pressowany. To znaczy ja uważałem, że to wymagałoby wysokiego skila, więc jest do zagrania, ale mała szansa. Natomiast w ogóle na Dubeltówkę całościowo mam odczyt, że jej gra jest do zagrania tylko przy dużym skillu.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:46:08 GMT 1
No w moim opinion też słabe to "nic na mnie nie macie". Sam też pisałem about you że wczoraj było za dużo commentary u ciebie i za mało interactions, a przy podejrzeniach bardziej mafijna arrogance. How about that? Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. To dla mnie nie kwestia small effort tylko źle ukierunkowany effort.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:47:24 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:47:24 GMT 1
Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. No dobrze, ale co mamy na twoją niewinność? Bo brak czegokolwiek to też nie dobrze. No ale co to za pytanie. Moim zdaniem gram niewinnie, robię co chcę, jestem wolny jak ptak. I jest to krystalicznie widoczne. Ale jak w to nie wierzysz to co mam Ci powiedzieć?
|
|
|
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:47:57 GMT 1
To co, one mobster w duecie Gwiazdka - Mitten? 2 w trio Gwiazdy-Mitten? There is a chance, raczej na dwie gwiazdki bym stawiał w tym configuration. Mitten może być silny mobster ale mi się tu activity nie zgadza do takiego chyba.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:48:13 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:48:13 GMT 1
Powtórzę po raz trzeci. Nic na mnie nie macie! No ale tak jak pisałem, dużo commentary mało interactions świadczy o małym efforcie. To się nie zmieni. Jeśli chcecie mnie zlinczować za mały effort, to zlinczujcie. Ale nie udawajmy, że linczujecie mnie za mafijność, bo to nieprawda. To dla mnie nie kwestia small effort tylko źle ukierunkowany effort. Co to znaczy 'źle ukierunkowany'? Czym się różni jeden od drugiego?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:49:03 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:49:03 GMT 1
Wyjebcie po mnie Mittena jak mnie zajebiecie koniecznie. Moim zdaniem jest w mafii
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 26, 2023 20:49:35 GMT 1
Mały effort jest mafijny. To nieprawda. Zwłaszcza w 'luźnej edycji" Ty no gościu, ale jest różnica między "gramy luźną edycję" a "napiszę 5 postów 'witam' 'jestem niewinny' 'jak nastroje' 'gotujecie już bigos na święta' 'bezrolny' i do wieczoru drugiego dnia świąt będę grać w ten sposób". Bo już chuj w to czy ktoś coś ma na ciebie czy nie, tutaj chodzi o to, że my cię mamy ewentualnie uniewinnić POMIMO twojej gry, a nie za nią.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 26, 2023 20:50:18 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 26, 2023 20:50:18 GMT 1
I jak mnie wyjebiecie teraz, to nie przyjmuję żadnej krytyki po rozgrywce. To wy nakręciliście darmowy lincz dla mafii, którego nie musiało być.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 26, 2023 20:50:32 GMT 1
To dla mnie nie kwestia small effort tylko źle ukierunkowany effort. Co to znaczy 'źle ukierunkowany'? Czym się różni jeden od drugiego? To znaczy że twój input nie wnosi de facto nic nowego do gry, nie pushuje jej forward. Możesz być mało w grze ale dawać coś from the liver, a nie bawić się w narrator of the game. A to był mój zarzut do ciebie od yesterday.
|
|