monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 19:12:10 GMT 1
kshaq co o kurwim myślisz
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 19:15:04 GMT 1
Bzdury jakieś. Nie podoba mi się to, że - za przeproszeniem - chuja zdziałałeś, a pierwszy ustawiłeś się w roli niewinnego arbitra, który chce ustawiać całą grę. Śmieszkujesz sobie, że ja będę losować. I spoko. A Ty na jakiej niby podstawie uniewinniasz Chrześniaka Wolniewicza i Kapitana? Jedyna różnica jest taka, że ja nie ukrywam losowości swoich wyborców, a Ty udajesz wielkiego rozgrywającego i śledczego. a co się tak złościsz? Pytanie z tezą. Nie złoszczę się.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 19:16:35 GMT 1
Jeśli kol. Bob przedstawi jeszcze jedno losowe założenie, chyba zagłosuję na niego.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:16:48 GMT 1
albo może inaczej, który z całokształtu bardziej pasuje do mafii i skoro nie ze sobą to z kim? z kshaqiem? ja mam wrażenie po przeczytaniu na szybko że on całkiem omija ten segment rozgrywki i opiera się właśnie na tym pierwszym, czyli ja, kurwi, on, trochę Ty bobas Pierwszy raz gram z kol. Krzakiem w tej formule, ale trochę niepokoi mnie, że w regularnych rozgrywkach jest zawsze niczym Krzak Gorejący i w zasadzie po jednej nutce można stwierdzić, że jest niewinny, a tu przypomina raczej jakiś ciernisty, uschnięty krzak na bezdrożach. Szanowny kol. Sidor, w ostatniej rozgrywce jaką razem graliśmy, z tego co pamiętam, cisnąłeś mnie całą grę mimo że cały świat widział moją niewinność Tak że ostrożny byłbym w takich osądach 😎 Gra ktoś z Was z pomocą mentora? Ja wolę się uczyć na własnych błędach W kogo byś se pierdolnął bezpiecznie, a w kogo ryzykownie? Eeeeeee, coś kręcisz. O jaką rozgrywkę chodzi? A chwila, bo ty jeszcze w Przyrodniczej grałeś No ale w Botowej Kawalcowi żyć nie dawałeś Bezpiecznie w nikogo (ale najbezpieczniej chyba w kol. Eneldo), ryzykownie w Korniszona, Eneldo, Montiego, Boba bądź Ciebie. A jeżeli Eneldo niewinny? Myślę, że jak zagłosujemy na Sidora, to gra się skończy. Jakieś argumenty czy intuicja? Na razie intuicja. Uprawia sztuczki. Przynajmniej coś uprawia Daj swój pogląd na rozgrywkę poza "Sidor mafia" Moim zdaniem Sidor będzie niewinny, mam wrażenie że grał już w podobnym formacie jako miasto i bardzo podobnie to wyglądało Chwilowo się z tym zgadzam chyba A tak na poważnie to przebimbałem w taki sposób że moja niewinność jest negowana tylko przez Ciebie i Sidora który losuje, a Ty swoim ciężkim zapierdolem wywołujesz tylko wątpliwości I jak to oceniać? No srak, bo ciężko negować czyjąkolwiek niewinność skoro ta osoba mało co do tej pory zagrała A z założeniami się poniekąd zgadzam (potencjalnie buddiszon niewinny, rozparowanie Eneldo z Sidorem), tylko skąd wynika ta twoja ogromną chęć do zaufania akurat Monciarzowi? Dlaczego nie mnie, dlaczego nie Sidorowi czy Eneldo? Ja afk na 1.5 godzinki jbc Monti jo cię prosza, sporo głosów na ciebie w Złotych Wjebańcach oddałem, jak jesteś w mieście to popracuj nad spostrzegawczością bo jakoś to tak szło, że mafiozy nie znajduje się po tym, co widzi, a po tym, czego nie widzi, co nie Monti - bobek może jednak? Eneldo, co masz na swoją niewinność
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:17:46 GMT 1
kshaq co o kurwim myślisz myślę że podobała mi się moja wymiana zdań z nim od rana, wydaje mi się że mniej kurażu w jego grze może wynikać z gry na prawdziwe nicki a nie kreacje może być niewinny
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 19:18:09 GMT 1
Chyba rozpykałem mafię już w drzwiach, wchodząc do rozgrywki. Gang Dobrzyński.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 17, 2024 19:21:00 GMT 1
albo może inaczej, który z całokształtu bardziej pasuje do mafii i skoro nie ze sobą to z kim? z kshaqiem? ja mam wrażenie po przeczytaniu na szybko że on całkiem omija ten segment rozgrywki i opiera się właśnie na tym pierwszym, czyli ja, kurwi, on, trochę Ty bobas Szanowny kol. Sidor, w ostatniej rozgrywce jaką razem graliśmy, z tego co pamiętam, cisnąłeś mnie całą grę mimo że cały świat widział moją niewinność Tak że ostrożny byłbym w takich osądach 😎 Ja wolę się uczyć na własnych błędach W kogo byś se pierdolnął bezpiecznie, a w kogo ryzykownie? A chwila, bo ty jeszcze w Przyrodniczej grałeś No ale w Botowej Kawalcowi żyć nie dawałeś A jeżeli Eneldo niewinny? Jakieś argumenty czy intuicja? Przynajmniej coś uprawia Daj swój pogląd na rozgrywkę poza "Sidor mafia" Chwilowo się z tym zgadzam chyba No srak, bo ciężko negować czyjąkolwiek niewinność skoro ta osoba mało co do tej pory zagrała A z założeniami się poniekąd zgadzam (potencjalnie buddiszon niewinny, rozparowanie Eneldo z Sidorem), tylko skąd wynika ta twoja ogromną chęć do zaufania akurat Monciarzowi? Dlaczego nie mnie, dlaczego nie Sidorowi czy Eneldo? Ja afk na 1.5 godzinki jbc Monti jo cię prosza, sporo głosów na ciebie w Złotych Wjebańcach oddałem, jak jesteś w mieście to popracuj nad spostrzegawczością bo jakoś to tak szło, że mafiozy nie znajduje się po tym, co widzi, a po tym, czego nie widzi, co nie Monti - bobek może jednak? Eneldo, co masz na swoją niewinność nie chodzi o wiadomości i ich wolumen tylko flow gry, tak mi wyszło z pobieżnego czytania, dopiero wracam do doma, weź nie skacz na mnie a jak padnę ja niewinny, to jak to świadczy kszaczor o kurwim w świetle twojej teorii
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:21:01 GMT 1
chyba nigdy w życiu mi jeszcze nie zaufałeś co? Bzdury jakieś. Nie podoba mi się to, że - za przeproszeniem - chuja zdziałałeś, a pierwszy ustawiłeś się w roli niewinnego arbitra, który chce ustawiać całą grę. Śmieszkujesz sobie, że ja będę losować. I spoko. A Ty na jakiej niby podstawie uniewinniasz Chrześniaka Wolniewicza i Kapitana? Jedyna różnica jest taka, że ja nie ukrywam losowości swoich wyborców, a Ty udajesz wielkiego rozgrywającego i śledczego. pierwszy raz widzę taki brak kultury z Twojej strony kolego. Oburzyłem Cię? przecież tekst o losowaniu to nie jest żadne deprecjonowanie z mojej strony tylko cytowanie Ciebie A jeżeli Eneldo niewinny? To zupełnie serio uważam, że wszystko jedno, można losować. Przy aktualnym stanie wiedzy. Mi tam wszystko jedno. To gra intuucyjno-losowa, a intuicyjnie widzę w mafii co najmniej pięć osób, więc pozostaje losować.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:24:07 GMT 1
Monti jo cię prosza, sporo głosów na ciebie w Złotych Wjebańcach oddałem, jak jesteś w mieście to popracuj nad spostrzegawczością bo jakoś to tak szło, że mafiozy nie znajduje się po tym, co widzi, a po tym, czego nie widzi, co nie Monti - bobek może jednak? Eneldo, co masz na swoją niewinność nie chodzi o wiadomości i ich wolumen tylko flow gry, tak mi wyszło z pobieżnego czytania, dopiero wracam do doma, weź nie skacz na mnie a jak padnę ja niewinny, to jak to świadczy kszaczor o kurwim w świetle twojej teorii moja teoria miała być zaczynem dla dyskusji, nie prawdą objawioną, jak w mafii jest jakiś bobek z Sidorem to mogli obaj mieć wyjebane w szybkie pokazanie się w temacie nie wiem stary, mogę się co do niego mylić, nie wykluczam tego, ale mówię ci jak mi wajbuje tera pytanie rzeczywiście skąd ten regres (patrząc z zewnątrz) w grze, kurwiszon we no jakąś teorię ze swojego punktu widzenia walnij
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:26:01 GMT 1
Drugie założenie rzucę, że korniszon jest niewinny, a Monciarzowi chce ufać, ale muszę z nim porozmawiać Monti cho czym cię przekonał kurwi wiesz co fajna była wczoraj ta sekwencja, którą Ty też oceniłeś jako fajną, a kshaq odwrotnie - nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie co do koloru kurwi mocno się nastroszył na to wspomnienie panasiuka i wyglądało to interesująco ->naskoczyłeś na niego z kshaqiem -> on w fajny moim zdaniem sposób odbił piłeczkę, że panasiuk to najgorsza gierka w jego wykonaniu i sobie nie życzy żeby ją przytaczać. Pamiętam jak był tam zaszczuty więc cała sekwencja nabrała dla mnie sensu jakoby kurwikorniszon miał być niewinny
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 19:27:03 GMT 1
Na intuicję też mi Bobek śmierdzi. Mogę na niego zagłosować.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:27:48 GMT 1
wiesz co fajna była wczoraj ta sekwencja, którą Ty też oceniłeś jako fajną, a kshaq odwrotnie - nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie co do koloru kurwi mocno się nastroszył na to wspomnienie panasiuka i wyglądało to interesująco ->naskoczyłeś na niego z kshaqiem -> on w fajny moim zdaniem sposób odbił piłeczkę, że panasiuk to najgorsza gierka w jego wykonaniu i sobie nie życzy żeby ją przytaczać. Pamiętam jak był tam zaszczuty więc cała sekwencja nabrała dla mnie sensu jakoby kurwikorniszon miał być niewinny gdzie ja coś odwrotnie oceniłem? daj no linka bo nie przypominam sobie
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:29:29 GMT 1
Cześć. Miałem intensywny dzień w akademii. Wróciłem do domu już jakiś czas temu, ale zanim zasiadłem do komputera, wyjąłem ser wędzony do przegryzienia, odpaliłem Mali-RPA na Pucharze Narodów Afryki (polecam Megogo) i odpisałem Sidorowi na jego wiadomość, bo się dobijał. Jakie sztuczki masz na myśli Eneldo? Chodzi o te gierkę w zgadywanki? Nie mogę powiedzieć, bo dotyczy to wiadomości poza grą. Eneldo znów wygaduje jakieś bzdury. Nie prowadzę z nim żadnej rozmowy poza rozgrywką. Wczoraj też pisał coś podobnego, nie jest to prawdą. to w takim razie albo Sidor albo Eneldo winny, ktoś tutaj kłamie Eneldo, ale czy to jest jakiś główny argument za jego winą, nie wiem. To Ekscentryk. uważam że trzeba to wyjaśnić
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:31:26 GMT 1
hahaha, bramka otwarta i połowa gotowa na podczepke
oj panowie panowie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:33:50 GMT 1
bobek dwie sprawy wiesz co fajna była wczoraj ta sekwencja, którą Ty też oceniłeś jako fajną, a kshaq odwrotnie - nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie co do koloru kurwi mocno się nastroszył na to wspomnienie panasiuka i wyglądało to interesująco ->naskoczyłeś na niego z kshaqiem -> on w fajny moim zdaniem sposób odbił piłeczkę, że panasiuk to najgorsza gierka w jego wykonaniu i sobie nie życzy żeby ją przytaczać. Pamiętam jak był tam zaszczuty więc cała sekwencja nabrała dla mnie sensu jakoby kurwikorniszon miał być niewinny gdzie ja coś odwrotnie oceniłem? daj no linka bo nie przypominam sobie A tak na poważnie to przebimbałem w taki sposób że moja niewinność jest negowana tylko przez Ciebie i Sidora który losuje, a Ty swoim ciężkim zapierdolem wywołujesz tylko wątpliwości I jak to oceniać? No srak, bo ciężko negować czyjąkolwiek niewinność skoro ta osoba mało co do tej pory zagrała A z założeniami się poniekąd zgadzam (potencjalnie buddiszon niewinny, rozparowanie Eneldo z Sidorem), tylko skąd wynika ta twoja ogromną chęć do zaufania akurat Monciarzowi? Dlaczego nie mnie, dlaczego nie Sidorowi czy Eneldo?Ja afk na 1.5 godzinki jbc odpowiesz mi na oba te pytania?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:34:33 GMT 1
dodatkowo co mi się w kshaq nie podoba - zwraca większą uwagę na to, że bobek bimba bo pracuje w pracy niż na to, że dwójka kolegów bimba w temacie grając w lying game i szczerze mówiąc rozmywając jakiś tam promil wartościowych treści które się tutaj pojawiły
mierząc wszystko tą samą miarą uważam, że dzisiejsze dialogi sidora i eneldo powinny go wkurwić tak samo lub bardziej
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:36:43 GMT 1
ad1 ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru ad2 zaufanie do montiego - na cytowanego posta odpowiedział, że ma zupełnie inne zdanie i mu się dyskusja podobała. czyli miał takie zdanie ja, odwrotne do Twojego. Czyli, że też z tamtej sekwencji wyczuł zieloność od kurwiszona. Dlatego wylosowałem, że go w tej edycji lubie do tego momentu jeszcze nie podpadł potem dołączyłem gdzieś 8 stron później z których znakomita większość była materiałem pozagrowym wykonanym przez sidora i eneldo. Jakim cudem na podstawie tego mógłbym zbudować zaufanie do któegokolwiek z nich?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:37:31 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru to jest właśnie po tej sekwencji no tak, ale czy ktokolwiek spróbował dojść do tego, co miałem na myśli? bo sobie nie przypominam
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:38:08 GMT 1
dodatkowo co mi się w kshaq nie podoba - zwraca większą uwagę na to, że bobek bimba bo pracuje w pracy niż na to, że dwójka kolegów bimba w temacie grając w lying game i szczerze mówiąc rozmywając jakiś tam promil wartościowych treści które się tutaj pojawiły mierząc wszystko tą samą miarą uważam, że dzisiejsze dialogi sidora i eneldo powinny go wkurwić tak samo lub bardziej tylko że pisanie czegoś takiego w temacie to proszenie się o guza, co jest kontrintuicyjne w mafii siedzenie w kurwidołku nie jest
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 19:41:34 GMT 1
Bzdury jakieś. Nie podoba mi się to, że - za przeproszeniem - chuja zdziałałeś, a pierwszy ustawiłeś się w roli niewinnego arbitra, który chce ustawiać całą grę. Śmieszkujesz sobie, że ja będę losować. I spoko. A Ty na jakiej niby podstawie uniewinniasz Chrześniaka Wolniewicza i Kapitana? Jedyna różnica jest taka, że ja nie ukrywam losowości swoich wyborców, a Ty udajesz wielkiego rozgrywającego i śledczego. pierwszy raz widzę taki brak kultury z Twojej strony kolego. Oburzyłem Cię? przecież tekst o losowaniu to nie jest żadne deprecjonowanie z mojej strony tylko cytowanie Ciebie To zupełnie serio uważam, że wszystko jedno, można losować. Przy aktualnym stanie wiedzy. Mi tam wszystko jedno. To gra intuucyjno-losowa, a intuicyjnie widzę w mafii co najmniej pięć osób, więc pozostaje losować. Eeeeeee, kręcisz coś, kolego Bob. Po pierwsze, zawarłem zwrot za przeproszeniem. Po drugie, nie ma w tej wypowiedzi nic szczególnie niekulturalnego. Myślę, że miewałem ostrzejsze.
|
|