|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:42:07 GMT 1
Na intuicję też mi Bobek śmierdzi. Mogę na niego zagłosować. no i gdzie ten twój głos? masz w tej rozgrywce jakiś moment, po którym uważasz, że miasto powinno zauważyć twoją niewinność?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:42:27 GMT 1
kshaq ty mi poważnie próbujesz zarzucać ukrywanie się przed aktywnością jako mafiozo, no kurwa stary troche szacunku do mnie i do siebie samego za razem przestań się wygłupiać
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 19:43:13 GMT 1
Do kogo to?
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:43:16 GMT 1
jak coś to w edicie odpowiedziałem Ci na drugie pytanie możesz sobie wrócić
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:46:20 GMT 1
do kshaqa obeschniętego niegorejącego, dodałem małpkę żeby się nie myliło a brak kultury z dodanym za przeproszeniem zostaje brakiem kultury za przeproszeniem, traktuje Cię jako ministranta i mało mam w głowie takich występków w Twoim wykonaniu jednak traktuje to jako NAI jak nazwałby to kol. Tomus więc jeśli sądzisz że kręcę to kręcę nie zagłębiając się dalej w temat Twojego braku kultury
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:47:11 GMT 1
kshaq ty mi poważnie próbujesz zarzucać ukrywanie się przed aktywnością jako mafiozo, no kurwa stary troche szacunku do mnie i do siebie samego za razem przestań się wygłupiać to tylko środek do wydobycia z ciebie twojego prawdziwego ja poza tym my tu gadu gadu, 2h do linczu, a chyba jeszcze nie podałeś tego swojego wymyślonego składu mafii kshaq jasnowidz
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:47:24 GMT 1
ssij mi pałe
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:48:36 GMT 1
jak dodasz moje założenia które dzisiaj wypisałem to wychodzi Ci typ pierwszy + jeden z dwóch
czyli wymyśliłem mafie kshaq + sidor/eneldo
głównie metodą eliminacji
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:48:38 GMT 1
do kshaqa obeschniętego niegorejącego, dodałem małpkę żeby się nie myliło a brak kultury z dodanym za przeproszeniem zostaje brakiem kultury za przeproszeniem, traktuje Cię jako ministranta i mało mam w głowie takich występków w Twoim wykonaniu jednak traktuje to jako NAI jak nazwałby to kol. Tomus więc jeśli sądzisz że kręcę to kręcę nie zagłębiając się dalej w temat Twojego braku kultury bobek nie zachęca do zdjęcia z siebie głosu
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:49:20 GMT 1
jak dodasz moje założenia które dzisiaj wypisałem to wychodzi Ci typ pierwszy + jeden z dwóch czyli wymyśliłem mafie kshaq + sidor/eneldo głównie metodą eliminacji toś kurwa wymyślił to co, linczujemy mnie dzisiaj i gierka wygrana, tak?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:49:44 GMT 1
co to znaczy NAI?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:49:45 GMT 1
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:50:12 GMT 1
że chuj wie, czy miastowe czy mafijne
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:50:27 GMT 1
jak mnie dziś nie zlinczujecie to jutro nie zamierzam się nawet bronić przed atakami mafiozów - nie będzie mi się chciało walczyć z wiatrakami
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 19:50:53 GMT 1
do nikogo prowokacja element artystyczny
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:51:38 GMT 1
kshaq napisałeś, że Ci się sekwencja nie podoba, potem się puszysz żebym Ci pokazał gdzie się nie podoba, a po pokazaniu mówisz że się nikt nie dopytał co Ty kurwa miałeś na myśli mam dopytać czy wysłać specjalne zaproszenie żebyś się zdecydował wytłumaczyć swoje zdanie?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:52:03 GMT 1
jak mnie dziś nie zlinczujecie to jutro nie zamierzam się nawet bronić przed atakami mafiozów - nie będzie mi się chciało walczyć z wiatrakami buddiszon dlaczego tak negatywnie jesteś nastawiony skąd ta defetystyczna postawa
|
|
|
Post by bobek on Jan 17, 2024 19:52:33 GMT 1
jak dodasz moje założenia które dzisiaj wypisałem to wychodzi Ci typ pierwszy + jeden z dwóch czyli wymyśliłem mafie kshaq + sidor/eneldo głównie metodą eliminacji toś kurwa wymyślił to co, linczujemy mnie dzisiaj i gierka wygrana, tak? jeżeli wystarczy zlinczować jednego to tak, tak myślę
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:52:52 GMT 1
kshaq napisałeś, że Ci się sekwencja nie podoba, potem się puszysz żebym Ci pokazał gdzie się nie podoba, a po pokazaniu mówisz że się nikt nie dopytał co Ty kurwa miałeś na myśli mam dopytać czy wysłać specjalne zaproszenie żebyś się zdecydował wytłumaczyć swoje zdanie? napisałem, że obaj się nie popisali z Montim, nie pisałem natomiast, że to mafijne ale pasuje do narracji, nie?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 19:53:20 GMT 1
toś kurwa wymyślił to co, linczujemy mnie dzisiaj i gierka wygrana, tak? jeżeli wystarczy zlinczować jednego to tak, tak myślę ok, to mogę dzisiaj lecieć ale jutro zabijacie bobka bez dyskusji
|
|