|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:07:44 GMT 1
Dziwna ta wajcha. W sumie się ucieszyłem, bo uda się - przynajmniej mam taką nadzieję - dograć banialuki z kol. Eneldo.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 23:10:44 GMT 1
Na czym skończyliśmy?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:11:21 GMT 1
Korniszon mówi, że to my dwaj mamy jutro zdecydować. Nawet spoko, tyle tylko, że ja mu wcale nie ufam bardziej niż Eneldo i Montiemu. Jeśli czyjeś akcje stoją wyżej, to Krzaka, ale - tak jak mówiłem - to tylko rzut piłką palantową.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:14:48 GMT 1
Wkradło się jakieś nieporozumienie. To nie był żaden lot, to nie było lotnisko. Spotkaliśmy się w Tiranie przy takim stanowisku z sokami ze świeżych owoców. Ja zainicjowałem rozmowę. Usłyszałem najpierw, że przede mną w kolejce rozmawiają po polsku, a potem, gdy Hofman się akurat odwrócił, rozpoznałem go i powiedziałem coś w stylu: o, dzień dobry, panie pośle.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 23:16:53 GMT 1
Jaki sok pił Hofman? Co odpowiedział? Czy małżonka/partnerka również się odezwała?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:22:06 GMT 1
W sumie nie wiem, nie pamiętam, ja piłem pomarańczowy.
Tak, odzywała się.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:23:11 GMT 1
Aaaaaa, na moje zagajenie odpowiedział "witam" i podał rękę.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 23:26:15 GMT 1
Czy było to miejsce typowo turystyczne, z dużą liczbą turystów czy bardziej zwykły punkt w Tiranie?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:33:31 GMT 1
Czy było to miejsce typowo turystyczne, z dużą liczbą turystów czy bardziej zwykły punkt w Tiranie? Ścisłe centrum, natomiast nie było to w bezpośrednim sąsiedztwie jakiejś konkretnej atrakcji turystycznej. W ogóle nie zapamiętałem z Tirany jakichś tłumów turystów. Ludzie przyjeżdżają raczej do kurortów.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 23:34:38 GMT 1
Z kilometr, może dwa, od tego pomniku z wojownikiem na koniu.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 23:46:08 GMT 1
Uważam, że to nieprawda. Owszem, spotkałeś kogoś w Tiranie, ale nie był to Adam Hofman.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 23:52:39 GMT 1
Lub spotkałeś Adama Hofmana, ale nie w Tiranie.
W każdym razie fałsz.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 0:02:03 GMT 1
No i brawo! 1:1.
Prawdą jest jedynie to, że byłem w Tiranie w sierpniu 2015. Całą resztę wymyśliłem. Poznałem tam oczywiście trochę osób, ale nikogo przy sokach. Adama Hofmana nie spotkałem nigdy.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 8:37:47 GMT 1
Co Wy na to, żeby - ze względu na derby Madrytu w Pucharze Króla - przenieść dzisiejsze głosowanie?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 8:43:03 GMT 1
W sumie najlepiej byłoby, gdyby Wasza czwórka (ze szczególnym uwzględnieniem trójki Ekscentryk-Kapitan-Korniszon) dyskutowała dziś zawzięcie, przedstawiając argumenty na swoją niewinność, a następnie wstrzymała się od głosu. Przyjrzę się temu uważnie i jednoosobowo wezmę odpowiedzialność za decyzję. Z demokracji i wajch nic dobrego jeszcze nie wynikło.
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 9:30:54 GMT 1
Co Wy na to, żeby - ze względu na derby Madrytu w Pucharze Króla - przenieść dzisiejsze głosowanie? Bez żartów, w piździe mam te derby, oglądanie soccera było modne w 2010 roku. Ale żeby nie było, jeśli to dla Ciebie istotne wydarzenie, to nie mam nic przeciwko przenieść lincz np na godzinę 20. W sumie najlepiej byłoby, gdyby Wasza czwórka (ze szczególnym uwzględnieniem trójki Ekscentryk-Kapitan-Korniszon) dyskutowała dziś zawzięcie, przedstawiając argumenty na swoją niewinność, a następnie wstrzymała się od głosu. Przyjrzę się temu uważnie i jednoosobowo wezmę odpowiedzialność za decyzję. Z demokracji i wajch nic dobrego jeszcze nie wynikło. Ja nie zamierzam tutaj udowadniać swojej niewinności bo zrobiłem to w D2, nawet kol. Bob mnie legitymizował. Tutaj trzeba zdecydować kto z trójki Eneldo-Kshaq-Monti jest winny. Ty nie widzisz tego jak absurdalna była wajcha w tego Boba? Wajcha do której zresztą zachęcałeś a potem teatralnie umyłeś ręcę. I ktoś taki ma tu dzisiaj sędziować? Wolne żarty Panowie, jednak Bob. Na moją odpowiedzialność. Ja chyba nie głosuję, ta czwórka jest dla mnie losowa i skrzywdziłbym Boba, głosując akurat na niego. Szybko się to zmienia
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 9:33:20 GMT 1
Jeśli Eneldo jest niewinny, to mafia wykorzystała jego "chęć do przeżycia" i postanowiła się pozbyć Boba. Łatwiej w meczówce będzie im ukręcić bata na Eneldo niż męczyć się z agresywnym Bobsonem. W takiej sytuacji duet Kshaq-Monti bardzo prawdopodobny, duet Kshaq-Sidor niewykluczony ale mniej prawdopodobny. Jeśli jednak Eneldo jest winny, to kto mu podał rękę przed linczem? Kshaq Kshaq wypada tutaj kiepsko w każdej konfiguracji
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 9:37:25 GMT 1
Co Wy na to, żeby - ze względu na derby Madrytu w Pucharze Króla - przenieść dzisiejsze głosowanie? Bez żartów, w piździe mam te derby, oglądanie soccera było modne w 2010 roku. Ale żeby nie było, jeśli to dla Ciebie istotne wydarzenie, to nie mam nic przeciwko przenieść lincz np na godzinę 20. W sumie najlepiej byłoby, gdyby Wasza czwórka (ze szczególnym uwzględnieniem trójki Ekscentryk-Kapitan-Korniszon) dyskutowała dziś zawzięcie, przedstawiając argumenty na swoją niewinność, a następnie wstrzymała się od głosu. Przyjrzę się temu uważnie i jednoosobowo wezmę odpowiedzialność za decyzję. Z demokracji i wajch nic dobrego jeszcze nie wynikło. Ja nie zamierzam tutaj udowadniać swojej niewinności bo zrobiłem to w D2, nawet kol. Bob mnie legitymizował. Tutaj trzeba zdecydować kto z trójki Eneldo-Kshaq-Monti jest winny. Ty nie widzisz tego jak absurdalna była wajcha w tego Boba? Wajcha do której zresztą zachęcałeś a potem teatralnie umyłeś ręcę. I ktoś taki ma tu dzisiaj sędziować? Wolne żarty Panowie, jednak Bob. Na moją odpowiedzialność. Ja chyba nie głosuję, ta czwórka jest dla mnie losowa i skrzywdziłbym Boba, głosując akurat na niego. Szybko się to zmienia Jak w kalejdoskopie.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 9:39:53 GMT 1
Mi też ta wajcha wydaje się dziwna, ale nie do końca rozumiem wnioski, jakie z niej wyciągasz. Mam wrażenie, że są one intuicyjne, losowe, a próbujesz do nich dorabiać jakąś ideologię.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 9:41:09 GMT 1
Bez urazy, ale chuja udowodniłeś, że się tak wulgarnie wyrażę. Dla mnie jesteś tu na takich samych prawach jak pozostali.
|
|