|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 9:43:43 GMT 1
Mi też ta wajcha wydaje się dziwna, ale nie do końca rozumiem wnioski, jakie z niej wyciągasz. Mam wrażenie, że są one intuicyjne, losowe, a próbujesz do nich dorabiać jakąś ideologię. Jeśli Eneldo jest niewinny, to mafia wykorzystała jego "chęć do przeżycia" i postanowiła się pozbyć Boba. Łatwiej w meczówce będzie im ukręcić bata na Eneldo niż męczyć się z agresywnym Bobsonem. W takiej sytuacji duet Kshaq-Monti bardzo prawdopodobny, duet Kshaq-Sidor niewykluczony ale mniej prawdopodobny. Jeśli jednak Eneldo jest winny, to kto mu podał rękę przed linczem? Kshaq Kshaq wypada tutaj kiepsko w każdej konfiguracji Takie są moje wnioski. No jeśli one są intuicyjne i losowe to ja nie wiem jakie są poprawne wnioski. Pewnie takie, że w tej gierce nie ma co rozkminiać, bo wszystko i tak sprowadzi się do rzutu monetą, co nie?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 10:07:26 GMT 1
nie no, Sidora po prostu nie umiem czytać, otwarcie to przyznaje od wieku wieków trochę dorabianie narracji ale jak powiedzmy uważam że w dobrej wierze tylko teraz tak Ty masz kurwiszona za ok Sidor/Eneldo dałeś bobkowi plusa jak napisał że nie podoba mu się plan zostaje Ci ja z Bobkiem efektywnie rzecz biorąc dajesz WŁAŚNIE plusa Bobkowi czyli pośrednio przypierdalasz we mnie bo z Twojego planu gry nie może wyjść nic innego tylko jednocześnie nie forsujesz mnie otwarcie tylko jakoś tak z tyłu akurat jak Bobek ma zaćmienie mózgu no tak, napisałem że bobek dostaje plusa ale to nie znaczy, że od teraz jest niewinny i eloa co do Ciebie to właśnie pisałem, że możesz być z Eneldo, na którym mam chwilowo głos pisałem, że coś za miły jesteś, no ale nic poza tym w twojej grze jakoś mega mi nie zaśmierdziało, stąd wątpliwości, szczególnie że mam dużo szacunku do twojej mafijnej gry Bobek dostaje plus Dla mnie bardziej Eneldo niż Sidor Sidor miał parę dobrych fragmentów Ale jak padnie niewinny to zacznę rozpatrywać mafie Monti Kshaq a jak ci się widzi Eneldo - Monti? Kshaq pyta o pare Eneldo-Monti, co wskazuje na to że w jego rankingu niewinności Bobek jest wyżej niż Eneldo-Monti(a przynajmniej ja tak zakładam, żeby mi tu ktoś nie zarzucił manipulacji) no ale widzisz, ja też mam szacunek do Twojej gry i zagłosowałem na Ciebie w tym kwizie złotym, więc powiedzmy skoro ty patrzysz na subtelności typu to wcześniej z Eneldziarzem to ja tak samo patrzę na subtelności z plusem dla Bobka, bo uważam że moja logika tam nie jest daleka od oceny przynajmniej dobry no ale powiedzmy może obaj się staramy i drążymy miastowi 21:33, ocena Bobka, dawaj, powinieneś już mieć jakąś dobrą mówiąc wprost, moja ocena na teraz jest taka, że co najmniej jeden z dwójki ty - bobek musicie być w mafii kurwiszon jest niewinny, sidora też mam obecnie na zielono, chociaż tu dopuszczam możliwość, że mnie oszukuje obaj gracie dobrze, ale bobek gorzej, co paradoksalnie pozwala mu się wspiąć wyżej w drabince miastowości no i jedyne pytanie w takim wypadku to jest takie, czy możecie być obaj w mafii razem zagłosowałbyś na bobka jakby się zebrała większość? Bobek wyżej w drabinie miastowości od Montiego j/w kurde no przy pairingach o których mówię potencjalnie w mafii, nie ukrywam że zlinczowanie montiego byłoby optymalne Lincz na Montim byłby optymalny, dalej jesteśmy na etapie Bobek>Monti jeśli chodzi o miastowość Kshaq pytanie Kluczewo - baitowales czy nie? sam się nad tym zastanawiam natomiast dodajesz mi się z eneldo i potencjalnie z bobkiem nie wiem czy bobek - eneldo ma rację bytu, dlatego obstawiasz obecnie 2/2 pairingi które mam w głowie no ale to i tak jeden chuj bo jeśli się nie pomyliłem w uniewinnieniach to jedno pudło niczego tu nie zmienia Monti dodaje się dla Kshaqa i w parze z Bobkiem i w parze z Eneldo, natomiast bobek-eneldo? tutaj Kshaq nie wie czy ma to racje bytu. Co byłoby optymalnym zagraniem w takiej sytuacji? Imo zlinczować Montiego MAMY 21:51 i o tej samej godzinie mój głos ląduje na Monciarzu - jest tutaj możliwość do wajchy i Kshaq spokojnie mógłby doprowadzić do linczu Montiegoale was kurwa swędzi do tego wajchowania no swędzi, swędzi rozpisz co będzie jak ja schodzę jak jesteś w mafii to gra się kończy xd a jak nie jesteś, to jeszcze raz czytam sobie Sidora, patrzę z kim się dodaje, z kim nie i linczuję accordingly kogoś z duetu bobek - Eneldo No więc tak, jeśli wczoraj zszedłby niewinny Monti, to Kshaq forsowałby dziś niewinnego Bobka, taki jest mój tok rozumowania. W końcu Eneldo we wczorajwszym linczu wybronił xD no to bardziej dwójka bobek - eneldo, kandydat z potencjalnie większą szansą na pairing z Sidorem jeżeli ten mnie robi w chuja Szybka poszło, jeszcze kilkanaście minut wcześniej Bobek był wyżej w rankingu miastowości niż Monti, Monti miał głos na Bobku, ja głos na Montim, ale Kshaq nagle doszedł do wniosku, że zlinczujemy Bobka zamiast Eneldo. Dla mnie to jest prosta piłka, Kshaq będzie w mafii tylko nie wiem czy z Eneldo czy z Montim. Na szczęście nie trzeba tego rozkminiać, bo wystarczy że zlinczujemy jednego mafioze
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 10:12:29 GMT 1
Chociaż nie ukrywam, że wolałbym zlinczować Montiego. Tutaj jednak trzeba chłodnej głowy i celować w lincz, który daje nam największe prawdopodobieństwo A bardziej uwierzę w pare Eneldo-Kshaq niż Eneldo-Monti Monti-Sidor? No możliwe ale nie będę wchodził w ten iceberg Eneldo-Sidor? No jeśli tak, to niech sobie wygrają, nie będzie mi przykro
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:33:13 GMT 1
Kurwiszon przegrywasz właśnie gierkę jak do 22 nie ogarniesz dupy
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:34:06 GMT 1
Połowa aktywności w tej grze to jestem ja, podjąłem instynktowną, błędną decyzję za którą znalazłem się na twoim świeczniku, no ok
Kto częściej takie podejmuje, miasto, czy mafia?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:35:06 GMT 1
Jak uważasz że jestem tak wybitnym mafiozą żeby zagrać taki dzień i zakręcić linczem w ten sposób to spoko ale no nie jestem 🤷🏼♂️ to było kompletnie nieoplacalne z mojego punktu widzeniay
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:36:25 GMT 1
Zresztą zobacz sobie jak długo wisiał mój głos na eneldo, zrobiłem wajchę na minutę przed końcem, serio w mafii zagrałbym to bezpieczniej, z perspektywy pary kshaq - Eneldo to byłby jakiś turbo plejs
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:37:10 GMT 1
Przeanalizuj se to jeszcze raz, bo ja też pisałem w życiu wiele długich i głębokich analiz, które były w większości wypadków niecelne
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 10:38:51 GMT 1
Połowa aktywności w tej grze to jestem ja, podjąłem instynktowną, błędną decyzję za którą znalazłem się na twoim świeczniku, no ok Kto częściej takie podejmuje, miasto, czy mafia? Zresztą zobacz sobie jak długo wisiał mój głos na eneldo, zrobiłem wajchę na minutę przed końcem, serio w mafii zagrałbym to bezpieczniej, z perspektywy pary kshaq - Eneldo to byłby jakiś turbo plejs Tylko problem jest taki, że w tej rozgrywce lincz na mafiozie = GG Tutaj mafia musi podejmować ryzykowne decyzje Gdzie widzisz mafie Kshaq? Mamy sporo czasu
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 10:39:44 GMT 1
Eneldo jest wg ciebie niewinny?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 10:42:46 GMT 1
Czy ktoś poza mną chociaż bierze pod uwagę winę Korniszona (np. w parze z Eneldo)?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:45:55 GMT 1
Połowa aktywności w tej grze to jestem ja, podjąłem instynktowną, błędną decyzję za którą znalazłem się na twoim świeczniku, no ok Kto częściej takie podejmuje, miasto, czy mafia? Zresztą zobacz sobie jak długo wisiał mój głos na eneldo, zrobiłem wajchę na minutę przed końcem, serio w mafii zagrałbym to bezpieczniej, z perspektywy pary kshaq - Eneldo to byłby jakiś turbo plejs Tylko problem jest taki, że w tej rozgrywce lincz na mafiozie = GG Tutaj mafia musi podejmować ryzykowne decyzje Gdzie widzisz mafie Kshaq? Mamy sporo czasu Od wczoraj trąbię gdzie ją widzę i nic się nie zmieniło
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:46:07 GMT 1
Czy ktoś poza mną chociaż bierze pod uwagę winę Korniszona (np. w parze z Eneldo)? Ja nie
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 10:48:19 GMT 1
Z logicznego punktu widzenia kol. Eneldo sprawdza się we wszystkich wariantach (oprócz wariantu ze mną) i teoretycznie to w niego byłoby najbezpieczniej uderzyć, ale podobało mi się jego wejście wczoraj.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 10:50:05 GMT 1
Czy ktoś poza mną chociaż bierze pod uwagę winę Korniszona (np. w parze z Eneldo)? Ja nie Trochę mnie to niepokoi.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 10:50:38 GMT 1
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 10:51:19 GMT 1
Krzaku, po co właściwie zmieniałeś wczoraj ten głos?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 18, 2024 10:53:33 GMT 1
Bo sytuacja jest poważna i należy brać pod uwagę wszystkie scenariusze, mając ograniczone zaufanie nawet do siebie. Tymczasem Ty szafujesz uniewinnieniami niczym Katar paszportami przed mistrzostwami świata w piłce ręcznej.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 18, 2024 11:11:39 GMT 1
dobra zaufam kurwiemu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 18, 2024 11:12:29 GMT 1
gra się jeszcze nie skończyła, kshaq mafia?
|
|