|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:40:34 GMT 1
albo dobra, jak już zacząłeś temat ogólnej teorii gier kshaq jakbyś był mafii to co byś zmienił względem wejścia do ostatniego 4 vs 2 grałem 2v2, nie 4v2 poza tym na innych zasadach więc nie wiem czy jakieś porównania tu są miarodajne tu na pewno większa odpowiedzialność jest, bo jak się wsypiesz w mafii na początku, to gg ciężko mi powiedzieć czy ta presja byłaby na mnie widoczna bo można se pierdolić a potem wchodzę i egze mnie jebie od pierwszego posta no ale na pewno bym próbował wejść na luzaku bardziej, natomiast jak w mieście jeszcze umiem wziąć inicjatywę w linczu na siebie, to w mafii słabo to na razie wyglądało, więc pewnie i tak bym czekał na wyczucie nurtów miastowych albo na to co mafijny ziomek wykrzesa z siebie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:40:37 GMT 1
kurwi a co bobek pisał w temacie czemu go nie ma
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:41:31 GMT 1
albo dobra, jak już zacząłeś temat ogólnej teorii gier kshaq jakbyś był mafii to co byś zmienił względem wejścia do ostatniego 4 vs 2 grałem 2v2, nie 4v2 poza tym na innych zasadach więc nie wiem czy jakieś porównania tu są miarodajne tu na pewno większa odpowiedzialność jest, bo jak się wsypiesz w mafii na początku, to gg ciężko mi powiedzieć czy ta presja byłaby na mnie widoczna bo można se pierdolić a potem wchodzę i egze mnie jebie od pierwszego posta no ale na pewno bym próbował wejść na luzaku bardziej, natomiast jak w mieście jeszcze umiem wziąć inicjatywę w linczu na siebie, to w mafii słabo to na razie wyglądało, więc pewnie i tak bym czekał na wyczucie nurtów miastowych albo na to co mafijny ziomek wykrzesa z siebie Jezu kshaq jaki nudny post xd
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:42:07 GMT 1
no być może, ale co innego mam ci powiedzieć mordo jakie pytanie, taka odpowiedź
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:42:34 GMT 1
nie gramy na żaden limit postów, nie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:43:32 GMT 1
krzak-relanium
ciekawe wydanie
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:43:38 GMT 1
trochę się tylko obawiam, że mafia przyglonuje a my się tutaj wzajemnie pogryziemy na szczęście mamy lincz na zapas ale śmierdziuch panaś ale panaś to było miasto?? ale panaś to było miasto?? A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund Dalej próbuje rozkminić co tu się stało i jak interpretować to podniecenie
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:43:57 GMT 1
kurwi a co bobek pisał w temacie czemu go nie ma nie wiem, może w padla gra czy tam tenisa
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:45:55 GMT 1
krzak-relanium ciekawe wydanie jestem dzisiaj po 3 godzinach snu, wróciłem zza granicy i pierwsze co to siadłem do tej zajebanej gierki doceń
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:46:13 GMT 1
brawo kshaq i dziękujemy za poświęcenie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:46:36 GMT 1
ale panaś to było miasto?? A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund Dalej próbuje rozkminić co tu się stało i jak interpretować to podniecenie no buddiszon, ale myślisz że dlaczego ja cię wypytywałem tam sztywniacko jakoś wszedłeś no
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:48:01 GMT 1
Jakbym liczył na wina to pewnie z tobą albo z kacperkiem, ewentualnie Sidorem bo potrzebuję mocniejszego mafiozy do pary żeby mnie ciągnął za uszy Pytanie zwrotne - jak sądzisz, jaką taktykę wobec siebie przyjmą mafiozi? Ja myśle, że mamy tutaj trochę promiejski setup? Bo mafia musi przepchnąc dwóch niewinnych, żeby przepchnąć chociaż jednego będzie musiała sobie pobrudzić dłonie. Nawet jeśli im się uda, to zostaje sytuacja 3vs2, w której mafia prawdopodobnie będzie wśród głosujących na niewinnego + w takiej sytuacji mafia raczej będzie musiała się wzajemnie bronić w D2. Tak mi się przynajmniej wydaje to jest niby sztywne wejście? to jest rozkmina jak wygrać gierkę dla miasta
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:48:17 GMT 1
Dalej próbuje rozkminić co tu się stało i jak interpretować to podniecenie no buddiszon, ale myślisz że dlaczego ja cię wypytywałem tam sztywniacko jakoś wszedłeś no już huj w tę całość, mi się z kolei podobał, ale uznałem, że moim papierkiem lakmusowym będzie Panas ale przeczytaj pięć razy tamto zdanie i powiedz mi co sądzisz o konstrukcji i tym jakie myśli ją spowodowały ja mam kurwiego za krejzola nie z tej ziemi, ale on chyba w mafii jeszcze nie był? do tej pory?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:48:44 GMT 1
Ja myśle, że mamy tutaj trochę promiejski setup? Bo mafia musi przepchnąc dwóch niewinnych, żeby przepchnąć chociaż jednego będzie musiała sobie pobrudzić dłonie. Nawet jeśli im się uda, to zostaje sytuacja 3vs2, w której mafia prawdopodobnie będzie wśród głosujących na niewinnego + w takiej sytuacji mafia raczej będzie musiała się wzajemnie bronić w D2. Tak mi się przynajmniej wydaje to jest niby sztywne wejście? to jest rozkmina jak wygrać gierkę dla miasta a to nie był trol?
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 18:49:50 GMT 1
Cześć kochani
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:49:58 GMT 1
Ja myśle, że mamy tutaj trochę promiejski setup? Bo mafia musi przepchnąc dwóch niewinnych, żeby przepchnąć chociaż jednego będzie musiała sobie pobrudzić dłonie. Nawet jeśli im się uda, to zostaje sytuacja 3vs2, w której mafia prawdopodobnie będzie wśród głosujących na niewinnego + w takiej sytuacji mafia raczej będzie musiała się wzajemnie bronić w D2. Tak mi się przynajmniej wydaje to jest niby sztywne wejście? to jest rozkmina jak wygrać gierkę dla miasta to jest rozkminka na poziomie mafijnego przedszkolaka, zdziwiłbym się jakbyś napisał coś innego jak np. Monti, to jest po prostu poprawne no a sztywniackie było np to No nie jest to raczej rocket science rozkminić setup przed rozgrywką Szczególnie kiedy chciałbym wygrać i utrzeć wam nosa
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 18:50:22 GMT 1
Wpadłem się przywitać jeszcze nie wiem czy jestem w mieście czy w mafii
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:50:26 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:50:27 GMT 1
ale panaś to było miasto?? ale panaś to było miasto?? ale panaś to było miasto?? ale panaś to było miasto?? Panas to było miasto = kurwiszon to nie jest miasto polegnięte na paraleli
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 18:50:53 GMT 1
Sprytnie co
|
|