|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 18:51:00 GMT 1
no buddiszon, ale myślisz że dlaczego ja cię wypytywałem tam sztywniacko jakoś wszedłeś no już huj w tę całość, mi się z kolei podobał, ale uznałem, że moim papierkiem lakmusowym będzie Panas ale przeczytaj pięć razy tamto zdanie i powiedz mi co sądzisz o konstrukcji i tym jakie myśli ją spowodowały ja mam kurwiego za krejzola nie z tej ziemi, ale on chyba w mafii jeszcze nie był? do tej pory? no nwm właśnie, ale mi też taką inną mentalnością zajebała ta chęć utarcia wam nosa xd
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 18:51:42 GMT 1
no panaś to było miasto
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 18:51:54 GMT 1
Będę za 2 godzinki ale jak pastwicie się nad kurwim to przestańcie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:52:47 GMT 1
nie rozumiem napisałem do Ciebie Panaś a Ty napisałeś, że Panaś to było miasto z takim oburzeniem?? nie wiem dlaczego miałbym nie móc napisać do Ciebie Panaś jeśli jesteś w mieście w tej rozgrywce? o co tu chodzi
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 18:52:58 GMT 1
Mam 8 notyfikacji ale to chyba cytaty merytorycznych postów roku a nie wiadomość z rolą
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:56:21 GMT 1
Będę za 2 godzinki ale jak pastwicie się nad kurwim to przestańcie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 18:57:00 GMT 1
dobra idę do cyrku, kurwi, weź pogriluj trochę tego krzaka
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:01:34 GMT 1
nie rozumiem napisałem do Ciebie Panaś
a Ty napisałeś, że Panaś to było miasto z takim oburzeniem?? nie wiem dlaczego miałbym nie móc napisać do Ciebie Panaś jeśli jesteś w mieście w tej rozgrywce? o co tu chodzi no celowo napisałeś Panaś, żeby zbić mnie z pantałyku i sprowokować do reakcji
Panaś to była moja najgorsza rozgrywka, chyba jedyna prócz pierwszej zapoznawczej w której zostałem zlinczowany, miałem tam chujowe wejście i nie udało mi się tego odwrócić ale byłem MIASTEM, więc no kurwa
mogłeś napisać Sanepid, wtedy miałoby to więcej sensu
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:02:24 GMT 1
dobra idę do cyrku, kurwi, weź pogriluj trochę tego krzaka w piździe to mam, o co mam go grillować po 10 postach? grillowanie zacznie się w D2 miłego pobytu w cyrku, mam nadzieje że bez zwierząt
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:03:13 GMT 1
A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund nie przypisuj se, cisnąłem go już jak spałeś w temacie jak się jeszczcze podczepił
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:05:57 GMT 1
dawać dawać idę robić pizze
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:08:05 GMT 1
jeśli ktokolwiek to śledzi na cmentarzu, to dajcie znać czy jestem WINNY czy NIEWINNY według was, wnioski wyciągne po rozgrywce (przede wszystkim licze na @piernikowyskoczek)
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 19:08:51 GMT 1
ja pierdole miałem właśnie rozpisać że po analizie var obaj się nie popisaliście w tej dyskusji, ale mi się jednak nie chce
kto zrobi to za mnie dostaje 10 punktów dla Gryffindoru
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:18:32 GMT 1
dobra idę do cyrku, kurwi, weź pogriluj trochę tego krzaka a to jest w sumie interesujące, bo jeśli Monti jest w mafii i mafia rzeczywiście ma plan przepchać mnie jutro, to w zasadzie mnie to jest obojętne, co już rozpisałem tutaj: Jakbym liczył na wina to pewnie z tobą albo z kacperkiem, ewentualnie Sidorem bo potrzebuję mocniejszego mafiozy do pary żeby mnie ciągnął za uszy Pytanie zwrotne - jak sądzisz, jaką taktykę wobec siebie przyjmą mafiozi? Ja myśle, że mamy tutaj trochę promiejski setup? Bo mafia musi przepchnąc dwóch niewinnych, żeby przepchnąć chociaż jednego będzie musiała sobie pobrudzić dłonie. Nawet jeśli im się uda, to zostaje sytuacja 3vs2, w której mafia prawdopodobnie będzie wśród głosujących na niewinnego + w takiej sytuacji mafia raczej będzie musiała się wzajemnie bronić w D2. Tak mi się przynajmniej wydaje zakładając, że monti mafia, kshaq miasto, to fajnie mnie tutaj próbuje napuścić na drugiego miastowego, żeby jutro mieć podkładkę do linczu na drugim niewinnym i w konsekwencji zwycięstwo nie ma tak łatwo Monti
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:19:29 GMT 1
ale panaś to było miasto?? A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund kshaq a według ciebie to jest podnieta miastowego?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:19:40 GMT 1
pizza już w piekarniku
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 19:24:17 GMT 1
A TERAZ NIE JESTEŚ MIASTO? XD jeden złapany, ja jebie, 30 minut i 14 sekund kshaq a według ciebie to jest podnieta miastowego? nwm, być może tzn ja od montiego jeszcze złych wajbów nie wyłapałem (co być może powinno mnie paradoksalnie martwić xd) natomiast z perspektywy mafiozy - masz kshaqa, który potencjalnie już w drugiego miastowego się wjebał, a ty se przywłaszczasz ten krok, zamiast pozwolić mi wykonać robotę i w d2 zrzucić na mnie konsekwencje linczu na miastowym a tak mogą one wtedy spaść na niego no risky play, dla mnie bardziej nieprawdopodobne niż prawdopodobne, ale do przemyślenia
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:26:08 GMT 1
ajajaj ciężary będą
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 19:26:55 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 19:30:06 GMT 1
obaj spoko wypadliście, nie jest zła ta sekwencja, w kshaqu póki co nie zgrywa mi się tylko ta aż wylewająca się merytoryka, ale to może maks jeden ruch na szachownicy obok siebie
a kurwi nie wiem, sztywny jest to prawda, ale raz, że pcha jakieś basicowe rzeczy, czyli brak postaranka, dwa, to zamotanie przy Panasie? bobek by mu tam rozpisał o co cho, a tutaj zero światełka w tunelu
kurwiszon, jakbyś tak miał kiedyś być w mafii - co byś grał, jaki lejtmotyw
|
|