|
Post by Eneldo on Jan 18, 2024 11:39:12 GMT 1
Sidor, w takim razie nasza dwójka decyduje.
Jest 2:1 na Kshaqa i to się nie zmieni. My decydujemy.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:40:25 GMT 1
Czy to jakiś cyrk dla gojów, cytując wielkiego Polaka njaya?
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 18, 2024 11:43:49 GMT 1
Szczerze mówiąc kiepskie zachowanie tych, którzy już zagłosowali. Przecież jasno i wyraźnie widać to ostrzeżenie Volverina.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:44:55 GMT 1
No jak już monti z kurwiszonem zagłosowali to mój głos jeden chuj, jeżeli Monti nie jest w mafii to i tak przegraliśmy i tak
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:45:32 GMT 1
Teraz się tylko zastanawiam, czy rzeczywiście to Monti z kurwiszonem, czy mafia jeszcze se kręci beczkę albo MG zaspał
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 18, 2024 11:46:46 GMT 1
Dziwnie to wygląda.
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:48:14 GMT 1
o chuj ja nie wiedziałem, że nie można zmienić xD no ale still jestem niewinny
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:48:46 GMT 1
hahaha jak byk jest napisane
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:49:34 GMT 1
no ale na 70% bym tego głosu nie zmienił więc jeden chuj
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:50:37 GMT 1
dobra Eneldo jak jesteś w mafii z Montim to i tak GG więc możesz się outować i kończymy rozgrywkę
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:50:43 GMT 1
Jak nie jesteś w mafii to zjebałeś a mafia se robi jaja
Dobra, nie widzę sensu nad tym dywagować, jak eneldo z sidorem podejmą decyzję co do swoich głosów to zobaczymy
Jbc to mnie pingujcie
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:51:04 GMT 1
no zjebałem i przepraszam
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 18, 2024 11:52:58 GMT 1
Nie ma sprawy, może jeszcze z tego wyjdziemy.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:53:26 GMT 1
Człowiek gra na odpiętych wrotach, ryzykuje, robi głupoty a i tak mu poczytają to za mafijne i go wyjebią bo się wychyla
Tyle nauki w las, ehh
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 18, 2024 11:56:02 GMT 1
nie mam pojęcia za co ty mnie podejrzewałes i jak jesteś w mafii to imo tym przesądziło + wajcha
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 18, 2024 11:56:47 GMT 1
Człowiek gra na odpiętych wrotach, ryzykuje, robi głupoty a i tak mu poczytają to za mafijne i go wyjebią bo się wychyla Tyle nauki w las, ehh Ale Kshaq ja już pisałem, że jeśli jesteś w mafii z Eneldo to tutaj musisz odpinać wroty bo inaczej kończy się gierka. To nie jest zwykła rozgrywka w której mamy dwóch mafiaków do zlinczowania, dla mafii tutaj codziennie jest meczówka. Jeśli jesteś niewinny to przepraszam, ale moja dzisiejsza analiza ZAKŁADAJĄC że jesteś w mafii z Eneldo miała sens, bo musiałeś go ratować żeby wygrać. Jeśli nie jesteś to chuj, ale nie powinieneś mieć do mnie pretensji że zagłosowałem jak zagłosowałem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 18, 2024 11:57:07 GMT 1
masz Sidora i Eneldo niezainteresowanych rozgrywką a bijesz bobek monti
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 18, 2024 11:59:12 GMT 1
Człowiek gra na odpiętych wrotach, ryzykuje, robi głupoty a i tak mu poczytają to za mafijne i go wyjebią bo się wychyla Tyle nauki w las, ehh Ale Kshaq ja już pisałem, że jeśli jesteś w mafii z Eneldo to tutaj musisz odpinać wroty bo inaczej kończy się gierka. To nie jest zwykła rozgrywka w której mamy dwóch mafiaków do zlinczowania, dla mafii tutaj codziennie jest meczówka. Jeśli jesteś niewinny to przepraszam, ale moja dzisiejsza analiza ZAKŁADAJĄC że jesteś w mafii z Eneldo miała sens, bo musiałeś go ratować żeby wygrać. Jeśli nie jesteś to chuj, ale nie powinieneś mieć do mnie pretensji że zagłosowałem jak zagłosowałem Nie jest ze mną w mafii, więc opierasz się na złych założeniach.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 11:59:20 GMT 1
Człowiek gra na odpiętych wrotach, ryzykuje, robi głupoty a i tak mu poczytają to za mafijne i go wyjebią bo się wychyla Tyle nauki w las, ehh Ale Kshaq ja już pisałem, że jeśli jesteś w mafii z Eneldo to tutaj musisz odpinać wroty bo inaczej kończy się gierka. To nie jest zwykła rozgrywka w której mamy dwóch mafiaków do zlinczowania, dla mafii tutaj codziennie jest meczówka. Jeśli jesteś niewinny to przepraszam, ale moja dzisiejsza analiza ZAKŁADAJĄC że jesteś w mafii z Eneldo miała sens, bo musiałeś go ratować żeby wygrać. Jeśli nie jesteś to chuj, ale nie powinieneś mieć do mnie pretensji że zagłosowałem jak zagłosowałem Ja do 21:58 trzymałem na nim głos, byłem drugą osobą która na niego oddała głos Naprawdę będąc z nim w mafii dało się zamieszać sensowniej niż robiąc z niego głównego kandydata do linczu xD
|
|
|
Post by kshaq on Jan 18, 2024 12:00:05 GMT 1
masz Sidora i Eneldo niezainteresowanych rozgrywką a bijesz bobek monti No i co najmniej w 50% slusznie 🤷🏼♂️
|
|