|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 19:32:29 GMT 1
obaj spoko wypadliście, nie jest zła ta sekwencja, w kshaqu póki co nie zgrywa mi się tylko ta aż wylewająca się merytoryka, ale to może maks jeden ruch na szachownicy obok siebie a kurwi nie wiem, sztywny jest to prawda, ale raz, że pcha jakieś basicowe rzeczy, czyli brak postaranka, dwa, to zamotanie przy Panasie? bobek by mu tam rozpisał o co cho, a tutaj zero światełka w tunelu kurwiszon, jakbyś tak miał kiedyś być w mafii - co byś grał, jaki lejtmotyw Bo ja was za mordy będę łapał i wyciskał siódme poty Ale z kulturką 😎
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:34:12 GMT 1
nie odpowiem ci na to pytanie, bo jeszcze nie grałem w mafii, nie byłem na discordzie z innymi mafiakami ale hmm..... pewnie bym spingował ziomka o pomoc i poszedł na ful zwarcie
zastanawia mnie trochę po chuj wy zadajecie te pytania, "jakbyś był w mafii to co?" co planujecie z tego wyciągnąć? nie miałeś być w cyrku?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:34:55 GMT 1
chociaż z drugiej strony gdybym był debiutanem w mafii i by mnie ktoś przycisnął w pierwszych minutach rozgrywki, to nie wiem kurwa, jednak bym się schował do nory i przeczekał?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 19:36:42 GMT 1
ja tańczę wokół ciebie kankana z ostrzami kurwi i patrzę co napiszesz i dlaczego
temu zadaje pytania
jesteś dziecię niespodzianka
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 19:52:06 GMT 1
Zgadzam się z Monti nie zgadzam się z Kshaq
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 19:52:18 GMT 1
A dzisiaj mam pojebaną formę uważajcie
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 19:53:03 GMT 1
chociaż z drugiej strony gdybym był debiutanem w mafii i by mnie ktoś przycisnął w pierwszych minutach rozgrywki, to nie wiem kurwa, jednak bym się schował do nory i przeczekał? To jakbyś się przyznał do winy, a każdy z mafiozów ma dwa życia na barkach w tym momencie Ja nie widzę innej opcji dla mafiozy, niż ciśnięcie mimo złej sytuacji 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 19:55:32 GMT 1
chociaż z drugiej strony gdybym był debiutanem w mafii i by mnie ktoś przycisnął w pierwszych minutach rozgrywki, to nie wiem kurwa, jednak bym się schował do nory i przeczekał? To jakbyś się przyznał do winy, a każdy z mafiozów ma dwa życia na barkach w tym momencie Ja nie widzę innej opcji dla mafiozy, niż ciśnięcie mimo złej sytuacji 🤷🏼♂️ no dobrze, to teraz zwróć uwagę, że mnie nikt nie przyszedł bronić
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 19:56:50 GMT 1
To jakbyś się przyznał do winy, a każdy z mafiozów ma dwa życia na barkach w tym momencie Ja nie widzę innej opcji dla mafiozy, niż ciśnięcie mimo złej sytuacji 🤷🏼♂️ no dobrze, to teraz zwróć uwagę, że mnie nikt nie przyszedł bronić Dosłownie bobek kazał przestać się nad tobą znęcać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Jan 16, 2024 19:58:48 GMT 1
no dobrze, to teraz zwróć uwagę, że mnie nikt nie przyszedł bronić Dosłownie bobek kazał przestać się nad tobą znęcać a mi po ww. wypowiedzi kurwiego drastycznie spadły inicjalne szanse na mafię bobek - kurwi też se zrobię audiotele, a co kto mi powie dlaczego?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 20:01:08 GMT 1
Dosłownie bobek kazał przestać się nad tobą znęcać a mi po ww. wypowiedzi kurwiego drastycznie spadły inicjalne szanse na mafię bobek - kurwi też se zrobię audiotele, a co kto mi powie dlaczego? No zbyt bezczelna chyba była ta obrona Natomiast ja tylko stwierdzałem fakt, bo buddiszon tu jakąś fałszywą narrację zaczął tworzyć
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 20:06:05 GMT 1
ale Kshaq, Bobek to mój dobry kolega z którym zawsze w mieście dobrze vibujemy Będę za 2 godzinki ale jak pastwicie się nad kurwim to przestańcie czy ty traktujesz ten post na poważnie?
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 20:14:08 GMT 1
Znowu się zgadzam z Monciarzem
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 20:14:21 GMT 1
Monti chyba w tej wylosowało się pozytywnie
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 20:14:50 GMT 1
Tak bardzo chciałbym zostać kumplem twym
Tak bardzo chciałbym
Tak bardzo chciałbym zostać kumplem Twym
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 20:27:55 GMT 1
ale Kshaq, Bobek to mój dobry kolega z którym zawsze w mieście dobrze vibujemy Będę za 2 godzinki ale jak pastwicie się nad kurwim to przestańcie czy ty traktujesz ten post na poważnie? ty a ty skąd masz pewność że nie było na poważnie? dlaczego wasze dobre wajbowanie ma przesłaniać potencjalne intencje w waszych postach? co w ogóle sądzisz o obecnej grze bobka?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 20:30:30 GMT 1
nic nie sądze, on zawsze gra tak samo
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 16, 2024 20:31:51 GMT 1
w sensie no bobek to nie jest gracz którego można ocenić po wejściu, bo on zawsze ma LUZ
|
|
|
Post by kshaq on Jan 16, 2024 20:33:07 GMT 1
mamy na świeżo jego mafijną edycję w której wszedł zupełnie inaczej, przynajmniej w moim mniemaniu
|
|
|
Post by bobek on Jan 16, 2024 20:35:27 GMT 1
Czemu mącisz między mną a mątim
|
|