|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 11:10:28 GMT 1
Dalej próbuje rozkminić co tu się stało i jak interpretować to podniecenie no buddiszon, ale myślisz że dlaczego ja cię wypytywałem tam sztywniacko jakoś wszedłeś no albo dobra, jak już zacząłeś temat ogólnej teorii gier kshaq jakbyś był mafii to co byś zmienił względem wejścia do ostatniego 4 vs 2 grałem 2v2, nie 4v2 poza tym na innych zasadach więc nie wiem czy jakieś porównania tu są miarodajne tu na pewno większa odpowiedzialność jest, bo jak się wsypiesz w mafii na początku, to gg ciężko mi powiedzieć czy ta presja byłaby na mnie widoczna bo można se pierdolić a potem wchodzę i egze mnie jebie od pierwszego posta no ale na pewno bym próbował wejść na luzaku bardziej, natomiast jak w mieście jeszcze umiem wziąć inicjatywę w linczu na siebie, to w mafii słabo to na razie wyglądało, więc pewnie i tak bym czekał na wyczucie nurtów miastowych albo na to co mafijny ziomek wykrzesa z siebie Jeśli mamy się czepiać o sztywniactwo
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 11:11:07 GMT 1
sam tej gierki nie wygram panowie, rozmawiajmy, dziś o 20 obecność obowiązkowa
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 11:34:54 GMT 1
Mogło tak być, aczkolwiek zastanawiające, że nie przyszło Ci do głowy, że to kol. Eneldo skorzystał z okazji na bezpieczną aktywność w temacie. no ja właśnie szukałbym chyba wśród chwytających ten temat za łatwo linczujemy w dowolnej kolejności kurwiszon - Eneldo i jesteśmy w domu, co ty na to? Przedzwonię pod numer z podpisu Korniszona. Może tam wiedzą.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 11:35:51 GMT 1
sam tej gierki nie wygram panowie, rozmawiajmy, dziś o 20 obecność obowiązkowa Sam nie, z kolegą. 😉
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 11:42:50 GMT 1
Podejrzewam, że gdybyśmy nie napisali tu absolutnie nic i każdy głosował losowo, skuteczność byłaby porównywalna.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 11:59:31 GMT 1
Mam wrażenie, że kol. Korniszon przechodzi obok gry. Może - wzorem swego chrzestnego, prof. Wolniewicza - chce przemówić jako ostatni, a może ma coś do ukrycia i nie bardzo wie, co robić, o czym pisać, kogo zaczepiać.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:06:14 GMT 1
łatwiutka gierka co nie kshaq? to się okaże a zresztą coś ty taki spięty, jak ja se tylko zarzucam wędki i patrzę na reakcje?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:09:04 GMT 1
Mam wrażenie, że kol. Korniszon przechodzi obok gry. Może - wzorem swego chrzestnego, prof. Wolniewicza - chce przemówić jako ostatni, a może ma coś do ukrycia i nie bardzo wie, co robić, o czym pisać, kogo zaczepiać. trochę skandalicznym jest pisanie, że przechodzę obok gry kiedy mamy tu Bobka czy np Eneldo
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:09:11 GMT 1
no buddiszon, ale myślisz że dlaczego ja cię wypytywałem tam sztywniacko jakoś wszedłeś no grałem 2v2, nie 4v2 poza tym na innych zasadach więc nie wiem czy jakieś porównania tu są miarodajne tu na pewno większa odpowiedzialność jest, bo jak się wsypiesz w mafii na początku, to gg ciężko mi powiedzieć czy ta presja byłaby na mnie widoczna bo można se pierdolić a potem wchodzę i egze mnie jebie od pierwszego posta no ale na pewno bym próbował wejść na luzaku bardziej, natomiast jak w mieście jeszcze umiem wziąć inicjatywę w linczu na siebie, to w mafii słabo to na razie wyglądało, więc pewnie i tak bym czekał na wyczucie nurtów miastowych albo na to co mafijny ziomek wykrzesa z siebie Jeśli mamy się czepiać o sztywniactwo >odpowiedź na serio >sztywniactwo ja twoje posty przyrównywałem do całokształtu twojej gry ziomek, mi się zdarza pisać rzeczy na serio dość często po tobie częściej po prostu oczekuję żarcików i odpowiedzi nie do końca na serio, dlatego mi się to tak w oczy rzuciło byś napisał skąd ta zmiana, zamiast od razu do kontrataku przechodzić, chociaż to "od razu" to też na wyrost bo ci 12h zajęło wymyślenie tej riposty
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:09:59 GMT 1
ale tak, bobek na razie daje z siebie okrągłe zero w tej grze, to fakt
tylko czy to jest mafijne
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:10:55 GMT 1
Podejrzewam, że gdybyśmy nie napisali tu absolutnie nic i każdy głosował losowo, skuteczność byłaby porównywalna. Jeśli mamy się czepiać o sztywniactwo >odpowiedź na serio >sztywniactwo ja twoje posty przyrównywałem do całokształtu twojej gry ziomek, mi się zdarza pisać rzeczy na serio dość często po tobie częściej po prostu oczekuję żarcików i odpowiedzi nie do końca na serio, dlatego mi się to tak w oczy rzuciło byś napisał skąd ta zmiana, zamiast od razu do kontrataku przechodzić, chociaż to "od razu" to też na wyrost bo ci 12h zajęło wymyślenie tej riposty łatwiutka gierka co nie kshaq? to się okaże a zresztą coś ty taki spięty, jak ja se tylko zarzucam wędki i patrzę na reakcje?jakoś trzeba tę gre popchnąć do przodu a nikt oprócz mnie nawet nie próbuje
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:11:45 GMT 1
ogólnie stawiam na to, że co najmniej jeden mafiozo chciał być aktywny od początku i dobrze wejść w gierkę
opóźnionych mieliśmy trzech - bobek, Eneldo i Sidor
weszli do gry od początku kurwiszon, Monti i ja
ja jestem niewinny, więc w parze Monti - kurwiszon mamy mafiaka
kto się zgadza palec pod budkę
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:18:09 GMT 1
Pierwszy raz gram z kol. Krzakiem w tej formule, ale trochę niepokoi mnie, że w regularnych rozgrywkach jest zawsze niczym Krzak Gorejący i w zasadzie po jednej nutce można stwierdzić, że jest niewinny, a tu przypomina raczej jakiś ciernisty, uschnięty krzak na bezdrożach.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:19:23 GMT 1
O, są jakieś posty. Być może moja metafora się zdezaktualizowała. Spójrzmy.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:20:56 GMT 1
Mam wrażenie, że kol. Korniszon przechodzi obok gry. Może - wzorem swego chrzestnego, prof. Wolniewicza - chce przemówić jako ostatni, a może ma coś do ukrycia i nie bardzo wie, co robić, o czym pisać, kogo zaczepiać. trochę skandalicznym jest pisanie, że przechodzę obok gry kiedy mamy tu Bobka czy np Eneldo Oni są w mafii. Frakcja Dobrzyńska. Gang Kujawski. Tak to - intuicyjnie - widzę.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:22:27 GMT 1
ogólnie stawiam na to, że co najmniej jeden mafiozo chciał być aktywny od początku i dobrze wejść w gierkę opóźnionych mieliśmy trzech - bobek, Eneldo i Sidor weszli do gry od początku kurwiszon, Monti i ja ja jestem niewinny, więc w parze Monti - kurwiszon mamy mafiaka kto się zgadza palec pod budkę Ściślej rzecz ujmując, jednego spóźnionego i dwóch opóźnionych. 😉
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:26:39 GMT 1
Podejrzewam, że gdybyśmy nie napisali tu absolutnie nic i każdy głosował losowo, skuteczność byłaby porównywalna. >odpowiedź na serio >sztywniactwo ja twoje posty przyrównywałem do całokształtu twojej gry ziomek, mi się zdarza pisać rzeczy na serio dość często po tobie częściej po prostu oczekuję żarcików i odpowiedzi nie do końca na serio, dlatego mi się to tak w oczy rzuciło byś napisał skąd ta zmiana, zamiast od razu do kontrataku przechodzić, chociaż to "od razu" to też na wyrost bo ci 12h zajęło wymyślenie tej riposty to się okaże a zresztą coś ty taki spięty, jak ja se tylko zarzucam wędki i patrzę na reakcje?jakoś trzeba tę gre popchnąć do przodu a nikt oprócz mnie nawet nie próbuje 😃 Pchasz tę grę do przodu mniej więcej tak jak kol. Krychowiak pchał grę reprezentacji Polski.
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:30:15 GMT 1
w moim dzienniku pokonaliśmy Portugalczyków w karnych, potem Walia i kto wie co dalej
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:31:02 GMT 1
notowania na kshaq !s rosną
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:32:01 GMT 1
Tu potrzeba nowoczesnej szóstki - kogoś, kto pobiega, powalczy, ale umie też rozegrać, wyprowadzić piłkę. Nie ukrywam, że w tej roli widziałbym kol. Krzaka, ale on na razie zawodzi.
|
|