|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:41:34 GMT 1
linczujemy w dowolnej kolejności kurwiszon - kshaq i jesteśmy w domu, co wy na to?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:45:22 GMT 1
notowania na kshaq !s rosną Nie sądzę
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:45:43 GMT 1
Zastanawiająca jest ta cisza.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:46:50 GMT 1
Bohaterska propozycja kol. Korniszona została kompletnie zlekceważona.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:47:01 GMT 1
linczujemy w dowolnej kolejności kurwiszon - kshaq i jesteśmy w domu, co wy na to? Tzn ja bym się nawet zgodził jeżeli to ma uciąć jakiejkolwiek spekulacje nt mojej winy i skupimy się na kurwiszon - monti Tylko wtedy macie 50% szans na trafienie w jednym strzale, a ja wiem że jestem niewinny więc z mojej perspektywy to strata strzału
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:48:17 GMT 1
Mi tam wszystko jedno. To gra intuucyjno-losowa, a intuicyjnie widzę w mafii co najmniej pięć osób, więc pozostaje losować.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:48:28 GMT 1
Pierwszy raz gram z kol. Krzakiem w tej formule, ale trochę niepokoi mnie, że w regularnych rozgrywkach jest zawsze niczym Krzak Gorejący i w zasadzie po jednej nutce można stwierdzić, że jest niewinny, a tu przypomina raczej jakiś ciernisty, uschnięty krzak na bezdrożach. Szanowny kol. Sidor, w ostatniej rozgrywce jaką razem graliśmy, z tego co pamiętam, cisnąłeś mnie całą grę mimo że cały świat widział moją niewinność Tak że ostrożny byłbym w takich osądach 😎
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:49:38 GMT 1
linczujemy w dowolnej kolejności kurwiszon - kshaq i jesteśmy w domu, co wy na to? Tzn ja bym się nawet zgodził jeżeli to ma uciąć jakiejkolwiek spekulacje nt mojej winy i skupimy się na kurwiszon - monti Tylko wtedy macie 50% szans na trafienie w jednym strzale, a ja wiem że jestem niewinny więc z mojej perspektywy to strata strzału Natomiast kontynuując komentarz, to czy jesteś w stanie paść pierwszy w takiej konfiguracji, buddiszon?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 12:49:43 GMT 1
Gra ktoś z Was z pomocą mentora?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 12:54:03 GMT 1
Gra ktoś z Was z pomocą mentora? Ja wolę się uczyć na własnych błędach W kogo byś se pierdolnął bezpiecznie, a w kogo ryzykownie?
|
|
|
Post by kurwiszon on Jan 17, 2024 12:56:25 GMT 1
Tzn ja bym się nawet zgodził jeżeli to ma uciąć jakiejkolwiek spekulacje nt mojej winy i skupimy się na kurwiszon - monti Tylko wtedy macie 50% szans na trafienie w jednym strzale, a ja wiem że jestem niewinny więc z mojej perspektywy to strata strzału Natomiast kontynuując komentarz, to czy jesteś w stanie paść pierwszy w takiej konfiguracji, buddiszon? No spoko, dla mnie to nawet wygodniejsze, bo schodzi ze mnie odpowiedzialność za jutrzejszy lincz
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 13:00:26 GMT 1
Natomiast kontynuując komentarz, to czy jesteś w stanie paść pierwszy w takiej konfiguracji, buddiszon? No spoko, dla mnie to nawet wygodniejsze, bo schodzi ze mnie odpowiedzialność za jutrzejszy lincz Kurde, mam nadzieję że ci nikt nie pisze postów To co, lecimy w Montiego?
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 13:06:32 GMT 1
Pierwszy raz gram z kol. Krzakiem w tej formule, ale trochę niepokoi mnie, że w regularnych rozgrywkach jest zawsze niczym Krzak Gorejący i w zasadzie po jednej nutce można stwierdzić, że jest niewinny, a tu przypomina raczej jakiś ciernisty, uschnięty krzak na bezdrożach. Szanowny kol. Sidor, w ostatniej rozgrywce jaką razem graliśmy, z tego co pamiętam, cisnąłeś mnie całą grę mimo że cały świat widział moją niewinność Tak że ostrożny byłbym w takich osądach 😎 Eeeeeee, coś kręcisz. O jaką rozgrywkę chodzi?
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 13:08:16 GMT 1
Szanowny kol. Sidor, w ostatniej rozgrywce jaką razem graliśmy, z tego co pamiętam, cisnąłeś mnie całą grę mimo że cały świat widział moją niewinność Tak że ostrożny byłbym w takich osądach 😎 Eeeeeee, coś kręcisz. O jaką rozgrywkę chodzi? A chwila, bo ty jeszcze w Przyrodniczej grałeś No ale w Botowej Kawalcowi żyć nie dawałeś
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 13:08:56 GMT 1
Gra ktoś z Was z pomocą mentora? Ja wolę się uczyć na własnych błędach W kogo byś se pierdolnął bezpiecznie, a w kogo ryzykownie? Bezpiecznie w nikogo (ale najbezpieczniej chyba w kol. Eneldo), ryzykownie w Korniszona, Eneldo, Montiego, Boba bądź Ciebie.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 13:10:41 GMT 1
Eeeeeee, coś kręcisz. O jaką rozgrywkę chodzi? A chwila, bo ty jeszcze w Przyrodniczej grałeś No ale w Botowej Kawalcowi żyć nie dawałeś W Botowej to ja może z pięć postów przeczytałem, z czego większość swoich.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 13:12:11 GMT 1
Idę na MU szukać Boba.
|
|
|
Post by Eneldo on Jan 17, 2024 13:12:25 GMT 1
Myślę, że jak zagłosujemy na Sidora, to gra się skończy.
|
|
|
Post by Sidor on Jan 17, 2024 13:14:01 GMT 1
Bob Bobem, kol. Monti też zaszył się w jaskini. Być może gromadzi siły, bierze rozpęd, żeby przebić głową ścianę miejskich pragnień.
|
|
|
Post by kshaq on Jan 17, 2024 13:16:12 GMT 1
Ja wolę się uczyć na własnych błędach W kogo byś se pierdolnął bezpiecznie, a w kogo ryzykownie? Bezpiecznie w nikogo (ale najbezpieczniej chyba w kol. Eneldo), ryzykownie w Korniszona, Eneldo, Montiego, Boba bądź Ciebie. A jeżeli Eneldo niewinny?
|
|