|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:13:56 GMT 1
Nie mogę ustawić avatara
Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:14:06 GMT 1
Naciśnij spust, żeby rozpocząć grę.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 20:14:08 GMT 1
Pozdrawiam z Turynu wspaniałego imprezowego miasta gdzie tylko dziwki, basen machanie kutasem. Nie to co te polskie miasta. Tylko ZAGRANICA! W swojej karierze zatrzymywałem wielu wybitnych snajperów (że wspomnę tylko o Szewczence, Henrym i Ibrahimoviciu), więc myślę, że i z tutejszymi snajperami sobie poradzę.
Buongiorno
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:14:20 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:14:20 GMT 1
Na kampusie koło samej Warszawy kosztuje 25 PLN. To się nie liczy tho, studenciaki muszą mieć tanie żarcie, żeby móc też kupować tani alkohol Ja akurat jem za 150 PLN miesięcznie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:14:54 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:14:54 GMT 1
Nie mogę ustawić avatara Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Bartłomiej Wróblewski.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:15:09 GMT 1
Będę mógł pisać głównie w drodze na uczelnię, gdyż dojazd z centrum Warszawy na UKSW zajmuje mi około 3 godziny. co to jest uksw? mgliste określenie przerwasnajperze, czy określenie rubieże wskazuje na zamiar strzelania w ewentualne glony? proszę nie przywoływać demonów wojny, mieszkają piętro wyżej, straszne hultaje przerwajeśli zeus jest fajnopolakiem to czy fajnopolak zna zeusa? memiarz pierwszej wody Zbłąkaną kulką może oberwać każdy wróg niezależnie czy jest glonem czy nie.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:15:36 GMT 1
Naciśnij spust, żeby rozpocząć grę. Naciśnięty
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:15:51 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:15:51 GMT 1
Podobno prawa studentów w czasie wojny są zawieszone i jako pierwsi są wysyłani na front gdzie na nich czeka zbłąkana kulka. Może i tak. Jest mi to obojętne. Odkąd poszedłem na studia stałem się obojętny na rzeczywistość.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:16:02 GMT 1
Parzysty Snajper Miejski melduje się na służbie.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:16:50 GMT 1
Siemanko, Denis badboy stej strony, jestem dobrze znany na Mieście. A jeśli chodzi o Mafiozów, to jedziemy z tymi rurami do spodu. O chuj, zaczyna się, Dennis używa na nas swojej słynnej metody Polecam trzymać się z daleka, bo po zademonstrowaniu swojej wartości, następny krok to kontakt fizyczny
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:16:52 GMT 1
To się nie liczy tho, studenciaki muszą mieć tanie żarcie, żeby móc też kupować tani alkohol Ja akurat jem za 150 PLN miesięcznie. Szanuję.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 20:17:23 GMT 1
Nie jestem najlepszy w przemówieniach, więc będzie zwięźle. To zaszczyt, że mogę odhaczyć pracę z wami jako najbardziej rozczarowujący moment i tak rozczarowującej kariery. A jeszcze nie zaczęliśmy.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:17:38 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:17:38 GMT 1
Będę mógł pisać głównie w drodze na uczelnię, gdyż dojazd z centrum Warszawy na UKSW zajmuje mi około 3 godziny. co to jest uksw? mgliste określenie przerwasnajperze, czy określenie rubieże wskazuje na zamiar strzelania w ewentualne glony? proszę nie przywoływać demonów wojny, mieszkają piętro wyżej, straszne hultaje przerwajeśli zeus jest fajnopolakiem to czy fajnopolak zna zeusa? memiarz pierwszej wody Napisałem. Widzę, że nie czytasz uważnie rozgrywki, co jest charakterystyczne dla mafiozy.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:17:43 GMT 1
Czy ktoś tu traktuje poważnie Fajnopolaka? Gość się na niczym nie zna, o niczym nie ma pojęcia. Ma umysł przeżarty poprawnością polityczną i propagandą dla ćwierćinteligentów. Otagował się wszelkimi możliwymi symbolami swej świeckiej religii. Zapomniał tylko przeprosić na wstępie za Jedwabne.
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:18:48 GMT 1
Nie jestem najlepszy w przemówieniach, więc będzie zwięźle. To zaszczyt, że mogę odhaczyć pracę z wami jako najbardziej rozczarowujący moment i tak rozczarowującej kariery. A jeszcze nie zaczęliśmy. No i pozytywnie!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:18:56 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:18:56 GMT 1
Hej. Od razu mówię, że będę mało aktywny z uwagi na sesję. Szanowny żaku! Jako że pognaliśmy tego zaściankowego Dzbana Przemysława Czarnka (hahaha, wiecie, że naprawdę wygrał konkurs na Dzbana roku? Na Make Life Harder! ), to tym bardziej sygnał dla nas, żeby poprawić pozycję Polaków w świecie nauki. Jeśli odjebiemy Pana Żaka snajperem, to wspomożemy statystki, gdyż Pan Żak będzie miał więcej czasu na naukę, osiągnie sukcesy, zda cum laudacium i poprawi się pozycja Polski w Międzynarodowych Rankingach. Zwalczymy zaścianek! Co Pan na to? Szanowny Panie Profesorze, dziękuję za miłe słowa i liczę na współpracę. Z poważaniem Sławek Jurek
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:19:11 GMT 1
Mussssę... zabijać!
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:19:20 GMT 1
Memcen mafia, elo Edit: To dawaj Sławka
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:20:00 GMT 1
Naciśnij spust, żeby rozpocząć grę. Naciśnięty Jesteś snajperem nieparzystym? Bo szukam snajpera nieparzystego oraz Montiego.
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:20:09 GMT 1
Czy ktoś tu traktuje poważnie Fajnopolaka? Gość się na niczym nie zna, o niczym nie ma pojęcia. Ma umysł przeżarty poprawnością polityczną i propagandą dla ćwierćinteligentów. Otagował się wszelkimi możliwymi symbolami swej świeckiej religii. Zapomniał tylko przeprosić na wstępie za Jedwabne. Fajnie się go czyta, propsuję.
|
|