|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:20:34 GMT 1
No ceś Sławek, DZIEEE MIE Z TYMI RĘCAMI
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:20:45 GMT 1
co to jest uksw? mgliste określenie przerwasnajperze, czy określenie rubieże wskazuje na zamiar strzelania w ewentualne glony? proszę nie przywoływać demonów wojny, mieszkają piętro wyżej, straszne hultaje przerwajeśli zeus jest fajnopolakiem to czy fajnopolak zna zeusa? memiarz pierwszej wody Napisałem. Widzę, że nie czytasz uważnie rozgrywki, co jest charakterystyczne dla mafiozy. już wiem! współczuję więc tam bym nie osiadła marzy mi się Goluń-Dobrzyń
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 20:21:01 GMT 1
Nie mogę ustawić avatara Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Profile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 20:21:04 GMT 1
Ależ obrodziło w chętnych do wygrania złotego wjebańca w kategorii kreacja roku. Zaryzykuję stwierdzenie, że jest większe prawdopodobieństwo na to, że Ci co używają dużo energii na kreowanie się mają większe szanse na bycie w Turynie.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 20:21:29 GMT 1
Zatrudnię stażystę do czytania i streszczania rozgrywki, a także formułowania wstępnych podejrzeń... Pracy bardzo dużo, zarobki takie sobie, ale kiedyś może będą wyższe. Są jacyś chętni? Może kolega z UKSW chce sobie dorobić?
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:21:42 GMT 1
No ceś Sławek, DZIEEE MIE Z TYMI RĘCAMI Rączki całuję, paluszki liżę.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:21:47 GMT 1
Radzę wam zainteresować się moją propozycją
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:21:59 GMT 1
Nie chcecie nie mieć we mnie przyjaciela
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 20:23:06 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście:
1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale
jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo.
pozdro
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 25, 2024 20:23:24 GMT 1
Nie chcecie nie mieć we mnie przyjaciela Dlaczego, mój ziomeczku?
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 20:23:37 GMT 1
Nie mogę ustawić avatara Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Małym ptaszkiem?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 20:24:08 GMT 1
Nie chcecie nie mieć we mnie przyjaciela znasz kawał o bacy i wróblu? Tatry. Mgła jak mleko. Przy szlaku siedzi Baca z wróblem. Ćmią fajeczkę i papierosa:
- Oj Baco, Baco...
- Łoj wróblu, wróblu...
- Oj lubicie wy owieczki, panie Baco, lubicie...
- Łoj, łodwalcie się! Nie trza było leźć w góry w tym kozuchu, panie wróblu.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 20:24:17 GMT 1
Naciśnięty Jesteś snajperem nieparzystym? Bo szukam snajpera nieparzystego oraz Montiego. Jestem snajperem ze Stalingradu. Szykuj swoje stanowisko ogniowe do zabijania mafiozów.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 20:24:58 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 20:24:58 GMT 1
Zatrudnię stażystę do czytania i streszczania rozgrywki, a także formułowania wstępnych podejrzeń... Pracy bardzo dużo, zarobki takie sobie, ale kiedyś może będą wyższe. Są jacyś chętni? Może kolega z UKSW chce sobie dorobić? Jestem chętny. Przesyłam od razu list motywacyjny. Szanowni Państwo, Chciałbym wyrazić swoje zainteresowanie stanowiskiem w Państwa firmie, specjalizującej się w streszczaniu postów. Znajomość szybkiego i skutecznego podsumowywania treści oraz umiejętność precyzyjnego wydobycia kluczowych informacji są umiejętnościami, które chciałbym wnosić do Waszego zespołu. Dzięki mojemu doświadczeniu w analizie treści online oraz umiejętności skracania tekstów, jestem przekonany, że mogę przyczynić się do efektywnego przetwarzania informacji i tworzenia klarownych streszczeń. Szybkość przyswajania nowych treści, skrupulatność oraz zrozumienie potrzeb czytelnika to cechy, które stawiam sobie za priorytet w mojej pracy. Mam również doświadczenie w obszarze analizy rynkowej, co pozwala mi lepiej zrozumieć kontekst i dostosować się do oczekiwań czytelników. Chętnie angażuję się w projekty wymagające kreatywnego podejścia do problemów oraz szybkiego podejmowania decyzji. Jestem przekonany, że moje umiejętności mogą przyczynić się do rozwoju działu streszczania postów w Państwa firmie. Będę wdzięczny za możliwość omówienia mojej kandydatury podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Z poważaniem, Sławek Jurek
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 20:25:01 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście: 1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo. pozdro Denis z eS, ty to wyskakuj, ale z listu do prokuratora.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:25:19 GMT 1
Dobra ludzie, to teraz żeby żaden kondon, frajer ani hejter się nie chciał sadzić, szybko wam powiem jakie zasady panują na mieście: 1. za bycie w mafii jest chuj do dupy w kryminale 2. za bycie w policji jest chuj do dupy w kryminale 3. za bycie żołnieżem jest chuj do dupy w kryminale 4. za bycie strażakiem jest chuj do dupy w kryminale 5. za bycie żadnarmem jest chuj do dupy w kryminale 6. za bycie w straży leśnej jest chuj do dupy w kryminale 7. za bycie w straży miejskiej jest chuj do dupy w kryminale jak jesteś normalnym człowiekiem, nie jesteś w mafii ani nie nosisz munduru, to wszystko jest git póki się nie sadzisz, masz zasady i zachowujesz się honorowo. pozdro soy coronel Morales i moje grupo guerilla ci zrobi quesadilla z dupy
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 20:25:38 GMT 1
Nawet się zachował jak rasowy mafiozo i kompletnie zignorował, że go przyłapałem na mafiowaniu.
Wstydź się Sławek!
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:25:47 GMT 1
No ceś Sławek, DZIEEE MIE Z TYMI RĘCAMI Rączki całuję, paluszki liżę. Desagradable.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 20:26:22 GMT 1
Nie chcecie nie mieć we mnie przyjaciela Dlaczego, mój ziomeczku? Bo chcecie mieć we mnie przyjaciela
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 20:26:23 GMT 1
Radzę wam zainteresować się moją propozycją wrobel-ek elemelek
|
|