|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:19:39 GMT 1
Ty zamiast czytać posta to kuknąłeś jakie są kolorki? Ja do Bufona pisałem xD a to ok
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 19:21:02 GMT 1
via mobile
Post by Big Gay Al on Jan 28, 2024 19:21:02 GMT 1
No chyba ciebie teraz pogięło po prostu. Nie dużo lepiej by było sprawdzić dzisiaj Zeusa ewentualnie Restaurację? Wolę Zeusa. Czytałeś w ogóle dzisiaj grę czy nie? a tę Restaurację to sobie tak wymyśliłeś teraz jak się akurat jej temat przewinął? Przed pierwszym linczem już o niech wspominał - w kontekście ewentualnego ubicia, więc to nic nowego u Snajpera. Ot, łatwo o Restauracji zapomnieć.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:21:05 GMT 1
mglisty wrócił? warto czytać? ty mi lepiej powiedz dlaczego graliśmy dwie rozgrywki z rzędu jak bliźniacy jednojajowi + jedną na cmentarzu jak rozdzieleni kochankowie a teraz nie mogę przebrnąć przez Twoje kreacyjne pierdolenie bo grasz mafijnie chłopie
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 19:21:05 GMT 1
Na tyle że nie powinien zejść ze świecznika i powinien być rozważany jako kandydat do linczu. Ktoś już tam pisał że przypomina swoją mafijną wersję i ktoś to podbił i uznaje to za najlepsze rozwiązanie na dziś. A czemu pytasz? Przeczytałem cię i wydaje mi się, że jego wina powoduje twoją niewinność. Czytałem też Fajnopolaka i prawdopodobnie wczoraj był wybór między dwoma miastowymi, a padł trzeci. Ale co do ciebie nie mam pewności, bo D1 miałeś faktycznie chujowy, dzisiaj już lepiej. Zaczynam czytać jeszcze Zeusa. Na ten moment do linczu rozważyłbym Zeusa lub Restaurację.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 19:22:11 GMT 1
Zaczynam spożywać alkohol. Na teraz na trzeźwo wydaje mi się, że najrozsądniej byłoby jednak sprawdzić winę Stalingradzkiego Snajpera. (Sorry Squbi) Nie wiem, co myśleć o Stalingradzkim, bo o ile mnie dalej nie przekonuje jako kandydatura, o tyle sam fakt, że się przewijał jako kandydat od początku każe go za jakiś czas sprawdzić choćby na podstawie samej matematyki. Nie wiem, ja mimo wszystko chciałbym mieć dzisiaj jakąś alternatywę. Tylko przy moim zestawie kandydatów Ciebie w ogóle nikt nie pociągnął (i chyba znając teraz tożsamość sam bym Cię zostawił dłużej), Albus został lekką ręką uniewinniony przez Cygano, więc pewnie go nikt kijem teraz nie tknie. To zostaje Pyszny? Bo akurat w kontekście jego gry nic się dzisiaj nie zmieniło względem tego, co pisałem w nocy.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 19:22:15 GMT 1
które jego wczesne ready się źle starzeją według Cb No falomat, agata, fajnopolak Jak przyjmiemy uniwersum z tobą i snajperem niewinnymi, to dopiero jest kolorowo przy czym niecelne typy d0 nie muszą przecież oznaczać mafii, po prostu stwierdzam pewne rzeczy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 19:22:20 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 19:22:20 GMT 1
Co ty gadasz, jeśli zakładamy że l Tal to lewkon to w każdej edycji wchodził w interakcje z mafia w D1/2. Albo oskarżał jak elronda w srodziemnej albo bronił jak grał jako laska w którejś tam i bronił kolegów.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:22:32 GMT 1
Dlaczego miałby go nie poruszać? Mówisz o samej mecie pt. "bo on tak normalnie nie robi", czy o jakiejś obiektywnej nieopłacalności takich tekstów? Bo dla mnie nie są jakieś specjalnie nieopłacalne. Moim zdaniem to NIE MIAŁO SENSU. W mafii Dumbledore posiada pełną wiedzę, na pewno latała też moja tożsamość. Dopytuje się, bo nie jest do końca przekonany i chce poszerzyć swoje pole widzenia. Moi Zieloni: Grafi
Jose Arcadio Morales Mgła Wojny Kar-Wai Wong Jan Ludwik Pyszny Krwawy Hegemon
Sławomir Mentzen
Fajnopolak chochoł Agata Wróbel
Albus Dumbledore Wygląda to lepiej niż myślałem. Mgła trochę na wyrost, tak samo fajnopolak. Agatki jestem najmniej pewien z tej grupki. PoE: Stalingradzki snajper Big Gay AI
Restauracja na Kościuszki Początkujący mafiozo Zeus Twój Stary Chicken Falomat Cigano Lamb Rap Matter Załęski jak o kimś zapomniałem, to jest w dolnej części. Restauracja lekko powyżej gruntu, wydaje mi się, że była zaplanowanym linczem dla mafii przez chwilę i nie chciałbym jej dzisiaj linczować.
Czyli mamy taką same odczyty niewinnych i jestem u Ciebie przez to podejrzany? Wiesz co to znaczy PoE?
@falomat - no co ja Ci mam powiedzieć, tamto mi się nie podobało, ale nie aktualizowałem tego readu na Tobie póki co, to nie wiem. @dumbel - co złego w mgle na zielono?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:22:35 GMT 1
dobra ; bo nie wiem czy mje się chce was we wszystkim wyręczać i dojeżdżać polskiego klałna; są tu jacyś gotowi żeby dzisiaj odpalić janka tomaszewskiego.?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 19:23:08 GMT 1
No chyba ciebie teraz pogięło po prostu. Nie dużo lepiej by było sprawdzić dzisiaj Zeusa ewentualnie Restaurację? Wolę Zeusa. Czytałeś w ogóle dzisiaj grę czy nie? a tę Restaurację to sobie tak wymyśliłeś teraz jak się akurat jej temat przewinął? Okej, to dobre. Skąd u niego się nagle wzięła ta Restauracja? xD
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:23:45 GMT 1
które jego wczesne ready się źle starzeją według Cb No falomat, agata, fajnopolak Jak przyjmiemy uniwersum z tobą i snajperem niewinnymi, to dopiero jest kolorowo przy czym niecelne typy d0 nie muszą przecież oznaczać mafii, po prostu stwierdzam pewne rzeczy a z zielonych?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 19:24:05 GMT 1
Co ty gadasz, jeśli zakładamy że l Tal to lewkon to w każdej edycji wchodził w interakcje z mafia w D1/2. Albo oskarżał jak elronda w srodziemnej albo bronił jak grał jako laska w którejś tam i bronił kolegów. Ja nie listowałem oskarżeń, ja listowałem interakcje między mafiozami w temacie. Mccoy 80% edycji podejrzewał mafiozów, ale z nimi nie rozmawiał
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 19:24:05 GMT 1
Na tyle że nie powinien zejść ze świecznika i powinien być rozważany jako kandydat do linczu. Ktoś już tam pisał że przypomina swoją mafijną wersję i ktoś to podbił i uznaje to za najlepsze rozwiązanie na dziś. A czemu pytasz? Przeczytałem cię i wydaje mi się, że jego wina powoduje twoją niewinność. Czytałem też Fajnopolaka i prawdopodobnie wczoraj był wybór między dwoma miastowymi, a padł trzeci. Ale co do ciebie nie mam pewności, bo D1 miałeś faktycznie chujowy, dzisiaj już lepiej. Zaczynam czytać jeszcze Zeusa. Na ten moment do linczu rozważyłbym Zeusa lub Restaurację. A wiesz, ze Restauracja wyrzuciła na Ciebie najwiecej argumentów, ale na Ciebie nie zagłosowało, tylko wybrała mnie i snajpera. Hmm, dziwne co nie?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:24:07 GMT 1
a z tym linczowaniem sowiety to dajta spokój , kto to widzioł
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:24:49 GMT 1
dobra ; bo nie wiem czy mje się chce was we wszystkim wyręczać i dojeżdżać polskiego klałna; są tu jacyś gotowi żeby dzisiaj odpalić janka tomaszewskiego.? Dojeżdżaj. Może się uda atmosferę oczyścić.
PS. dlaczego my się napierdalamy co edycję xd
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:25:20 GMT 1
Ciekawe, bo akurat Twój Stary bardzo często, kiedy wszyscy bronili kolegi SSnajpera w poprzednich edycjach, był orędownikiem odjebania go, wyzywał go, a tu przyjacioły.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 19:26:29 GMT 1
No falomat, agata, fajnopolak Jak przyjmiemy uniwersum z tobą i snajperem niewinnymi, to dopiero jest kolorowo przy czym niecelne typy d0 nie muszą przecież oznaczać mafii, po prostu stwierdzam pewne rzeczy a z zielonych? ale nie wiem o co ci chodzi teraz, rzuciłem spostrzeżeniem, uważam, że udowodniłem że nie gadałem od czapy a znowu wchodzimy w dyskusję "czy cztery edycje o toadiem to już zawsze" albo jak w lotrowej "czy napisałeś cośtam tylko 2 czy 3 razy", poza tym w politycznej też coś takiego było, no ale tam obaj w mafii byliśmy xD tylko czemu kurwa ja się ANI RAZU tak nie czułem, że się przypierdalasz do mnie o jakiś nic nieznaczący szczegół w sytuacji, jak obaj byliśmy w mieście, albo nawet ty w mieście ja w mafii NO KURWA NIE ROZUMIEM TEGO ZIOMEK
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:27:39 GMT 1
Co ty gadasz, jeśli zakładamy że l Tal to lewkon to w każdej edycji wchodził w interakcje z mafia w D1/2. Albo oskarżał jak elronda w srodziemnej albo bronił jak grał jako laska w którejś tam i bronił kolegów. Z tego co pamiętam jak byłem w mafii z Lewkoniem to akurat stronił od interakcji z współmafiozami. Wymieniał w gronie podejrzanych ale żadnego nie cisnął.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:28:16 GMT 1
ale nie wiem o co ci chodzi teraz, rzuciłem spostrzeżeniem, uważam, że udowodniłem że nie gadałem od czapy a znowu wchodzimy w dyskusję "czy cztery edycje o toadiem to już zawsze" albo jak w lotrowej "czy napisałeś cośtam tylko 2 czy 3 razy", poza tym w politycznej też coś takiego było, no ale tam obaj w mafii byliśmy xD tylko czemu kurwa ja się ANI RAZU tak nie czułem, że się przypierdalasz do mnie o jakiś nic nieznaczący szczegół w sytuacji, jak obaj byliśmy w mieście, albo nawet ty w mieście ja w mafii NO KURWA NIE ROZUMIEM TEGO ZIOMEK gościu ale ja się zapytałem Ciebie o opinię właśnie XD nie przypierdalam się co to jest za post
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 19:28:56 GMT 1
via mobile
Post by Big Gay Al on Jan 28, 2024 19:28:56 GMT 1
Stary, daj se spokój z tym Buffonem dziś
|
|