|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:29:58 GMT 1
Stary, daj se spokój z tym Buffonem dziś Nie no, niech napisze, co na mnie ma
Offtopic: przypadkiem sobie zbookmarkowałem wątek z rozgrywką i nie wiem jak to cofnąć xd ktoś pomoże?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:31:45 GMT 1
Ciekawe, bo akurat Twój Stary bardzo często, kiedy wszyscy bronili kolegi SSnajpera w poprzednich edycjach, był orędownikiem odjebania go, wyzywał go, a tu przyjacioły. i tu młody , mogę się do ciebie spokojnie dopierdolić; bo ty czesto łątwo widzisz niewinnośc jego i jak widze jak Sowieta się wpierdala ze zgrywającego szefa Janka tomaszewskiego i potem porównuję go do józka który kurwa miał atak epilepsji przed wcisnięciem kapslocka to widzę zajebistą różnicę. Sowieta często mnie irytuje spoisobem pisania ale już się z tym oswoiłem i go trochę poznałem. teraz widzę typa który bez potrzeby wjeżdża z buta w potencjalnego koksa potem na niego głosuje teleranek , który ni chuja by ni chuja nei zbudował na tym pozycji a mógł tylko zaszkodzić. z samej gry owszem nie wygląda najlepiej , ale ja widzę te miastowe niuansiki których albo ty nie chcesz widzieć albo jesteś ślepy. wkurwiłeś mnie. gratulacje
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:34:07 GMT 1
Zagłosowałem na razie na Zeusa, bo zawsze przypierdala się do mnie jakiś mafioza pierwszego dnia. Jak ktoś ma lepszy pomysł, słucham, może dam się przekonać.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:34:34 GMT 1
Ciekawe, bo akurat Twój Stary bardzo często, kiedy wszyscy bronili kolegi SSnajpera w poprzednich edycjach, był orędownikiem odjebania go, wyzywał go, a tu przyjacioły. i tu młody , mogę się do ciebie spokojnie dopierdolić; bo ty czesto łątwo widzisz niewinnośc jego i jak widze jak Sowieta się wpierdala ze zgrywającego szefa Janka tomaszewskiego i potem porównuję go do józka który kurwa miał atak epilepsji przed wcisnięciem kapslocka to widzę zajebistą różnicę. Sowieta często mnie irytuje spoisobem pisania ale już się z tym oswoiłem i go trochę poznałem. teraz widzę typa który bez potrzeby wjeżdża z buta w potencjalnego koksa potem na niego głosuje teleranek , który ni chuja by ni chuja nei zbudował na tym pozycji a mógł tylko zaszkodzić. z samej gry owszem nie wygląda najlepiej , ale ja widzę te miastowe niuansiki których albo ty nie chcesz widzieć albo jesteś ślepy. wkurwiłeś mnie. gratulacje Teleranek czekał z chujem w łapie żeby zmienić w razie czego, sam to sugerował. Inni poszli z wajchą najpierw na Polaka (20.58 według pomiarów uż. Denis) a potem na Studenta to się mógł ostać przy niezagrożonym Snajperze.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 19:35:03 GMT 1
Agata, jesteś
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 19:35:43 GMT 1
Zagłosowałem na razie na Zeusa, bo zawsze przypierdala się do mnie jakiś mafioza pierwszego dnia. Jak ktoś ma lepszy pomysł, słucham, może dam się przekonać. myślę, że to dobry pomysł znaczy nie na podstawie tego, że się mafioza przypierdala pierwszego dnia do Ciebie (pozdrawiam Pracusia), tylko faktu, że się zmył
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:35:55 GMT 1
Ciekawe, bo akurat Twój Stary bardzo często, kiedy wszyscy bronili kolegi SSnajpera w poprzednich edycjach, był orędownikiem odjebania go, wyzywał go, a tu przyjacioły. i tu młody , mogę się do ciebie spokojnie dopierdolić; bo ty czesto łątwo widzisz niewinnośc jego i jak widze jak Sowieta się wpierdala ze zgrywającego szefa Janka tomaszewskiego i potem porównuję go do józka który kurwa miał atak epilepsji przed wcisnięciem kapslocka to widzę zajebistą różnicę. Sowieta często mnie irytuje spoisobem pisania ale już się z tym oswoiłem i go trochę poznałem. teraz widzę typa który bez potrzeby wjeżdża z buta w potencjalnego koksa potem na niego głosuje teleranek , który ni chuja by ni chuja nei zbudował na tym pozycji a mógł tylko zaszkodzić. z samej gry owszem nie wygląda najlepiej , ale ja widzę te miastowe niuansiki których albo ty nie chcesz widzieć albo jesteś ślepy. wkurwiłeś mnie. gratulacje ciekawe, bo mnie on w tej rozgrywce właśnie dużo bardziej przypomina Józefa niż wszelkie miastowe wcielenia. Łapy sobie nie dam uciąć za jego winę, ale też to nie jest ta niewinna wersja Squbiego, którą znam i lubię.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:36:06 GMT 1
Odradzam glosowanie na Buffona. Na 99% jest to miejska głupota kol. Tomusa.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 19:37:12 GMT 1
ale nie wiem o co ci chodzi teraz, rzuciłem spostrzeżeniem, uważam, że udowodniłem że nie gadałem od czapy a znowu wchodzimy w dyskusję "czy cztery edycje o toadiem to już zawsze" albo jak w lotrowej "czy napisałeś cośtam tylko 2 czy 3 razy", poza tym w politycznej też coś takiego było, no ale tam obaj w mafii byliśmy xD tylko czemu kurwa ja się ANI RAZU tak nie czułem, że się przypierdalasz do mnie o jakiś nic nieznaczący szczegół w sytuacji, jak obaj byliśmy w mieście, albo nawet ty w mieście ja w mafii NO KURWA NIE ROZUMIEM TEGO ZIOMEK gościu ale ja się zapytałem Ciebie o opinię właśnie XD nie przypierdalam się co to jest za post to z niewinnych prócz oczywistego miscleara tallyranda mi to uniewinnienie RMFa nie siedzi, zobaczymy co będzie po flipe zeusa
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:37:55 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 19:38:32 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie? Moim zdaniem to będzie mafia.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:39:06 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie? Ja bym zlinczował. Bardzo poniżej potencjału
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:39:22 GMT 1
Czyli albo nie jesteś Redem albo o wiele gorzej mnie czytasz jak grasz.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 19:39:56 GMT 1
A kto to, jeśli można wiedzieć?
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:39:56 GMT 1
A co sądzicie o Falomacie? Mafia bo mnie atakuje
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:40:18 GMT 1
kurwa młodzi , wszystko za wasz trzeba zrobić janek tomaszewski jest mafijny za wszystko co się wydarzyło wkoło linczu i jak bezczelnie omijał moje niewygodne pytania na które spokojnie można byłoby odpowiedzieć; fallusomat jest w chuj przekonany o winie sowiety , nic mu się w nim nie zgadza ale zmienia głos na Zeusa.?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 19:40:25 GMT 1
Czyli albo nie jesteś Redem albo o wiele gorzej mnie czytasz jak grasz. Tego się dowiemy jak pojawi się Twój kolorek .
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 19:41:10 GMT 1
Jeśli komuś nie odpowiada Zeus, to ja chętnie dziś sprawdzę Falomat.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 19:41:28 GMT 1
Ale wolałbym Zeusa .
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:41:30 GMT 1
Możecie mnie zlinczować i tak od jutra mam drugie zmiany. Swoje odczyty podałem.
|
|